Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 18-07-2010


Να θες να πάρεις το DVD με την Ιστορία της Α.Ε.Κ. και να είσαι αναγκασμένος να δώσεις τον οβολό σου σε αυτούς που με τόσο ύπουλο τρόπο υπονομεύουν καθημερινά, χρόνια τώρα, και την Οικογένεια της ORIGINAL αλλά και την ίδια την Α.Ε.Κ. μικραίνοντας την στο μίζερο και πάντα προδοτικό επίπεδο του βατράχου! Μόνο η τελευταία τους σελίδα χτες έφτανε για να ...ξεράσεις! Άκου η Α.Ε.Κ. του βατράχου!
Και όσο μου έρχεται στο μυαλό η πισώπλατη επίθεση για τα μάτια του Μπομπ από το Σικάγο εναντίον της Μάνας Α.Ε.Κ και δη του Βασίλη Τόγελου μόλις μερικούς μήνες πριν, τότε που ο Μπομπ είχε στρωθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και κάποιοι έβαλαν τους μηχανισμούς να φάνε και να ξεκοκαλίσουν για μία ακόμη φορά την Α.Ε.Κ.
Και φτάνουμε έτσι στο σημείο να βλέπουμε την φυλλάδα να επισημοποιήτε...άθελα μας!!! θέλω να πιστεύω, σαν η εφημερίδα της ....Α.Ε.Κ. και μάλιστα στο τσάμπα αφού όσα λεφτά είδε η Μάνα Α.Ε.Κ. τόσο καιρό που πουλάει είδη της Α.Ε.Κ. άλλα τόσα θα δει και τώρα με το DVD! Ούτε δραχμή τσακιστή δεν έχει μπει στο ταμείο της Α.Ε.Κ.
Δεν θέλω να στεναχωρήσω ούτε τον Άρη αλλά ούτε τον Κώστα και όλους όσους βοήθησαν να βγει αυτή η ταινία με αυτά που γράφω, αφού ξέρω ότι θέλουν να δώσουν και όχι να πάρουν με αυτή τους την προσπάθεια. Απλά η φυλλάδα που από την εποχή Τροχανά έχει παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο στον διχασμό και την μιζέρια του κόσμου της Α.Ε.Κ. δεν αξίζει και δεν μπορεί να το παίζει... εφημερίδα της Α.Ε.Κ. αφήστε που ουσιαστικά είναι εφημερίδα του βατράχου και εκφραστής συμφερόντων ατόμων που δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την Α.Ε.Κ!
Ας ξεκολλήσω από το θέμα αυτό όμως και εύχομαι η Μάνα Α.Ε.Κ. να το βγάλει προς πώληση το DVD, έστω από τα γραφεία της, έστω και χέρι με χέρι και έτσι να έχω την ευκαιρία να το αποκτήσω καταβάλλοντας άμεσα και ουσιαστικά τα χρήματα στην Μάνα, χωρίς να είμαι αναγκασμένος να δώσω τον οβολό μου σε αυτούς που με πείσμα και ύπουλα μας χτυπάνε όπου μπορούν. Το ότι το DVD δεν βγήκε στην Score δεν είναι κάτι που αφορά την στήλη, ούτε το θέμα της αναφοράς μου σε αυτό. Έτσι για να μην λένε μερικοί πονηροί...
Στο Μιζε...φίλντ όλα πάνε ρολόι! Τι για πυραύλους ακούμε τι για πυρηνική δύναμη, τι για παγοκολώνες αντοχής, τι για σούπερ ήρωες, α ναι και ατελείωτες ώρες ποδοβόλει και το κυριότερο λέει είμαστε “ενωμένοι” και θυμίζει τους εποχές των τίτλων! Βρε πως ξεχνάμε τις εποχές της προδοσίας! Να δω τι θα φταίει μετά τον Σεπτέμβριο για τον βάτραχο! Μάλλον λόγω κρίσης θα πήρε μικρότερη μίζα από το ξενοδοχείο φέτος! Αυτό θα φταίει! Και πως θα βγει ο χειμώνας με μισή...μίζα; Έχουν πλάκα εκεί στην ΠΑΕ, όλοι να ξέρουν πως δουλεύει η μίζα σύννεφο όπου σταθείς και όπου βρεθείς και όλοι να κάνουν το παγώνι. Από περιέργεια φέτος ποιοι παίκτες έχουν ασυλία στα ξενύχτια και στα μπουζούκια. Θα ρωτήσω τον Βασιλομπίλαρο που είναι ο ειδικός!
Η Αυστραλία την άλλη εβδομάδα είναι δίπλα μας. Τα Αδέλφια εκεί κάτω έχουν βάλει μπρος τις μηχανές και όλα είναι σχεδόν έτοιμα. Μαζί τους θα είμαι και εγώ έστω και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Νάστε καλά Αδέλφια μου...
Γεια σου ρε Ντέμη με τις ρήτρες σου! Και από 28 μύρια άνοιγμα το 2004 φτάσαμε αισίως στα 60 και το παιχνίδι συνεχίζεται!
Μάλλον γιαυτό ζορίζεται και ο Αδαμίδης να υπογράψει τις συμφωνημένες οφειλές της ΠΑΕ προς την Μάνα! Όλο υπογράφει και όλο θα έρθουν τα χρωστούμενα και όλο στο “θα” έχουμε μείνει, τόσο που νομίζω ότι αναστήθηκε ο Αντρέας του 81, που είσαι Αντρέα να καμαρώσεις και τον υιό σου!!
Κυρ Σταύρο λοιπόν για φρόντισε το θέμα. Και το θέμα δεν λύνεται με λίγο ακόμη ψωμοτύρι όπως τόσο καιρό αυτό γίνεται αλλά με ουσιαστική λύση του θέματος που θα δώσει ανάσα σε όλη την Α.Ε.Κ. για την εκτός ποδοσφαίρου λέμε για όσους ξεχνάνε ότι υπάρχει και αυτή. Φτάνουν οι δικαιολογίες και οι υπεκφυγές επί του θέματος και εύχομαι το όψιμο ενδιαφέρον σου για το Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια να μην είναι απλά δημοσίων σχέσεων. Έχουμε μπουχτίσει από κοροϊδία χρόνια τώρα, ξέρουμε ότι πολλές φορές είμαστε αθεράπευτα αφελής, μην ελπίζεις να το εκμεταλλευθείς, παίζεις με τα όρια! Και τα όρια της δικιά μας αφέλειας ή αντοχής εύθραυστα πολύ καιρό τώρα.
Στην Βασίλισσα το χάος είναι μπροστά μας. Δεν είναι μόνο ότι στον Γκέκο λέει δεν χρωστάμε αφού τον έχουμε πιάσει στο φιλότιμο αλλά έλα ντε επειδή χρωστάμε στα διάφορα ...κουνούπια που τσιμπάνε και πίνουν το αίμα της Βασίλισσας, να πάμε να κάνουμε το ντηλ με τον Σκουρτόπουλο! Το θέμα είναι ότι ο Μηνάς χαίρει μεγαλύτερης εκτίμησης από τον κόσμο από ότι ο σημερινός πρόεδρο της ΚΑΕ και αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει... να λυθεί άμεσα! Βέβαια στο θέμα Γκέκου ο Λαμπρόπουλος φρόντισε άμεσα να καπελώσει τον Μπάμπη ή μου φάνηκε;
Η ΜΟΝΗ λύση ακούει στο όνομα Φιλίππου, μόνο όταν αποφασίσει να μιλήσει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ίσως φανεί πόσο μπορούμε να ελπίζουμε ή πόσο θα τσακιστούμε γιατί μέχρι τότε το τσάκισμα είναι βέβαιο!
Έ ρε πλάκα θα έχει να γυρίσουμε πάλι στο Σπόρτινγκ!
Πόσοι χωράμε στην 2 τελικά; Μου αρέσει που σε κάποιους δεν αρέσει που ανεβαίνουμε επάνω. Μου αρέσει που κάποιοι νιώθουν ότι δεν μπορούν να το παίξουν “αρχηγοί” εκεί πάνω και στο χέρι μας είναι όλοι να καταλάβουν ότι Εμείς πρέπει να ορίσουμε το “παιχνίδι” και ο όχι ο κάθε βλάκας και ο όποιος βαλτός θέλει να κάνει την μαγκιά του. Η 2 ΔΕΝ είναι Σκεπαστή αλλά ούτε και το πέταλο ήταν. Στο χέρι αλλά και στο πόδι μας εάν χρειαστεί είναι να το καταλάβουν όλοι.
Τα 3 Ε, Εξέδρα-Εκδρομή-Ενότητα είναι αυτά που πρέπει να διαφυλάξουμε αλλά και να τα μεταλαμπαδεύσουμε σε όλους. Με αυτά μεγαλώσαμε τόσα χρόνια, πάνω σε αυτά στηριχθήκαμε, με αυτά βαδίσαμε ο ένας δίπλα στον άλλον.
Τις ευχές μου για γρήγορη και σιδερένια επάνοδο στην δύσκολη από πολλές απόψεις Ενωσίτικη καθημερινότητα για τον Κώστα Σταματιάδη. Περαστικά και σιδερένιος...
Εάν τυχόν μάθω ότι θα βγάλουμε κάποια μέρα για οποιοδήποτε λόγο και ανακοίνωση κοινωνική, αλληλεγγύης, συμπαράστασης ή ότι άλλο “συντροφικό” μπορεί να σκεφτεί κάποιος και για τα τριχωτά της πλατείας η κλωτσιά θα πάει σύννεφο! Με τις γριές ...ολοκληρώσαμε το κοινωνικό μας πρόσωπο! Ας ασχοληθούμε με την Α.Ε.Κ. και την Οικογένεια τώρα!
Την άλλη εβδομάδα ταξιδεύουμε στα Λουτρά Αλεξανδρούπολης, μουσική, μπάλα, βουτιές και ΑΕΚοκαταστάσεις. Ντέμη θα έρθεις;
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Η ζέστη αφόρητη, ο Περίβολος είναι πολύ κοντά, ο Νίκος ήρθε αστραπή ήπιε τα σάουθερν του και έφυγε, από εβδομάδα θα είναι και ο ...Gunas εδώ, ίσως εμφανιστούν και τίποτα αλήτες από την Κρήτη. Χαίρομαι και είναι τιμή μου που ανήκω στην Μεγάλη Οικογένεια της ORIGINAL.
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: