Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 04-07-2010

Οι μέρες περνάνε και η Αυστραλία έρχεται όλο και πιο κοντά. Βασικά η Α.Ε.Κ. πάει στην Αυστραλία. Η κινητοποίηση των ομογενών, όλων των ομογενών, ακόμα και των “αλλόθρησκων” δεδομένη, αφού δεν είναι καθημερινό φαινόμενο η Α.Ε.Κ. να βρίσκεται δίπλα τους και να τους θυμίζει Πατρίδα, Οικογένεια, Συγκινήσεις και να σβήνει ή καλύτερα να καταπραΰνει με όποιον τρόπο μπορεί τον καημό της ξενιτιάς ειδικά στους πρώτης γενιάς Έλληνες.
Εκεί και τα Αδέρφια της Μελβούρνης που περιμένουν πως και πως να στήσουν την δική τους εξέδρα, να φτιάξουν την δική τους Σκεπαστή. Μακάρι να μπορούσατε να καταλάβετε, να νιώθατε πως ανυπομονούν να βρεθεί δίπλα τους η Α.Ε.Κ. να φωνάξουν για την μονάκριβη παντοτινή Βασίλισσα τους. Θα επανέρθουμε με περισσότερα από το Downunder και τις επόμενες εβδομάδες!
Ξεκίνησε λοιπόν η νέα χρονιά αφού έγινε και η πρώτη μάζωξη εκτός του ...εκλεκτού Λεονάρντο που άργησε το χρυσό μας και τον τιμώρησαν με επίπληξη! Βέβαια τώρα τι μπορούμε να περιμένουμε για φέτος όπου για αρχή...της ομάδας είναι ο αποτυχημένος της περσινής χρονιάς και φυσικά παντοτινός προδότης, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, είναι μια άλλη περίεργη πολύπλοκη και φυσικά στο τέλος θα μιλάμε πάλι για μια οδυνηρή υπόθεση.
Να θεωρήσουμε ότι θα έχουμε πετυχημένη χρονιά εάν μέχρι τον Νοέμβριο είμαστε ακόμη μέσα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και ίσως και του κυπέλλου! Έτσι δεν είναι κύριε Παππά; Έτσι δεν θα τον κρίνουμε τον βάτραχο; Προτείνω δε να του κάνουμε νέο κλειστό συμβόλαιο 5ετίας ώστε να μην μας φύγει και το χάσουμε το ...βατράχι!
Ούτε αυτή την εβδομάδα είδα κάποιους να συγκινούνται με τα όσα έγιναν...εντός του γηπέδου στην Λαμία, τουλάχιστον οι Μπαογκ είπαν ότι θα εξαντλήσουν τα διαρκείας για το τμήμα τους, εμείς; Από ότι φαίνεται μείναμε μόνο στην Συγνώμη του ΧΧ στην ΓΣ της Μάνας Α.Ε.Κ εκεί όπου βρέθηκαν 140 ταμειακώς εντάξει μέλη για να λάβουν μέρος! Α.Ε.Κ. της κατάντιας; Ο Καιρός θα δείξει!
Σημασία έχει ο κόσμος, όλος αυτό κόσμος που λέει ότι αγαπάει την Α.Ε.Κ να μην το θυμάται μόνο από την στιγμή που μπαίνει στο ΟΑΚΑ και να το ξεχνάει με το που βγαίνει από αυτό! Σπάω το κεφάλι μου να δω πως μπορεί να γίνει αυτό αλλά μονίμως φτάνω στο αδιέξοδο που λέγεται 2004 και τον “άνθρωπο” μας. Ο “άνθρωπος” μας λοιπόν που στο τέλος και τον χρεωθήκαμε και καλά να πάθουμε αλλά και που εκείνος ο ίδιος θέλησε όπως ποτέ κανείς άλλος να μας ...γειώσει και όχι απλά να μας βάλει στην άκρη!
Το 2004 και οι ευκαιρίες που χάσαμε για όλη την Α.Ε.Κ. θα δυναστεύουν για πολλά χρόνια το μυαλό μου. Χάθηκε μια πραγματικά αξιοθαύμαστη ευκαιρία, μέχρι και πρωτάθλημα με το καλήμερα θα παίρναμε εάν...θέλαμε. Χάθηκε η ευκαιρία να περάσουμε στην επόμενη φάση σαν Α.Ε.Κ. αλλά που δυστυχώς μείναμε ΟΛΟΙ μετεξεταστέοι!
Η νέα ευκαιρία πλέον μπορεί να έρθει μόνο με το νέο Γήπεδο και φυσικά αυτό να βλέπει Φιλαδέλφεια αφού έτσι και αλλιώς κάθε άλλη επιλογή πλέον είναι πολύ πιο μακριά από την σημερινή πραγματικότητα. Οι κάθε λογής συναντήσεις είναι χρήσιμες αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και στο επόμενο βήμα και προπαντός πρέπει να βγάλουμε άκρη με τον Δήμο αφού οι εκλογές πλησιάζουν γρήγορα και όλοι ξέρουμε πως λειτουργούν οι κάθε είδους πολιτικάντηδες παραμονές εκλογών.
Όσο θυμάμαι και εκείνο το μνημόνιο για τον ΟΔΔΥ από τον Αλογοσκούφη! Αλήθεια που χάθηκε αυτό το παιδί με την κιθάρα; Μάλλον θα πλατσουρίζει μαζί με τον Κωστάκη στην Ραφήνα και εσύ καημένε λαέ...ψήσου και πλέον λούσου τον Γιωργάκη με το κανό!
Στην Βασίλισσα τα πράγματα έχουν σταθεροποιηθεί κάπου κοντά στον πάτο! Ο Μπάμπης άλλωστε είναι εγγύηση για αυτό, αφού με τόσο δυναμισμό κρατάει τα προεδρικά λουριά μια χαρά! Το αστείο είναι ότι η ΚΑΕ λέει χάνει και τα 150.000 από την Σουηδία που όμως λέει πάνε στην ΠΑΕ!!! Καλά ρε σεις όλοι οι λεζαντάκηδες δεν μας λυπάστε;
Ο Φιλίππου συνεχίζει να αγνοείται στον κόσμο του και η Βασίλισσα να παραμένει καθηλωμένη και χωρίς σέρβις σαν να ήταν καμιά παλιά μερσεντές του κυρ Γιάννη στο γκαράζ του. Για να βάλει κανείς πλάτη εδώ ούτε σαν ανέκδοτο δεν υπάρχει, εδώ δεν βρίσκουμε άνθρωπο να βάλει πλάτη στην ΠΑΕ που είναι και το πολύ το μέλι! Τι να λέμε τώρα...
Κάποια στιγμή πρέπει και στην ΚΑΕ να γίνει διαχειριστικός έλεγχος και έτσι όπως το ζητήσαμε και για τη ΠΑΕ να γίνει και εκεί, βέβαια πρώτα πρέπει ο Μπάμπης να σταματήσει να είναι ο εκπρόσωπος της Μάνας στην ΚΑΕ γιατί κάπου δεν συμβαδίζει το πράμα. Έτσι για να είναι ξεκάθαρες οι ευθύνες του καθενός και όχι στο τέλος να τα λουστεί και αυτά τόσο η Μάνα αλλά και η ORIGINAL!
Αυτό το Σαββατοκύριακο βρισκόμαστε στο Περιστέρι, εκεί όπου τα Αδέλφια του τοπικού κλάμπ συνεχίζουν μια όμορφη και κοινωνική κατάσταση. Βέβαια αυτό με το κοινωνικό μέρος να φροντίζουμε να μην φτάνουμε στα όρια της κοινωνικοπολιτικής...μην καταντήσουμε στην κυριολεξία σαν γριές!
Την Παρασκευή βρισκόμαστε στο Μαρκόπουλο μαζί με τις Κοριτσάρες του Γυναικείου και με την ελπίδα ότι το ανέβα κατέβα πήρε τέλος και ότι μπορούμε επιτέλους να σταθεροποιηθούμε στην μεγάλη κατηγορία.
Χάσαμε λέει τον Νίκο τον Μπέκα! Παντρεύτηκε και αυτός κάπου εκεί στα νότια στο ΑΕΚόνησο! Το χαπάκι σου το πήρες ρε Νίκο;
Σε αυτή την Εθνική Αργεντινής άνετα χωράνε Μπλάνκο Σάχα και Σκόκο. Ρε τι κλάμα και αυτό χτες...Αλλά τι να περιμένεις όταν στον πάγκο έχεις ...κωλόγαυρο με βούλα!
Λοιπόν τώρα που θα γεμίζει σιγά σιγά η 2, ας φροντίσουμε να βάλουμε στο μυαλό μας πόσο θέλουμε να προστατεύσουμε και την Α.Ε.Κ. και την ORIGINAL από τον κάθε βλάκα, κάθε ανεγκέφαλο και τολμώ να πω και κάθε βαλτό που θέλει να κάνει κακό. Ναι τολμώ να το πω γιατί στην Λαμία όλα δεν ήταν και τόσο αθώα, για μέσα στο γήπεδο μιλάμε! Ή θα τα αφήσουμε όλα στην τύχη τους πάλι και μετά θα μοιρολατρούμε σαν τις χήρες;
Ρε Νίκο εκείνο το πακέτο στο Πέρα Κλούμπ πότε θα φτάσει; Ας μην μας τρώει τον χρόνο μας μόνο ο αγώνας κατά του ...μοντερνισμού στο ποδόσφαιρο! Δεν άντεξα...!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Οι τριανταφυλλιές μας περιμένουν, η Φιλαδέλφεια μας περιμένει, το Σπίτι μας μας περιμένει...ε ας κουνήσουμε και εμείς λίγο το χεράκι μας!
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: