Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 11-07-2010



Χαμός στο Μίζε...φίλντ! Τους βγάζει το λάδι ο τρισμέγιστος, ο ένας και μοναδικός και δεν υπάρχει άλλος, γνωστός και ως κανίς(γαβ γαβ...δαγκώνει το άτιμο!) του Σωκράτη όταν από τον Φεβρουάριο του 1996...τότε που ήμασταν ακόμη αγέννητοι, έτσι κύριε Λάκη και εμείς και ο Λουκάς ο Μπάρλος, τότε που σύρθηκε το τετράποδο στα πόδια του αφεντικού του.
Χαίρομαι που καταλαβαίνω ότι δεν είμαι ο μόνος που πάσχει είτε από αλτσχάιμερ είτε από την νόσο των τρελών αγελάδων για να διαγράψω τι έγινε το 1996 και πως μας ήρθε λίγο αργότερα αφού εξαργυρώθηκε ο βάτραχος στην Νέα Φιλαδέλφεια με την κόκκινη φόρμα και το κεφάλι τραβεστί πάνω της.
Όποιος ειλικρινά πιστεύει ότι ο βάτραχος θα μας οδηγήσει πιο πέρα από την ικανοποίηση του “εγώ” του και την δίψα του να εξαργυρώσει και την τελευταία δραχμή από το συμβόλαιο και τις μίζες τότε είναι τόσο υποψιασμένος λέμε που με το καλημέρα μέχρι και γιαχωβάς ή σαεντολόγος μπορεί να γίνει αν του το ζητήσει και αυτό ο βάτραχος και το κέντρο προάσπισης του μεγαλείου και της αρχοντιάς του! Πιφ!
Με ενοχλεί αυτή η παράξενη ...ανοχή στο πρόσωπο του, όχι από την μάζα, τα πρόβατα εάν προτιμάτε του κόσμου της Α.Ε.Κ. αλλά από την δικιά μας, αυτή των οργανωμένων και δη της Οικογένειας γιατί εάν πιάσω στο στόμα μου τους υπόλοιπους, αφήστε που οι περισσότεροι μια ταμπέλα και ανακοινώσεις στις εφημερίδες είναι, η κατάσταση στην πλειοψηφία της είναι τουλάχιστον τραγική, αποκαρδιωτική και γιατί όχι προδοτική! Πρέπει να αποβάλλουμε από πάνω μας αυτό το...αόρατος. Δεν θα αναλύσω το πόσο δίκιο ή όχι είχαμε που το βλέπαμε έτσι τόσο καιρό. Αόρατος είναι στην συνείδηση μας, βασικά είναι διαγραμμένος γιατί κατά τα άλλα είναι εκεί, μέχρι και πλάκα μας κάνει τώρα που νιώθει τόσο ισχυρός αλλά που δυστυχώς για εκείνον θα μας θυμίζει πάντα την...ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
Τελικά ο Σκόκο θα πουληθεί ή όχι; Ρε τι σότο παίζει τόσους μήνες τώρα και το μόνο που μας έμεινε ήταν το συλλαλητήριο για τον...βάτραχο που τον κρατήσαμε κιόλας και για την επόμενη χρονιά μην χάσουμε το κελεπούρι!
Και μέσα σε όλα πετάγεται και ο Φερρέρρρρρρρρρρρρρρρρρρ, πάντα κατά τον γνωστό εκφωνητή του ΟΑΚΑ, να μας λέει ότι θέλει τον Μπλάνκο. Με τα δικά μας λεφτά δηλαδή θα πάρει δικό μας παίκτη! Γεια σου ρε Ντέμη! Από περιέργεια φέτος σε ποια θέση θα παίζει ο Ισμαέλ;
Το γέλιο ή μάλλον το κλάμα συνεχίζεται στην Βασίλισσα. Αντί να προσπαθήσει να βρει διέξοδο και για τον ίδιο και για την Βασίλισα ο Μπάμπης ο καλαμοκαβαλητής φρόντισε να γίνει αρωγός κατά της βίας και της σύσφιξης των σχέσεων με την ομάδα του λιμανιού! Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει!
Η Βασίλισσα δεν έχει μέλλον και ο Φιλίππου, ως νόμιμος ιδιοκτήτης δεν είναι πουθενά, ούτε καν στην συνάντηση με τον φούσκα από το Σικάγο! Τι έγινε ρε σεις ο Μπόμπ μια χορηγία κάπου σε κάτι για την Α.Ε.Κ. θα δώσει να δείξει ότι υπάρχει, γιατί εάν πιάσεις τους ΑΕΚτζήδες υπάρχουν κάποιοι τόσο αφελής ή ηλίθιοι, ειλικρινά δεν ξέρω πόσο και ποιοι, που ακόμα πιστεύουν στην ....θεία με τις στάμνες από το Σικάγο!
Περιμένω με αγωνία επίσημη δήλωση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ για το μέλλον της Βασίλισσας. Του ιδιοκτήτη λέμε όχι του αντιπροσώπου του! Το χρωστάει στον κόσμο και ας τον “πλήγωσε” αυτός ο κόσμος των τρελών. Βασικά το χρωστάει στην Βασίλισσα που μαζί της γεύτηκε την χαρά από 2 κύπελλα, ένα πρωτάθλημα και το κύπελλο Σαπόρτα και μετά φρόντισε να ξεκληρίσει την ομάδα και να παραδώσει τόσο εύκολα την σκυτάλη στους βάζελους.
Ούτε συμφωνία με τον Μηνά δεν έχουμε κάνει ακόμα για την επόμενη χρονιά, αφήστε πως πιστεύω πως επειδή ο Μηνάς αγαπήθηκε περισσότερο από όσο έπρεπε, δεν θα τον κρατήσουν και αυτόν ακόμα και τσάμπα! Άντε φέρε μας κάνα “παντελονάτο” πάλι Μπάμπη!
Επειδή το αυτί μου έπιασε κάτι για νίκη στην Λαμία και διάφορα τέτοια κουλά, καλό θα είναι να καταλάβουμε ότι ότι έγινε στην Λαμία μέσα στο κλειστό δεν ήταν καμία νίκη, δεν ήταν τιμητικό και ουσιαστικά σαν να χειρουργήθηκε το τμήμα του Χάντμπολ, το μόνο ομαδικό τμήμα που έχει δώσει τίτλο στην Α.Ε.Κ. τα τελευταία χρόνια, από τον ίδιο τον κόσμο της και μάλιστα χωρίς αναισθητικό. Όσο επιμένουμε να βλέπουμε νίκη επειδή τσακίσαμε τους μπουγατσοκιμάδες απέξω και πολύ καλά τους κάναμε, μάλλον έχουμε χάσει τον δρόμο σε αυτό που λέγεται Α.Ε.Κ.
Με αγωνία περιμένω την εκδίκαση της απόφασης για την τελική ποινή που θα μας επιβληθεί μετά την έφεση αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα συνεχίσει να είναι...σαν έκθεση ιατροδικαστή μετά το νεκροτομείο. Αλήθεια ο κόσμος μας γιατί δεν συγκινείται; Μήπως να συγκινηθούν οι ...αλληλέγγυες γριές;
Η 2 γεμίζει σιγά σιγά. Στο χέρι μας είναι να την κρατήσουμε Γνήσια και Μοναδική. Στο χέρι μας είναι να δώσουμε στον κάθε βλάκα ή βαλτό που θα θέλει να βλάψει ή να κάνει την παπαριά του να καταλάβει ότι εδώ υπάρχει ο νόμος της Οικογένειας. Εάν το καταφέρουμε αυτό και επιτέλους ασχοληθούμε με καθαρά εξεδριακό τρόπο για θέματα της Α.Ε.Κ. μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Τώρα εάν ο καθένας νομίζει ότι θα στήσει ένα πολτικοκοινωνικό πανηγυράκι ή πεδίο ασυλίας της μπαχαλοποίησης εκεί πάνω τότε πολύ απλά δεν κάναμε τίποτα. Εξέδρα, Εκδρομή, Ενότητα! Τα 3 Ε που θα πρέπει να μας οδηγούν, να τα προστατεύουμε και να τα νιώθουμε σε κάθε μας βήμα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Βούρο που έστω και αν στην βουλή δεν κράτησε την ίδια στάση με αυτή της Σοφίας για το ασφαλιστικό, πρέπει να πω ότι με έχει ξαφνιάσει πολύ ευχάριστα αυτή του η ενασχόληση με το Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν πάει το μυαλό μου στο πονηρό στο που αποσκοπεί, ούτε με χαλάει που κάποτε βρεθήκαμε ο καθένας στην άλλη άκρη του γνωστού πανό για τον προδότη στις Σκεπαστής τα Κάγκελα!
Εάν από το 2004 είχαμε προχωρήσει ενωμένοι τώρα θα είχαμε γήπεδο ....στην Νέα Φιλαδέλφεια, αντί αυτού όμως ο εγωισμός σου ρε Ντέμη μας κρατάει αιχμάλωτους στο ΟΑΚΑ και όσο θα παραμένουμε εκεί πολύ δύσκολα θα δούμε κάτι παραπάνω από την δεύτερη θέση ή έστω το κλεμμένο πρωτάθλημα των σούπερ λιγκάδων φίλων του Ντέμη.
Είναι βασικό να κάνουμε όλα εκείνα τα βήματα ώστε να βρεθούμε και πάλι στις Φιλαδέλφειας τα μέρη. Είναι βασικό να πείσουμε τον Πέτρο Παππά, γιατί ναι μόνο αυτόν έχουμε και αν εσείς μου βρείτε άλλον έστω και με υποψία ελάτε να μου το πείτε, να μην κάνει πίσω μα ούτε σημειωτόν και να κάνει το βήμα εμπρός ώστε να αποκτήσει η Α.Ε.Κ. Σπίτι και η εταιρεία στην οποία έχει γίνει κύριος μέτοχος να δείξει την πραγματική της αξία.
Μέχρι στιγμής και μόνο η παρουσία και ενδιαφέρον του Αδαμίδη λέει πολλά αλλά κάλλιστα δεν λέει και τίποτα αφού έργο δεν έχουμε δει, εδώ δεν έχουμε δει ακόμα δραχμή από τα χρωστούμενα στην Μάνα τι να λέμε τώρα! Και τώρα που κέρδισε και την υπόθεση με το σήμα μιλάμε για τεράστια ανατροπή σκηνικού στα εμπορικά...κόλπα της ΠΑΕ!
Α, ναι έρχεται και ο Ντιοπ! Τουλάχιστον να πάρουν μπρος και λίγο τα διαρκείας γιατί είναι πράγματι κρίμα να χαθεί αυτή η μαγιά και ας μιλάμε κυρίως για πελάτες, άλλωστε χρειάζονται και αυτοί! Όσο θυμάμαι τα της εποχής Τσιρίλο...μου έρχονται δάκρυα στα μάτια, λέτε να έχουμε τα ίδια στο Αεροδρόμιο; Τελικά με αυτόν τον Ιμπαγάσα θα γίνει τίποτα ή μας τον έφαγαν οι άλλοι; Μάλλον έχω μείνει πίσω στην μηχανή του χρόνου! Με τον Παντούρου;
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Η Φρόσω και ο Κώστας έφεραν κοντά μας άλλο ένα ΑΕΚάκι...να σας ζήσει και γρήγορα η πρώτη βόλτα στα Άγια Χώματα να του δείξεις και που ήταν και που θα ξαναγίνει η Σκεπαστή Κώστα μου.
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: