Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 23-05-2010



Έχω τόσα πολλά στο μυαλό, τόσα πολλά να πω. Μικρά μεγάλα κομμάτια, κομματάκια, κομματιασμένα απο όνειρα και ελπίδες. Η Καρδιά δεν χτυπάει καλά καιρό τώρα. Η Τετάρτη για μένα δεν ήταν έκπληξη, ούτε για το τι έγινε στην εξέδρα, ούτε για την παραμονή του ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ. Ας μην γελιόμαστε η ΠΑΕ ποτέ δεν είχε τα άντερα να τον διώξει, εδώ δεν μπορεί να επιβληθεί στην φίλη του Ρόκα που κάνει κουμάντο στα επίσημα. Τι να λέμε τώρα.
Αφού το σύστημα στήριξης και το μότο “οι άλλοι πάντα φταίνε” του ...λαοπρόβλητου προπονητή που έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος και από την Α.Ε.Κ. είχε μπει σε λειτουργία αρκετά δυναμικά καιρό τώρα, επόμενο ήταν να φροντίσει αυτό το σύστημα με φανερούς η μή, έμμεσους ή άμεσους τρόπους να φτάσει και σε μένα αφού όπως φάνηκε και από το πέταλο ελάχιστες πλέον οι φωνές, μία από αυτή και η δικιά μου και ας μην ήμουν καν στο ΟΑΚΑ, που έχουν...κολλήσει με την ιστορία, την ηθική και την προδοσία.
Που έχει κολλήσει στην αλήθεια των γεγονότων και που σίγουρα δεν ήμουν αγγένητος για να μην ξέρω τι έγινε και τι πληρώνει από τότε η Α.Ε.Κ. επειδή ο ένας και μοναδικός και δεν υπάρχει άλλος προτίμησε τον Σωκράτη. Άλλωστε στην σημερινή εποχή η ηθική και αξιοπρέπεια αναζητήταται άκαρπα σε κάθε βήμα της ζωής μας σε αυτό το κράτος που ζούμε.
Έτσι λοιπόν πολύ απλά θα καταλάβετε για το πόσο μικρή έχει γίνει η Α.Ε.Κ. που ένα όλοκληρο σύστημα θεώρησε ότι το μεγάλο κακό βρίσκεται όχι στην Αθήνα, όχι στο ΟΑΚΑ, ούτε καν στην εξέδρα αλλά στις... Κυκλάδες, καμιά 130αριά ναυτικά μίλια μακριά από το λιμάνι του Πειραιά.
Η έννοια τους ήταν, εγώ ο ένας, ο μόνος, ο έρημος ...βαρκάρης των Κυκλάδων να μην φτάσω Αθήνα, να μην φτάσω στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη, να μην οργανώσω το ...αντάρτικο κατά του βάτραχου, να σιγουρέψουν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει σχεδόν καμία σοβαρή προσπάθεια “σπίλωσης” του Βάτραχου, λες και είμαι το Α και το Ω. Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή να με θεωρούν τόσο μεγάλο αντίπαλο οι πολέμιοι της ORIGINAL, σίγουρα δεν είχα σκοπό ποτέ να ανέβω στην Αθήνα για τους δικούς μου λόγους, που δεν θα αναλύσω τώρα.
Δεν είναι παράξενο άλλωστε που λίγες μέρες πριν σε κάποια από όλες αυτές τις αθλητικές ραδιοφωνικές παρεμβάσεις των μεσημεριανών κάποιοι έψαχναν εναγωνίως να με ανακαλύψουν! Δεν είναι παράξενο που ο ...μέγας πανιώνιος δημοσιογραφάρας που κάνει ρεπορτάζ Α.Ε.Κ. και τρώει και πίνει τσάμπα στο εστιατόριο του πολυλατρεμένου του βάτραχου αποφάσισε και αυτός να εκτοξεύσει τα βέλη του προς ...Κυκλάδες και ανακάλυψε σαν ...νέος Κλουζώ ότι μέχρι και τηλέφωνα έπαιρνα τον...τρελό με τον Καζαντζίδη!
Για να ξεκαθαρίσω κάτι, οποιοσδήποτε μπορεί να ενοχλείται από το όσα γράφω από αυτή εδώ την στήλη και να με χρεώνει ότι θέλει αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να ανακατεύει ούτε την Οικογένεια μου, ούτε και το μέλλον των παιδιών μου. Εύχομαι ειλικρινά ποτέ να μην φτάσουμε σε εκείνο το σημείο. Αυτοί που πρέπει να ξέρουν ξέρουν και αυτοί που πρέπει να ντρέπονται ας ντραπούν.
Ευχαριστώ όλα αυτά τα Αδέρφια και τους Φίλους που τις τελευταίες μέρες επικοινώνησαν μαζί μου. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί μόνο αυτή γνωρίζει ποιός είναι τι και ότι όλο αυτό το πράμα που λέγεται Οικογένεια της ORIGINAL χρόνια τώρα παραμένει το πιο αγνό, το πιο καθαρό, το πιο αμόλυντο και πιο Γνήσιο κομμάτι σε αυτό που λέγεται οργανωμένο οπαδικό κίνημα της Α.Ε.Κ.
Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι η μπογιά ξέφτισε, ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να κλείσει το βιβλίο, μέχρι και το ότι ο Αρχηγός μεγάλωσε πλέον ίσως και η ενασχόληση με την Μάνα Α.Ε.Κ. να έδωσε το δικαίωμα σε κάποιους να σκεφτούν ότι έτσι είναι. Πόσο λάθος είναι. Σίγουρα πολλά δεν είναι όπως θα τα θέλαμε αλλά είμαστε ακόμη εδώ να δίνουμε τις μάχες μας και στο χέρι μας είναι να τα διορθώσουμε να αποφασίσουμε ποιοι τελικά είναι μαζί μας, ποιοι μας ακολουθούν ως μόδα και κυρίως ποιοι θέλουν να μας κάνουν κακό!
Μάχες σε εξέδρες και δρόμους, σε πλατείες και μέσα σε λεωφορεία και πάντα δίπλα στην Α.Ε.Κ. Μάχες με το δικό μας σώμα, το δικό μας μυαλό, την δική μας καρδιά και τα δικά μας παλιομοδίτικα όπλα, αυτά της αλήθειας και της αγνής αγάπης για την Α.Ε.Κ. και αυτό δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει, κανείς δεν μπορεί να μας το στερήσει.
Καιρό τωρα προσπαθώ να αποκωδικοποιήσω γιατί η ORIGINAL δέχεται τόσο πόλεμο, γιατί κάποιοι προσπάθούν πότε με στημένες καταλήψεις, πότε με συλλαλητήρια με πρόσχημα την πώληση του Σκόκο, πότε με ντου για να κράξουν μετά τον Σκόκο λες και είναι ο μόνος ξενύχτης σε αυτό που λέγεται ποδοσφαιρική ομάδα, να μας δείξουν κάτι. Σίγουρα κάποιοι δεν θέλουν να σώσουν μόνο τον βάτραχο.
Είναι απλή η εξήγηση και αφού κάποιοι δεν κατάφεραν κάποτε να γίνουν Αρχηγοί στην ORIGINAL έχουν βάλει σαν σκοπό ζωής να της κάνουν όσο γίνεται περισσότερο κακό με την ελπίδα μια μέρα να γίνουν...αρχηγοί, κάπου σε κάτι!
Το κακό στην υπόθεση δεν είναι ότι αυτοί υπάρχουν ακόμα αλλά στο ότι διάφοροι δικοί μας, οι περισσότεροι αφελείς, συστηματικά τρώνε το παραμύθι και κάποιοι όπως οι Ανακασσιώτες μάλλον έχουν ξεχάσει ότι η ταμπέλα τους λέει ORIGINAL και μόνο αυτό τους έχει μείνει από ότι φαίνεται ή τουλάχιστον αυτό μου δείχνουν συστηματικά! Ίσως και να κάνω λάθος, τουλάχιστον έτσι ελπίζω.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Παππάς μπορεί να κάνει την υπέρβαση για το γήπεδο, εάν φυσικά θέλει. Δεν μπορώ βέβαια να πω ότι με συγκίνησε στο πως χειρήστηκε το θέμα του βάτραχου, τόσο αυτός όσο και ο εξαφανισμένος στο Λονδίνο Αδαμίδης, σίγουρα δεν θα πληρώσει αποζημίωση και η ΠΑΕ αφού δεν τόλμησε να τον απολύσει αλλά δεν μπαίνω στο τριπάκι να συσχετίσω το ένα θέμα με το άλλο.
Το Γηπεδικό θέμα είναι το κυριότερο και σπουδαιότερο όλων, εκτός εάν αποφασίσουν να χτίσουν το νέο γήπεδο και να του δώσουν το όνομα του ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ! Άλλωστε είμαι σίγουρος ότι δεν τα έχουμε δει όλα ακόμα για τα μάτια του ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ.
Τα Κορίτσια έφεραν την άνοδο και πλέον πάμε για ακόμη πιο ψηλά, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα κορίτσια μα και στον Θανάση και τον Κώστα που χωρίς προβολή δύο χρόνια τώρα εργάζονται σαν καλοί στρατιώτες και εργάτες για το καλό της Α.Ε.Κ.
Το Ραντεβού έρχεται το επόμενο Σάββατο όπου εμείς σαν οπαδοί καλούμαστε να αποδείξουμε τι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε όταν και άμα θέλουμε. Το εύκολο είναι να τα κάνουμε ...της εκδιδομένης γυναικός επι χρήμασι.
Το δύσκολο είναι για αρχή στο να κρατήσουμε ένα λεπτό σιγή για την επέτειο της Άλωσης της Πόλεως και να χειροκροτήσουμε και τις 2 ομάδες όταν μπούνε στο κλειστό με τον Δικέφαλο στα χέρια, εάν φυσικά μας το επιτρέψει κάτι τέτοιο το...υπουργείο εξωτερικών!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Ρε πως τα φέρνει η τύχη, κάποτε στην μακρινή Αυστραλία όπου μεγάλωσα η ομάδα μου εκεί πέρα από τα Κιτρινόμαυρα που φορούσε είχε για σύμβολο έναν Τίγρη, για την ιστορία του θέματος λεγόταν Richmond Tigers και κάτι επίσης κοινό με την Α.Ε.Κ. είναι ότι εκεί έχουμε να πάρουμε πρωτάθλημα πολλά χρόνια σχεδόν τα διπλά, τουλάχιστον εκει δεν έχουμε βάτραχο, αλλά έτσι όπως το πάει και η Α.Ε.Κ. κάπου εκεί πλέον θα το πάμε! Υπομονή μέχρι τις επόμενες δικαιολογίες και αφού πρώτα μας αρμέξει ο... καινούργιος!
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: