Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 25-04-2010



Η Ηθική και η Αξιοπρέπεια είπαμε στην Α.Ε.Κ. του σήμερα και στους ΑΕΚτζήδες του σήμερα κοντεύει να ξεπεράσει σε ελαστικότητα το στριγκάκι της Τζούλιας! Και το βάθος σε αυτό το χάλι δεν φαίνεται να έχει τελειωμό.Για αυτούς δε που μου το παίζουν μπροστάρηδες στην ενημέρωση του κόσμου από εφημερίδες, ραδιόφωνα και ιστοσελίδες πάμε στην κατηγορία των τρανσέξουαλ για να μην πω τίποτα παραπέρα.
Θα παρακαλούσα δε την μπροσταρισσα εφημερίδα στον αγώνα για να κρατήσουμε τον βάτραχο για πάντα στην Α.Ε.Κ. όταν πιάνει στην γραφή της την Μάνα για οποιοδήποτε λόγο να φροντίσει να εξοφλήσει πρώτα κάτι λεφτά που χρωστάει από τα προϊόντα που πουλάει με το σήμα της Α.Ε.Κ. Τα δε σάιτ που για να αναδειχτούν και να πιάσουν πελατολόγιο χρησιμοποιούν το “Α.Ε.Κ.” η κατρακύλα τους δεν έχει σταματημό μπροστά στο να πουλάνε υπηρεσίες στον Τίγρη και σιροπιάσματα για τον βάτραχο!
Η επόμενη μέρα για την Α.Ε.Κ ξεκινάει με την απομάκρυνση του βάτραχου και την συνταξιοδότηση του. Δεν έχει να προσφέρει τίποτα άλλο στην Α.Ε.Κ. άλλωστε στις 2 τελευταίες επιστροφές του δεν μας έδειξε τίποτα και κυρίως δεν πρόσφερε τίποτα, ούτε καν ένα σύστημα να πάιζει η ομάδα. Βέβαια όταν με το καλό φύγει κάποιοι έχουν το ελεύθερο να κάνουν όσα συλλαλητήρια θέλουν! Παρεπιπτώντος ο γαύρος ψάχνει για προπονητή, η πόρτα εκεί άνοιξε και με τις ευχές μας!
Τελικά πρόκειται για κατόρθωμα, να μαζεύονται 12 σύνδεσμοι που το κυριώτερο που τους ένωνε όλους είναι να γίνουν... ORIGINAL στην θέση της ORIGINAL, και να μαζεύουν 800 άντε χίλια άτομα που αναλόγως τι γυαλιά φορούσες μπορούσε να τους φτάσεις και στους 3-4 χιλιάδες με πρόσχημα μια φράση του Αδαμίδη για πώληση του Σκόκο!
Δεν λέω τεράστια μπαρούφα του Αδαμίδη, για να μην την πω αλλιώς, αλλά αλλοίμονο εάν με το καλημέρα της νέας διοίκησης να προσπαθούν κάποιοι να την χαντακώσουν. Τουλάχιστον λίγη υπομονή θα μπορούσαν να κάνουν εκτός εάν βιάζονται, όχι να σώσουν την Α.Ε.Κ. αλλά να την απαξιώσουν και να την προσφέρουν τσάμπα σε κάποιους.
Το χειρότερο βέβαια είναι πως για μία ακόμη φορά φρόντισαν να ρίξουν στην ανυποληψία τον κόσμο της Α.Ε.Κ. με αυτή την συγκέντρωση και που λίγο αργότερα με όσα έγιναν στο γήπεδο μάλλον το πράμα γύρισε και σε ανέκδοτο. Βέβαια στο γήπεδο θυμηθήκαμε για μία ακόμη φορά και το φαν κλάμπ του Ντέμη, μια χούφτα άνθρωποι που από την 35 φρόντισαν να επιδείξουν την ...οργή τους μέχρι την 33!
Τα όσα βέβαια έγιναν στο ταρτάν δεν αποτελούν παρά μια πολύ καλή σκηνοθεσία που με συνάρτηση την είσοδο του Σκόκο στο γήπεδο ενώ και καλά ήταν “τιμωρημένος” για τα νυχτοπερπατήματα του και των κολλητών του σίγουρα επιβεβαιώνουν την υπόθεση περί σκηνοθεσίας.
Χαίρομαι που ο Αδαμίδης όσο υποκριτικά, εάν υποθέσουν κάποιοι πονηροί ότι έτσι το έκανε, συμφώνησε ότι Γήπεδο γίνεται στην Νέα Φιλαδέλφεια. Σιγά το νεό θα μου πείτε αλλά που για 6 σχεδόν χρόνια είχε κολλήσει, είτε στον εγωισμό του Ντέμη που έβλεπε Αλιανζ Αρένα είτε σε αυτούς που νόμισαν ότι με γήπεδο στην Χωματερή του ΟΔΔΥ θα έβγαζαν φράγκα στο άψε σβήσε.
Η συνάντηση της Παρασκευής λέει πολλά λέει και τίποτα, πολλά γιατί το πρώτο βήμα είναι πάντα το πιο σημαντικό και λίγα γιατί πολύ απλά αυτό να έγινε για λόγους δημοσίων σχέσεων, που δεν θέλω να το πιστεύω και αφήνομαι μέσα στην όποια αφέλεια μου ότι πλέον κάτι μπορεί να γίνει στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Επόμενο βήμα η Δημοτική Αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας, η τωρινή και η όποια μπορεί να βγει στις εκλογές του Οκωβρίου. Ένα βήμα που είναι απολύτως αναγκαίο ώστε να μην βρεθούμε πάλι σε ένα ...στημένο αδιέξοδο.
Έτσι ώστε στο επόμενο βήμα που είναι να βάλει κάποιος πλάτη για το Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια αυτή η πλάτη να αντέχει τα βάρη. Και όσοι κάνετε τον συνειρμό της πλάτης με αυτή του Μελισσανίδη που όλο έρχεται και που όλο το πούρο του στα επίσημα καπνίζει τότε είστε πολύ γελασμένοι.
Και επειδή το σήριαλ του “βάλε πλάτη” έχει κουράσει να το ξαναπώ ώστε να το χωνέψουν κάποιοι ότι ούτε θέλει αλλά ούτε και μπορεί στην παρούσα φάση ο Μελισσανίδης να βάλει πλάτη σε τίποτα που έχει σχέση με την Α.Ε.Κ. εκτός εάν με διάφορους μηχανισμούς καταφέρει να απαξιωθεί τόσο η ΠΑΕ και να την πάρει στο τσάμπα κάπως όπως μερικούς μήνες κάποιοι προσπάθησαν με το τρύκ του Κοζώνη να κάνουν.
Είτε μας αρέσει είτε όχι η μόνη υπαρκτή λύση που υπάρχει και φαίνεται είναι αυτή του Παππά. Εντάξει πονηροί βγάλτε το συμπέρασμα ότι πέφτει γλύψιμο, πρόβλημα σας όμως γιατί το δικό μου πρόβλημα είναι η Α.Ε.Κ. να αποκτήσει Σπίτι. Ειλικρινά δεν ξέρω που μπορεί να μας βγάλει η πίστη μου ότι ο Παππάς μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα αλλά αυτό δεν μου απαγορεύει να ελπίζω και αυτό είναι να ελπίζω ότι ο Παππάς θα καταλάβει πόσο σημαντικό είναι η Α.Ε.Κ. να αποκτήσει Σπίτι επιτέλους. Να θυμίσω ότι και η Μπριττάνια είναι ακόμη εκεί και περιμένει.
Δεν μπαίνω στο τριπάκι να φύγουν “αυτοί” και ότι θέλει να γίνει. Τα αποτελέσματα αυτά τα γευτήκαμε πικρά και με τον Τροχανά και με την Ενίκ και όλοι θυμάστε που καταλήξαμε. Και εντάξει πολύ εύκολα μπορεί κανείς να καταλογίσει στον Παππά όλα τα στραβά που έγιναν τα τελευταία χρόνια αλλά να θυμίσω ότι δεν ήταν μόνος του και την μεγαλύτερη ευθύνη των όσων έγιναν ή καλύτερα δεν έγιναν, ανήκουν στον άνθρωπό μας που είναι πια τόσο εξαφανισμένος.
Από το προπονητικό που είναι, ΣΑΝ να ανήκει στην Α.Ε.Κ. έτσι για να μην ξεχνιώμαστε κρατάω ότι έστω και έτσι μετά από την εποχή του Μπάρλου και του Στεγάστρου στην 18 είναι το πρώτο έργο που έρχεται να “βολέψει” την ομάδα. Με την ελπίδα βέβαια ότι με το πέρας των 12 χρόνων αυτό πράγματι να έρθει στην Α.Ε.Κ. και ουσιαστικά.
Το να εμφανίζεται στην Γ.Σ της ΠΑΕ ο βαψομαλλιάς και λάτρης του βάτραχου και να εκπροσωπεί τους 12 συνδέσμους του συλλαλητηρίου για τον Σκόκο ...και τα μάτια του βάτραχου δείχνει πόσο κάποιοι αρέσκονται να βάζουν τον βάτραχο πάνω από όλα στην Α.Ε.Κ.
Η Βασίλισσα ευτυχώς δεν τιμωρήθηκε απο την ΒΛΑΚΕΙΑ του ενός. Δυστυχώς δεν είμαστε ικανοί να την προστατέψουμε εμεμίς σαν οπαδοί ή απλά δεν θέλουμε και όταν υπάρχει μια διοίκηση που περιμένει τις φούσκες του Σκάγου γίνεται έρμαιο στο χέρι κάθε ηλίθιου που θέλει να βγάλει την μαγκιά του στο γήπεδο και κατά της Α.Ε.Κ. Χρεός μας μεθαύριο το κελιστό του Ελληνικού να είναι ασφυκτικά γεμάτο και χωρίς παρατράγουδα, όχι για να πανηγυρίσουμε τηνπαραμονή, εάν είναι δυνατόν, αλλά να δώσουμε πνοή στην Α.Ε.Κ. και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Μηνά Γκέκο.
Η Δικαιοσύνη έκανε το σωστό και έτσι μέσα στην τρομολαγνεία των ημερών και που τόσο πονηρά μερικές μέρες πριν μας μίλαγε ο Ζούγκλας για ...αντιεξουσιαστική ORIGINAL, οι καλοί μας φίλοι και αδερφοί είχαν αίσιο τέλος στην ολιγόημερη ταλαιπωρία τους.
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... και όσο μας πετάνε λάσπη, όσο μας χτυπάνε ύπουλα και όσο Εμείς πορευόμαστε με την Αλήθεια που μάθαμε πίσω από της Σκεπαστής τα Κάγκελα δεν υπάρχει εμπόδιο να μας κάνει κακό, δεν υπάρχει κακό που θα μας λυγίσει.
paRa-NOID

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 18-04-2010



Ηθική και Αξιοπρέπεια. Αξιοπρέπεια και Ηθική. Δύο λέξεις που κάποιοι τις τεντώνουν σαν καλσόν προκειμένου να τα χωρέσουν όλα. Δύο λέξεις που τις θυμούνται για διάφορα πράγματα π.χ για τον Σκόκο αλλά φτάνουν μέχρι την άκρη του πάγκου της σημερινής Α.Ε.Κ. Σε εκείνο το σημείο το αλτσχάιμερ φαίνεται να επιδρά άμεσα και να ξεχνούν πολύ εύκολα, ίσως βέβαια να φταίνε και οι τρελές αγελάδες! Έ ρε βοσκή που παίζει.
Τι εβδομάδα και αυτή που πέρασε; Βασικά ο Απρίλης τούτος εδώ του 2010 μπήκε κάπως περίεργα, το βασικό ότι μας λείπει η χαρά, εκτός εάν υποθέσουμε το ότι κρατήσαμε την ισοπαλία στην Λειβαδιά κόντρα στους προκλητικούς και ατιμώρητους Κομποτήδες, ήταν χαρά...και αξιοπρέπεια!
Χάσαμε τον Μήτσο μερικές μέρες πριν και προχτες προστέθηκε και ο πατέρας του Ήρωα στην λίστα για το τελευταίο ταξίδι. Κωστάκη μου σε παίρνω τηλέφωνο να σου πω δυό κουβέντες, δεν σε βρίσκω, ξέρω είναι δύσκολες οι ώρες για σένα, δεν έχω λόγια να σου πω άλλωστε το ξέρεις ότι τα Αδέρφια σου είναι πάντα δίπλα σου, έτσι λοιπόν και εγώ.
Ας συνεχίσουμε λοιπόν τα περί Ηθικής και Αξιοπρέπειας. Που πήγε άραγε η Ηθική και η Αξιοπρέπεια όταν το καλοκαίρι η ΠΑΕ ...έδωσε τον Κατσουράνη στην βαζέλα στα μουλωχτά; Που πήγε η Ηθική και η Αξιοπρέπεια όλων αυτών των οργανωμένων που τώρα ...βράζουν όταν τα βρίσκανε στα ιδιαίτερα με τον Αδαμίδη πριν καν γίνει πρόεδρος;
Που πήγε η Ηθική και Αξιοπρέπεια όταν έπαιρναν στα μουλωχτά εισιτήρια από τον Ντέμη πριν γίνει ρουφιάνος; Που πήγε η Ηθική και η Αξιοπρέπεια όταν κάποιοι έκαναν κατάληψη στην Γράμμου και στην Κηφισίας για τα μάτια του Μπόμπ μετά τις πλουσιοπάροχες υποσχέσεις των εδώ εντολοδόχων της αμερικάνικης φούσκας; Που πήγε η Ηθική και η Αξιοπρέπεια όταν ο Ανατολιωτάκης έκανε μήνυση στον Πρόεδρο της Μάνας Α.Ε.Κ. επειδή ο τελευταίος με νύχια και με δόντια προσπαθεί να σώσει ότι συντρίμμια άφησε πίσω του ο παππούς και οι πριν από αυτόν;
Είπαμε η Ηθική και η Αξιοπρέπεια για κάποιους είναι σαν το καλσόν, για κάποιους άλλους σαν το στρινγκάκι της Τζούλιας, αλλά ξέχασα η Τζούλια έχει περισσότερο Ηθική και Αξιοπρέπεια αφού δεν φορά καν στριγκάκι για να το ξεχειλώνει! Όσο για την σαμπάνια, ε χάρισμα τους!
Αλλά έτσι είναι, έχουν βαλθεί διάφοροι κύκλοι, ειδικά δημοσιογραφικοί, τιμημένη ράτσα από ότι φαίνεται, να μας αναδείξουν τι εστί Ηθική και Αξιοπρέπεια στην Α.Ε.Κ. αλλά με παρενθέσεις και όπου το συμφέρον τους τους οδηγεί. Εκεί που θλίβομαι ιδιαίτερα είναι με την στάση του ...αδερφού μας Κώστα και του ιστολογίου που έχει στήσει με το σύνθετο Α.Ε.Κ. για μεγαλύτερο πελατολόγιο, για να πουλήσει την “ηθική” και “αξιοπρεπής” πραμάτεια του και τα δίνει όλα για να χαράξει την δική του ...ενωσίτικη γραμμή. Ίσως ενοχλούν αυτά που λέω και το επαναλαμβάνω ότι αυτή του η στάση με θλίβει, όχι τίποτα άλλο αλλά ήταν αυτός που πρωτοέδωσε βήμα στην στήλη μου αυτή εδώ και που επίσης αποφάσισε να μου την κόψει για τα μάτια ενός ...Vips από τα επίσημα τότε του Νικολαίδη.
Ας είναι καλά ο Αρχηγός που του τα συγχωρεί και καταφέρνει να επιβιώνει στα της Α.Ε.Κ. και ειδικά στα της Οικογένειας, που όμως όλοι έχουν καταλάβει τον ρόλο του. Βέβαια ο Αρχηγός με τα κομπιούτερ και τα ιντερνέτια είναι τσακωμένος και καλά κάνει, αλλά εάν διάβαζε τόσο τα ρεπορτάζ αλλά και τα στημένα κακεντρεχή σχόλια από κάτω, που μέχρι και τον κυρ-Χρήστο ανακατεύουν με πρόστυχο τρόπο και χωρίς ...λογοκρισία εν αντιθέσει με άλλα, θα αναθεωρόυσε αρκετά την ...ασυλία που παρέχει στον προξενητή του Μελισσανίδη το 2005 και που από τότε μας το κρατάει μανιάτικο!
Επίσης άλλο ένα πράμα που με χαλάει είναι οτι ο Πρωταθληματικός πρώην Πρόεδρος φροντίζει να μην ξεκαθαρίζει το τοπίο και να μην παίρνει θέση, ξανά να τονίσω και να θυμίσω, αφού το είχε κάνει και περυσι τον Μάιο αλλά που από ότι φαίνεται οι διάφοροι θαυμαστές του δεν χαμπαριάζουν, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στο κάθε δημοσιγραφίσκο και ....αξιοπρεπή οπαδό να μας τα κάνει σήριαλ και συγχρόνως να δίνει ψεύτικες ελπίδες σε όλους αυτούς που πιστεύουν στην επιστροφή του Τίγρη στην ιδιοκτησία της Α.Ε.Κ.
Το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράψω, δυστυχώς για την Α.Ε.Κ. ο Μελισσανίδης υπάρχει για την Α.Ε.Κ. του σήμερα μόνο ως κάτοχος θέσης διαρκείας στα επίσημα. Τίποτα παραπέρα. Εάν έχει κάποια άλλη βλέψη ας μας την πει να χαρούμε και εμείς και να μην αφήνει τον καθένα να προσπαθεί να μειώσει και να υποβιβάσει την σημερινή ΠΑΕ με τα όποια λάθη της μπας και την πάρει ο Τίγρης πιο φθηνά ή ακόμη και στο τσάμπα, κάπως όπως νόμιζε ότι θα την πάρει ο Μπόμπ και οι συνεργάτες του.
Μόλις μια εβδομάδα πριν ο Μάκης ο Ζούγκλας χαρακτήρισε την ORIGINAL αντιεξουσιαστική από το 1982 κιόλας!!! Μια εβδομάδα μετά οι ....αντιεξουσιαστικές συλλήψεις μπήκαν στην ζωή μας και την ίδια ώρα που 3000 καλάσνικοφ βρίσκονται λέει στα χέρια Αλβανών κάποιοι ασχολούνται με δυναμιτάκια! Το ευτήχημα είναι ότι όλα θα είναι αύριο μεθαύριο μια κακή ανάμνηση. Και μια που έπιασα τον ...αντιεξουσιαστικό χώρο να σου θυμίσω Νίκο μου που ήταν όλοι αυτοί τόσο καιρό ώστε σήμερα να σε κάνουν μέχρι και εικόνισμα; Πλάνη ή σύγχιση;
Η είδηση ότι η ΠΑΕ φαίνεται να τα βρίσκει για το 10% με την Μάνα περνάει στο ντούκου, στην καλύτερη κιόλας κάποιοι πονηροί λένε ότι έτσι βουλώνει το στόμα του ΧΧ η ΠΑΕ! Όπως στο ντούκου θα περάσουν κάποιοι και το ραντεβού επιτέλους ΠΑΕ, Μάνας με τον Αγιοστρατίτη για το Γήπεδο στην Νέα Φιαλδέλφεια. Φυσικό είναι άλλωστε εάν ποτέ καταφέρει ο ΧΧ να το φτιάξουμε το Σπίτι μας θα έχουμε ομαδικές αυτοκτονίες άσε που μετά θα τους ενοχλεί γιατί την μια θα είναι μικρό το γήπεδο και δεν θα έχει και πάρκινγκ και την άλλη θα επιβαρύννει το περιβάλλον!
Από τούτες εδώ τις γραμμές καλώ τον Παππά να μην ξενερώνει και να μην κάνει πίσω, αφού μέχρι εδώ έχει φτάσει τον προκαλώ να κάνει το επόμενο βήμα και αυτό είναι η ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, δεν με χαλάει ακόμα και ως επένδυση να το δει, δεν πρόκειται να χάσει ούτε αυτός ούτε η Α.Ε.Κ. και αυτό πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψιν του.
Με την Σάλα θα πάμε και στο Φεγγάρι... και το Αστροσκάφος μας έπιασε ήδη τον άλλο γαλαξία. Έφτασε λοιπόν και η ώρα να μας τα πει τραγουδιστά και η τραγουδιάρα! Στο Γέρακα όλα ήταν μαγικά, όλα ήταν ORIGINAL! Πάμε τώρα και για το πρωτάθλημα.
Μού ήρθε από τα Χανιά η απορία. Τώρα που ο Γαύρος ψάχνει για προπονητή, εάν ο Κόκκαλης αποφασίσει να κάνει και πάλι πρόταση στον πάρτυΑΕΚάρχη της Αγγελικούλας, αυτός θα δεχτεί; Κάνα στοίχημα θα βάλουν οι βατραχολάγνοι για το τι θα κάνει; Αλλά ξέχασα τώρα το βρήκαμε θα φταίει και γιαυτό ο χαρτογιακάς δικηγορίσκος εκ Λονδίνου Αδαμίδης!Τελικά τι είναι πιο σημαντικό, η Α.Ε.Κ. ή το ίματζ του νεοαεκάρχη και παντοτινού ΠΡΟΔΟΤΗ;
Το πόσο ανησυχία έχει για την Α.Ε.Κ. ο ...οργισμένος κόσμος της για την μπαρούφα του Αδαμίδη μου την έδειξε με τα αδειανά καθίσματα χτες στο Ελληνικό όπου η Βασίλισσα είχε ελπίδες να εξασφαλίσει την παραμονή ( ε, ρε κατάντια, κανείς να βάλει πλάτη εδώ;). Δυστηχώς η αγωνία έχει παράταση και ελπίζω όλοι αυτοί που φοράνε την φανέλα να καταφέρουν να το συνειδοτοιήσουν στους εναπομείναντες αγώνες. Από τον κόσμο δεν έχω και πολλά να περιμένω, άλλωστε δεν υπάρχει βάτραχος εδώ για να έχουμε...αντίδραση!
Με χάλαει κάποιοι να παίζουν με τον όνομα του Θ(ε)ωμά Μαύρου, όπως με χαλάει που ο Μπίλαρος που ήξερε έχει κοντύνει τόσο, μιλάει και κατηγορεί πιο πολύ από όσο πρέπει και ανακατεύει πράγματα και καταστάσεις που ούτε στην θέση που έχει στο τμήμα αρμόζουν μα ούτε και την Α.Ε.Κ. εξυπηρετούν.
Και κάτι για τα παιδιά της Θύρας 21, όχι για την άμεση απάντηση τους ότι δεν έχουν υπογράψει καμιά ανακοίνωση, αλλά στο ότι έχουν συνειδοτοποιήσει πόσο σημαντικό είναι να βρίσκονται έστω και 10 άτομα τους στην Έδεσσα και όπου αλλού μπορούν δίπλα στην Α.Ε.Κ.
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Γεμίσαμε Σούπερ ήρωες της Ηθικής και της Αξιοπρέπειας, τόση ηθική και αξιοπρέπεια που κάνουν την Τζούλια να φαίνεται Παρθένα και Αγία μπροστά τους!
paRa-NOID

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 11-04-2010



Τελικά ο Μήτσος δεν τα κατάφερε και λίγες ώρες αφότου έφτασαν να τον δούνε τα αδέλφια του στο Θριάσειο μας άφησε όλους πίσω για το μεγάλο ταξίδι για να βρει τα άλλα Αδέρφια και τον κυρ-Χρήστο εκεί ψηλά. Τουλάχιστον θα έχει καλή παρέα εκεί πάνω...
Και όπως έγραφαν και τα νιούζ χτες η ζωή συνεχίζεται δυστυχώς χωρίς τον Δημήτρη. Και μένει σε εμάς που μείναμε εδώ να συνεχίσουμε την ζωή, την πάλη, την αγωνία, την αγάπη και όλα εκείνα τα συστατικά που μας έφεραν δίπλα ο ένας στον άλλον. Όλα αυτά που μας έδεσαν σε αυτή την υπέροχη Οικογένεια που ονομάζουμε ORIGINAL 21.
Ας πάμε για σουβλάκια τώρα. Λοιπόν ας το πιάσουμε από την καλή το θέμα! Παιχταράδες μου και κυρίως εσύ μέγα προπονητή εκτός στόχων από τον Οκτώβριο με την μαγκιά να κυλάει μέχρι τον Νερέτβα φροντίστε να στείλετε στον αδιάβαστο σήμερα τον Κομποτή και την παρέα του αλλιώς θα έχουμε ...παιδικές κατασκηνώσεις στον Διόνυσο!
Τόση αναξιοπιστία για την Α.Ε.Κ; Και η απάντηση της ΠΑΕ ποιά ήταν; Τα 150 χιλιάρικα πριμ για 2 αγώνες; Γιατί μην μου πείτε ότι κάποιοι είχαν σκοπό να ξεφιλίσουν την σουβλακερί της Λιβαδειάς με την φραγή στο στοίχημα. Αλλά τι να πεις, εδώ μας κάνει πλάκα ο Κομποτής, και καλά κάνει αφού τον παίρνει, με τα δικά μας λεφτά αυτά που δώσαμε για την μεταγραφάρα του βάτραχου εμείς τον κάναμε μάγκα, κάπως όπως κάναμε και το Τσακίρη.
Και όταν σου κάνει πλάκα ο κάθε Τσακίρης και ο κάθε Κομποτής που νας πας να χτυπήσεις Πατέρες και Θείους! Αλλά εδώ σου έρχονται μετά οι άλλοι και σου πετάνε το μπαλάκι του του πολυλατρεμένου τους Τίγρη και νάσου εσύ να περιμένεις και να περιμένεις και να ελπίζεις και να ελπίζεις ότι θα έρθει ο Μελισσανίδης να βάλει πλάτη. Μάλλον πιο πιθανό είναι να βάλει πλάτη ο Μπόμπ ...ο σφουγγαράκης! Πάνω που νομίσατε ότι θα πω ότι θα βάλει πλάτη ο Κοζώνης!This is a joke που λένε και στο Αμέρικα!
Βέβαια ο Μπάμπης, και αυτός δικός μας ...άνθρωπος, αφού ανέβηκε στο ...καλάμ ...αεροπλάνο, ήθελα να γράψω, και πήγε στο Αμέρικα γύρισε πίσω με ένα κουτί Dunkin Donuts στα χέρια γιατί από ντόλαρς η φούσκα πήγε για τον Μάιο! Και η μεγάλη μου απορία είναι η εξής, αφού Dunkin Donuts έχουμε και στην Γλυφάδα γιατί ξοδεύτηκε να πάει στο Αμέρικα;
Βέβαια η Βασίλισσα συνεχίζει να ελπίζει και κυρίως να αντέχει, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Ξανατονίζω ότι το θέμα του Μηνά πρέπει να το λύσουμε από τώρα. Άμα μπει καλοκαιράκι και πιάσουν οι ζέστες θα μας πιάσουν τα μεγαλεία, χτυπάμε και μια Μύκονο με το κότερο και στον Κωσταντή για αστακομακαρονάδα!
Ας γυρίσω όμως στον Τίγρη. Με το ζόρι γάμος δεν γίνεται και αυτό ας το πάρουν χαμπάρι όλες οι έντυπες και μη προξενήτρες. Το μόνο που επιτυγχάνουν όλοι αυτοί οι υμνητές και κόλακες του Μελισσανίδη είναι όταν φτάσει και πάλι ο Μάιος, έτσι όπως και πέρυσι, είναι να ξενερώσσουν και πάλι όλο αυτόν το κόσμο που παραμυθιάζουν για το περίφημο...ενδιαφέρον του Τίγρη και ταυτοχρόνως να υποβιβάζουν ακόμη πιο πολύ στην συνείδηση του κόσμου τον άλλοτε πρωταθληματικό πρόεδρο της ΠΑΕ.
Εάν ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει στο μυαλό του να μπει στα κοινά και πάλι ας βγει και ας το δηλώσει αντρίκεια, έτσι όπως αυτός ξέρει, κάπως όπως έκανε και πέρυσι τον Μάιο που και πάλι ο κόσμος τον περίμενε αλλά μάταια γιατί ο Τίγρης έκανε πίσω, αλλιώς για το δικό του καλό ας σωπάσει τις προξενήτρες, εκτός εάν του αρέσει η τσάμπα διαφήμιση και την βρίσκει με την όποια ματαιοδοξία μπορεί να κουβαλάει.
Δημήτρης Μελισσανίδης ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπάρχει για την Α.Ε.Κ. παρά μόνο σαν κάτοχος διαρκείας στα επίσημα του ΟΑΚΑ. Μακάρι να με διαψεύσει αλλά δεν το βλέπω! Εδώ για μια χορηγία για ένα τμήμα της Μάνας δεν υπάρχει, να δείξει ότι είναι υπέρανω, πονάει και λίγο την Α.Ε.Κ. και ας τον πίκραναμε το 2005 και θα βάλει πόδι στην ΠΑΕ; Μέχρι και ο Τροχανάς δίνει ότι μπορεί στην Μάνα. Τι να λέμε τώρα;
Το πείραμα της λαϊκής βάσης έλιωσε σαν παγωτό μέσα στο καλοκαίρι, εκείνο το καλοκαιράκι του 2004. Τον σέβομαι τον Κυριάκο Χήνα αλλά το θέμα είναι πια λιωμένο. Τα αστέρια του καφέ της χαράς 924 φρόντισαν πριν μερικά χρόνια να βολέψουν την πάρτι τους, να βγάλουν τα φραγκάκια τους και το έλιωσαν το παγωτό.
Έχουμε άλλωστε τόσα προβλήματα σε κάθε τι που ακούει στο όνομα Α.Ε.Κ. έχω την εντύπωση ότι η λαϊκή ...βάση μπορεί να περιμένει. Πάντως εάν κάποιοι επιμένουν στην λαϊκή...βάση ας μπούνε μπροστά, όχι για να πάνε για ψώνια αλλά στο βόλεϊ που από ότι φαίνεται είναι θέμα χρόνου ο αναγκαίος κατ' εμέ, και ας μην συμφωνείτε κάποιοι ρομαντικοί, υποβιβασμός του.
Και αν είσαι και Παππάς με την αράδα σου θα πας... και ο Παππάς με την αράδα του πάει. Αργά αλλά μεθοδικά. Ελπίζω το καλοκαίρι μολίς καθαρίσουμε και με τον βάτραχο να βάλουμε σε λειτουργία το μύλο και να αρχίζουμε να αλέθουμε για να έχουμε μετά να ζημώσουμε.
Πολύ γέλιο η Ζούγλα του Μάκη την Πέμπτη. Μιλάμε για χειρότερη παρουσίαση θεμάτων που έχουν σχέση με οπαδούς βία και γήπεδα δεν έχω δει, βέβαια το θέμα ήταν να βάλει μέσα και την σαντιγύ της πολιτικής στα γήπεδα. Βέβαια σαν ...αντικειμενικός που είναι θέλησε να μας παρουσιάσει μόνο την μια πλευρά και πόσο απαγορεύεται γιαυτή να έχει σχέση με τα γήπεδα ενώ για την άλλη πλευρά, για τα ναρκωτικά και την μπαχαλοβία ούτε κουβέντα.
Βέβαια βλέποντας την εκπομπή του Ζούγκλα και με μια άλλη ματιά θα μπορούσα να πω ότι ήταν μια καλή διαφήμιση της λεγόμενης ακροδεξιάς αφού φρόντισε να μάθουμε ακόμα και για τον Μίκη Μάντακα! Και φυσικά μάθαμε ότι την περίφημη ΤΟΦΑ την έφαγε η ...αντιεξουσιαστική ORIGINAL του 1982 και ότι οι Γκετταίοι κακώς έχουν Ελληνική σημαία στην ιστοσελίδα τους!
Φυσικά σαν πρώην αντιπρόεδρος της γριάς δεν αναρωτήθηκε ποιά η δράση του Γηραιού στην Τουρκοκρατούμενη Θεσσαλονίκη στις αρχες του 20ου αιώνα. Τι κρίμα να μην την ξέρει για να την καταδίκασει; Από περιέργεια μήπως καλό θα ήταν να μας ενημερώνε και γιατί ο Σπανούδης έφυγε άρον άρον από την Κωνσταντινούπολη; Έτσι μπας και του φύγει η ξυνίλα για την Ελληνική σημαία.
Την βλέπω την δουλειά κάποια στιγμη θα μας ποινικοποιήσουν και το “ΑΕΚ Ζούμε στην Πόλη να σε Δούμε” γιατί λέει εκφράζει επεκτακτικές βλέψεις και καλλιεργεί το μίσος μέσω των λάων!
Έτσι είναι βρε ανώριμε Ταχτσίδη μου, όταν μπλέκεις με τις κοκότες θα σε φάνε και οι κότες, πανιώνιες κότες! Αυτά να τα βλέπουν οι ακόμη νεότεροι της ομάδας.
Με την Σάλα θα πάμε και στο Φεγγάρι...θα μας πει και ενα τραγούδι η τραγουδιάρα!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Ο Ήρωας πήρε θέση για τέταρτη φορά στα ντουβάρια στο Μπραχάμι. Τα πράγματα μπαίνουν στην θέση τους και το πρώτο παιδί της Μαμάς θα είναι έτοιμο και πάλι να φορέσει τα γιορτινά του, τα Κιτρινόμαυρα, με τον Δικέφαλο να κυματίζει ψηλά και την Μπόμπα για Καρδιά.
paRa-NOID

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Καλό Ταξίδι Αδερφέ...

Την Κυριακή της Ανάστασης πίνουμε στο Δωματιάκι ένα ποτήρακι κρασί για τον Μήτσο...

Καλό Ταξίδι Αδερφέ...

http://www.facebook.com/pages/Mtso-soun-kai-tha-sai-panta-ed/114493221896984?ref=nf&v=wall

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 03-04-2010


Η Ανάσταση του Χριστού, η Ανάσταση της Φύσης είναι αυτά που μας περιτριγυρίζουν τούτες εδώ τις μέρες. Απομένει να έρθει επιτέλους και η Ανάσταση για την πολύπαθη Α.Ε.Κ. μας. Πόσα χρόνια την περιμένουμε; Ήμουν μικρός και γέρασα...Όπου και αν βρεθείτε πάντως αυτές τις μέρες, πιστεύετε ή δεν πιστεύετε, κάντε τον κόπο να ανάψετε ένα κερί για τους δικούς σας, για όλους αυτούς που αγαπάτε, για όλα αυτά που αγαπάτε.

Εάν έχετε διάθεση και όρεξη πάντως, και προλάβετε και τίποτα, κάνα ψαχνό δηλαδή και καμιά μπύρα, περάστε και από το Δωματιάκι την Κυριακή. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης όλα έχουν προβλεφθεί και ο αμνός είναι έτοιμος να θυσιαστεί με ORIGINAL αισθήματα.

Στην Έδεσσα όλα κύλησαν υπέροχα...βέβαια κάπου στον δρόμο χάσαμε τον Ρόμπιν και κάπου πιο κεί ο Νίκος στην πρίζα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συχνά πυκνά δηλώνουν, διαδηλώνουν ακόμα και καταλήψεις κάνουν για την Α.Ε.Κ. και που στην Έδεσσα νιώσαμε τόσο... λίγοι χωρίς την παρουσία τους. Ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά της Θύρας 21 που φρόντισαν να βρούνε τον τρόπο να φτάσουν και αυτά στην Έδεσσα και να γίνουμε λίγο περισσότεροι. Οι υπόλοιποι καλο βράδυ!

Άλλα το έγραψα και την προηγούμενη εβδομάδα, η μεγάλη μάζα του κόσμου αλλά και οι κατά διάθεση και υπο προϋποθέσεις οπαδοί πονάνε την Α.Ε.Κ. μόνο όπου υπάρχει προβολή, όπου μπορεί να γίνει κάνα παρτάκι.

Γυρνώντας στο 2004 είχα την εντύπωση πως και ο υπόλοιπος κόσμος θα ερχόταν πιο κοντά στην ORIGINAL λογική του οπαδού, δυστυχώς γελάστηκα, όχι μόνο δεν ήρθε πιο κοντά αλλά παραλίγο να αλλάξει ολοκληρωτικά το DNA του ΑΕΚτζή οπαδού. Ενός οπαδού που ξαφνικά μέσα στην παραζάλη της “αλλαγής” έγινε ...πελάτης! Τελικά μείναμε στα θα!

Ευτυχώς για την Α.Ε.Κ. που το επιχειρηματικό μοντέλο του 2004 σε διασκευή ...Φοίβου μιξ δεν έπιασε, δυστυχώς χάσαμε μια τεράστια ευκαιρία για να κάνουμε την υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα αλλά λογαριάζαμε χωρίς τον ... άνθρωπο μας, που μας ήρθε με τεχνοκρατικό μυαλό(δεν είναι απόλυτα κακό αυτό) αλλά ένα μυαλό που αποδείχτηκε ότι είχε άλλα υπόψιν του και φυσικά ατελείωτο εγωισμό.

Διάβαζα αυτές τις μέρες το παραμύθι της Λαϊκής βάσης έτοιμο και πάλι να θεριεύσει, μέχρι και τον Κιάο θυμήθηκε ο συμπαθής Χήνας, πρόεδρος μιας αλλοπρόσαλλης παρέας ατόμων ενός καφέ της χαράς. Όσο θυμάμαι ότι είμαι και ιδρυτικό μέλος τόσο πιο πολύ γελάω...

Αυτά με τις εταιρείες λαϊκής βάσης απλά ξεφούσκωσαν, έτσι όπως ξεφούσκωσαν και τα παραμύθια του 2004. Για να υποθέσουμε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να στηριχθεί και πάλι θέλει τουλάχιστον νέα και άφθαρτα πρόσωπα να μπούμε μπροστά. Δεν λέω κάτι δυσνόητο, με μπαγιάτικη μαγιά ψωμί δεν φουσκώνει.

Είπα ψωμί και θυμήθηκα το ψωμί της ξενιτείας. Τι να κάνει άραγε το αστέρι της ξενιτειάς εκεί στο Σικάγο; Ο Μπάμπης τελικά βρήκε τον Μπόμπ; Ο Μπόμπ τελικά πήρε την μεγάλη απόφαση να ανοίξει την κάνουλα με τα ντόλαρς; Μπόμπ ζούμε φούσκες να μετράμε!

Και επειδή σιγά σιγά θα τελιώσουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Βασίλισσας και επειδή το αύριο φαίνεται το ίδιο χλωμό ας τελειώνουμε με το θέμα του Μηνά από τώρα γιατί άμα καλοκαιριάσει θα πιάσουμε πάλι κάνα καλάμι και βόηθα Θέε μου μετά.

Τελικά που χάθηκε η μαγκιά του βάτραχου ρε παιδιά; Μήπως την βρήκε κανείς; Μήπως μπορεί να μου πει κανείς τι σύστημα παίζει η ομάδα, πόσους αυτοματισμούς πιάνει σε κάθε αγώνα; Έχει λέει και την αποδοχή του κόσμου! Από πότε αλήθεια η ΑΝΟΧΗ έγινε αποδοχή; Να δούμε πόσα ακόμα φίδια και ρεπορτάζ μαγκιάς και ...ποδοβόλεϊ θα διαβάσουμε μεχρι το καλοκαίρι.

Στην Α.Ε.Κ. της Καρδιάς όλα δείχνουν ότι θα παραμείνουμε στην Α1 και αν οι παίκτες ένιωθαν την φανέλα λίγο από όσο την ένιωθαν και την νιώθουν οι συνάδελφοι τους του χάντμπολ δεν θα είχαμε μπει σε περιπέτειες. Επίσης να μιλούσαν και να μπέρδευαν καταστάσεις λίγο λιγότερο!

Το μυαλό στο χάντμπολ πιστεύει στην υπέρβαση, πιστεύει ότι το ακατόρθωτο μπορεί να γίνει πράξη. Μακάρι να βοηθούσαν και μερικοί ακόμα το τμήμα, βασικά μπορούν ακόμα βοηθήσουν και έτσι εκεί προς τα τελη Μαίου να πανηγυρίζουμε όλοι σαν μικρά παιδιά.

Με τρέλα, ΑΕΚοτρέλα λέμε, μπόλικη κιόλας, το τμήμα της Σάλας ανεβαίνει τα σκαλιά. Πόσο μου αρέσει, πόσο με μαγεύει, πόσο με πορώνει αυτή η αθόρυβη ΑΕΚοκατασταση.

Χρειάστηκε να περάσουν 3 περίπου χρόνια που το όνειρο του 1985, όταν η Μαμά ORIGINAL αποκτούσε το πρώτο της παιδί φάνηκε να σβήνει, το όνειρο αυτό λοιπόν δεν έσβησε αλλά ξαναπαίρνει σάρκα και οστά και έτσι η Σημαία της Α.Ε.Κ. η Καρδιά της ORIGINAL θα συνεχίσει να κυματίζει και να κτυπά στην αγαπημένη μου γειτονιά.

Δήμητρας για χρόνια πολλά, κολλημένοι στον ίδιο δρόμο, σε διαφορετικούς αριθμούς, μετά η Σκοπέλου και η κατηφόρα, η αποαεκοποίηση και η απομάκρυνση από την Οικογένεια. Τώρα πλέον κάπου κοντά στο πατρικό μου σπίτι, στην γειτονιά μου και αν ο δρόμος είναι ανηφορικός θα τον ανέβουμε, άλλωστε 3 χρόνια ορφάνιας κάθε μέρα ανεβαίναμε το δικό μας Γολγοθά όλοι Εμείς που το πονούσαμε και το πονάμε το κλάμπ μέσα από την Αθεράπευτη τρέλα μας, υποφέραμε, σταυρωθήκαμε και πλέον έφτασε η ώρα της Ανάστασης.

Στο μυαλό μου δεν γίνεται να μην έρχεται πάλι ο Κώστας ο Τσινίτας, ποτέ δεν έφυγε, άλλωστε ο Αδερφός μου, μας, ποτέ δεν έφυγε από κοντά μου, μας, και φροντίζει πάντα να μας κάνει παρέα στα δύσκολα μονοπάτια γεμάτα Α.Ε.Κ. γεμάτα με Γνήσια Ιδανικά και Αξίες.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά ένας αδερφός μας, ίσως το καλύτερο παιδί του Κορυδαλλού, δίνει μεγάλη μάχηστο Θριάσειοκαι χρειάζεται τις προσευχές και το αίμα μας. Στο όνομα Μαζαράκης Δημήτριος σε οποιοδήποτε νοσοκομείο βοηθάμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το παλικάρι μας. Και μην ξεχνάτε και τις προσευχές, τις έχει και αυτές μεγάλη ανάγκη.

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Τυχεροί όσοι γνωρίσαμε και ζήσαμε από κοντά τον Κώστα τον Τσινίτα, εύχομαι αυτοί που μπήκαν τώρα μπροστά, στο μονοπάτι που έστρωσε ο Κώστας αλλά και όλη η παρέα του 1985, να καταφέρουν να το συνεχίσουν για πάρα μα πάρα πολλά χρόνια ακόμη...Αθεράπευτα Ερωτευμένοι με την Μαγεία σου

                                                                                                                            paRa-NOID