Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 18-04-2010



Ηθική και Αξιοπρέπεια. Αξιοπρέπεια και Ηθική. Δύο λέξεις που κάποιοι τις τεντώνουν σαν καλσόν προκειμένου να τα χωρέσουν όλα. Δύο λέξεις που τις θυμούνται για διάφορα πράγματα π.χ για τον Σκόκο αλλά φτάνουν μέχρι την άκρη του πάγκου της σημερινής Α.Ε.Κ. Σε εκείνο το σημείο το αλτσχάιμερ φαίνεται να επιδρά άμεσα και να ξεχνούν πολύ εύκολα, ίσως βέβαια να φταίνε και οι τρελές αγελάδες! Έ ρε βοσκή που παίζει.
Τι εβδομάδα και αυτή που πέρασε; Βασικά ο Απρίλης τούτος εδώ του 2010 μπήκε κάπως περίεργα, το βασικό ότι μας λείπει η χαρά, εκτός εάν υποθέσουμε το ότι κρατήσαμε την ισοπαλία στην Λειβαδιά κόντρα στους προκλητικούς και ατιμώρητους Κομποτήδες, ήταν χαρά...και αξιοπρέπεια!
Χάσαμε τον Μήτσο μερικές μέρες πριν και προχτες προστέθηκε και ο πατέρας του Ήρωα στην λίστα για το τελευταίο ταξίδι. Κωστάκη μου σε παίρνω τηλέφωνο να σου πω δυό κουβέντες, δεν σε βρίσκω, ξέρω είναι δύσκολες οι ώρες για σένα, δεν έχω λόγια να σου πω άλλωστε το ξέρεις ότι τα Αδέρφια σου είναι πάντα δίπλα σου, έτσι λοιπόν και εγώ.
Ας συνεχίσουμε λοιπόν τα περί Ηθικής και Αξιοπρέπειας. Που πήγε άραγε η Ηθική και η Αξιοπρέπεια όταν το καλοκαίρι η ΠΑΕ ...έδωσε τον Κατσουράνη στην βαζέλα στα μουλωχτά; Που πήγε η Ηθική και η Αξιοπρέπεια όλων αυτών των οργανωμένων που τώρα ...βράζουν όταν τα βρίσκανε στα ιδιαίτερα με τον Αδαμίδη πριν καν γίνει πρόεδρος;
Που πήγε η Ηθική και Αξιοπρέπεια όταν έπαιρναν στα μουλωχτά εισιτήρια από τον Ντέμη πριν γίνει ρουφιάνος; Που πήγε η Ηθική και η Αξιοπρέπεια όταν κάποιοι έκαναν κατάληψη στην Γράμμου και στην Κηφισίας για τα μάτια του Μπόμπ μετά τις πλουσιοπάροχες υποσχέσεις των εδώ εντολοδόχων της αμερικάνικης φούσκας; Που πήγε η Ηθική και η Αξιοπρέπεια όταν ο Ανατολιωτάκης έκανε μήνυση στον Πρόεδρο της Μάνας Α.Ε.Κ. επειδή ο τελευταίος με νύχια και με δόντια προσπαθεί να σώσει ότι συντρίμμια άφησε πίσω του ο παππούς και οι πριν από αυτόν;
Είπαμε η Ηθική και η Αξιοπρέπεια για κάποιους είναι σαν το καλσόν, για κάποιους άλλους σαν το στρινγκάκι της Τζούλιας, αλλά ξέχασα η Τζούλια έχει περισσότερο Ηθική και Αξιοπρέπεια αφού δεν φορά καν στριγκάκι για να το ξεχειλώνει! Όσο για την σαμπάνια, ε χάρισμα τους!
Αλλά έτσι είναι, έχουν βαλθεί διάφοροι κύκλοι, ειδικά δημοσιογραφικοί, τιμημένη ράτσα από ότι φαίνεται, να μας αναδείξουν τι εστί Ηθική και Αξιοπρέπεια στην Α.Ε.Κ. αλλά με παρενθέσεις και όπου το συμφέρον τους τους οδηγεί. Εκεί που θλίβομαι ιδιαίτερα είναι με την στάση του ...αδερφού μας Κώστα και του ιστολογίου που έχει στήσει με το σύνθετο Α.Ε.Κ. για μεγαλύτερο πελατολόγιο, για να πουλήσει την “ηθική” και “αξιοπρεπής” πραμάτεια του και τα δίνει όλα για να χαράξει την δική του ...ενωσίτικη γραμμή. Ίσως ενοχλούν αυτά που λέω και το επαναλαμβάνω ότι αυτή του η στάση με θλίβει, όχι τίποτα άλλο αλλά ήταν αυτός που πρωτοέδωσε βήμα στην στήλη μου αυτή εδώ και που επίσης αποφάσισε να μου την κόψει για τα μάτια ενός ...Vips από τα επίσημα τότε του Νικολαίδη.
Ας είναι καλά ο Αρχηγός που του τα συγχωρεί και καταφέρνει να επιβιώνει στα της Α.Ε.Κ. και ειδικά στα της Οικογένειας, που όμως όλοι έχουν καταλάβει τον ρόλο του. Βέβαια ο Αρχηγός με τα κομπιούτερ και τα ιντερνέτια είναι τσακωμένος και καλά κάνει, αλλά εάν διάβαζε τόσο τα ρεπορτάζ αλλά και τα στημένα κακεντρεχή σχόλια από κάτω, που μέχρι και τον κυρ-Χρήστο ανακατεύουν με πρόστυχο τρόπο και χωρίς ...λογοκρισία εν αντιθέσει με άλλα, θα αναθεωρόυσε αρκετά την ...ασυλία που παρέχει στον προξενητή του Μελισσανίδη το 2005 και που από τότε μας το κρατάει μανιάτικο!
Επίσης άλλο ένα πράμα που με χαλάει είναι οτι ο Πρωταθληματικός πρώην Πρόεδρος φροντίζει να μην ξεκαθαρίζει το τοπίο και να μην παίρνει θέση, ξανά να τονίσω και να θυμίσω, αφού το είχε κάνει και περυσι τον Μάιο αλλά που από ότι φαίνεται οι διάφοροι θαυμαστές του δεν χαμπαριάζουν, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στο κάθε δημοσιγραφίσκο και ....αξιοπρεπή οπαδό να μας τα κάνει σήριαλ και συγχρόνως να δίνει ψεύτικες ελπίδες σε όλους αυτούς που πιστεύουν στην επιστροφή του Τίγρη στην ιδιοκτησία της Α.Ε.Κ.
Το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράψω, δυστυχώς για την Α.Ε.Κ. ο Μελισσανίδης υπάρχει για την Α.Ε.Κ. του σήμερα μόνο ως κάτοχος θέσης διαρκείας στα επίσημα. Τίποτα παραπέρα. Εάν έχει κάποια άλλη βλέψη ας μας την πει να χαρούμε και εμείς και να μην αφήνει τον καθένα να προσπαθεί να μειώσει και να υποβιβάσει την σημερινή ΠΑΕ με τα όποια λάθη της μπας και την πάρει ο Τίγρης πιο φθηνά ή ακόμη και στο τσάμπα, κάπως όπως νόμιζε ότι θα την πάρει ο Μπόμπ και οι συνεργάτες του.
Μόλις μια εβδομάδα πριν ο Μάκης ο Ζούγκλας χαρακτήρισε την ORIGINAL αντιεξουσιαστική από το 1982 κιόλας!!! Μια εβδομάδα μετά οι ....αντιεξουσιαστικές συλλήψεις μπήκαν στην ζωή μας και την ίδια ώρα που 3000 καλάσνικοφ βρίσκονται λέει στα χέρια Αλβανών κάποιοι ασχολούνται με δυναμιτάκια! Το ευτήχημα είναι ότι όλα θα είναι αύριο μεθαύριο μια κακή ανάμνηση. Και μια που έπιασα τον ...αντιεξουσιαστικό χώρο να σου θυμίσω Νίκο μου που ήταν όλοι αυτοί τόσο καιρό ώστε σήμερα να σε κάνουν μέχρι και εικόνισμα; Πλάνη ή σύγχιση;
Η είδηση ότι η ΠΑΕ φαίνεται να τα βρίσκει για το 10% με την Μάνα περνάει στο ντούκου, στην καλύτερη κιόλας κάποιοι πονηροί λένε ότι έτσι βουλώνει το στόμα του ΧΧ η ΠΑΕ! Όπως στο ντούκου θα περάσουν κάποιοι και το ραντεβού επιτέλους ΠΑΕ, Μάνας με τον Αγιοστρατίτη για το Γήπεδο στην Νέα Φιαλδέλφεια. Φυσικό είναι άλλωστε εάν ποτέ καταφέρει ο ΧΧ να το φτιάξουμε το Σπίτι μας θα έχουμε ομαδικές αυτοκτονίες άσε που μετά θα τους ενοχλεί γιατί την μια θα είναι μικρό το γήπεδο και δεν θα έχει και πάρκινγκ και την άλλη θα επιβαρύννει το περιβάλλον!
Από τούτες εδώ τις γραμμές καλώ τον Παππά να μην ξενερώνει και να μην κάνει πίσω, αφού μέχρι εδώ έχει φτάσει τον προκαλώ να κάνει το επόμενο βήμα και αυτό είναι η ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, δεν με χαλάει ακόμα και ως επένδυση να το δει, δεν πρόκειται να χάσει ούτε αυτός ούτε η Α.Ε.Κ. και αυτό πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψιν του.
Με την Σάλα θα πάμε και στο Φεγγάρι... και το Αστροσκάφος μας έπιασε ήδη τον άλλο γαλαξία. Έφτασε λοιπόν και η ώρα να μας τα πει τραγουδιστά και η τραγουδιάρα! Στο Γέρακα όλα ήταν μαγικά, όλα ήταν ORIGINAL! Πάμε τώρα και για το πρωτάθλημα.
Μού ήρθε από τα Χανιά η απορία. Τώρα που ο Γαύρος ψάχνει για προπονητή, εάν ο Κόκκαλης αποφασίσει να κάνει και πάλι πρόταση στον πάρτυΑΕΚάρχη της Αγγελικούλας, αυτός θα δεχτεί; Κάνα στοίχημα θα βάλουν οι βατραχολάγνοι για το τι θα κάνει; Αλλά ξέχασα τώρα το βρήκαμε θα φταίει και γιαυτό ο χαρτογιακάς δικηγορίσκος εκ Λονδίνου Αδαμίδης!Τελικά τι είναι πιο σημαντικό, η Α.Ε.Κ. ή το ίματζ του νεοαεκάρχη και παντοτινού ΠΡΟΔΟΤΗ;
Το πόσο ανησυχία έχει για την Α.Ε.Κ. ο ...οργισμένος κόσμος της για την μπαρούφα του Αδαμίδη μου την έδειξε με τα αδειανά καθίσματα χτες στο Ελληνικό όπου η Βασίλισσα είχε ελπίδες να εξασφαλίσει την παραμονή ( ε, ρε κατάντια, κανείς να βάλει πλάτη εδώ;). Δυστηχώς η αγωνία έχει παράταση και ελπίζω όλοι αυτοί που φοράνε την φανέλα να καταφέρουν να το συνειδοτοιήσουν στους εναπομείναντες αγώνες. Από τον κόσμο δεν έχω και πολλά να περιμένω, άλλωστε δεν υπάρχει βάτραχος εδώ για να έχουμε...αντίδραση!
Με χάλαει κάποιοι να παίζουν με τον όνομα του Θ(ε)ωμά Μαύρου, όπως με χαλάει που ο Μπίλαρος που ήξερε έχει κοντύνει τόσο, μιλάει και κατηγορεί πιο πολύ από όσο πρέπει και ανακατεύει πράγματα και καταστάσεις που ούτε στην θέση που έχει στο τμήμα αρμόζουν μα ούτε και την Α.Ε.Κ. εξυπηρετούν.
Και κάτι για τα παιδιά της Θύρας 21, όχι για την άμεση απάντηση τους ότι δεν έχουν υπογράψει καμιά ανακοίνωση, αλλά στο ότι έχουν συνειδοτοποιήσει πόσο σημαντικό είναι να βρίσκονται έστω και 10 άτομα τους στην Έδεσσα και όπου αλλού μπορούν δίπλα στην Α.Ε.Κ.
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Γεμίσαμε Σούπερ ήρωες της Ηθικής και της Αξιοπρέπειας, τόση ηθική και αξιοπρέπεια που κάνουν την Τζούλια να φαίνεται Παρθένα και Αγία μπροστά τους!
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: