Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 25-07-2010


Δεν σας θέλουμε εδώ – Δεν σας θέλουμε εδώ – Δεν σας θέλουμε εδώ! Αυτό είναι αγαπητοί μου φίλοι και...εχθροί το νέο σλόγκαν της ΠΑΕ αφού δια μέσου του νομίζω ...κυβερνητικού της εκπροσώπου, ανεπίσημο γραφείο τύπου, σεκιούριτι του βατράχου, πολυπράγμονα και μισθοδοτούμενο της ΠΑΕ όσοι δεν θέλουν, δεν αντέχουν, δεν ξεχνάνε, δεν σκύβουν το κεφάλι στην παρουσία του προδότη δεν έχουν δικαίωμα να είναι δίπλα στην Α.Ε.Κ.
Τελικά ας μας εξηγήσει κάποιος το “Δεν σας θέλουμε εδώ” είναι η επίσημη θέση της ΠΑΕ, όχι μόνο για τα Αδέρφια της Αυστραλίας που αντέδρασαν στις ιαχές....όχι ΑΕΚ, ΑΕΚ αλλά σε αυτές των υμνητών του βατράχου προς το πρόσωπο του που βρέθηκαν εκεί να υποδεχτούν τον βάτραχο και όχι την Α.Ε.Κ. αλλά και για εμάς εδώ τους ...ντόπιους;
Εάν όχι, ποιος λοιπόν έχρισε τον κύριο Δημητριάδη, υπάλληλο της ΠΑΕ, να εκφράσει τέτοια ντροπιαστική άποψη και μάλιστα στα παιδιά της ξενιτιάς, που οι περισσότεροι δεν είχαν δει ποτέ την Α.Ε.Κ. από κοντά μέχρι προχτές έστω και αν για κάποιους η όποια πάντως μη παραβατική συμπεριφορά τους αλλά συμπεριφορά και αντίδραση μνήμης των παιδιών δεν έπρεπε να γίνει;
Αλλά τι λέω, εδώ και καιρό με πιο δικαίωμα επικοινωνεί με κλάμπ μας για να τους πείσει για τα νέα του πιστεύω, για το μεγαλείο του βατράχου και για να μας ενημερώνει πόσο ικανοί ή όχι είναι οι σημερινοί ιδιοκτήτες της ΠΑΕ και αφεντικά του;
Αλλά τι να περιμένω από κάποιον που τόσο εύκολα ξέχασε ποιος τον απομάκρυνε και τον τελείωσε από την Α.Ε.Κ. Όσο θυμάμαι τα δάκρυα του αποχωρισμού και εκείνο το τραγουδάκι της Πόλυς Πάνου που ακόμη μέχρι σήμερα παίζει στο μυαλό μου, τόσο αναρωτιέμαι τελικά για πόσο ακόμη θα πιστεύουμε σε ανθρώπους τόσο εύκολα που για κάποιο διάστημα της παρουσίας τους στην Α.Ε.Κ. μας έκαναν να νιώθουμε όμορφα και περήφανα.
Τουλάχιστον νιώθω ευτυχής που μεγάλωσα με τον Θωμά Μαύρο και μέχρι σήμερα με τα λόγια και την συμπεριφορά του ποτέ του δεν άφησε να χαθεί εκείνη η εκτίμηση που είχα στο πρόσωπο του και σε όλα εκείνα τα μαγικά απογεύματα που μας χάρισε απέναντι στον Σαργκάνη και όχι μόνο! Να 'ναι καλά ο “Θεός” που μου δίνει το δικαίωμα ακόμη να πιστεύω σε ανθρώπους, έστω και αν κάποιοι από αυτούς στην συνέχεια με πληγώνουν.
Ας πάω λοιπόν στα παιδιά της ξενιτιάς. Μεγάλη αδυναμία μου είναι, άλλωστε και εγώ ένα ξενιτεμένο κομμάτι τους είμαι και με τον δικό μου τρόπο έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το όμορφο, Ενωσίτικο και ORIGINAL που έχουν φτιάξει εκεί κάτω. Τους πονάω και τους νιώθω σε κάθε λύπη και χαρά και ας μας χωρίζουν πολλά μα πάρα πολλά χιλιόμετρα.
Όσα έζησα μαζί τους για τις λίγες μέρες που βρέθηκα εκεί δίπλα τους πριν λίγα χρόνια θα με συντροφεύουν για πάντα μέχρι να ανταμώσουμε και πάλι. Και κάθε συνάντηση μας πότε σε γήπεδα της Ελλάδας, της Ευρώπης ή ακόμη και στην Σμύρνη είναι μικρά και πολύτιμα μαργαριτάρια στο μυαλό και την καρδιά μου.
Σε κάθε αγώνα της Α.Ε.Κ. σε αυτές τις μακριά από την Φιλαδέλφεια εποχές και όταν βρίσκομαι στις κρυώκολες εξέδρες του ΟΑΚΑ πιο πολύ νιώθω ότι βρίσκομαι χαράματα στο υπόγειο του Dickens στην Μελβούρνη με μια μπύρα στο χέρι, μερικά κρίσπς και τα Αδέρφια δίπλα μου να στήνουμε την δικιά μας Σκεπαστή εκεί κάτω. Και μόλις τελειώνει ο αγώνας να μας βρίσκει ο πρωινός ήλιος όλους μαζί, χαρούμενους ή λυπημένους για την εξέλιξη του αγώνα αλλά με ακόμη μεγαλύτερη αγωνία και προσδοκία πότε να ξαναβρεθούμε και πάλι.
Γραφικότητες θα πούνε κάποιοι αλλά με αυτές τις “γραφικότητες” μεγάλωσα μέσα στην Οικογένεια και μεγάλωσε και αυτή. Με απλά συστατικά όπου η αγάπη και η εκτίμηση για τον αδερφό δίπλα σου δεν σκιαζόταν με το κάθε τι που πλέον δείχνει μας απομακρύνει τον έναν από τον άλλον όλο και πιο πολύ τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και “κλωτσιές” όταν παίζαμε με τον Γιώργο από το Κουκάκι τις ευχαριστιόμασταν. Χορεύαμε έλεγε ο Άκης! Γιαυτό και γίναμε Οικογένεια.
Για τα Αδέλφια στην Αυστραλία, όλους αυτούς τους ΑΕΚτζήδες, ακόμα και τους “αλλόθρησκους” που θα προσηλυτιστούν τούτες τις μέρες ας τις φυλάξουν όλες αυτές τις μέρες που θα βρεθεί η Α.Ε.Κ εκεί βαθιά μέσα τους, κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν ώστε το μεγαλείο της Α.Ε.Κ. να συνεχίσει για πολλά πολλά ακόμη χρόνια να υπάρχει μέχρι την ημέρα που θα βρεθούνε πάλι μαζί, είτε εκεί είτε εδώ πίσω στην Πατρίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Σίδνεϊ, “Ντού” 78 αστυνομικών παρουσία αστυνομικού σκύλου σε κλαμπ της πόλης δεν έχει καμία μα καμία σχέση με την παρουσία τόσων ΑΕΚτζήδων εκεί! Έτσι για να προλάβω τίποτα πονηρούς και ....χαλασμένα τηλέφωνα!
Εδώ Βασίλισσα, εκεί Βασίλισσα, που είναι η Βασίλισσα; Ας ετοιμαστούμε για το μοιραίο!
Στην Μάνα Α.Ε.Κ. ακόμα περιμένουμε τα ...λεφτά, όπως άλλωστε περιμένουμε και τα λεφτά από την Ψ-ώρα η οποία μάλιστα μας ενημερώνει ότι ο Ανατολιωτάκης ήταν πιο αποτελεσματικός από τον ΧΧ ως πρόεδρος!!! Γιαυτό ζητάει 1,1 εκατομμύρια πίσω και γιαυτό δεν είχε πάρει ούτε δραχμή από την ΠΑΕ, γιαυτό όλος ο σύλλογος ήταν σε σηεμίο διάλυσης, γιαυτό έκανε και μήνυση στον ΧΧ γιαυτό και τον στηρίζουν όλοι όσοι πολεμάνε την ORIGINAL!
Μπορεί οι Παλαιστίνιοι να μην έχουν πατρίδα και να είμαστε ...κοινωνικά ευαίσθητοι και με αυτό το θέμα και καλά κάνουμε, αλλά δεν είδα κοινωνική ευαισθησία, καλά για Εθνική δεν το συζητάω, ώστε να βγει ανακοίνωση από την Μάνα Α.Ε.Κ. για τα 36 χρόνια Κατοχής του βορείου τμήματος της Κύπρου από τον Τούρκικο στρατό.
Η θέση μας είτε μας αρέσει είτε όχι θα είναι φέτος στην 2 και αυτό φαίνεται να ενοχλεί όλους αυτούς που η ασυλία του πετάλου ήταν το ...ψωμί τους! Τα 3 Έψιλον...Εξέδρα-Εκδρομή-Ενότητα είναι μπροστά μας, ή ενεργοποιούμαστε ή απλά θα μιλάμε πάλι για ευκαιρία που χάσαμε και θα φταίει πάλι μόνο ο ΧΧ που μας ...ανέβασε.
Πολύς κόσμος στην ...γειτονιά του Μπράντ και της Αντζελίνας. Έφτασε και ο Γιώργος από Νού Φού, ο Φώτης από Ανάκασα, έκτακτη συμμετοχή και ο Φίλιππος από την Πετρούπολη ενώ είχαμε και μια καλή αλλά λίγη κουβεντούλα με τον Βασίλη από το Περιστέρι. Πληροφορίες που ήθελαν και τους αλήτες της Κρήτης να σκάσουν μύτη τελικά αποδείχτηκαν μούφα....ευτυχώς!!! αλλά εξασφαλίσαμε προσεχώς την παρουσία της αγαπημένης μας τραγουδίστριας που θα δώσει βραδιά ρεσιτάλ αφιερωμένη στα σπάνια είδη αμφιβίων! Μόνο με προσκλήσεις η είσοδος.
Τον Δρόμο για την Νέα Φιλαδέλφεια μας τον έδειξαν στο Σίδνεϊ, το έγραφε πεντακάθαρα το πανό! Και ας ασχοληθούν κάποιοι μόνο με τον ...Κέρμιτ!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... και για μένα έτσι θα παραμείνουν πάντα, απλά, όμορφα, χωρίς ταμπέλες, άσχετα πανό και παρωπίδες, αγνά και προπαντός ORIGINAL!
paRa-NOID

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 18-07-2010


Να θες να πάρεις το DVD με την Ιστορία της Α.Ε.Κ. και να είσαι αναγκασμένος να δώσεις τον οβολό σου σε αυτούς που με τόσο ύπουλο τρόπο υπονομεύουν καθημερινά, χρόνια τώρα, και την Οικογένεια της ORIGINAL αλλά και την ίδια την Α.Ε.Κ. μικραίνοντας την στο μίζερο και πάντα προδοτικό επίπεδο του βατράχου! Μόνο η τελευταία τους σελίδα χτες έφτανε για να ...ξεράσεις! Άκου η Α.Ε.Κ. του βατράχου!
Και όσο μου έρχεται στο μυαλό η πισώπλατη επίθεση για τα μάτια του Μπομπ από το Σικάγο εναντίον της Μάνας Α.Ε.Κ και δη του Βασίλη Τόγελου μόλις μερικούς μήνες πριν, τότε που ο Μπομπ είχε στρωθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και κάποιοι έβαλαν τους μηχανισμούς να φάνε και να ξεκοκαλίσουν για μία ακόμη φορά την Α.Ε.Κ.
Και φτάνουμε έτσι στο σημείο να βλέπουμε την φυλλάδα να επισημοποιήτε...άθελα μας!!! θέλω να πιστεύω, σαν η εφημερίδα της ....Α.Ε.Κ. και μάλιστα στο τσάμπα αφού όσα λεφτά είδε η Μάνα Α.Ε.Κ. τόσο καιρό που πουλάει είδη της Α.Ε.Κ. άλλα τόσα θα δει και τώρα με το DVD! Ούτε δραχμή τσακιστή δεν έχει μπει στο ταμείο της Α.Ε.Κ.
Δεν θέλω να στεναχωρήσω ούτε τον Άρη αλλά ούτε τον Κώστα και όλους όσους βοήθησαν να βγει αυτή η ταινία με αυτά που γράφω, αφού ξέρω ότι θέλουν να δώσουν και όχι να πάρουν με αυτή τους την προσπάθεια. Απλά η φυλλάδα που από την εποχή Τροχανά έχει παίξει τον μεγαλύτερο ρόλο στον διχασμό και την μιζέρια του κόσμου της Α.Ε.Κ. δεν αξίζει και δεν μπορεί να το παίζει... εφημερίδα της Α.Ε.Κ. αφήστε που ουσιαστικά είναι εφημερίδα του βατράχου και εκφραστής συμφερόντων ατόμων που δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την Α.Ε.Κ!
Ας ξεκολλήσω από το θέμα αυτό όμως και εύχομαι η Μάνα Α.Ε.Κ. να το βγάλει προς πώληση το DVD, έστω από τα γραφεία της, έστω και χέρι με χέρι και έτσι να έχω την ευκαιρία να το αποκτήσω καταβάλλοντας άμεσα και ουσιαστικά τα χρήματα στην Μάνα, χωρίς να είμαι αναγκασμένος να δώσω τον οβολό μου σε αυτούς που με πείσμα και ύπουλα μας χτυπάνε όπου μπορούν. Το ότι το DVD δεν βγήκε στην Score δεν είναι κάτι που αφορά την στήλη, ούτε το θέμα της αναφοράς μου σε αυτό. Έτσι για να μην λένε μερικοί πονηροί...
Στο Μιζε...φίλντ όλα πάνε ρολόι! Τι για πυραύλους ακούμε τι για πυρηνική δύναμη, τι για παγοκολώνες αντοχής, τι για σούπερ ήρωες, α ναι και ατελείωτες ώρες ποδοβόλει και το κυριότερο λέει είμαστε “ενωμένοι” και θυμίζει τους εποχές των τίτλων! Βρε πως ξεχνάμε τις εποχές της προδοσίας! Να δω τι θα φταίει μετά τον Σεπτέμβριο για τον βάτραχο! Μάλλον λόγω κρίσης θα πήρε μικρότερη μίζα από το ξενοδοχείο φέτος! Αυτό θα φταίει! Και πως θα βγει ο χειμώνας με μισή...μίζα; Έχουν πλάκα εκεί στην ΠΑΕ, όλοι να ξέρουν πως δουλεύει η μίζα σύννεφο όπου σταθείς και όπου βρεθείς και όλοι να κάνουν το παγώνι. Από περιέργεια φέτος ποιοι παίκτες έχουν ασυλία στα ξενύχτια και στα μπουζούκια. Θα ρωτήσω τον Βασιλομπίλαρο που είναι ο ειδικός!
Η Αυστραλία την άλλη εβδομάδα είναι δίπλα μας. Τα Αδέλφια εκεί κάτω έχουν βάλει μπρος τις μηχανές και όλα είναι σχεδόν έτοιμα. Μαζί τους θα είμαι και εγώ έστω και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Νάστε καλά Αδέλφια μου...
Γεια σου ρε Ντέμη με τις ρήτρες σου! Και από 28 μύρια άνοιγμα το 2004 φτάσαμε αισίως στα 60 και το παιχνίδι συνεχίζεται!
Μάλλον γιαυτό ζορίζεται και ο Αδαμίδης να υπογράψει τις συμφωνημένες οφειλές της ΠΑΕ προς την Μάνα! Όλο υπογράφει και όλο θα έρθουν τα χρωστούμενα και όλο στο “θα” έχουμε μείνει, τόσο που νομίζω ότι αναστήθηκε ο Αντρέας του 81, που είσαι Αντρέα να καμαρώσεις και τον υιό σου!!
Κυρ Σταύρο λοιπόν για φρόντισε το θέμα. Και το θέμα δεν λύνεται με λίγο ακόμη ψωμοτύρι όπως τόσο καιρό αυτό γίνεται αλλά με ουσιαστική λύση του θέματος που θα δώσει ανάσα σε όλη την Α.Ε.Κ. για την εκτός ποδοσφαίρου λέμε για όσους ξεχνάνε ότι υπάρχει και αυτή. Φτάνουν οι δικαιολογίες και οι υπεκφυγές επί του θέματος και εύχομαι το όψιμο ενδιαφέρον σου για το Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια να μην είναι απλά δημοσίων σχέσεων. Έχουμε μπουχτίσει από κοροϊδία χρόνια τώρα, ξέρουμε ότι πολλές φορές είμαστε αθεράπευτα αφελής, μην ελπίζεις να το εκμεταλλευθείς, παίζεις με τα όρια! Και τα όρια της δικιά μας αφέλειας ή αντοχής εύθραυστα πολύ καιρό τώρα.
Στην Βασίλισσα το χάος είναι μπροστά μας. Δεν είναι μόνο ότι στον Γκέκο λέει δεν χρωστάμε αφού τον έχουμε πιάσει στο φιλότιμο αλλά έλα ντε επειδή χρωστάμε στα διάφορα ...κουνούπια που τσιμπάνε και πίνουν το αίμα της Βασίλισσας, να πάμε να κάνουμε το ντηλ με τον Σκουρτόπουλο! Το θέμα είναι ότι ο Μηνάς χαίρει μεγαλύτερης εκτίμησης από τον κόσμο από ότι ο σημερινός πρόεδρο της ΚΑΕ και αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει... να λυθεί άμεσα! Βέβαια στο θέμα Γκέκου ο Λαμπρόπουλος φρόντισε άμεσα να καπελώσει τον Μπάμπη ή μου φάνηκε;
Η ΜΟΝΗ λύση ακούει στο όνομα Φιλίππου, μόνο όταν αποφασίσει να μιλήσει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ίσως φανεί πόσο μπορούμε να ελπίζουμε ή πόσο θα τσακιστούμε γιατί μέχρι τότε το τσάκισμα είναι βέβαιο!
Έ ρε πλάκα θα έχει να γυρίσουμε πάλι στο Σπόρτινγκ!
Πόσοι χωράμε στην 2 τελικά; Μου αρέσει που σε κάποιους δεν αρέσει που ανεβαίνουμε επάνω. Μου αρέσει που κάποιοι νιώθουν ότι δεν μπορούν να το παίξουν “αρχηγοί” εκεί πάνω και στο χέρι μας είναι όλοι να καταλάβουν ότι Εμείς πρέπει να ορίσουμε το “παιχνίδι” και ο όχι ο κάθε βλάκας και ο όποιος βαλτός θέλει να κάνει την μαγκιά του. Η 2 ΔΕΝ είναι Σκεπαστή αλλά ούτε και το πέταλο ήταν. Στο χέρι αλλά και στο πόδι μας εάν χρειαστεί είναι να το καταλάβουν όλοι.
Τα 3 Ε, Εξέδρα-Εκδρομή-Ενότητα είναι αυτά που πρέπει να διαφυλάξουμε αλλά και να τα μεταλαμπαδεύσουμε σε όλους. Με αυτά μεγαλώσαμε τόσα χρόνια, πάνω σε αυτά στηριχθήκαμε, με αυτά βαδίσαμε ο ένας δίπλα στον άλλον.
Τις ευχές μου για γρήγορη και σιδερένια επάνοδο στην δύσκολη από πολλές απόψεις Ενωσίτικη καθημερινότητα για τον Κώστα Σταματιάδη. Περαστικά και σιδερένιος...
Εάν τυχόν μάθω ότι θα βγάλουμε κάποια μέρα για οποιοδήποτε λόγο και ανακοίνωση κοινωνική, αλληλεγγύης, συμπαράστασης ή ότι άλλο “συντροφικό” μπορεί να σκεφτεί κάποιος και για τα τριχωτά της πλατείας η κλωτσιά θα πάει σύννεφο! Με τις γριές ...ολοκληρώσαμε το κοινωνικό μας πρόσωπο! Ας ασχοληθούμε με την Α.Ε.Κ. και την Οικογένεια τώρα!
Την άλλη εβδομάδα ταξιδεύουμε στα Λουτρά Αλεξανδρούπολης, μουσική, μπάλα, βουτιές και ΑΕΚοκαταστάσεις. Ντέμη θα έρθεις;
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Η ζέστη αφόρητη, ο Περίβολος είναι πολύ κοντά, ο Νίκος ήρθε αστραπή ήπιε τα σάουθερν του και έφυγε, από εβδομάδα θα είναι και ο ...Gunas εδώ, ίσως εμφανιστούν και τίποτα αλήτες από την Κρήτη. Χαίρομαι και είναι τιμή μου που ανήκω στην Μεγάλη Οικογένεια της ORIGINAL.
paRa-NOID

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 11-07-2010



Χαμός στο Μίζε...φίλντ! Τους βγάζει το λάδι ο τρισμέγιστος, ο ένας και μοναδικός και δεν υπάρχει άλλος, γνωστός και ως κανίς(γαβ γαβ...δαγκώνει το άτιμο!) του Σωκράτη όταν από τον Φεβρουάριο του 1996...τότε που ήμασταν ακόμη αγέννητοι, έτσι κύριε Λάκη και εμείς και ο Λουκάς ο Μπάρλος, τότε που σύρθηκε το τετράποδο στα πόδια του αφεντικού του.
Χαίρομαι που καταλαβαίνω ότι δεν είμαι ο μόνος που πάσχει είτε από αλτσχάιμερ είτε από την νόσο των τρελών αγελάδων για να διαγράψω τι έγινε το 1996 και πως μας ήρθε λίγο αργότερα αφού εξαργυρώθηκε ο βάτραχος στην Νέα Φιλαδέλφεια με την κόκκινη φόρμα και το κεφάλι τραβεστί πάνω της.
Όποιος ειλικρινά πιστεύει ότι ο βάτραχος θα μας οδηγήσει πιο πέρα από την ικανοποίηση του “εγώ” του και την δίψα του να εξαργυρώσει και την τελευταία δραχμή από το συμβόλαιο και τις μίζες τότε είναι τόσο υποψιασμένος λέμε που με το καλημέρα μέχρι και γιαχωβάς ή σαεντολόγος μπορεί να γίνει αν του το ζητήσει και αυτό ο βάτραχος και το κέντρο προάσπισης του μεγαλείου και της αρχοντιάς του! Πιφ!
Με ενοχλεί αυτή η παράξενη ...ανοχή στο πρόσωπο του, όχι από την μάζα, τα πρόβατα εάν προτιμάτε του κόσμου της Α.Ε.Κ. αλλά από την δικιά μας, αυτή των οργανωμένων και δη της Οικογένειας γιατί εάν πιάσω στο στόμα μου τους υπόλοιπους, αφήστε που οι περισσότεροι μια ταμπέλα και ανακοινώσεις στις εφημερίδες είναι, η κατάσταση στην πλειοψηφία της είναι τουλάχιστον τραγική, αποκαρδιωτική και γιατί όχι προδοτική! Πρέπει να αποβάλλουμε από πάνω μας αυτό το...αόρατος. Δεν θα αναλύσω το πόσο δίκιο ή όχι είχαμε που το βλέπαμε έτσι τόσο καιρό. Αόρατος είναι στην συνείδηση μας, βασικά είναι διαγραμμένος γιατί κατά τα άλλα είναι εκεί, μέχρι και πλάκα μας κάνει τώρα που νιώθει τόσο ισχυρός αλλά που δυστυχώς για εκείνον θα μας θυμίζει πάντα την...ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
Τελικά ο Σκόκο θα πουληθεί ή όχι; Ρε τι σότο παίζει τόσους μήνες τώρα και το μόνο που μας έμεινε ήταν το συλλαλητήριο για τον...βάτραχο που τον κρατήσαμε κιόλας και για την επόμενη χρονιά μην χάσουμε το κελεπούρι!
Και μέσα σε όλα πετάγεται και ο Φερρέρρρρρρρρρρρρρρρρρρ, πάντα κατά τον γνωστό εκφωνητή του ΟΑΚΑ, να μας λέει ότι θέλει τον Μπλάνκο. Με τα δικά μας λεφτά δηλαδή θα πάρει δικό μας παίκτη! Γεια σου ρε Ντέμη! Από περιέργεια φέτος σε ποια θέση θα παίζει ο Ισμαέλ;
Το γέλιο ή μάλλον το κλάμα συνεχίζεται στην Βασίλισσα. Αντί να προσπαθήσει να βρει διέξοδο και για τον ίδιο και για την Βασίλισα ο Μπάμπης ο καλαμοκαβαλητής φρόντισε να γίνει αρωγός κατά της βίας και της σύσφιξης των σχέσεων με την ομάδα του λιμανιού! Βρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει!
Η Βασίλισσα δεν έχει μέλλον και ο Φιλίππου, ως νόμιμος ιδιοκτήτης δεν είναι πουθενά, ούτε καν στην συνάντηση με τον φούσκα από το Σικάγο! Τι έγινε ρε σεις ο Μπόμπ μια χορηγία κάπου σε κάτι για την Α.Ε.Κ. θα δώσει να δείξει ότι υπάρχει, γιατί εάν πιάσεις τους ΑΕΚτζήδες υπάρχουν κάποιοι τόσο αφελής ή ηλίθιοι, ειλικρινά δεν ξέρω πόσο και ποιοι, που ακόμα πιστεύουν στην ....θεία με τις στάμνες από το Σικάγο!
Περιμένω με αγωνία επίσημη δήλωση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ για το μέλλον της Βασίλισσας. Του ιδιοκτήτη λέμε όχι του αντιπροσώπου του! Το χρωστάει στον κόσμο και ας τον “πλήγωσε” αυτός ο κόσμος των τρελών. Βασικά το χρωστάει στην Βασίλισσα που μαζί της γεύτηκε την χαρά από 2 κύπελλα, ένα πρωτάθλημα και το κύπελλο Σαπόρτα και μετά φρόντισε να ξεκληρίσει την ομάδα και να παραδώσει τόσο εύκολα την σκυτάλη στους βάζελους.
Ούτε συμφωνία με τον Μηνά δεν έχουμε κάνει ακόμα για την επόμενη χρονιά, αφήστε πως πιστεύω πως επειδή ο Μηνάς αγαπήθηκε περισσότερο από όσο έπρεπε, δεν θα τον κρατήσουν και αυτόν ακόμα και τσάμπα! Άντε φέρε μας κάνα “παντελονάτο” πάλι Μπάμπη!
Επειδή το αυτί μου έπιασε κάτι για νίκη στην Λαμία και διάφορα τέτοια κουλά, καλό θα είναι να καταλάβουμε ότι ότι έγινε στην Λαμία μέσα στο κλειστό δεν ήταν καμία νίκη, δεν ήταν τιμητικό και ουσιαστικά σαν να χειρουργήθηκε το τμήμα του Χάντμπολ, το μόνο ομαδικό τμήμα που έχει δώσει τίτλο στην Α.Ε.Κ. τα τελευταία χρόνια, από τον ίδιο τον κόσμο της και μάλιστα χωρίς αναισθητικό. Όσο επιμένουμε να βλέπουμε νίκη επειδή τσακίσαμε τους μπουγατσοκιμάδες απέξω και πολύ καλά τους κάναμε, μάλλον έχουμε χάσει τον δρόμο σε αυτό που λέγεται Α.Ε.Κ.
Με αγωνία περιμένω την εκδίκαση της απόφασης για την τελική ποινή που θα μας επιβληθεί μετά την έφεση αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα συνεχίσει να είναι...σαν έκθεση ιατροδικαστή μετά το νεκροτομείο. Αλήθεια ο κόσμος μας γιατί δεν συγκινείται; Μήπως να συγκινηθούν οι ...αλληλέγγυες γριές;
Η 2 γεμίζει σιγά σιγά. Στο χέρι μας είναι να την κρατήσουμε Γνήσια και Μοναδική. Στο χέρι μας είναι να δώσουμε στον κάθε βλάκα ή βαλτό που θα θέλει να βλάψει ή να κάνει την παπαριά του να καταλάβει ότι εδώ υπάρχει ο νόμος της Οικογένειας. Εάν το καταφέρουμε αυτό και επιτέλους ασχοληθούμε με καθαρά εξεδριακό τρόπο για θέματα της Α.Ε.Κ. μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Τώρα εάν ο καθένας νομίζει ότι θα στήσει ένα πολτικοκοινωνικό πανηγυράκι ή πεδίο ασυλίας της μπαχαλοποίησης εκεί πάνω τότε πολύ απλά δεν κάναμε τίποτα. Εξέδρα, Εκδρομή, Ενότητα! Τα 3 Ε που θα πρέπει να μας οδηγούν, να τα προστατεύουμε και να τα νιώθουμε σε κάθε μας βήμα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Βούρο που έστω και αν στην βουλή δεν κράτησε την ίδια στάση με αυτή της Σοφίας για το ασφαλιστικό, πρέπει να πω ότι με έχει ξαφνιάσει πολύ ευχάριστα αυτή του η ενασχόληση με το Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν πάει το μυαλό μου στο πονηρό στο που αποσκοπεί, ούτε με χαλάει που κάποτε βρεθήκαμε ο καθένας στην άλλη άκρη του γνωστού πανό για τον προδότη στις Σκεπαστής τα Κάγκελα!
Εάν από το 2004 είχαμε προχωρήσει ενωμένοι τώρα θα είχαμε γήπεδο ....στην Νέα Φιλαδέλφεια, αντί αυτού όμως ο εγωισμός σου ρε Ντέμη μας κρατάει αιχμάλωτους στο ΟΑΚΑ και όσο θα παραμένουμε εκεί πολύ δύσκολα θα δούμε κάτι παραπάνω από την δεύτερη θέση ή έστω το κλεμμένο πρωτάθλημα των σούπερ λιγκάδων φίλων του Ντέμη.
Είναι βασικό να κάνουμε όλα εκείνα τα βήματα ώστε να βρεθούμε και πάλι στις Φιλαδέλφειας τα μέρη. Είναι βασικό να πείσουμε τον Πέτρο Παππά, γιατί ναι μόνο αυτόν έχουμε και αν εσείς μου βρείτε άλλον έστω και με υποψία ελάτε να μου το πείτε, να μην κάνει πίσω μα ούτε σημειωτόν και να κάνει το βήμα εμπρός ώστε να αποκτήσει η Α.Ε.Κ. Σπίτι και η εταιρεία στην οποία έχει γίνει κύριος μέτοχος να δείξει την πραγματική της αξία.
Μέχρι στιγμής και μόνο η παρουσία και ενδιαφέρον του Αδαμίδη λέει πολλά αλλά κάλλιστα δεν λέει και τίποτα αφού έργο δεν έχουμε δει, εδώ δεν έχουμε δει ακόμα δραχμή από τα χρωστούμενα στην Μάνα τι να λέμε τώρα! Και τώρα που κέρδισε και την υπόθεση με το σήμα μιλάμε για τεράστια ανατροπή σκηνικού στα εμπορικά...κόλπα της ΠΑΕ!
Α, ναι έρχεται και ο Ντιοπ! Τουλάχιστον να πάρουν μπρος και λίγο τα διαρκείας γιατί είναι πράγματι κρίμα να χαθεί αυτή η μαγιά και ας μιλάμε κυρίως για πελάτες, άλλωστε χρειάζονται και αυτοί! Όσο θυμάμαι τα της εποχής Τσιρίλο...μου έρχονται δάκρυα στα μάτια, λέτε να έχουμε τα ίδια στο Αεροδρόμιο; Τελικά με αυτόν τον Ιμπαγάσα θα γίνει τίποτα ή μας τον έφαγαν οι άλλοι; Μάλλον έχω μείνει πίσω στην μηχανή του χρόνου! Με τον Παντούρου;
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Η Φρόσω και ο Κώστας έφεραν κοντά μας άλλο ένα ΑΕΚάκι...να σας ζήσει και γρήγορα η πρώτη βόλτα στα Άγια Χώματα να του δείξεις και που ήταν και που θα ξαναγίνει η Σκεπαστή Κώστα μου.
paRa-NOID

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 04-07-2010

Οι μέρες περνάνε και η Αυστραλία έρχεται όλο και πιο κοντά. Βασικά η Α.Ε.Κ. πάει στην Αυστραλία. Η κινητοποίηση των ομογενών, όλων των ομογενών, ακόμα και των “αλλόθρησκων” δεδομένη, αφού δεν είναι καθημερινό φαινόμενο η Α.Ε.Κ. να βρίσκεται δίπλα τους και να τους θυμίζει Πατρίδα, Οικογένεια, Συγκινήσεις και να σβήνει ή καλύτερα να καταπραΰνει με όποιον τρόπο μπορεί τον καημό της ξενιτιάς ειδικά στους πρώτης γενιάς Έλληνες.
Εκεί και τα Αδέρφια της Μελβούρνης που περιμένουν πως και πως να στήσουν την δική τους εξέδρα, να φτιάξουν την δική τους Σκεπαστή. Μακάρι να μπορούσατε να καταλάβετε, να νιώθατε πως ανυπομονούν να βρεθεί δίπλα τους η Α.Ε.Κ. να φωνάξουν για την μονάκριβη παντοτινή Βασίλισσα τους. Θα επανέρθουμε με περισσότερα από το Downunder και τις επόμενες εβδομάδες!
Ξεκίνησε λοιπόν η νέα χρονιά αφού έγινε και η πρώτη μάζωξη εκτός του ...εκλεκτού Λεονάρντο που άργησε το χρυσό μας και τον τιμώρησαν με επίπληξη! Βέβαια τώρα τι μπορούμε να περιμένουμε για φέτος όπου για αρχή...της ομάδας είναι ο αποτυχημένος της περσινής χρονιάς και φυσικά παντοτινός προδότης, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, είναι μια άλλη περίεργη πολύπλοκη και φυσικά στο τέλος θα μιλάμε πάλι για μια οδυνηρή υπόθεση.
Να θεωρήσουμε ότι θα έχουμε πετυχημένη χρονιά εάν μέχρι τον Νοέμβριο είμαστε ακόμη μέσα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και ίσως και του κυπέλλου! Έτσι δεν είναι κύριε Παππά; Έτσι δεν θα τον κρίνουμε τον βάτραχο; Προτείνω δε να του κάνουμε νέο κλειστό συμβόλαιο 5ετίας ώστε να μην μας φύγει και το χάσουμε το ...βατράχι!
Ούτε αυτή την εβδομάδα είδα κάποιους να συγκινούνται με τα όσα έγιναν...εντός του γηπέδου στην Λαμία, τουλάχιστον οι Μπαογκ είπαν ότι θα εξαντλήσουν τα διαρκείας για το τμήμα τους, εμείς; Από ότι φαίνεται μείναμε μόνο στην Συγνώμη του ΧΧ στην ΓΣ της Μάνας Α.Ε.Κ εκεί όπου βρέθηκαν 140 ταμειακώς εντάξει μέλη για να λάβουν μέρος! Α.Ε.Κ. της κατάντιας; Ο Καιρός θα δείξει!
Σημασία έχει ο κόσμος, όλος αυτό κόσμος που λέει ότι αγαπάει την Α.Ε.Κ να μην το θυμάται μόνο από την στιγμή που μπαίνει στο ΟΑΚΑ και να το ξεχνάει με το που βγαίνει από αυτό! Σπάω το κεφάλι μου να δω πως μπορεί να γίνει αυτό αλλά μονίμως φτάνω στο αδιέξοδο που λέγεται 2004 και τον “άνθρωπο” μας. Ο “άνθρωπος” μας λοιπόν που στο τέλος και τον χρεωθήκαμε και καλά να πάθουμε αλλά και που εκείνος ο ίδιος θέλησε όπως ποτέ κανείς άλλος να μας ...γειώσει και όχι απλά να μας βάλει στην άκρη!
Το 2004 και οι ευκαιρίες που χάσαμε για όλη την Α.Ε.Κ. θα δυναστεύουν για πολλά χρόνια το μυαλό μου. Χάθηκε μια πραγματικά αξιοθαύμαστη ευκαιρία, μέχρι και πρωτάθλημα με το καλήμερα θα παίρναμε εάν...θέλαμε. Χάθηκε η ευκαιρία να περάσουμε στην επόμενη φάση σαν Α.Ε.Κ. αλλά που δυστυχώς μείναμε ΟΛΟΙ μετεξεταστέοι!
Η νέα ευκαιρία πλέον μπορεί να έρθει μόνο με το νέο Γήπεδο και φυσικά αυτό να βλέπει Φιλαδέλφεια αφού έτσι και αλλιώς κάθε άλλη επιλογή πλέον είναι πολύ πιο μακριά από την σημερινή πραγματικότητα. Οι κάθε λογής συναντήσεις είναι χρήσιμες αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και στο επόμενο βήμα και προπαντός πρέπει να βγάλουμε άκρη με τον Δήμο αφού οι εκλογές πλησιάζουν γρήγορα και όλοι ξέρουμε πως λειτουργούν οι κάθε είδους πολιτικάντηδες παραμονές εκλογών.
Όσο θυμάμαι και εκείνο το μνημόνιο για τον ΟΔΔΥ από τον Αλογοσκούφη! Αλήθεια που χάθηκε αυτό το παιδί με την κιθάρα; Μάλλον θα πλατσουρίζει μαζί με τον Κωστάκη στην Ραφήνα και εσύ καημένε λαέ...ψήσου και πλέον λούσου τον Γιωργάκη με το κανό!
Στην Βασίλισσα τα πράγματα έχουν σταθεροποιηθεί κάπου κοντά στον πάτο! Ο Μπάμπης άλλωστε είναι εγγύηση για αυτό, αφού με τόσο δυναμισμό κρατάει τα προεδρικά λουριά μια χαρά! Το αστείο είναι ότι η ΚΑΕ λέει χάνει και τα 150.000 από την Σουηδία που όμως λέει πάνε στην ΠΑΕ!!! Καλά ρε σεις όλοι οι λεζαντάκηδες δεν μας λυπάστε;
Ο Φιλίππου συνεχίζει να αγνοείται στον κόσμο του και η Βασίλισσα να παραμένει καθηλωμένη και χωρίς σέρβις σαν να ήταν καμιά παλιά μερσεντές του κυρ Γιάννη στο γκαράζ του. Για να βάλει κανείς πλάτη εδώ ούτε σαν ανέκδοτο δεν υπάρχει, εδώ δεν βρίσκουμε άνθρωπο να βάλει πλάτη στην ΠΑΕ που είναι και το πολύ το μέλι! Τι να λέμε τώρα...
Κάποια στιγμή πρέπει και στην ΚΑΕ να γίνει διαχειριστικός έλεγχος και έτσι όπως το ζητήσαμε και για τη ΠΑΕ να γίνει και εκεί, βέβαια πρώτα πρέπει ο Μπάμπης να σταματήσει να είναι ο εκπρόσωπος της Μάνας στην ΚΑΕ γιατί κάπου δεν συμβαδίζει το πράμα. Έτσι για να είναι ξεκάθαρες οι ευθύνες του καθενός και όχι στο τέλος να τα λουστεί και αυτά τόσο η Μάνα αλλά και η ORIGINAL!
Αυτό το Σαββατοκύριακο βρισκόμαστε στο Περιστέρι, εκεί όπου τα Αδέλφια του τοπικού κλάμπ συνεχίζουν μια όμορφη και κοινωνική κατάσταση. Βέβαια αυτό με το κοινωνικό μέρος να φροντίζουμε να μην φτάνουμε στα όρια της κοινωνικοπολιτικής...μην καταντήσουμε στην κυριολεξία σαν γριές!
Την Παρασκευή βρισκόμαστε στο Μαρκόπουλο μαζί με τις Κοριτσάρες του Γυναικείου και με την ελπίδα ότι το ανέβα κατέβα πήρε τέλος και ότι μπορούμε επιτέλους να σταθεροποιηθούμε στην μεγάλη κατηγορία.
Χάσαμε λέει τον Νίκο τον Μπέκα! Παντρεύτηκε και αυτός κάπου εκεί στα νότια στο ΑΕΚόνησο! Το χαπάκι σου το πήρες ρε Νίκο;
Σε αυτή την Εθνική Αργεντινής άνετα χωράνε Μπλάνκο Σάχα και Σκόκο. Ρε τι κλάμα και αυτό χτες...Αλλά τι να περιμένεις όταν στον πάγκο έχεις ...κωλόγαυρο με βούλα!
Λοιπόν τώρα που θα γεμίζει σιγά σιγά η 2, ας φροντίσουμε να βάλουμε στο μυαλό μας πόσο θέλουμε να προστατεύσουμε και την Α.Ε.Κ. και την ORIGINAL από τον κάθε βλάκα, κάθε ανεγκέφαλο και τολμώ να πω και κάθε βαλτό που θέλει να κάνει κακό. Ναι τολμώ να το πω γιατί στην Λαμία όλα δεν ήταν και τόσο αθώα, για μέσα στο γήπεδο μιλάμε! Ή θα τα αφήσουμε όλα στην τύχη τους πάλι και μετά θα μοιρολατρούμε σαν τις χήρες;
Ρε Νίκο εκείνο το πακέτο στο Πέρα Κλούμπ πότε θα φτάσει; Ας μην μας τρώει τον χρόνο μας μόνο ο αγώνας κατά του ...μοντερνισμού στο ποδόσφαιρο! Δεν άντεξα...!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Οι τριανταφυλλιές μας περιμένουν, η Φιλαδέλφεια μας περιμένει, το Σπίτι μας μας περιμένει...ε ας κουνήσουμε και εμείς λίγο το χεράκι μας!
paRa-NOID