Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Τίτλοι Τέλους...

Δύσκολη μέρα η σημερινή από όποια μεριά και αν την πάρεις. Η ανηφοριά είναι τεράστια και μετά από αυτή φαίνεται να κρύβεται μόνο ο γκρεμός. Ένας γκρεμός που ξεκινάει από την Τραπεζούντα, την Σαμψούντα, την Μπάφρα τα εκατομμύρια των Ποντίων που ακόμα ζητάνε δικαίωση εν μέσω χειραψιών, υποκλίσεων και παραχωρήσεων στον Ερντογάν. Μέρα που είναι λοιπόν που να τρέχει ο λογισμός του νεοέλληνα, εδώ του ελλάδίτη, μέχρι εκει, μια μέρα όμως που φτάνει και αγγίζει εμάς εδώ τους ΑΕΚτζήδες στο δικό μας προσωπικό δράμα και αυτογενοκτονία, όλους τους ΑΕΚτζήδες σε ένα ατελείωτο παραλογισμό που πάει ασορτί με φορομπηχτικά μέτρα μείωση μισθών και συντάξεων, απεργίες, λαμόγια, απατεώνες, πολιτικάντηδες, μπαχαλάκηδες, χαοτικούς κάθε απόχρωσης και θανάτους αθώων και εν τέλει συμπλήρωνει έναν κιτρινόμαυρο θίασο που το τέλος του μόνο καλό δεν προδιαγράφεται. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα συμβεί απόψε στο ΟΑΚΑ, προσωπικά θα γυρίσω την πλάτη, δεν θα υπάρχει άλλωστε τίποτα όμορφο, τίποτα ωραίο, τίποτα που να μπορείς να αγαπήσεις, μήτε στην εξέδρα, μήτε στο γήπεδο, μήτε στον πάγκο εκεί και αν δεν υπάρχει, και μήτε και στα επίσημα, βασικά δεν βρίσκω τον λόγο να δώσω καν το παρών. Αυτοί που σήμερα διοικούν την Α.Ε.Κ. τελικά είναι πολύ μικροί για να την κρατάνε στα χέρια τους, πολύ λίγοι. Πιο κοντοί και από τον Ντέμη, τον άνθρωπό μας που μας άφησε με το 2004 ζωγραφισμένο σε ένα σκισμένο μπακαλόχαρτο. Αναρωτιέμαι γιατί μένουν και γιατί τελικά προτιμάνε να κρατήσουν τον πιο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ προπονητή τα τελευταία 30 και βάλε χρόνια και αντι να τον στείλουν στον Διόνυσο ή έστω στον Αστέρα Τρίπολης όπου έπρεπε να είχε πάει πριν 19 μήνες αποφασίζουν να τον κρατήσουν και να βάλουν πωλητήριο στους πιο αξιόλογους και πολύτιμους παίκτες της ομάδας και βέβαια τώρα ούτε κουβέντα για συλλαλητήριο. Τι είπα τώρα; Ζούμε στην εποχή του παραλόγου, εκεί όπου οι αξίες και η ηθική συναγωνίζονται επάξια το στριγκάκι της Τζούλιας. Ζούμε σε μια εποχή που το ψέμμα και υποκρισία έχουν μεγαλύτερη αξία. Γειά σου ρε Παππά που φρόντισες να βγεις μπροστά για να πάρεις τα εύσημα της Ψώρας! Θα προτιμούσα να τους έγραφες όλους και να μας μίλαγες για την Νέα Φιλαδέλφεια αλλά τελικά και αυτή η ελπίδα μου μάλλον σαθρή είναι, χωρίς βάση κάπου ανάμεσα στην χώρα των θαυμάτων και στο Τζολλυ Ροτζερς. Οι ελπίδες που πλέον έχω για το αύριο είναι από λίγες εώς ελάχιστες. Έχουν ήδη περάσει 14 χρόνια από τότε που μας πούλησε για τον πράκτορα της Στάζι και που του έδωσε το ...ηθικό δικαίωμα να χτίσει με νταβατζίδικο και μητροπούλειο τρόπο την παντοκρατορία του Θρύλου και την ολοκληρωτική απαξίωση την δικιά μας. 14 χρόνια μετά συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με κάτι που δεν έχει μέλλον, δεν έχει να δώσει και είναι αδειανό από χαρά ή καλύτερα τόσο γεμάτο όσο το χαμόγελο του βάτραχου!
Ποτέ μου δεν κρύφτηκα, ποτέ δεν θα κρυφτώ. Ευχαριστώ τους ...καλοθελητές που με δικαιώνουν απόλυτα, δικαιώνουν τα λόγια της καρδιάς μου που οδηγεί η αλήθεια, έστω και έτσι όπως την βλέπω εγώ.
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Όνειρα γλυκά ΑΕΚάρα μου!
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: