Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 22-08-2010

Τελικά έκλεισε, το έκλεισαν, θα το κλείσουν το Δωματιάκι; Τελικά ποιοι έχουν μεγαλύτερο πόνο να κλείσει το Δωματιάκι; Βαζέλες, γαύροι ή κιτρινόμαυροι βαζελόγαυροι; Τι λέει το ρεπορτάζ κυρ-Σταύρο; Και τώρα που τελείωσε ο διαφημιστικός τους χρόνος τι θα απογίνουν...οι ιδρυτικοί και οι ...κρυφοί τυροπιτάδες; Σφολιάτα ή κουρού; Ρε που φτάσαμε; Αλλά ξέχασα εγώ είμαι εποχιακός, μόνιμος πλέον...οπότε να μην μιλάω, ούτε πληκτρολόγιο να πιάνω στα χέρια μου! Να χέσω αυτά που περάσαμε μαζί και με κάποιους από εσάς περάσαμε πάρα πολλά μαζί...
Γέλασε λέει και ο Λεονάρντο με Χατζηχρήστο...κατά την διάρκεια της πτήσης για την Σκωτία. Αυτό το χτύπημα πώς λέγεται τώρα; Παραπάνω χτυπήματα για τον μετρητή της ιστοσελίδας που καρπώνεται τα ...ΑΕΚονέα στο τσάμπα; Ή πλάγια μπηχτή στα πλευρά του έτσι και αλλιώς από πολλούς στιγματισμένο και χτυπημένο, όχι τόσο για την δεδομένη προσφορά του, οπαδική ή προεδρική, Δημήτρη;
Επιτέλους λίγο αεράκι, σκάσαμε τόσο καιρό, πήξαμε στην ζέστη. Στην Α.Ε.Κ. βέβαια οι αέρηδες και οι φουρτούνες είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα ακόμα και όταν φαίνεται ότι υπάρχει μπουνάτσα! Από το πουθενά σκάει κύμα και τα τσακίζει όλα, κυματοθραύστης πουθενά ούτε για δείγμα, κάποτε ήταν ο κόσμος, χίλια πεντακόσια κομμάτια διασκορπισμένος στα 4 σημεία του ορίζοντα πλέον. Μόνο μια μικρή φωλιά εκεί στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας...
Το πέρασμα από την Σκωτία πιο εύκολο από ότι όσες φορές έχουμε βρεθεί εκεί πάνω. Στο δικό μου το μυαλό πάντα καρφωμένο τότε με την Ρέηντζερς όσο και να σκόραρε το Τόνι το μυαλό ήταν καρφωμένο στον άδικο και τόσο πρόωρο χαμό του Κώστα και έτσι κάθε Αύγουστο το μυαλό μου ταξιδεύει σε εκείνες τις μέρες που έφυγε από κοντά μας.
Να κρατήσω και την κορυφαία ατάκα που κυκλοφόρησε μετά τον θρίαμβο έναντι ....της Νταντή: Ένας βάτραχος ίσον δύο Μουρίνιο! Και μετά αρχίζεις τα ναρκωτικά!
Αλήθεια πώς τα είπε ο Μίμης, όχι ο δικός μας, αλλά ο Παππαϊωάννου, μεσοβδόμαδα και φυσικά χάθηκαν με το καλημέρα οι δηλώσεις; Η αλήθεια πάντα θα υπάρχει εκεί έξω για όλους αυτούς που θέλουν να την πιστέψουν, οι υπόλοιποι ας ζείτε στο ψέμα σας και στην ξεπεσμένη ηθική της κωλοτούμπας σας.
Αδιαφορώ εάν έχουμε μείνει μια χούφτα άνθρωποι να πιστεύουμε ότι η παρουσία του βατράχου δεν έχει να προσφέρει τίποτα άλλο παρά την θλίψη για το κατάντημα όλων. Η αλήθεια είναι μια και αυτή δεν εξαγοράζεται ούτε αντικαθιστάται με τίποτα. Γράφτηκε το 1996 και όλοι την γνωρίζουν γεννημένοι και αγέννητοι!
Δεν επιδοκιμάζω τα όσα έγιναν στην Καλλιθέα αφού τελικά και ισχυροποίησαν την παρουσία του βατράχου παρότι ξεκίνησε αυτός τις μπουνιές και τελικά ...γκρεμοτσακίστηκε προκαλώντας έτσι να τον λυπηθεί ακόμη και η τελευταία νοικοκυρά. Συγχρόνως βρήκε την ευκαιρία ο κάθε ...κατασκευαστής πλυντηρίου με ταμπέλα συνδέσμου να βγάλει όση χολή είχε εναντίον της Οικογένειας.
Λες και το είχαν έτοιμο το σκηνικό και μέσα στο ντάλα καλοκαίρι να βγουν τόσο οι... μη original ιδρυτικοί να θυμούνται ότι κάποτε ήταν Οriginal βγάζοντας προς τα έξω τις συνταξιοδοτικές τους επιδιώξεις αλλά και το σύμπλεγμα των τόσων συνδέσμων που με αγωνία τους περιμένω σε κάθε αγώνα της Α.Ε.Κ. να δώσουν παρουσία ειδικά στους μη ΟΑΚΑ και ποδοσφαίρου αγώνες αλλά αγνοείται η τύχη τους και να ξεσπαθώσουν αναζητώντας μέχρι και το ΑΦΜ του ΧΧ.
Να τσοντάρω λίγο και κάτι απορίες από τα Σκαλάκια κλάμπ! Την ανακοίνωση που μιλάει για βίαιη ORIGINAL την υπογράφουν και τα ΚΛΑΜΠ(!) που επιτέθηκαν στους επισήμους του ΟΑΚΑ μετά την πορεία υπεράσπισης του scocco k toy vatraxic;Tην υπογράφουν κ τα μέλη του ΚΛΑΜΠ που με ευκολία πήδηξαν στο παρκέ του Χαλκιοπούλειου;
Αραχτός τις προάλλες στην παραλία του Περίβολου έτυχε να είμαστε στα 5 μέτρα με άλλους 3 ...συνάρρωστους ΑΕΚτζήδες αρκετά μεγαλύτεροι από μένα, βέβαια άμεσα πήγε η κουβέντα στο...ζουμί. Δεν έχει σημασία τι είπαμε, σίγουρα δεν τσακωθήκαμε, ίσα ίσα χάρηκα την αγάπη τους για την Α,.Ε.Κ. Και ας ήξερα ότι πλέον τείνουμε να δείχνουμε τόσο μακριά. Βασικά στη μικρή μας αυτή κουβεντούλα κατάλαβα πόσο χαμένοι είμαστε γενικώς, όχι εμείς σαν ORIGINAL αλλά σαν Α.Ε.Κ. χωρίς προορισμό και χωρίς ηγέτη να μπει μπροστά όπως μου τόνιζε ο κύριος Νίκος! Δεν είχα κάτι άλλο να πω...και φυσικά δεν έχω και πολλά να περιμένω.
Εκείνα τα Ψ-ωρολεφτά που θα έδινε στην Μάνα Α.Ε.Κ. η γνωστή φυλλάδα με την διάθεση του CD τι να έγιναν άραγε; Εκείνα τα άλλα Ψ-ωρολεφτά για την εκμετάλλευση προϊόντων με το σήμα της Α.Ε.Κ. χάθηκαν και αυτά στον δρόμο;
Στο θέμα του Γηπέδου ουδέν νεώτερο. Θα πρέπει να μπει ο Σεπτέμβριος να γυρίσουν και όλοι από τις άδειες, ε μετά θα αρχίσουν απεργίες, ξύλα και ντράβαλα, θα σταματήσουν για τις δημοτικές εκλογές και μετά πάμε για την επόμενη τετραετία!
Στην Βασίλισσα η παραμονή των παικτών σίγουρα είναι το πρώτο ευχάριστο νέο μετά από πολύ καιρό. Ας το κρατήσουμε αυτό και πάντα με την ελπίδα ας ελπίζουμε όλοι μαζί ότι θα γίνει το θαύμα και δεν θα δούμε τα χειρότερα, ας ελπίσουμε ότι και το καλάμι θα μείνει στην άκρη αφημένο.
Στα της Οικογένειας όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε, όλοι έχουμε αυτιά και ακούμε...είναι απλά τα πράγματα. Όποιος αγαπάει και πονάει αυτό που λέγεται ORIGINAL 21 παραμένει εντός των τοιχών και δίνει τις μάχες του, τόσο εναντίον των εξωτερικών εχθρών που δυστυχώς πλέον δεν είναι μόνο αλλόθρησκοι αλλά και όλων αυτών που μας πλευρίζουν σαν φίλους και στην πρώτη δύσκολη μας δίνουν με την μία.
Η επόμενη μέρα μας βρίσκει να βλέπουμε τα 3 Ε μπροστά μας , Εξέδρα, Εκδρομές και Ενότητα...όλα τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους.
Ευχαριστώ του φίλους και αδελφούς που με αγαπάνε και τους Θεούς που με προστατεύουν...
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook .
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Πάντα στον δρόμο που χάραξε ο Αδελφός Κώστας Τσινίτας, χρόνια πολλά πίσω και που τώρα προσέχει κάθε μας βήμα από εκεί ψηλά.
Για την Υπογραφή
Διονύσης ΜπRαχάμι

Δεν υπάρχουν σχόλια: