Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 02-05-2010



Ας αρχίσω με το γραμματοκιβώτιο. Μας έστειλε email η Σάσα και διαμαρτύρεται γιατί δεν ασχοληθήκαμε και με την ελαστικότητα του δικού της στρίνγκ. Μην στεναχωριέσαι κοπέλα μου άλλωστε αυτοί που παίζουν με την ηθική και την αξιοπρέπεια στην Α.Ε.Κ. θα το χρειαστούν και το δικό σου!
Διάβαζα και τις προάλλες ότι οι σούπερμεν της ηθικής λέει ανακάλυψαν την ολόψυχη συμπαράσταση του συγκεντρωμένου πλήθους (να μια ακόμη μια ...ιστορική παράμετρος του συλλαλητηρίου για τα μάτια του βάτραχου)για όλους αυτούς που αντιμετωπίζουν τις κατασκευασμένες μηνύσεις του τέως! Από περιέργεια με εκείνη την μήνυση του παππούλη σας προς τον ΧΧ θα πάρετε ποτέ θέση; Είδες Σάσα μου πόσο χρήσιμη μπορείς να φανείς;
Αλλά τι να περιμένεις στην σημερινή εποχή όταν οι λέξεις Ηθική και Αξιοπρέπεια είναι σαν την τσίχλα, την μασάς, την φουσκώνεις, την φτύνεις και την κολλάς όπου θέλεις!
Σήμερα τι έχει το μενού; Πόσα κιλά μαγκιά θα κουβαλάει επάνω του το αμφίβιο; Τι σύστημα θα παίξει η ομάδα; Ο Σκόκο θα ξελασπώσει τους πάντες ή ήδη είναι σε άλλες παραλίες; Ο Μπλάνκο κάνει για δεξί μπάκ ή μήπως να πάρει την θέση του Σάχα; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα μας βασανίζούν μέχρι σήμερα το απόγευμα!
Τελικά μια τα τραπεζώματα και μια οι ...νόμιμες εξόδοι των ποδοσφαιριστών γιατί τις παράνομες θυμήθηκαν να τις ανακαλύψουν επιτέλους, με τον Μπάοκ αυτο που σερνόταν δεν ήταν η ομάδα του βάτραχου αλλά απλά η Α.Ε.Κ!
Τι κρίμα και όλοι αυτοί οι χιλιάδες του συλλαλητηρίου να μην είχαν πάει χτες στην Αττική οδό εκεί που καταλύει ο βάτραχος η μαγκιά του και κάτι που θυμίζει Α.Ε.Κ και να εμψυχώσουν τον αμφίβιο, όχι φυσικά την Α.Ε.Κ, στις τελευταίες και οριστικές μέρες του στον πάγκο, και λίγο πριν την συνταξιοδιότηση!
Και για να κλείνει το θέμα εδώ, επόμενη μέρα με τον βάτραχο στον πάγκο σημαίνει ολοκληρωτική απαξίωση της ίδιας της Α.Ε.Κ. Και αν αν αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν εκεί στην Γράμμου τότε μάλλον τους βολεύει να υπάρχει η βιτρίνα του βάτραχου και οι όποιες ελπίδες έχω, έχουμε, ότι αυτοί που υπάρχουν τώρα μπορεί να δώσουν κάτι παραπάνω στην Α.Ε.Κ μάλλον πρόκειται για μαραμένα μαρουλόφυλλα που ούτε κατσίκες δεν μασάνε!
Πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μου ότι εντός των ημερών θα διοργανωθει απο 131 ενωμένα εργοστάσια παραγωγής ενωσίτικης αξιοπρέπειας και ηθικής επίσημο πλέον συλλαλητήριο υπέρ του βάτραχου δεν έχουν διασταυρωθεί!
Να γράψω για Βασίλισσα; Κοντοστάθηκα και το σκέφτομαι. Να πιάσω την σπασμένη μπασκέτα; Να πιάστω από τον ανύπαρκτο κόσμο μας; Ή να πιαστώ από όσους πανηγύριζαν που σωθήκαμε; Κατεβάζω το κεφάλι και ελπίζω ότι η Α.Ε.Κ. δεν θα γυροφέρνει σαν τρελλή άλλο στους δρόμους της Ύδρας! Να δωθεί μιά λύση. Μια λύση που θα έχει τον Μπάμπη μακριά και στο σπίτι του με την οικογένεια και τα “ορκισμένα” του παιδιά. Εκτός εάν το μελί έπεσε πολύ και κολλήσαμε!
Οι μέρες περνάνε και η Λαμία είναι όλο και πιο κοντά. Άλλωστε μπήκαμε στον Μάιο. Ένας άνθρωπος να το στηρίξει το τμήμα για 20 και κάτι μέρες δεν υπάρχει;
Τις ιδιαίτερες μου ευχαριστίες στην Χριστιάνα για το δημιούργημα της. Λίγο ακόμη και θα έκλαιγα μολις μου έστειλαν την φωτογραφία. Είμαι σίγουρος ότι κάτι καλό γίνεται εκει στο ....Σούλι! Αργά και με σταθερά βήματα γεμάτα ORIGINAL και Α.Ε.Κ.
Περιμένουμε το επόμενο βήμα για το Γήπεδο. Ειναι βασικό και σημαντικό που πλέον βάσει Καλλικράτη ενώνεται η Νέα Φιλαδέλφεια με την Νέα Χαλκηδόνα και πλέον διαμορφώνεται ένα νέο σκηνικό σαφώς πιο ΑΕΚτζήδικο αφού τα τελευταία χρόνια οι αρχές της Νέας Φιλαδέλφειας μάλλον Κεμάλιζαν επικίνδυνα!
Όταν πιάνω στο στόμα μου το Γηπεδικό πάντα μού έρχεται στο μυαλό ο τρις καταραμένος Γρανίτσας. Σίγουρα η πιο βλαβερή φιγούρα στα κοινά της Α.Ε.Κ. και επίσημα, τόσο βλαβερή που μέχρι και τον ...Φιλίππου έστειλε για δέσιμο!
Να σας πω και μια ιστορία με τον Γρανίτσα που αφορά έναν μάγκα ΑΕΚτζή με τα όλα του που δεν έμεινε στα λόγια αλλά φρόντισε να πλήρωσει και την ...ζημιά! Λοιπόν ο κυρ-Θόδωρος, παλιός ΑΕΚτζής, όχι κάνας πιτσιρικάς, δούλευε σε ένα μαγαζί με κουστούμια κάπου στην Νέα Ιωνία, 2 βήματα από το κέντρο του Κιτρινόμαυρου μας Σπιτιού, και σκάει μια μέρα ο κυρ Γιάννης να αγοράσει κουστούμι. Με το που τον βλέπει ο κυρ-Θόδωρος του ανάβουν τα λαμπάκια και τον ρωτάει τι θες εσύ εδώ, κουστούμι του απαντάει ο κυρ Γιάννης. Εσύ γιατί μου γκρέμισες το Σπίτι, με ρώτησες πρώτα; Και τον διώνχει από το μαγαζί. Δώστε όμως βάση στο παρακάτω, επειδήγ το μαγαζί έχασαε την πώληση ο κυρ Θόδωρος που δεν είναι τσάμπα μάγκας και να το παίζει με τις πλάτες άλλων αγόρασε ένα κουστούμι και το έκανε δώρο σε ένα φίλο ώστε από την δική του πράξη να μην ζημιωθεί το μαγαζί!
Την ιστορία μου την είπαν προχτές, εάν αλλάξω τα πρόσωπα και ελαφρώς το ότι μιλάμε για κουστούμια μπορώ να καταλάβω πολλά για τύπους που μιλάνε στο τσάμπα και για τύπους που όταν κάνουν κάτι έχουν την ψυχή και την λεβεντιά να την πληρώνουν κιόλας! Είμαι σίγουρος ότι ο κυρ Θόδωρος περιμένει με αγωνία να ξαναδεί το Σπίτι του, μας.
Πόσα είπαμε χρωστάνε κάποιοι στην Μάνα Α.Ε.Κ; Και δεν λέμε μόνο για την ΠΑΕ...Άντε για ύπνο λεμε ρε!
Αύριο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Γέρακα και δίπλα στην ομάδα της Σάλας που ήδη ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και πάει για την πρωτιά στο πρωτάθλημα. Χρέος μας πολύ φωνή, τρέλλα Ενωσίτικη και να μην αφήσουμε κανέναν ανεγκέφαλο ή ηλίθιο ναχαλάσει την τεράστια προσπάθεια των δικών μας παιδιών, των παιδιών της Α.Ε.Κ. Και όσο για το modern football, κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι δεν ζούμε πλέον σε σπηλιές!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Αδέλφια μου τα πράγματα είναι απλά. Εκδρομές, Εξέδρα και δεν ξεχνάμε ποτέ ότι η ORIGINAL δεν είναι σύνδεσμος αλλά ΔΕΣΜΟΣ φίλων της Α.Ε.Κ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: