Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 25-07-2010


Δεν σας θέλουμε εδώ – Δεν σας θέλουμε εδώ – Δεν σας θέλουμε εδώ! Αυτό είναι αγαπητοί μου φίλοι και...εχθροί το νέο σλόγκαν της ΠΑΕ αφού δια μέσου του νομίζω ...κυβερνητικού της εκπροσώπου, ανεπίσημο γραφείο τύπου, σεκιούριτι του βατράχου, πολυπράγμονα και μισθοδοτούμενο της ΠΑΕ όσοι δεν θέλουν, δεν αντέχουν, δεν ξεχνάνε, δεν σκύβουν το κεφάλι στην παρουσία του προδότη δεν έχουν δικαίωμα να είναι δίπλα στην Α.Ε.Κ.
Τελικά ας μας εξηγήσει κάποιος το “Δεν σας θέλουμε εδώ” είναι η επίσημη θέση της ΠΑΕ, όχι μόνο για τα Αδέρφια της Αυστραλίας που αντέδρασαν στις ιαχές....όχι ΑΕΚ, ΑΕΚ αλλά σε αυτές των υμνητών του βατράχου προς το πρόσωπο του που βρέθηκαν εκεί να υποδεχτούν τον βάτραχο και όχι την Α.Ε.Κ. αλλά και για εμάς εδώ τους ...ντόπιους;
Εάν όχι, ποιος λοιπόν έχρισε τον κύριο Δημητριάδη, υπάλληλο της ΠΑΕ, να εκφράσει τέτοια ντροπιαστική άποψη και μάλιστα στα παιδιά της ξενιτιάς, που οι περισσότεροι δεν είχαν δει ποτέ την Α.Ε.Κ. από κοντά μέχρι προχτές έστω και αν για κάποιους η όποια πάντως μη παραβατική συμπεριφορά τους αλλά συμπεριφορά και αντίδραση μνήμης των παιδιών δεν έπρεπε να γίνει;
Αλλά τι λέω, εδώ και καιρό με πιο δικαίωμα επικοινωνεί με κλάμπ μας για να τους πείσει για τα νέα του πιστεύω, για το μεγαλείο του βατράχου και για να μας ενημερώνει πόσο ικανοί ή όχι είναι οι σημερινοί ιδιοκτήτες της ΠΑΕ και αφεντικά του;
Αλλά τι να περιμένω από κάποιον που τόσο εύκολα ξέχασε ποιος τον απομάκρυνε και τον τελείωσε από την Α.Ε.Κ. Όσο θυμάμαι τα δάκρυα του αποχωρισμού και εκείνο το τραγουδάκι της Πόλυς Πάνου που ακόμη μέχρι σήμερα παίζει στο μυαλό μου, τόσο αναρωτιέμαι τελικά για πόσο ακόμη θα πιστεύουμε σε ανθρώπους τόσο εύκολα που για κάποιο διάστημα της παρουσίας τους στην Α.Ε.Κ. μας έκαναν να νιώθουμε όμορφα και περήφανα.
Τουλάχιστον νιώθω ευτυχής που μεγάλωσα με τον Θωμά Μαύρο και μέχρι σήμερα με τα λόγια και την συμπεριφορά του ποτέ του δεν άφησε να χαθεί εκείνη η εκτίμηση που είχα στο πρόσωπο του και σε όλα εκείνα τα μαγικά απογεύματα που μας χάρισε απέναντι στον Σαργκάνη και όχι μόνο! Να 'ναι καλά ο “Θεός” που μου δίνει το δικαίωμα ακόμη να πιστεύω σε ανθρώπους, έστω και αν κάποιοι από αυτούς στην συνέχεια με πληγώνουν.
Ας πάω λοιπόν στα παιδιά της ξενιτιάς. Μεγάλη αδυναμία μου είναι, άλλωστε και εγώ ένα ξενιτεμένο κομμάτι τους είμαι και με τον δικό μου τρόπο έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το όμορφο, Ενωσίτικο και ORIGINAL που έχουν φτιάξει εκεί κάτω. Τους πονάω και τους νιώθω σε κάθε λύπη και χαρά και ας μας χωρίζουν πολλά μα πάρα πολλά χιλιόμετρα.
Όσα έζησα μαζί τους για τις λίγες μέρες που βρέθηκα εκεί δίπλα τους πριν λίγα χρόνια θα με συντροφεύουν για πάντα μέχρι να ανταμώσουμε και πάλι. Και κάθε συνάντηση μας πότε σε γήπεδα της Ελλάδας, της Ευρώπης ή ακόμη και στην Σμύρνη είναι μικρά και πολύτιμα μαργαριτάρια στο μυαλό και την καρδιά μου.
Σε κάθε αγώνα της Α.Ε.Κ. σε αυτές τις μακριά από την Φιλαδέλφεια εποχές και όταν βρίσκομαι στις κρυώκολες εξέδρες του ΟΑΚΑ πιο πολύ νιώθω ότι βρίσκομαι χαράματα στο υπόγειο του Dickens στην Μελβούρνη με μια μπύρα στο χέρι, μερικά κρίσπς και τα Αδέρφια δίπλα μου να στήνουμε την δικιά μας Σκεπαστή εκεί κάτω. Και μόλις τελειώνει ο αγώνας να μας βρίσκει ο πρωινός ήλιος όλους μαζί, χαρούμενους ή λυπημένους για την εξέλιξη του αγώνα αλλά με ακόμη μεγαλύτερη αγωνία και προσδοκία πότε να ξαναβρεθούμε και πάλι.
Γραφικότητες θα πούνε κάποιοι αλλά με αυτές τις “γραφικότητες” μεγάλωσα μέσα στην Οικογένεια και μεγάλωσε και αυτή. Με απλά συστατικά όπου η αγάπη και η εκτίμηση για τον αδερφό δίπλα σου δεν σκιαζόταν με το κάθε τι που πλέον δείχνει μας απομακρύνει τον έναν από τον άλλον όλο και πιο πολύ τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και “κλωτσιές” όταν παίζαμε με τον Γιώργο από το Κουκάκι τις ευχαριστιόμασταν. Χορεύαμε έλεγε ο Άκης! Γιαυτό και γίναμε Οικογένεια.
Για τα Αδέλφια στην Αυστραλία, όλους αυτούς τους ΑΕΚτζήδες, ακόμα και τους “αλλόθρησκους” που θα προσηλυτιστούν τούτες τις μέρες ας τις φυλάξουν όλες αυτές τις μέρες που θα βρεθεί η Α.Ε.Κ εκεί βαθιά μέσα τους, κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν ώστε το μεγαλείο της Α.Ε.Κ. να συνεχίσει για πολλά πολλά ακόμη χρόνια να υπάρχει μέχρι την ημέρα που θα βρεθούνε πάλι μαζί, είτε εκεί είτε εδώ πίσω στην Πατρίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Σίδνεϊ, “Ντού” 78 αστυνομικών παρουσία αστυνομικού σκύλου σε κλαμπ της πόλης δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την παρουσία τόσων ΑΕΚτζήδων εκεί! Έτσι για να προλάβω τίποτα πονηρούς και ....χαλασμένα τηλέφωνα!
Εδώ Βασίλισσα, εκεί Βασίλισσα, που είναι η Βασίλισσα; Ας ετοιμαστούμε για το μοιραίο!
Στην Μάνα Α.Ε.Κ. ακόμα περιμένουμε τα ...λεφτά, όπως άλλωστε περιμένουμε και τα λεφτά από την Ψ-ώρα η οποία μάλιστα μας ενημερώνει ότι ο Ανατολιωτάκης ήταν πιο αποτελεσματικός από τον ΧΧ ως πρόεδρος!!! Γιαυτό ζητάει 1,1 εκατομμύρια πίσω και γιαυτό δεν είχε πάρει ούτε δραχμή από την ΠΑΕ, γιαυτό όλος ο σύλλογος ήταν σε σηεμίο διάλυσης, γιαυτό έκανε και μήνυση στον ΧΧ γιαυτό και τον στηρίζουν όλοι όσοι πολεμάνε την ORIGINAL!
Μπορεί οι Παλαιστίνιοι να μην έχουν πατρίδα και να είμαστε ...κοινωνικά ευαίσθητοι και με αυτό το θέμα και καλά κάνουμε, αλλά δεν είδα κοινωνική ευαισθησία, καλά για Εθνική δεν το συζητάω, ώστε να βγει ανακοίνωση από την Μάνα Α.Ε.Κ. για τα 36 χρόνια Κατοχής του βορείου τμήματος της Κύπρου από τον Τούρκικο στρατό.
Η θέση μας είτε μας αρέσει είτε όχι θα είναι φέτος στην 2 και αυτό φαίνεται να ενοχλεί όλους αυτούς που η ασυλία του πετάλου ήταν το ...ψωμί τους! Τα 3 Έψιλον...Εξέδρα-Εκδρομή-Ενότητα είναι μπροστά μας, ή ενεργοποιούμαστε ή απλά θα μιλάμε πάλι για ευκαιρία που χάσαμε και θα φταίει πάλι μόνο ο ΧΧ που μας ...ανέβασε.
Πολύς κόσμος στην ...γειτονιά του Μπράντ και της Αντζελίνας. Έφτασε και ο Γιώργος από Νού Φού, ο Φώτης από Ανάκασα, έκτακτη συμμετοχή και ο Φίλιππος από την Πετρούπολη ενώ είχαμε και μια καλή αλλά λίγη κουβεντούλα με τον Βασίλη από το Περιστέρι. Πληροφορίες που ήθελαν και τους αλήτες της Κρήτης να σκάσουν μύτη τελικά αποδείχτηκαν μούφα....ευτυχώς!!! αλλά εξασφαλίσαμε προσεχώς την παρουσία της αγαπημένης μας τραγουδίστριας που θα δώσει βραδιά ρεσιτάλ αφιερωμένη στα σπάνια είδη αμφιβίων! Μόνο με προσκλήσεις η είσοδος.
Τον Δρόμο για την Νέα Φιλαδέλφεια μας τον έδειξαν στο Σίδνεϊ, το έγραφε πεντακάθαρα το πανό! Και ας ασχοληθούν κάποιοι μόνο με τον ...Κέρμιτ!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... και για μένα έτσι θα παραμείνουν πάντα, απλά, όμορφα, χωρίς ταμπέλες, άσχετα πανό και παρωπίδες, αγνά και προπαντός ORIGINAL!
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: