Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 28-03-2010


Καλή η ΑΕΚολογία, η ηθική, οι αξίες, τα γιαούρτια στην ΠΑΕ, οι καταλήψεις, τα πανό σε πίττες, καλές οι ανακοινώσεις σε εφημερίδες, τα σχόλια σε ιστοσελίδες, οι παρεμβάσεις σε ραδιοφωνικές εκπομπές τύπου Γεωργίου και δεν συμμαζεύεται, αλλά ρε σεις να παίζει η Α.Ε.Κ. στην Έδεσσα, να πηγαίνει και για πρωτάθλημα, εάν θέλει και ο Θεός και για ντάμπλ και πάλι μόνο από το Δωματιάκι να ξεκινάει κάτι, στην προκειμένη ένα πουλμανάκι για να βρεθεί δίπλα της;

Αλλά ξέχασα μιλάμε για το Χάντμπολ, τα τέρματα είναι πιο μικρά, την μπάλα την παίζεις με τα χέρια, είναι και πιο μικρη , βάτραχος δεν υπάρχει στον πάγκο να μιλάμε για χρυσά κεφάλαια, ευτυχώς όμως που υπάρχει ο Μπακαούκας και τα άλλα παιδιά και φροντίζουν να μας θυμίζουν την πραγματική αξία το να αγαπάς την φανέλα της ομάδας σου.

Άλλα έτσι είναι, Α.Ε.Κ. στο Χάντμπολ θα γίνουν και οι υπόλοιποι όταν θα έρθει η μέρα του τελικού ή εάν έχει τίποτα πανηγύρια σε κατάκτηση πρωταθλήματος, άντε και όπου έχει καμιά κάμερα να καμαρώσουν τον ευατό τους στην Τιβί!

Σάββατο βραδάκι και το πούλμανάκι έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής από την Έδεσσα, Μόλις μίλησα με τον Γιώργο, ψάχνουν τον Ζήση και ο Ρόμπιν θέλει να πάει Σαλόνικα! Μια ακόμη σίγουρα ORIGINAL εκδρομή. Ακόμα 9-10 ώρες μέχρι να βρεθούν σπίτι τους και οι 45 που έφτασαν μέχρι την Έδεσσα και μαζί με 200 ακόμα άτομα φρόντισαν η Α.Ε.Κ. να μην μείνει μόνη της στην πάντα φιλόξενη πόλη της Μακεδονίας. Ωραίες βραδιές και μέρες έχουμε περάσει εκεί πάνω.

Απομένει μόνο να βρεθεί κάποιος να στηρίξει αυτή την ομάδα, να νιώσει την αγωνία και το πάθος των παιδιών αυτών που φοράνε την Κιτρινόμαυρη φανέλα με το Δικέφαλο στο στήθος. Δυστυχώς όσο και να θέλει η Μάνα Α.Ε.Κ. έχει περιορισμένες δυνατότητες. Άντε να βγούμε στην γύρα πάλι να βγάλουμε τα πρίμ. Έτσι είναι η ζωή μας...

Κατά τα άλλα έχουμε γεμίσει ένα σωρό ΑΕΚάρες που βάζουν πλάτη αλλά στην τελική είναι πιο αόρατοι και πιο Α-μέτοχοι και από τους Α-μέτοχους αλλά από τσάμπα διαφήμιση και χαμογελάκια, δώσε και σε μένα μπάρμπα! Νά 'ναι καλά και όλοι αυτοί που για να πουλήσουν 10 φύλλα παραπάνω συνεχίζουν να εκθέτουν τον πρωταθληματικό πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ. Τι κρίμα να μην υπάρχει κάθε εβδομάδα ένας χορός! Στάνταρ πωλήσεις λέμε.

Σήμερα παίζουμε με τους ξεφτιλισμένους της προσφυγιάς, αυτούς που μπροστά στο να βγάλουν το κόμπλεξ τους απέναντι μας, σαν συνοικιακή ομάδα που είναι, έφτασαν στον πρώτο γύρο να παίξουν με την ιστορία και τον πόνο των Προσφύγων και τις φρικιαστικές συνθήκες που αντιμέτωπισαν πριν σχεδόν 100 χρόνια οι πρόγονοι μας, αλλά σίγουρα όχι από φαίνεται οι δικκοί τους, τότε που επικρατούσε ο...συνωστισμός στην προκυμαία της Σμύρνης. Γνήσια τέκνα της Ρεπούση τούτα τα τριχωτά λέμε.

Ελπίζω οι παίχτες να μπορέσουν να καταλάβουν πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν τον....νέο σήμερα. Οι μπασκετμπολίστες της Βασίλισσας τους αντιμετώπισαν όπως έπρεπε. Σειρά να το επαναλάβουν και οι ποδοσφαιριστές. Αρχηγέ να σε δώ μια φορά με τσαμπουκά να το παίρνεις το ματς λέμε...

Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με τον βάτραχο σήμερα, άλλωστε τώρα που βρήκαμε πρόεδρο είμαστε καλά όπως έλεγε μεσοβδόμαδα ο ....λιγομίλητος, άντε να βρούμε και έναν προπονητή και να σχεδιάσουμε την επόμενη χρονιά γιατί δεν λέω καλά είναι να νικάς στον δεύτερο γύρο, έστω και με μέτρια απόδοση και χωρίς ένα λογικό σύστημα να πιάνει η ομάδα, αλλά τι να το κάνεις όταν έχεις μείνει εκτός Ευρώπης, πρωταθλήματος και κυπέλλου από τον Οκτώβριο. Πάμε παρακάτω λέμε...

Η Βασίλισσα δεν τα κατάφερε στο κρύο και άδειο από κόσμο Ελληνικό, ίσως επειδή το μυαλό ταξίδευε στο Αμέρικα από όπου τα νέα που έρχονται μας έχουν κάνει να ζούμε στον κόσμο της Φούσκας! Κάτι σαν φούσκα από τσίχλα μοιάζει τούτο το έργο, κολλάει πολύ. Δεν πειράζει θα το αντέξω και ζω με το....όνειρο ότι θα έρθει ο Μπομπ και θα τα....σφουγγαρίσει όλα!

Ο λογαριασμός για το βόλεϊ που άνοιξε η Μάνα Α.Ε.Κ. συνεχίζει να υπάρχει. Αργά αλλά σταθερά το ποσό αυξάνει, φασούλι το φασούλι που λέγαμε μικροί. Όσο όμως και να με πονάει η κατάντια της Α.Ε.Κ. της Καρδιάς το ξαναλέω ότι το συγκεκριμένο τμήμα είναι πολυτέλεια για την Α.Ε.Κ.

Αλήθεια όλοι εκείνοι οι σωτήρες που διαφήμισαν το ονοματάκι τους για την σωτηρία της Α.Ε.Κ. της Καρδιάς μέσω της ανακοίνωσης του Καφέ της Χαράς 924 έβαλαν κάνα φράγκο στον λογαριασμό ή έμειναν στα λόγια και στην διαφήμιση;

Εδώ και καιρό έχω μια περίεργη εμμονή με τον Παππά, βασικά χρειάζεται ένας παπάς να μας διαβάσει, να μας κάνει κάνα ευχέλαιο για αρχή. Μου αρέσει να λειτουργώ με το ένστικτο και αυτό από καιρό τώρα μου λέει ότι ο Παππάς είναι εδώ, είναι και εκεί, βασικά φροντίζει να υπάρχει όπου χρειάζεται. Ελπίζω να μην βαρεθεί, να μην τον ξενερώσουν οι διάφοροι απίθανοι. Η Α.Ε.Κ. θέλει ...gutts κύριοι, καλή αντοχή.

Ενστερνίζομαι απόλυτα αυτό που λέει ο ΧΧ καιρό τώρα , “τον Παππά και τα μάτια σας”. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω που το πάει ο Νοτιάς, υποθέτω ότι εάν μπορούσε θα εξαφανιζόταν χτές κιόλας από τα ΑΕΚοπράγματα. Είναι κρίμα όμως που 5 και βάλε χρόνια δεν εκμεταλευτήκαμε στο μέγιστο την παρουσία όλων αυτών των ...Α-μέτοχων. Βασικά την εκμεταλευτήκάμε αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει για την Α.Ε.Κ. πόσο. Ά ρε Ντέμη, που σε θυμήθηκα και σένα τώρα.

Το Όνειρο να με ξαναδώ κρεμασμένο στα Κάγκελα μιας Νέας Σκεπαστής, να μυρίζω το χορτάρι στο νέο Σπίτι μας στην Νέα Φιλαδέλφεια δεν λέει να σβήσει. Η Καρδιά δεν μπορεί να σβήσει τα σημάδια από όλους εκείνους τους κτύπους που τόσα χρόνια έδιναν το ρυθμό μέσα μου για να φωνάζω ΑΕΚάρα Σε Αγαπώωωωω! Πιο πολύυυυυυυ...

Τελικά πολύ αστεία αυτά τα μπαόκια! Από την μία ούτε κάν σκέφτηκαν να μας δώσουν εισιτήρια για να πάμε στην Τούμπα και από την άλλη λέει πήγαν και έκλεισαν την Εθνική στα Μάλγαρα ώς διαμαρτυρία στην απαγόρευση της μετακίνησης των οπαδών. Δεν την γουστάρω την υποκρισία.

Μερικές μέρες μετά ήρθαν και τα επεισόδια στην Καβάλα με τα σκουλήκια για να δέσει το γλυκό, εκεί αφού η αστυνομία ξέχασε ότι απαγορεύονται οι μετακινήσεις, βλέπετε στην βόρεια Ελλάδα εφαρμόζονται άλλες αποφάσεις, μετά είχαμε τον υπουργό Προ.Πο μαινόμενο να απειλεί για υποβιβασμούς και άλλα τέτοια γραφικά. Ας του πει κάποιος ότι αυτά τα πράγματα θέλουν και κάποια τόλμη πέρα από λόγια αλλά ξέχασα την τόλμη του την απέδειξε στον ΟΥΚά που φώναξε συνθήματα στην παρέλαση!

Παρεπιπτώντος όποιος ενδιαφέρεται να λύσει το πρόβλημα της βίας και των μετακινήσεων ή θα φροντίσει τις μετακινήσεις να τις κάνει ελεγχόμενες και να τιμωρεί αυστηρά αλλά και δίκαια τις ομάδες αλλά και τους οπαδούς ή υπάρχει και η λύση που ανακάλυψε η Αυστραλιανή κυβέρνηση όταν είδε ότι το πρόβλημα της βίας στο ποδόσφαιρο εκεί άρχισε να ξεφεύγει. Βασικά χρειάζεται τόλμη και δυστυχώς η εκάστοτε πολιτική ηγεσία του τόπου μας έχει αποδείξει ότι έχει τόλμη μόνο για την αρπαχτή!

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Τελικά το πήρα απόφαση Ντέμη μου εγώ με τον Κιντή ποτέ δεν θα μπορούσα να πάω για καφέ, εγώ ήμουν, είμαι και θα παραμείνω στην Α.Ε.Κ. Πάλι καλά που δεν μας γέμισε και με μετανάστες οπαδούς, αλλωστε από παίκτες έχουμε πλέον μπόλικους, ας τους πάρει όλους στον ...νέο μαζί και την κουλτούρα του! Α, και παραλίγο να το ξεχάσω. Α, ρε κακομοίρηδες βαζέλες!

                                                                                                                                           paRa-NOID

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 21-03-2010



Γάμος χωρίς να θέλει η νύφη δεν γίνεται και όσο η νύφη απλά μοιράζει “τσάμπα” χαμογελάκια γάμος δεν γίνεται. Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στην αληθινή τους θέση και όχι σε εκείνη που κάποιοι κυρίως περιμένουν πως και πως την νύφη είτε για να σώσει τον βάτραχο, είτε για να κάνει ντα ντα την ORIGINAL. Για την Α.Ε.Κ κανείς; Μια διαφήμιση στην φανέλα του Πίνγκ Πόνγκ ίσως;

Βέβαια για τις εφημερίδες τέτοια χαμογελάκια είναι βούτηρο στο ψωμί τους και έτσι για κάνα δύο εβδομάδες θα παίζει πάλι το σενάριο του...γάμου! Άντε και καλά στέφανα μόνο προσέχτε τα κουφέτα, γιατί ούτε χρυσά είναι ούτε η Αννίτα Πάνια είναι εκεί για να κάνει το νταλαβεράκι! Ματωμένο σεντόνι θα δούμε; Αλλά ξέχασα η παρθενιά έχει χαθεί χρόνια πολλά πριν, μαζί και ένα άλλο σεντόνι!

Να που απόκτησε και πρόεδρο τελικά η ΠΑΕ, έστω και μετά από τόσο παίδεμα, έστω και εν δυνάμει. Βέβαια τώρα δεν κινδύνευε και ο βάτραχος να πάρει πόδι, τουλάχιστον όχι ακόμη και έτσι οι διάφοροι υπερασπιστές, οι διάφοροι γιαουρτοεκτοξευτές και οι διάφοροι ανυπόγραφοι φέιγ βολανορίχτες δεν έκαναν την τιμή να βρεθούν στην Γράμμου. Για κατάληψη ούτε καν πέρασε από το μυαλό και του πιο φανατικού Κοζωνομάχου!

Άλλωστε ο μόνος Έλληνας, ορίτζιναλ ή ιμιτασσιόν πλέον και βάσει νόμου, που ακόμη πιστεύει στο ...όραμα της Κοζώνειας Πολιτείας είναι ο Μπάμπης που όλο στο Αμέρικα πάει και ακόμα στην Ψωροκώσταινα παραμένει.

Μην διανοηθεί κανείς εάν δεν τα καταφέρει σήμερα στην Τούμπα η Α.Ε.Κ. να πει ότι φταίει ο βάτραχος και να πάψουν και αυτές οι ανόητες συγκρίσεις με τον ...Καρπουζά! Βέβαια εάν τελικά νικήσουμε ξέρουμε σε ποιον θα αποδώσουμε τα εύσημα, με κεφαλαία κιόλας να το δούμε στα εξώφυλλα, έτσι για να μην μπερδευτούμε!

Κάπου διάβασα ότι δεν θα είναι μόνη της η Α.Ε.Κ. στην Τούμπα. Να στηθώ λοιπόν στην Τιβί να περιμένω να δω την 8 στα Κιτρινόμαυρα; Μπα δεν νομίζω. Για μια ακόμη φορά μόνη της η Α.Ε.Κ. εκεί πάνω. Τα μέτρα του ρατσιστικού εμπάργκο των οπαδών συνεχίζονται.

Βέβαια βγήκε προχτές από την Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Προ.Πο κ. Βούγιας και άφησε να εννοηθεί ότι από του χρόνου θα έχουμε πάλι μετακινησείς αλλά μάλλον θα εννούσε αυτές των οπαδών της Θεσσαλονίκης, μια που και από εκεί εκλέγεται.

Και για να πιάσω και λίγο το οπαδιλίκι και τα σούξα μούτρα ούτλρας και δεν συμμαζεύεται. Εάν ήταν μάγκες τα ...ξαδέρφια, έτσι όπως ζήτησαν εισιτήρια από τα σκουλήκια άσχετα εάν δεν πήραν, θα μπορούσαν να μας προσφέρουν εμάς εισιτήρια για να δείξουν ότι πράγματι είναι εναντίον της απόφασης τις μη μετακίνησης οπαδών. Αλλά τι να λέω τώρα, μαγκιά είναι μόνο να φοράς κουκούλες, να την πέφτεις στα εφηβικά και να καις κλάμπ βραδιάτικα. Α, ναι και να κάνεις πορείες για την απαγόρευση των μετακινήσεων οπαδών!

Και μια που ...ο “χώρος” στον οποίο μέχρι και ο υπουργός Προ.Πο έχει φίλους, έχει απλωθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των γηπέδων εκείνος ο όρος αλληλεγγύη πως κολλάει; Μάλλον όπως κολλούσε και στο Περιστέρι με τους ... συντρόφους Φενταγίν!

Ο βάτραχος είναι γνωστός λάτρης των θαλασσινών και του ψαριού, φαγγριά, συναγρίδες κτλ. άλλωστε δεν είναι και τυχαίο που μας πούλησε για ...γαύρο! Άραγε τώρα που έσκασε ο ...μπακαλιάρος από την βόρεια θάλασσα λέτε να του κάτσει στο στομάχι;

Το καλοκαίρι πλησιάζει, η λίμνη από καιρό έχει στερέψει, καιρός να ξεφορτωθούμε και τα αμφίβια. Δεν υπάρχει αύριο, δεν υπάρχει επόμενη χρονιά με τον βάτραχο στον πάγκο. Εάν φυσικά σας ενδιαφέρει το μέλλον της Α.Ε.Κ! Για το μέλλον του βατράχου δεν μας καίγεται καρφί, υπάρχουν και τα ΚΑΠΗ!

Άλλη μια εβοδομάδα πέρασε και ακόμα περιμένω τους “ηθικούς” να πάρουν θέση για την μήνυση του παππού στον ΧΧ. Βέβαια ο πόνος τους είναι γιατί να πάρει η Μάνα Α.Ε.Κ. τις μετοχές του Τάκη, όπως ήταν και να κάνουν ότι ήταν δυνατόν μην τυχόν και ο Τάκης αναλάμβανε το βόλεϊ και φυσικά για την μήνυση ούτε λέξη, βλέπετε έπρεπε να την είχε κάνει ο “κακός” Ντέμης για να πάρουν θέση. Αλλά έτσι είναι όταν είσαι εξαρτημένος από τον παππού πως θα πάρεις θέση εναντίον του. Κατά τα άλλα να πουλάμε ηθική!

Η Βασίλισσα δεν τα κατάφερε στο Αλεξάνδρειο. Φανταστείτε να υπήρχαν λεφτά και οργάνωση που θα έφτανε . Αλλά αυτά είναι πλέον όνειρα και όσο η οικονομική κρίση μαστίζει τον κόσμο όλο πολύ δύσκολα θα έρθει και επόμενη μέρα χωρίς συννεφιά. Αυτό που προέχει και το ξανάγραψα πριν μερικές εβδομάδες είναι ο Μηνάς να είναι εδώ και του χρόνου. Τουλάχιστον βρήκαμε μια άκρη, μια σημαία για να ξεκινήσουμε την νέα Βασίλισσα, ας μην την αφήσουμε και αυτή να την παρασύρει ο αέρας.

Γειά σου ρε Νίκο με τα ...αδέλφια σου. Τουλάχιστον ελπίζω να διασκέδασες!

Ο λογαριασμός για το βόλεϊ που άνοιξε η Μάνα Α.Ε.Κ. συνεχίζει να υπάρχει. Ειλικρινά δεν ξέρω πόσο μπορούμε να σώσουμε αυτό το κομμάτι της Α.Ε.Κ. και αν πήραμε τους βαθμούς πίσω η επόμενη αδελφική κιόλας...χρέωση μας περιμένει. Θα τολμήσει η Μάνα Α.Ε.Κ. να ρίξει το τμήμα και να αρχίσει από την αρχή και χωρίς χρέη; Ή θα εμφανιστούν ...σωτήρες; Πάντως αυτή η κατάσταση δεν υποφέρεται.

Είπα για σωτήρες και θυμήθηκα το ...καφέ της Χαράς αφού διάβασα μια νεα ανακοίνωση και αφού έσωσε την ΠΑΕ και την ΚΑΕ είπε να βάλει πλάτη και στο βόλεϊ. Άραγε όλοι αυτοί που ...διαφήμισαν το ονοματάκι τους στην ανακοίνωση θα βάλουν από 100 ευρώ στον λογαριασμο; Αλήθεια οι μισοί από αυτούς δεν φοβούνται μήπως τα φάει τώρα ο κλεφτης ΧΧ; Και πάνω που ήμουν έτοιμος να πάω να βάλω 5 φράγκα στον λογαριασμό!

Σχέδιο για γήπεδο 32.000 θέσεων ΥΠΑΡΧΕΙ για την Νέα Φιλαδέλφεια, όπως υπάρχει ακόμα και ο χώρος της “Μπριττάνιας”. Μαζί και τα δύο είναι φιλέτο Α κλάσης για όποιον θέλει να επενδύσει, να μείνει και στην ιστορία. Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς...

Όταν ο Νίκος ο Κράς δεν εκφράζει πλέον ιδεολογικά τους ...συντρόφους της εξέδρας γίνεται θέμα ακόμη και για το εάν πρέπει ή όχι να μπει ένα πανό υπέρ του. Έτσι είναι αυτά, κάποτε αδελφός και σύντροφος, τώρα πλέον γραφικός!

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... και από μικρό παιδάκι μόνο εσένα έχω στο μυαλό. Και που είστε ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τους ξεφτίλες του Νέου!

paRa-NOID

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Επειδή οι ...σύντροφοι γυρνάνε την πλάτη!


Watch live streaming video from egrammestv at livestream.com

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 14-03-2010


Η μέρα σήμερα ξεκινάει από την γειτονιά μας, από εκεί που μεγαλώσαμε και βλέπαμε τα πάντα Κιτρινόμαυρα, από εκεί που το άρωμα των τριανταφυλλιών μπροστά στην Σκεπαστή μυρίζει ακόμα τόσο όμορφα, από την ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

Σήμερα λοιπόν στις 11:30 το πρωί στην Νέα Φιλαδέλφεια μπροστά στο Δημαρχείο έχουμε το ποδηλατικό σιρκουί “Γιώργος Τρανόπουλος” . Φαντάζομαι οι πολλοί δεν έχετε καμία σχέση με την ποδηλασία όμως αυτό δεν πρέπει να σας κρατήσει μακριά από το σημερινό σπουδαίο γεγονός. Το χρωστάμε στην Α.Ε.Κ. άλλωστε και η Ποδηλασία που πρόσφατα αναστήθηκε χάρη στις προσπάθειες κάποιων “ρομαντικών” δηλώνει με το καλύτερο τρόπο παρόν στην σημερινή Α.Ε.Κ. ζητάει λίγη από την υποστήριξη μας.

Μια καλή ιδέα θα ήταν είχαμε φτιάξει κατάσταση και για κάνα μπάρμπεκιου και ατελείωτες μπύρες μετά τον αγώνα στα Ιερά Χώματα αλλά για τέτοιες καταστάσεις τα αδέρφια της Μελβούρνης είνβαι πολύ μακριά για να μας δείξουν τον δρόμο, βλέπετε ο “δρομος” εδώ είναι μόνο για άγριες καταστάσεις, τσαμπουκάδες ανούσιους και μαγκιές της πλάκας.

Ένα παρόν της Α.Ε.Κ που όπου και αν το κοιτάξεις έχει γκρίζες κηλίδες, την ακουμπάς και ματώνει. Και όποιος έτυχε να βρίσκεται στο προχτεσινό Δ.Σ της Μάνας μάλλον θα ένιωθε μια απογοήτευση για το που πάμε και πως παμε μέχρι όπου μας βγάλει ο δρόμος.

Δυστυχώς ο Σούπερμαν της “ηθικής” και των “αξιών” με απογοήτευσε αφού προτίμησε να κρυφτεί πίσω από την στήριξη του στον κυρ-Αντρέα στον οποίο φαίνεται ότι είναι δεσμευμένος για την κάλυψη στην μηνύση του Ντέμη παρά να θελήσει να υποστηρίξει την Α.Ε.Κ. άλλωστε στο Δ.Σ τόνισε ότι εδώ είναι για να κάνει ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! Έτσι μπράβο Μόργκαν μου ο καθένας ένα χαράκωμα και σε θέσεις μάχης!

Φυσικά για την μήνυση που κατέθεσε ο “παππούς” στον ΧΧ ούτε μιλιά! Ευτυχώς που μόνο ο Ντέμης ήταν ο κακός και ο ρουφιάνος. Αλλά βλέπετε μας βόλευε να τα χώνουμε στον Ντέμη και τώρα με τον “παππού” απλό κοκοκοκό!

Πάντως η κατάσταση στην Μάνα Α.Ε.Κ. είναι απελπιστική τουλάχιστον από οικονομικής απόψεως, όπως θα έλεγε και ο Λοβέρδος, και το σάλιο μας τελείωσε. Αναρωτιέμαι ειλικρινά μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε σαν διοίκηση την Μάνα. Και εδώ που έχουμε φτάσει σχεδόν 2 χρόνια μετά σαν διοίκηση ΘΑΥΜΑ είναι.

Να ξαναθυμίσω οτι για την ίδια περίοδο ο “παππούς” είχε χρεώσει την Μάνα 700 χιλιάρικα και έφτασε προχτές να ζητάει ακόμα και 1.2 μύρια σε λίγο θα μας ζητάει και ράβδους χρυσού! Νά' ναι καλά οι Α-μέτοχοι που στηρίζουν τον ΧΧ, βασικά την Α.Ε.Κ. στηρίζουν αλλά κάποιοι δεν το βλέπουν έτσι!

Ναι, ναι έτσι το βλέπουν κάποιοι. Προτιμούν να χαντακωθεί η Α.Ε.Κ. να ξεφτιλιστεί και το τελευταίο της τμήμα παρά να να παραμένει εκεί και να πολεμάει να σώσει την Μάνα Α.Ε.Κ. ο ΧΧ και η παρέα του. Για κάποιους πιο σημαντικό είναι να αποτύχει η ORIGINAL παρά να σωθεί η Α.Ε.Κ. Τους προσπερνάμε, για εμάς πάντα η Α.Ε.Κ. είχε πρωτεύον σημασία.

Το ότι οι Α-μέτοχοι έχουν πολλές και μεγάλες ευθύνες για πολλά που μας βασανίζουν τα τελευταία χρόνια είναι δεδομένο, όπως δεδομένο είναι ότι πρέπει κάποια στιγμή η ΠΑΕ να καταλάβει ότι μια δυνατή Μάνα είναι προς το συμφέρον όλης της Α.Ε.Κ. γιατί η Α.Ε.Κ. πρέπει ΜΙΑ και αδιαίρετη.

Στα Χανιά όλα κύλησαν όμορφα και original και έτσι η ομάδα του Χάντμπολ έκανε ένα ακόμη βήμα προς το όνειρο της κορυφής. Μακάρι να βρισκόταν κάποιος σε αυτό το δύσκολο δρόμο που μας απέμεινε να έμπαινε μπροστά, να έβαζε πλάτη, άλλωστε και το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα μια δρασκελιά μακριά είναι πλέον και οι αθλητές μας στο τμήμα έχουν αποδείξει ότι δίνουν πολλά για την φανέλα και όχι όπως κάποιους άλλους που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι ένα ακόμη μηνιάτικο!

Άντε λοιπόν ένας να “Βάλει Πλάτη” δεν υπάρχει; Ένας που να το λέει λίγο η καρδούλα του, να την πονάει λίγο αυτή την ρημάδα την ομάδα. Αλλά είπαμε πλάτη βάζουμε μόνοσ το τσάμπα και για να πάρουμε την ΠΑΕ!

Δεν ασχολούμαι καθόλου με το τι έγινε στο ΟΑΚΑ αφού είμαι σίγουρος ότι ήταν ....έργο του βάτραχοπρίγκιπα ο χτεσινός αγώνας! Αν χάναμε απλά θα έφταιγε κάποιος άλλος! Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να έρθει το καλοκαίρι και να το στείλουμε στον αδιάβαστο. Α.Ε.Κ. και επόμενη μέρα με ελπίδα δεν συνυπάρχει με τον προδότη στον πάγκο.

Γύρισε και ο Τζέφρυ από το Αμέρικα και σειρά έχει ο ...Καραμανλής, όχι ο μπουλούκος με τα play station, ο άλλος ο δικός μας. Πληροφορίες που θέλουν ότι θα γίνει συνάντηση του Μπάμπη με τον Ομπάμα είναι πιο πιθανή από ότι αυτή με τον Κοζώνη και τις φούσκες του. Άντε να το δούμε και αυτό το έργο, άλλωστε το Αμέρικα είναι η χώρα των καρτούνς!

Χρωστάω και μια επεξήγηση για κάτι που έγραψα την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι για να μην νομίζουν κάποιοι άλλα και να αναθαρεύουν. Θεωρούσα και θεωρώ κατάντια να ασχολείτε η όποια Α.Ε.Κ. μα τις όποιες γραφικότητες του όποιου θέλει να το παίξει παράγοντας επειδή έδωσε 10, 20 ή 100 χιλιάδες. Τους ευχαριστούμε αλλά έαν είναι να ασχοληθούμε μαζί τους δεν χρειάζεται ολόκληρη ανακοίνωση...για τον Γαμπιεράκη ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει την πυγμαχία και να την έχει ψηλά αλλά προτίμησε το μπάσκετ λόγω δημοσιότητας!

Στο θέμα του γηπέδου πιάσαμε τις 2.500 μέρες αγκαλιά μετα μπάζα. Ο Γρανίτσας από καιρό έχει εξαφανιστεί, άντε άμα βρεθεί μέλι πάλι σε καμιά ΚΑΕ να σκάσει μύτη. Βρε στα τσακίδια να πάει, μακράν η χειρότερη πληγή που πέρασε από την Α.Ε.Κ.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Παπάς εάν θέλει μπορεί να ρίξει την ζαριά την καλή. Άλλωστε δεν έχουμε και την ευχέρεια να παίξουμε σε πολλές ζαριές, ξέχωρα που στις περισσότερες έχουμε καεί!

Και πάνω που νόμισα ότι οι “σύντροφοι” της εξέδρας είχαν ξεχάσει τον Νίκο τον Κράς. Εύχομαι στον Νίκο να ξεπεράσει όσο γίνεται πιο γρήγορα τον γολγοθά που ανεβαίνει καιρό τώρα.

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... και αν η ζωή μας έχει καταντήσει ρόδα και πετάλι για την Α.Ε.Κ. με σούζα θα την ανέβουμε την ανηφοριά!

paRa-NOID

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Ώ, ρε "΄σύντροφοι" της Εξέδρας, γιαυτό τον ξεχάσατε;

Την Παρασκευή 12/03/10 ο πρώην αντιεξουσιαστής Νίκος Κουνταρδάς μιλάει για όλους και για όλα στην εκπομπή των "Αδερφών Λούμπεν" στο ΡΑΔΙΟ ΑΣΤΥ 90,6 10 με 12 το πρωί.

Στη σημερινή εκπομπή άρχισε να μιλάει αλλά λόγω του ότι βρίσκεται εντός των φυλακών δεν είχε χρόνο.
Μίλησε όμως για το Έθνος μας, τη Φυλή, το Χριστό αλλά και τις καθαρές και απροκάλυπτες σχέσεις κάποιων αναρχοπατέρων με μυστικές υπηρεσίες και ιδιαίτερα με τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας.
Συνέχεια...

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 07-03-2010

Όλη η χώρα σε αναβρασμό, άλλοι για τα μέτρα σωτηρίας από την λεηλασία των λίγων και προνομιούχων και την αφαίμαξη των πολλών, άλλοι για ένα νομοσχέδιο που βάσει της Ελληνικής γλώσσας κάποιοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την διαφορά της υπηκοότητας από αυτή της Ιθαγένειας και θέλει να γεμίσει την χώρα νέους ψηφοφόρους και φυσικά άλλοι για τα μάτια και όχι μόνο της Τζούλιας! Τελικά η Σαμπάνια τι χρονολογίας ήταν;


Ας πιάσουμε όμως τα δικά μας και στον δικό μας κόσμο που από όπου και να τα πιάσεις μόνο λύπη μας γεμίζει εδώ που έχουμε καταντήσει. Χωρίς Σπίτι, με ακέφαλη ΠΑΕ, με αστεία ΚΑΕ και μια Μάνα Α.Ε.Κ. που με χίλια ζόρια κρατιέται ζωντανή από μια χούφτα ανθρώπους και οπαδούς με ελάχιστα μέσα και ακόμη λιγότερα λεφτά της Ιδεολογίας Α.Ε.Κ.

...Και τώρα περιμένω το παπαδοπαίδι από την Καβάλα να έρθει να ασπαστεί σταυρωτά τον μέγιστο τριτεράστιο προπονηταρά που έχουμε κουβαλήσει στο πάγκο για να κρύβουμε την γύμνια μας σε όλα τα διοικητικά πεδία και φυσικά να μην βλέπουμε πόσο γυμνός είναι ο ίδιος ο βατραχοπρίγκηπας που εναμιση χρόνο τώρα αδυνατεί να μάθει την ομάδα ένα σύστημα.

Τελικά χτες έπαιζε η Α.Ε.Κ στην Λάρισα ή η ομάδα του βάτραχου; Τον Παπακώστα τον ξέραμε; Τώρα τον μάθαμε. Πάλι καλά που ανέλαβε την ευθύνη της ήττας ...το original21.com και έτσι δεν τον έπιασε πάλι το έλκος τον πολυχρονεμένο μας!

Ας το πάρει χαμπάρι ο όποιος επόμενος πρόεδρος, εν δυνάμει ή εν αδυναμία, ή διαχειριστής ή α-μέτοχος ότι αύριο δεν υπάρχει με αυτόν στον πάγκο. Είναι τέλειος στο να κρύβει τις αδυναμίες των α-μετόχων αλλά πολύ λίγος πλέον για την Α.Ε.Κ. Άιντε συνταξιοδοτήστε τον να ησυχάσουμε, εκτός εάν σας βολεύει να είναι η βιτρίνα που σας προστατεύει αφού εσέις αδυνατείτε να προστατεύσετε και να ενισχύσετε την Α.Ε.Κ.

Αρκετα ασχολήθηκα με τον προδότη και πάλι. Ας πάμε στα σημερινά της Λάρισας με την Βασίλισσα να δίνει ένα ακόμη σημαντικό αγώνα. Πρώτον δεν υπάρχει ήττα, δεύτερον εάν είναι να τιμωρηθούμε επειδή κάποιοι στην εξέδρα την έχουν δει πιο ΑΕΚάρες και πιο μάγκες από τους υπόλοιπους καλύτερα να μην φτάσουμε ποτέ στην Λάρισα. Είναι βασικό να αναλογιστούμε σαν οπαδοί πόσο θέλουμε να κάνουμε το καλό ή να αφήνουμε το κακό να κάνει κάποιους ...μάγκες!

Δυστυχώς τα όσα τραγελαφικά συνεχίζονται να γίνονται στην Βασίλισσα μόνο θλίψη μου προκαλούν. Ο Μπάμπης καθημερινά αποδεικνύει ότι όσο ύψος έχει τόσο λιγότερο ύψος καταφέρνει να δίνει στην Βασίλισσα. Βέβαια όταν απο δίπλα σου έχεις μόνο κόλακες και αυλικούς φυσικό είναι να νομίζεις ότι είσαι ακόμα και Θεός!

Διαβάζοντας και την τελευταία ανακοίνωση κατά του Γαμπιεράκη μόνο θλίψη μου προκαλεί το κατάντημα της Βασίλισσας. Εδώ χανόμαστε, πέφτουμε λέμε και κάποιοι αλλού αρμενίζουν. Πάλι καλά που δεν βγήκε και ανακοίνωση και για τα όσα είπε ο φίλος και αδελφός Μιχάλης. Ειλικρινά μακάρι να υπήρχαν και άλλοι με την απλή και ρομαντική διάθεση για βοήθεια όπου και όσο μπορούσε του Μιχάλη στην Α.Ε.Κ.

Ξανατονίζω ότι για την Βασίλισσα είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ η νίκη σήμερα στην Λάρισα και φυσικά οι... όποιοι μάγκες της εξέδρας καλά θα κάνουν να δείξουν την μαγκιά τους αλλού και όχι εις βάρος της Βασίλισσας.

Στα μόνα ευχάριστα για την Α.Ε.Κ αυτά προέρχονται από το τμήμα του Χάντμπολ, όπου μετά την πρόκριση στο Φάιναλ Φόρ της Λαμίας, όπου προβλέπονται μαγικές βραδιές, το όνειρο και για διεκδίκηση του πρωταθλήματος είναι ζωντανό. Εδώ δεν υπάρχει ένας να βάλει πλάτη, έστω και τώρα, έστω και για τους επόμενους δύο μήνες να στηρίξει το τμήμα σε αυτή την δύσκολη καμπή ώστε να καταφέρουμε τα καλύτερα για την Α.Ε.Κ; Ένας λέμε!

Είπα πλάτη και θυμήθηκα όλους αυτούς που με τόσο πείσμα επιμένουν στον ...βάλε πλάτη! Έμαθα ότι επιχειρηματικά έκλεισε ένα ακόμη προσοδοφόρο ντηλ αλλά για την Α.Ε.Κ. έχει μόνο τα πονηρά γελάκια από τα επίσημα του ΟΑΚΑ. Βέβαια όλοι αυτοί που επιζητούν και ουσιαστικά εκθέτουν τον Τίγρη είναι όλοι αυτοί που ονειρεύονται να έρθει ώστε βγάλουν από την μέση την ORIGINAL. Απλά πράγματα...

Για το βόλεϊ το ξαναλέω, στην παρούσα φάση είναι πολυτέλεια το τμήμα, εάν καταφέρουμε να σωθούμε θα πρόκειται για άθλο, όμως ακόμα και έτσι θα είναι ένας άθλος χωρίς αύριο αφού δεν φαίνεται Φως από πουθενά για το τμήμα, άλλωστε και τον Κανελλόπουλο φρόντισαν οι κολλητοι του Ανατολιωτάκη να τον κάψουν. Ήταν πιο σημαντικό να σηκώσουν το πανό!

Την ίδια στιγμή άνοιξε και λογαριασμός σωτηρίας του τμήματος. Τι να πρωτοσώσουμε; Αλήθεια οι κολλητοί του Ανατολιωτάκη που τόσο ψηλά έχουν το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αγνή και άδολη αγάπη προς την Α.Ε.Κ. θα βοηθήσουν ή και εδώ κάνουν αποχή επειδή υπάρχει ο κακός ΧΧ που στέρησε από τον κυρ-Αντρέα να χρεώνει και άλλο την Μάνα;

Βέβαια εδώ να θυμήσουμε ότι ο Ντέμης ήταν λέει κακός και ρουφιάνος και ο έτσι και ο αλλιώς που φρόντισε να στείλει στην ...φυλακή 2 οπαδούς της Α.Ε.Κ. Την ίδια ώρα ο γραφικός παππούς στέλνει αγωγές κατά της Μάνας Α.Ε.Κ . της κλείνει την οικονομική κάνουλα από την ΠΑΕ και μηνύει τον Πρόεδρο της Μάνας επειδή καταφέρνει να κρατάει όλα τα τμήματα ζωντανά.

Α, ρε Δημήτρη είμαι αληθινά περίεργος πόσο ακόμα θα αντέξεις τα χτυπήματα, πόσο ακόμη θα αντέξεις να πολεμάς με τα χέρια και οι άλλοι να σε πυροβολούν μόνο και μόνο επειδή θέλεις να βοηθήσεις την Α.Ε.Κ. Ακόμη και στο θέμα με τον Ντέμη τότε στο Περιστέρι εσύ φρόντισες να μπεις μπροστά και να δηλώσεις το περίφημο “το πάρτυ τελείωσε” και πήρες μετά το ευχαριστώ από “φίλους” και εχθρούς!

Και εσύ μεγάλε σούπερμαν της ιδεολογίας της Α.Ε.Κ. Θανάση Μόργκαν πως επιτρέπεις τον κολλητό σου τον παππού να στέλνει μηνύσεις και αγωγές; Συγνώμη φίλε αλλά δεν μπορείς να μου πουλάς ηθική και αξίες και εδώ να σφυρίζεις στους ρυθμούς του παππου που αξιώνει λέει τώρα πάνω από ένα 1,2 μύρια. Λες και είναι φυστίκια τα αυξάνει λέμε!

Στα 2 χρόνια που έμεινε στην εξουσία ο παππούς κατάφερε να τα χρεώσει όλα αυτά στην Α.Ε.Κ; Και πως γίνεται στα 2 χρόνια που ανέλαβε ο ΧΧ και υπόλοιποι να μην χρωστάμε ούτε το 1/10 απο αυτά και τα τμήματα να έχουν μια τουλάχιστον αξιοπρεπή παρουσία; Έλα μου ντε!

Στο μέτωπο του Γηπέδου η απόλυτη σιωπή, δεν ακούγεται τίποτα δυστυχώς, ούτε για Νέα Φιλαδέλφεια, ούτε για όπου αλλού. Επιμένω να πιστέυω ότι ο ο Παππάς εάν θέλει μπορεί να κάνει την υπέρβαση, άλλωστε δεν μας έχουν μείνει και πολλοί που έχουν αυτή την δυνατότητα. Εκεί που με έπιασε μια θλίψη ήταν όχι επειδή ακόμα και οι Λαρισσινοι χτίζουν...παλατάκι αλλά επειδή τα δικά μας όνειρα είναι ακόμα στα Μπάζα. Καταραμένος να είσαι ρε Γρανίτσα!

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Αντέχουμε, συνεχίζουμε και ελπίζουμε αλλά χωρίς money, no honey που λένε και στο Αμέρικα! Τουλάχιστον όσοι δώσατε το εικοσάρικό για τα... μάτια και όχι μόνο της Τζούλιας δώστε και ένα εικοσάρικο και για το βόλεϊ!

paRa-NOID