Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 29-08-2010

Πάμε Πάτρα..να παίξουμε με την Κέρκυρα! Άντε λοιπόν πάμε Πάτρα; Άντε ξεκινάει και φέτος το πρωτάθλημα. Το πιο σοβαρό αφρικάνικο πρωτάθλημα λευκών λέμε!
Όλοι μέσα στα πούλμαν, να κιτρινίσει η εθνική. Εμείς είμαστε πάντως όλοι έτοιμοι και η κουστωδία και η ακολουθία της και ξεκινάμε από το Δωματιάκι όπως χρόνια τώρα κάτι που ποτέ δεν σταματήσαμε να κάνουμε. Ακόμα και κόντρα σε απαγορεύσεις νόμους και ...διαταγές!
Ένα πρωτάθλημα με πολλές ελπίδες για όλους αυτούς που έχουν φάει για τα καλά τα εξώφυλλα των καλοκαιρινών εφημερίδων, ένα πρωτάθλημα που βάσει των βατραχολάγνων δημοσιογράφων θυμίζει παλιά και μυρίζει τίτλο. Πτωμαίνη και προδοσία μυρίζει αλλά ας το παραβλέψουμε αυτά μέρα που είναι.
Ας μην γίνομαι μίζερος, άλλωστε δεν είμαι εγώ αυτός που καθορίζω καμία τύχη καμίας ομάδας, και οι όποιες απόψεις και σκέψεις καταθέτω ανήκουν στην δική μου κοσμοθεωρία, σε άλλους αρέσουν, σε άλλους όχι αλλά είναι δικές μου...ORIGINAL! Αυτοί λοιπόν που κρατάνε τις τύχες της Α.Ε.Κ. στα χέρια τους αλλά και όλοι αυτοί που νομίζουν ότι τις κρατάνε ή θέλουν να τις κρατήσουν θα πρέπει κάποια στιγμή να δώσουν σε όλους μας να καταλάβουμε που πάει ...το τρένο!
Στο τηλέφωνο ο Μάρκος, να μου δώσει λίγο από την ανησυχία του, να με αγχώσει για το μέλλον που έρχεται. Είχαμε καιρό να μιλήσουμε, χάρηκα που τον ξανάκουσα, με είχε ζαλίσει κιόλας να συνεχίσω την στήλη όταν πέρυσι είπα να την σταματήσω , τελικά συνεχίζω, έστω από εδώ μακριά και απομακρυσμένα που είμαι, να δίνω και χαρά στον ...ιδρυτικό κειμενογράφο που δεν θα γίνει ποτέ αρχηγός!
Ξεκινάει μια νέα χρονιά και ειλικρινά εκεί που νιώθω κάπως ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι είναι στο ποδόσφαιρο Σάλας και στο βόλεϊ γυναικών, για να μην κρατήσω και εδώ μια πισινή αφού τα πράγματα κυρίως οικονομικά στο Αθλητικό Σωματείο, την Μάνα ντε, Α.Ε.Κ. μόνο ρόδινα δεν φαντάζουν, και τα λεφτά από την ΠΑΕ αργούν να έρθουν. Καμιά ανακοίνωση δεν είδα να βγάζει κανείς γιαυτό;
Τελικά και αυτή την εβδομάδα το Δωματιάκι δεν έχει κλείσει ακόμη. Αργούν και τα ασφαλιστικά μέτρα. Μάλλον ο δικηγόρος είναι αργός. Δεν εξηγείται αλλιώς τόση καθυστέρηση. Περιμένω λοιπόν να δω και εξώφυλλο...Δεν έκλεισε το Δωματιάκι! Ή αυτό δεν είναι είδηση κυρ- Σταύρο; Είσαι τελικά μεγάλη απογοήτευση αλλά η πιο μεγάλη είναι... ο Μπόμπερ! Μέχρι τα όρια της γραφικότητας λέμε!
Μήπως αλήθεια θυμάται κανείς όλο αυτό το “πανηγυράκι” εναντίον του βατράχου και οι “θρυλική” αποχή που ουσιαστικά μας στιγμάτισε ψυχικά αλλά μας έβγαλε και έξω από την εξέδρα, ποιανού πόνημα ήταν;
Άντε και τον ...φάγατε το ΧΧ και τι έγινε; Απλό το ερώτημα. Τι σας ενδιαφέρει πιο πολύ, το μίσος σας γι' αυτόν που σας είχε μέσα στο σπίτι του ή στην ουσία να μικρύνεται στο ύψος σας την ORIGINAL αφού τόσα χρόνια χαθήκατε και δεν καταφέρατε τίποτα στον οργανωμένο οπαδικό χώρο; Δεν χαίρομαι για αυτά που λέω. Ειδικά με κάποιους λυπάμαι πάρα πολύ αλλά τελικά καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα, να ξεκαθαρίσει ο καθένας τι τελικά θέλει.
Τέλος πάντων ας προχωρήσουμε μπροστά, πάντα έτσι κάναμε, αλίμονο εάν πέφταμε και μέναμε κάτω σε κάθε φυσικό ή εσκεμμένο εμπόδιο που βρισκόταν μπροστά μας.
Τελικά οι υπεύθυνοι των όσων έγιναν στην Καλλιθέα θα βρεθούν; Μήπως πρέπει οι 13, 14, 15, 16... και πάει λέγοντας διοργανωτές χοροεσπερίδων και λαχειοφόρων αγορών να πάρουν θέση; Έχω και το ΑΦΜ του ΧΧ εάν τους χρειάζεται!
Βρε πόσο γελοία είναι τα τριχωτά της πλατείας. Μα για τόσο κόμπλεξ λέμε; Είναι δυνατόν να καταστρέφεις το σπίτι σου για να μην παίξει η Α.Ε.Κ; Φαντάζομαι το ΄22 θα έκαιγαν και τα σπίτια της Σμύρνης για να φύγουν πιο γρήγορα οι Έλληνες από την πόλη!
Δικαιολογούν απόλυτα το κόκκινο στην φανέλα τους. Έτσι τουλάχιστον τους έμαθε για μια ακόμη φορά η Ευρώπη μετά τα στημένα ματς με τους Γεωργιανούς! Ας φροντίσει λοιπόν και η δικιά μας ΠΑΕ να θυμίζει πάντα το ΝΕΟΣ στην Σούπερ Λίγκα.
Αλλά τι λέω...εδώ μας άφησαν λέει για “εθνικό συμφέρον” να παίξουμε στο ΚΡΑΤΙΚΟ γήπεδο Γ. Καραισκάκης αλλά χωρίς κόσμο δικό μας. Παγκόσμια πατέντα ήταν αυτό. Ζούμε στην απόλυτη μπανανία όπου κάποιοι έχουν το θράσος να μιλάνε και για εθνικό συμφέρον! Και μου έχεις και την ΠΑΕ να ευχαριστεί την γαυροπαε που η Α.Ε.Κ. έμεινε μόνη χωρίς οπαδούς!
Όλα όσα έγιναν με θέμα σε πιο γήπεδο θα παίξει η Α.Ε.Κ. τελικά μας καταδεικνύουν πόσο ανάγκη έχει η Α.Ε.Κ. να αποκτήσει το Σπίτι της αύριο κιόλας! Το καλοκαίρι τελειώνει και πρέπει να αρχίσουμε να το τρέχουμε το θέμα ακόμα πιο δυνατά. Πολύ θα γούσταρα ο ...Παπάς και τα μάτια μας να έκανε το μεγάλο μπαμ, βασικά δεν θα με ενοχλούσε να το έκανε και ο Θείος από το Σικάγο, βρε που τον θυμήθηκα πάλι, αλλά να γίνει. Είμαστε όμως ακόμη πολύ πίσω...
Χωρίς Σπίτι είμαστε καταδικασμένοι, δεν πα' να φέρουν και τον Κόπερφηλντ να κάνει μαγικά, δεν έχουμε μέλλον, το παιχνιδάκι όλων θα είμαστε και των διοικούντων και μετόχων και αμέτοχων αλλά και του κάθε συνεταίρου στην Σούπερ Λίγδα που στήθηκε.
Αφού το γήπεδο εκτός από σεβασμό προκαλεί και φόβο, γιατί τα τελευταία χρόνια έχω μια εντύπωση ότι πιο πολύ γελάνε μαζί μας. Μήπως είναι ιδέα μου;
Στην Βασίλισσα μπορεί τα πράγματα να έχουν μπει σε έναν ρυθμό αλλά όλα κρέμονται σε μια κλωστή. Τουλάχιστον χαίρομαι που δεν διαβάζω βαρύγδουπες δηλώσεις του Μπάμπη, και να φανταστεί κανείς πως όταν μπήκε μπροστά σε αυτή την φουρτούνα 2 χρόνια πριν τον ήθελα να μιλάει και να δώσει σε όλο τον κόσμο να καταλάβει πόσο χαντακωμένη είναι αλλά και που παραμένει έτσι η Βασίλισσα. Ο Φιλίππου πρέπει να βγει μπροστά.
Ο Γκανάς και η κυρία Γκανά την έκαναν αφού βέβαια προλάβαμε να κάνουμε κάτι ζημιές! Και μέσα στην αναμπουμπούλα, να σου και ο Ντόκος. Πάλι καλά που σε είδα ρε μπαγάσα. Μέχρι και ο Τάκης από τον Κολονό εμφανίστηκε και ακόμη έχουμε δρόμο...Να είστε καλά όλοι σας.
Η επόμενη μέρα μας βρίσκει να βλέπουμε τα 3 Ε μπροστά μας , Εξέδρα, Εκδρομές και Ενότητα...όλα τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους. Ένα βήμα έγινε, έρχονται και τα υπόλοιπα...μείνετε συντονισμένοι και να μάθετε να ακούτε ...σίγουρα όχι το εγώ σας!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook .
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Να πηδήξω μέχρι τον ουρανό και να τον ακουμπήσω!
Για την Υπογραφή
Διονύσης ΜπRαχάμι...έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά!

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 22-08-2010

Τελικά έκλεισε, το έκλεισαν, θα το κλείσουν το Δωματιάκι; Τελικά ποιοι έχουν μεγαλύτερο πόνο να κλείσει το Δωματιάκι; Βαζέλες, γαύροι ή κιτρινόμαυροι βαζελόγαυροι; Τι λέει το ρεπορτάζ κυρ-Σταύρο; Και τώρα που τελείωσε ο διαφημιστικός τους χρόνος τι θα απογίνουν...οι ιδρυτικοί και οι ...κρυφοί τυροπιτάδες; Σφολιάτα ή κουρού; Ρε που φτάσαμε; Αλλά ξέχασα εγώ είμαι εποχιακός, μόνιμος πλέον...οπότε να μην μιλάω, ούτε πληκτρολόγιο να πιάνω στα χέρια μου! Να χέσω αυτά που περάσαμε μαζί και με κάποιους από εσάς περάσαμε πάρα πολλά μαζί...
Γέλασε λέει και ο Λεονάρντο με Χατζηχρήστο...κατά την διάρκεια της πτήσης για την Σκωτία. Αυτό το χτύπημα πώς λέγεται τώρα; Παραπάνω χτυπήματα για τον μετρητή της ιστοσελίδας που καρπώνεται τα ...ΑΕΚονέα στο τσάμπα; Ή πλάγια μπηχτή στα πλευρά του έτσι και αλλιώς από πολλούς στιγματισμένο και χτυπημένο, όχι τόσο για την δεδομένη προσφορά του, οπαδική ή προεδρική, Δημήτρη;
Επιτέλους λίγο αεράκι, σκάσαμε τόσο καιρό, πήξαμε στην ζέστη. Στην Α.Ε.Κ. βέβαια οι αέρηδες και οι φουρτούνες είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα ακόμα και όταν φαίνεται ότι υπάρχει μπουνάτσα! Από το πουθενά σκάει κύμα και τα τσακίζει όλα, κυματοθραύστης πουθενά ούτε για δείγμα, κάποτε ήταν ο κόσμος, χίλια πεντακόσια κομμάτια διασκορπισμένος στα 4 σημεία του ορίζοντα πλέον. Μόνο μια μικρή φωλιά εκεί στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας...
Το πέρασμα από την Σκωτία πιο εύκολο από ότι όσες φορές έχουμε βρεθεί εκεί πάνω. Στο δικό μου το μυαλό πάντα καρφωμένο τότε με την Ρέηντζερς όσο και να σκόραρε το Τόνι το μυαλό ήταν καρφωμένο στον άδικο και τόσο πρόωρο χαμό του Κώστα και έτσι κάθε Αύγουστο το μυαλό μου ταξιδεύει σε εκείνες τις μέρες που έφυγε από κοντά μας.
Να κρατήσω και την κορυφαία ατάκα που κυκλοφόρησε μετά τον θρίαμβο έναντι ....της Νταντή: Ένας βάτραχος ίσον δύο Μουρίνιο! Και μετά αρχίζεις τα ναρκωτικά!
Αλήθεια πώς τα είπε ο Μίμης, όχι ο δικός μας, αλλά ο Παππαϊωάννου, μεσοβδόμαδα και φυσικά χάθηκαν με το καλημέρα οι δηλώσεις; Η αλήθεια πάντα θα υπάρχει εκεί έξω για όλους αυτούς που θέλουν να την πιστέψουν, οι υπόλοιποι ας ζείτε στο ψέμα σας και στην ξεπεσμένη ηθική της κωλοτούμπας σας.
Αδιαφορώ εάν έχουμε μείνει μια χούφτα άνθρωποι να πιστεύουμε ότι η παρουσία του βατράχου δεν έχει να προσφέρει τίποτα άλλο παρά την θλίψη για το κατάντημα όλων. Η αλήθεια είναι μια και αυτή δεν εξαγοράζεται ούτε αντικαθιστάται με τίποτα. Γράφτηκε το 1996 και όλοι την γνωρίζουν γεννημένοι και αγέννητοι!
Δεν επιδοκιμάζω τα όσα έγιναν στην Καλλιθέα αφού τελικά και ισχυροποίησαν την παρουσία του βατράχου παρότι ξεκίνησε αυτός τις μπουνιές και τελικά ...γκρεμοτσακίστηκε προκαλώντας έτσι να τον λυπηθεί ακόμη και η τελευταία νοικοκυρά. Συγχρόνως βρήκε την ευκαιρία ο κάθε ...κατασκευαστής πλυντηρίου με ταμπέλα συνδέσμου να βγάλει όση χολή είχε εναντίον της Οικογένειας.
Λες και το είχαν έτοιμο το σκηνικό και μέσα στο ντάλα καλοκαίρι να βγουν τόσο οι... μη original ιδρυτικοί να θυμούνται ότι κάποτε ήταν Οriginal βγάζοντας προς τα έξω τις συνταξιοδοτικές τους επιδιώξεις αλλά και το σύμπλεγμα των τόσων συνδέσμων που με αγωνία τους περιμένω σε κάθε αγώνα της Α.Ε.Κ. να δώσουν παρουσία ειδικά στους μη ΟΑΚΑ και ποδοσφαίρου αγώνες αλλά αγνοείται η τύχη τους και να ξεσπαθώσουν αναζητώντας μέχρι και το ΑΦΜ του ΧΧ.
Να τσοντάρω λίγο και κάτι απορίες από τα Σκαλάκια κλάμπ! Την ανακοίνωση που μιλάει για βίαιη ORIGINAL την υπογράφουν και τα ΚΛΑΜΠ(!) που επιτέθηκαν στους επισήμους του ΟΑΚΑ μετά την πορεία υπεράσπισης του scocco k toy vatraxic;Tην υπογράφουν κ τα μέλη του ΚΛΑΜΠ που με ευκολία πήδηξαν στο παρκέ του Χαλκιοπούλειου;
Αραχτός τις προάλλες στην παραλία του Περίβολου έτυχε να είμαστε στα 5 μέτρα με άλλους 3 ...συνάρρωστους ΑΕΚτζήδες αρκετά μεγαλύτεροι από μένα, βέβαια άμεσα πήγε η κουβέντα στο...ζουμί. Δεν έχει σημασία τι είπαμε, σίγουρα δεν τσακωθήκαμε, ίσα ίσα χάρηκα την αγάπη τους για την Α,.Ε.Κ. Και ας ήξερα ότι πλέον τείνουμε να δείχνουμε τόσο μακριά. Βασικά στη μικρή μας αυτή κουβεντούλα κατάλαβα πόσο χαμένοι είμαστε γενικώς, όχι εμείς σαν ORIGINAL αλλά σαν Α.Ε.Κ. χωρίς προορισμό και χωρίς ηγέτη να μπει μπροστά όπως μου τόνιζε ο κύριος Νίκος! Δεν είχα κάτι άλλο να πω...και φυσικά δεν έχω και πολλά να περιμένω.
Εκείνα τα Ψ-ωρολεφτά που θα έδινε στην Μάνα Α.Ε.Κ. η γνωστή φυλλάδα με την διάθεση του CD τι να έγιναν άραγε; Εκείνα τα άλλα Ψ-ωρολεφτά για την εκμετάλλευση προϊόντων με το σήμα της Α.Ε.Κ. χάθηκαν και αυτά στον δρόμο;
Στο θέμα του Γηπέδου ουδέν νεώτερο. Θα πρέπει να μπει ο Σεπτέμβριος να γυρίσουν και όλοι από τις άδειες, ε μετά θα αρχίσουν απεργίες, ξύλα και ντράβαλα, θα σταματήσουν για τις δημοτικές εκλογές και μετά πάμε για την επόμενη τετραετία!
Στην Βασίλισσα η παραμονή των παικτών σίγουρα είναι το πρώτο ευχάριστο νέο μετά από πολύ καιρό. Ας το κρατήσουμε αυτό και πάντα με την ελπίδα ας ελπίζουμε όλοι μαζί ότι θα γίνει το θαύμα και δεν θα δούμε τα χειρότερα, ας ελπίσουμε ότι και το καλάμι θα μείνει στην άκρη αφημένο.
Στα της Οικογένειας όλοι έχουμε μάτια και βλέπουμε, όλοι έχουμε αυτιά και ακούμε...είναι απλά τα πράγματα. Όποιος αγαπάει και πονάει αυτό που λέγεται ORIGINAL 21 παραμένει εντός των τοιχών και δίνει τις μάχες του, τόσο εναντίον των εξωτερικών εχθρών που δυστυχώς πλέον δεν είναι μόνο αλλόθρησκοι αλλά και όλων αυτών που μας πλευρίζουν σαν φίλους και στην πρώτη δύσκολη μας δίνουν με την μία.
Η επόμενη μέρα μας βρίσκει να βλέπουμε τα 3 Ε μπροστά μας , Εξέδρα, Εκδρομές και Ενότητα...όλα τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους.
Ευχαριστώ του φίλους και αδελφούς που με αγαπάνε και τους Θεούς που με προστατεύουν...
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook .
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Πάντα στον δρόμο που χάραξε ο Αδελφός Κώστας Τσινίτας, χρόνια πολλά πίσω και που τώρα προσέχει κάθε μας βήμα από εκεί ψηλά.
Για την Υπογραφή
Διονύσης ΜπRαχάμι

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 15-08-2010



Μακάρι να ήμασταν ακόμη στην Αυστραλία, δυστυχώς όμως γυρίσαμε στην εδώ πραγματικότητα. Ευτυχώς είναι ακόμη καλοκαίρι και έτσι κάτι οι παραλίες κάτι τα σφηνάκια που ρέουν άφθονα, κάτι ο υπέροχος Ήλιος πάνω από το κεφάλι μας μας δίνουν την ευκαιρία να πιστεύουμε ότι μόλις μπει το φθινόπωρο δεν θα μας πιάσουν τα κρύα εύκολα! Έχει να πέσει παλτό λέμε...
Τα παλιά τα χρόνια τέτοιες μέρες θα ήμασταν σε καμιά Ρόδο να παίζουμε ρακέτες, να μαθαίνουμε σε Σκανδιναβές τι σημαίνει Α.Ε.Κ κοιτάζοντας το ταβάνι, ακόμα και να ρίξουμε καμιά μπίλια εκεί με τον κυρ Χρήστο. Αυτά τα παλιά τα χρόνια, μετά ήρθαν οι ...πρόσκοποι και ήθελαν να την δούνε αρχηγοί. Τέλος πάντων...
Πολλά έχουν περάσει από το μυαλό μου από το προηγούμενο Σαββατόβραδο και αφού είχα ήδη στείλει το κείμενο στην εφημερίδα, άρχισε να χτυπάει δαιμονισμένα το κινητό και να τα μηνύματα σύννεφο! Ρε τι γίνεται στο κόσμο! Και το κορυφαίο να μπαίνουν 1002 άκυροι και άγνωστοι στο γήπεδο να γίνεται ότι γίνεται, τις μπουνιές να τις αρχίζει ο βάτραχος, μπροστά να μπαίνουν δικοί μας άνθρωποι να μην γίνει τίποτα και την αμέσως επόμενη στιγμή να ξεπηδάει ο μηχανισμός επίρριψης ευθυνών στην ORIGINAL και στον Αρχηγό!
Μιλάμε τέτοια ταχύτητα και τέτοια μαζικότητα στην αντίδραση τόσων άγνωστων στην πλειοψηφία σε μένα συνδέσμων αφού φαντάζομαι μόνο σε καμιά φιέστα θα τους έβλεπα έτσι μαζεμένους αλλά φιέστα έχουμε να δούμε 16 χρόνια τώρα και τόσα μαζεμένα ...ιδρυτικά στελέχη είχα πολλά χρόνια να δω. Φαίνεται είχαν την εντύπωση πως η Οικογένεια είναι στα τελειώματα της και αποφάσισαν να σκυλέψουν. Μα τι απογοήτευση...
Η ανακοίνωση της Οικογένειας με κάλυψε απόλυτα έδωσε όλες τις απαντήσεις που έπρεπε να δώσει και τις υπόλοιπες θα τις δώσει στην Σκοτία, στην Λευκορωσία, στην θύρα 2, στο Ελληνικό, στο Σπόρτινγκ, στο κλειστό του Μενιδίου, στην Τούμπα, στο Αλκαζάρ στο Παγκρήτιο, και όπου αλλού χρειαστεί, όπως άλλωστε συνέχισε να κάνει και με μεγαλύτερη δυναμικότητα από τότε που κάποιοι αποφάσισαν να κατέβουν από το όμορφο αυτό λεωφορειάκι που ξεκίνησε μισό το 1982 και έγιναν χιλιάδες στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων.
Ας βάλουμε όμως τα πράγματα στην σωστή τους βάση, ιδρυτής είναι αυτός που βάζει τις βάσεις που βάζει την έδρα, όχι αυτός που έρχεται και τα βρίσκει έτοιμα. Πόσο μάλλον αυτός που επειδή δεν τα κάνει κτήμα του, λιποτακτεί, εγκαταλείπει. Και μόνο από αυτό το στοιχείο να πιαστώ καταλαβαίνω την αγωνία κάποιων να ξαναμπούν στο παιχνίδι της όποιας αναγνώρισης και δημοσιότητας. Είναι δύσκολο και ενοχλητικό να μην φαίνεσαι σε κανέναν χάρτη και να νομίζεις ότι με το έτσι θέλω θα σε μάθουν και οι σημερινοί, με την ίδια ευκολία απλά θα σε ξαναξεχάσουν. Αλλά τι λέω τώρα, πάλι ο ΧΧ θα φταίει...Για όλα τα κακά της Γης ο ΧΧ φταίει! Ωραία καραμέλα!
Όταν πριν 12- 13 χρόνια πίσω, κάποιοι αποφάσισαν να τραβήξουν το δρόμο τους, να κάνουν το αντάρτικο, να εγκαταλείψουν το Δωματιάκι και όλα αυτά που περάσαμε μαζί για τα μάτια ενός που ποτέ δεν έγινε, ποτέ δεν θα γίνει και δεν μπορεί να γίνει αρχηγός παρά μόνο μιας ανυπόληπτης ομάδας εκδικητών όπως αποδείχτηκε, ήταν μια απόφαση καθαρά δικιά τους, μια απόφαση που αυτοί νόμιζαν ότι θα ρίξει στην ανυποληψία την Γνήσια Οικογένεια και το νέο έκτρωμα, που είχε στηθεί σαν τελευταίο οδόφραγμα μην τυχόν και γυρίσει ο προδότης, όπως έλεγαν οι ίδιοι τότε, θα ξεκινούσε και καλά την αναγέννηση των Ιδεών της ORIGINAL στην σωστή τους βάση.
Μια ακόμη βάση είναι το να συμβουλεύονται από ότι έμαθα γαύρους δικηγόρους για να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα να κλείσει τον Δωματιάκι, να βάζουν και τον κυρ-Σταύρο που κάποτε πουλούσε εισιτήρια στο Καλαμάκι να κάνει την εξυπηρέτηση, να τα βλέπουν και οι βαζέλες αυτά και Αυγουστιάτικα να προσπαθούν να φάνε και αυτοί κάνα κομμάτι.
Η φούσκα όμως ακόμη και του χρηματιστηρίου ήταν τελικά πιο αξιόπιστη από όλους αυτούς και έτσι μέσα σε ελάχιστο χρόνο και με όση λάσπη και με όσα σπρέι και με όσους μαρκαδόρους και αν ξόδεψαν ώστε να γεμίσουν όλο τον κόσμο με το πιασιάρικο “ΧΧ κλέφτη” τελικά χάθηκαν στο σκοτάδι της ανυποληψίας.
Τόσα χρόνια ειλικρινά λυπόμουν που δεν έμειναν εδώ δίπλα μας, μαζί μας να διορθώσουμε τα όποια στραβά και να συνεχίσουμε στον δρόμο, έτσι όπως τον είχαμε μοιραστεί σε ένα σωρό κωλογήπεδα, στενά, πλατείες και δεν συμμαζεύεται, τους έβλεπα που και που και κάπου πίστευα ότι θα είχαν καταλάβει ότι κάπου είχαν άδικο, κάπου ίσως να έκαναν λάθος, είχα και τον Μιχάλη να με ζαλίζει τόσα χρόνια. Δυστυχώς, η σελίδα αυτή έκλεισε οριστικά για μένα, έστω και αν από εποχιακός πλέον έγινα μόνιμος!
Ο Μπάμπης βλέπει τις δυσκολίες, τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά και αυτός που είναι η μόνη εγγύηση στο τμήμα είναι ο Μηνάς. Έμαθα ότι θέλει να απλώσει και χέρι για βοήθεια, δεν είναι κακό να καταλάβει τα λάθη του, να κατέβει από το καλάμι, να ρίξει τον εγωισμό του να ρίξουμε όλοι τον εγωισμό μας και να δούμε που θα μας βγάλει το σκαρί της Βασίλισσας στο από καιρό φουρτουνιασμένο πέλαγος που βρισκόμαστε. Ο Γιάννης Φιλίππου κρατάει όλο το θέμα στα χέρια του. Καταλαβαίνω την πίκρα του αλλά δεν μπορεί να αφήσει να διαιωνίζεται το πρόβλημα ή θα το κλείσει το μαγαζί ή θα το στηρίξει ή θα το δώσει παραπέρα και όπου μας βγάλει.
Ενδιαφέρον κουβεντούλα είχα μεσοβδόμαδα, άκρως ενημερωτική για υπαρκτά και ανύπαρκτα θέματα, αλλά μένω κολλημένος μόνο στο ένα, πλάκα θα έχει να μας βγάλει κάνα ταξιδάκι στο Αμέρικα, μέχρι και εκεί μπορώ να φτάσω.
Εύχομαι η κυρά Δέσποινα μέρα που είναι η Κυριακή αυτή, να μας ρίξει καμιά ματιά, να απλώσει λίγο το χέρι της να το απλώσουμε και εμείς και κάποια στιγμή να βγούμε από την μιζέρια, την κακομοιριά και τον υπέρμετρο εγωισμό όλων μας ώστε να Α.Ε.Κ να κάνει επιτέλους ένα βήμα μπροστά. Α, ναι να πάει σπίτι του και ο παλαίμαχος προποντητής του γαύρου!
Το 2004 χάσαμε την μεγάλη ευκαιρία, τώρα πλέον μπροστά μας υπάρχει μόνο το Γήπεδο στα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας να μας ξαναδώσει αυτή την ώθηση, βέβαια σε αυτό ίσως θα χρειαστεί και μια ισχυρή προσωπικότητα να μπει μπροστά. Υπάρχει άραγε ή όσο ο ΧΧ και η “κουστωδία” του θα το προχωράνε το θέμα έστω και έτσι στα κουτσά τόσο πιο πολύ θα τρώγονται κάποιοι και με τον ΧΧ και την ORIGINAL;
Από όλο αυτό το μπάχαλο της εβδομάδας ανακοινώσεων που περάσαμε, ποιοι πέρασαν αλώβητοι; Για βάλτε λίγο το μυαλουδάκι να δουλέψει! Προσωπικά ακόμα το δουλεύω.
Ρε Μελέτη με ποιους είπαμε πλακώθηκε στο αεροπλάνο ο αμάσητος όταν γύρναγε η ομάδα από το Ηράκλειο; Αλήθεια ποιοι έβαλαν την Οικογένεια στο τριπάκι της έντονης αντιπαράθεσης με τον βάτραχο και αποφάσισαν την περίφημη αποχή; Να θυμηθούμε και ποιοι λάκισαν πρώτοι από αυτή; Να θυμηθούμε και άλλα;
Έφτασε ο καιρός να ξεδιαλύνουμε τα καλά από τα σκάρτα, να αποφασίσουμε ότι, το όλοι Α.Ε.Κ. είμαστε, που με μεθοδικότητα μέχρι και πριν λίγες μέρες διάφοροι “φίλοι” μας πιπίλούσαν το μυαλό και μετά να μας την πέφτουν δεν γίνεται να μας φέρνει πιο κοντά σε τίποτα. Όποιος θέλει να είναι φίλος και αδερφός μας το αποδεικνύει σε κάθε βήμα που Πάντα Ενωμένη κάνει η Οικογένεια, όποιος δεν μπορεί να τα ακολουθεί ας ακολουθήσει δικό του δρόμο...και την ταμπέλα δώρο!
Και μέσα στην όμορφη μικρή αλλά τόσο μεγάλη μας Οικογένεια όποια προβλήματα έχουμε θα βρίσκουμε τους τρόπους να τα λύνουμε με τον δικό μας τρόπο, αλλά αυτό ποτέ δεν θα μας εμποδίσει να είμαστε μαζί, δίπλα ο ένας στον άλλο και απέναντι σε κάθε εχθρό της Α.Ε.Κ και της Οικογένειας. Έτσι ήμασταν πάντα και έτσι θα συνεχίσουμε.
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook .
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, η Αλήθεια ήταν, είναι και θα είναι πάντα οδηγός μας, στις Σκεπαστής τα Κάγκελα το μάθαμε καλά αυτά τότε που στην Οικογένεια ήταν και αυτοί που σήμερα την πολεμάνε με τον χειρότερο τρόπο!
Για την Υπογραφή
Διονύσης ΜπRαχάμι

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 08-08-2010


Είμαστε ακόμη Αυστραλία. Όχι Σίδνεϊ, έχουμε φύγει από εκεί, τώρα πλέον Μελβούρνη όπου τα ευχάριστα και ORIGINAL νέα συνεχίζονται να έρχονται. Η Κόνυ και ο Κώστας πρόσθεσαν στην μεγάλη μας Οικογένεια και τον μικρό Γιωργάκη. Να σας ζήσει....
Και από την Αυστραλία στην Σκωτία. Και από τα ευχάριστα στο να σου έρχονται στο νου και τα δυσσάρεστα. Το έχει ο μήνας από ότι φαίνεται, έτσι για να μην αφήνει ποτέ να κλείσει η πληγή του άδικου χαμού του Κώστα αρκετά χρόνια πίσω που και τότε Σκωτία παίζαμε με την Ρέηντζερς, σε μια εκδρομή που δεν πρόλαβε να πάει ποτέ ο Κώστας και από τότε μας λείπει τόσο.
Άμα η μοίρα θέλει να παίξει παιχνίδια μαζί σου, σε βάζει κάτω και σε πατάει! Η υπόθεση είναι να μπορείς να ξανασηκωθείς, να ισιώσεις το κορμί σου και να σηκώσεις το κεφάλι για να προχωρήσεις μπροστά. Τόσα χρόνια στην Οικογένεια αυτό γίνεται και πάντα συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά, να ξεπεράσουμε και το επόμενο εμπόδιο.
Και από εμπόδια ουκ ολίγα, να 'ναι καλά και τα διάφορα ...αδέρφια μας ΑΕΚτζήδες που την μια βάζουν το καλό και καλά της Α.Ε.Κ. μπροστά και την επομένη σε λούζουν με τα χειρότερα και σε ανεβοκατεβάζουν την μια απατεώνα και την άλλη κλέφτη. Τους έχω σιχαθεί τόσα χρόνια.
Καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιων να προσπαθούν επίμονα να αρπάξουν λίγη από την λάμψη της Μπόμπας ή την δύναμη της έκρηξης της αλλά θα πρέπει να δώσουμε να καταλάβουν σε όλους αυτούς που θέλουν μόνο να πάρουν και όχι να δώσουν στην Οικογένεια ότι για να είσαι κομμάτι της Οικογένειας πρέπει να μάθεις να την ζεις, να την σέβεσαι και να την προστατεύεις.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και όποιος θέλει να έχει άποψη για την Οικογένεια ας φροντίσει πρώτα να μην αφήνει να την χτυπάνε πισώπλατα και ύπουλα. Το έργο που πάει να παιχτεί και πάλι, με πρόσχημα την ένωση και την δύναμη, το έχω ξαναδεί και πάντα κατέληγε στο ίδιο απογοητευτικό αποτέλεσμα. Το πράμα είναι τελείως απλό, είσαι μαζί μας θα ζεις μαζί μας και μαζί θα κάνουμε τα καλά καλύτερα και τα κακά λιγότερα.
Στην Οικογένεια δεν είμαστε όλοι ούτε για να παίζουμε ξύλο ούτε να επιδεικνύουμε τα μπράτσα μας. Είμαστε ένα κολάζ ανθρώπων που η διαφορετικότητα του καθενός μας φέρνει πιο κοντά, ένας δεσμός φίλων της Α.Ε.Κ. που μέσα από την ORIGINAL γινόμαστε ένα κουβάρι, ένα πράμα. Έτσι ήταν και έτσι πρέπει να πορευόμαστε πάντα.
Το εάν έχει προβλήματα οποιασδήποτε μορφής η Οικογένεια μπορεί να τα λύσει μόνη της και δεν χρειάζεται “εξωτερικούς” για να τα διαχειριστεί, ακόμη και αν χρειαστεί, όποτε χρειαστεί, και για τον οποιοδήποτε λόγο να παίξουμε κλωτσιές μεταξύ μας αυτό θα γίνει ανάμεσα μας. Την άποψη τους να κρατήσουν για τα δικά τους.
Η Οικογένεια συνεχίζει τον δρόμο της είναι παντού, τα νιούζ άρχισαν να παίρνουν χρώμα και πάλι, μου άρεσαν πολύ τα τελευταία 2, τόσα χρόνια στην αγκαλιά μου τα θέλω πιο δυνατά, με πιο πολύ ψυχή με γεμάτη καρδιά. Με αυτά μεγάλωσα πίσω στα πέτρινα χρόνια του Ζήτα. Αναμονή κάθε Παρασκευή στην Ομόνοια να τα διαβάσουμε πρώτοι και φρέσκα. Όμορφα χρόνια, γλυκές βραδιές.
Και από τα πέτρινα χρόνια του 80 φτάσαμε στα μίζερα τα σημερινά. Είμαι δεκαεξάρης και σαν γαμώ τα λύκεια όπως λέει και ο συνονόματος τροβαδούρος, αλλά δεκαεξάρης και χωρίς ...φως να δει ακόμη. Για πόσο ακόμη; Αν δεν είχαμε στην ομάδα αυτόν που τόσο πρόστυχα μας πούλησε και πουλήθηκε το 1996 ίσως θα μπορούσα να δω παραπέρα, να έχω την ελπίδα όπως έχουν τόσοι φίλοι μου που μέσα στην αφέλεια τους ή την μικρή τους μνήμη αφήνονται να παρασυρθούν στο ότι κάτι μπορεί να γίνει. Για μένα ο βάτραχος και η Α.Ε.Κ. δεν συμβαδίζουν και όσο πιο γρήγορα τον ξεφορτωθούμε τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσουμε να ενώσουμε τα κομμάτια μας.
Αφήστε που τώρα που γίνεται της ...Πόπης στο λιμάνι μπορεί να τον φωνάξουν και πάλι να τους σώσει. Μιλάμε έχω ανάψει ήδη λαμπάδα!
Ρε σεις τι γίνεται εκεί στο γυναικείο; Τι μας περιμένει στην φετινή χρονιά; Μόνη μου ευχή είναι ότι ότι πάθαμε στο ανδρικό να μας έγινε μάθημα ώστε εδώ να μην πέσουμε στην ίδια λακούβα. Οι συγκινήσεις που θα ζήσουμε στο Σπόρτινγκ θα είναι μοναδικές. Προσδεθείτε, το αφεντικό τρελάθηκε....
Το τονίζω καιρό τώρα ότι η Βασίλισσα κρέμεται αποκλειστικά από τα χέρια του Φιλίππου. Εάν ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ αποφασίσει να την σώσει θα σωθεί. Μέχρι στιγμής δύσκολα θα αποφύγουμε το μοιραίο. Ο Μπάμπης είναι καλά ανεβασμένος στο καλάμι του και συνεχίζει παρέα με τους ανύπαρκτους αντιπρόσωπους του Μπόμπ εις την Ελλάδα! Ευτυχώς που υπάρχει ο Μηνάς να λέμε...
Το όνειρο για το Σπίτι μας έχει πολύ δρόμο ακόμη. Μέχρι να δούμε και πάλι την πρώτη μπουλντόζα να ανοίγει λάκκους, μέχρι να πέσει το πρώτο τσιμέντο λέμε είμαστε ακόμη μακριά. Το όνειρο και η ελπίδα όμως υπάρχει και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Χάθηκαν και εκείνες οι γραφικές φωνές εναντίωσης για το Γήπεδο! Παράξενα πράγματα. Α, ρε Ντέμη...
Μου άρεσε και το δανείζομαι από τα ..Σκαλάκια κλαμπ! Τελικά κάτι γίνεται εκεί έξω...“Οι μπερδεμένοι να ξεμπερδευτούν. Οι παλιοί να ξαναθυμηθούν, οι νέοι να βγούνε μπροστά και όλοι μαζί να θυμηθούμε ότι είμαστε η ORIGINAL 21. Τα σκαλάκια μας περιμένουν και όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Δε νοείται Α.Ε.Κ. με αυτόν. (Με αυτούς πλέον).”
Οι μπουγατσοκιμάδες φαίνεται πόνεσαν πολύ στην Λαμία και έτσι ξέπεσαν στο επίπεδο να κάνουν διαρρήξεις για να πάρουν πανό και μπλούζες. Έτσι είναι αφού δεν μπορούν στα ίσα και στον δρόμο, ξημερώματα στο σκοτάδι σαν κλεφτοκοτάδες.
Ακόμη περιμένω από τον υπάλληλο της ΠΑΕ να ζητήσει συγνώμη από τα παιδιά της ξενιτιάς. Λίγη τσίπα θα την βρει ή την έχει χάσει και αυτή...ο μάγκας Βασιλομπίλλαρος;
Το καλοκαίρι συνεχίζεται όπως και οι παρουσίες συνεχίζονται, από το όμορφο Παρίσι ο Σταύρος, ο Φάνης από το Μαυροβούνιο, ο Βλάσης από τον...Ολυμπιακό Βόλου! και ο Νίκος από την Χαλκίδα. Η τραγουδίστρια μας αναχώρησε χωρίς να δώσει αυτόγραφα, ενώ ο Γκανάς επανεμφανίζεται. Πληροφορίες που θέλουν τον Γενικό να σκάει μύτη ...διαψεύδονται και ευτυχώς ο Αλέκος πήγε Ανάφη!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook .
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Τα χέρια μου ακόμη σε αυτά τα νιώθω γαντζωμένα, ο Θ(ε)ωμάς γκολ να βάζει και εγώ να φτάνω στον ουρανό. Πάμε ΑΕΚάρα...σε θάλασσες και παραλίες, παντού!
paRa-NOID

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 01-08-2010

Καλημέρα ΑΕΚάρα, καλό μήνα σε όλα τα Αδέρφια που η Καρδιά τους χτυπάει από την Αυστραλία μέχρι την Βοστόνη και από την Ταϊλάνδη μέχρι την Βενεζουέλα σε ORIGINAL ρυθμούς.
Μπήκαμε στον Αύγουστο, ο λαός ξεχύνεται για τα μπάνια του, οι φορτηγατζήδες διεκδικούν και αυτοί τα δικά τους, η σέκτα των στημένων σχεδιάζει το επόμενο χτύπημα, η χώρα συνεχίζει να βρίσκεται στην σοσιαλιστική της παραζάλη, το ΔΝΤ μας σφίγγει σαν γλυκιά μέγγενη στην αγκαλιά του και ναι η Α.Ε.Κ. πήρε Κούπα στο Σίδνεϊ! Τώρα η Α.Ε.Κ. την πήρε ή ο βάτραχος μεγάλη κουβέντα για κάποιους; Να μια καλή απορία να μας λύσουν οι καλοφαγωμένοι δημοσιογράφοι της Ερυθραίας.
Η Α.Ε.Κ. λοιπόν μετά από λίγες, αλλά τόσο μεγάλες σε ποσότητα μέρες, για τους ΑΕΚτζήδες, αλλά και τους υπόλοιπους Έλληνες της Αυστραλίας θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Οι συγκινήσεις πολλές για όλους. Ένα συναίσθημα που μόνο αν είσαι εκεί στα μακρινά και την ξενιτιά μπορείς να ζήσεις, να νιώσεις, να καταλάβεις.
Με όσους μιλάω από κάτω ζούνε στον δικό τους ονειρεμένο κόσμο. Σαν να παίξανε λόττο και να έπιασαν το πρώτο νούμερο. Τόσο μεγάλη είναι η χαρά τους. Καταλαβαίνω ότι μερικοί δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε εύκολα τι σημαίνει για αυτούς η Α.Ε.Κ. να είναι σπίτι τους. Κάποιοι δεν θα την ξαναδούν ποτέ από κοντά, κάποιοι άλλοι ίσως να περιμένουν 30 χρόνια και πάλι, κάποιοι άλλοι βέβαια άνοιξαν τον δρόμο και συχνά πυκνά πλέον τους βλέπουμε δίπλα μας.
Σημασία έχει ότι τόσο για τα Αδέλφια της Μελβούρνης αλλά και για όλους τους άλλους Ενωσίτες η εμπειρία αυτή ήταν μοναδική και μπόλιασε μια νέα γενιά ΑΕΚτζήδων που από τόσο μακριά θα μεγαλώσουν με τον Δικέφαλο και την Κιτρινόμαυρη φανέλα στο μυαλό και την Καρδιά και κάποιοι ακόμη θα ανέβουν στο άρμα της μαγείας που τόσα απλά και όμορφα δίνει η Οικογένεια.
Δεν σας θέλουμε, να φύγετε από εδώ! Λόγια που δεν ξεχνιούνται...
Μόνη παραφωνία αυτή του υπάλληλου της ΠΑΕ που είπε στα παιδιά της ξενιτιάς όσα είπε, θα περίμενα την ΠΑΕ να τον συμμαζέψει αφού τον πληρώνει κιόλας, τουλάχιστον να είναι πιο διακριτικός. Το ευχάριστο ότι έπεσε το προσωπείο του και πλέον όταν θα πλησιάζει δικά μας παιδιά θα ξέρουν όλοι ότι ο σημερινός Μπίλαρος δεν είναι παρά ένα μπιλάκι στο σύστημα υποστήριξης του βατράχου.
Μοναδικό παράπονο να το πω έτσι που είχαν τα αδέλφια στην Αυστραλία, αφού ακόμη και την παραφωνία με τον υπάλληλο την προσπέρασαν ήταν που μετά το τέλος του αγώνα με την Ρέητζερς οι παίκτες δεν ήρθαν κοντά τους, δεν τους αφιέρωσαν λίγη αγάπη από αυτή που τόσο πλουσιοπάροχα έδωσαν τα Αδέλφια όλες αυτές τις μέρες. Δεν το σχολιάζω
Δεν ξεγελιέμαι από το τι έδειξε ατγωνιστικά η ομάδα στην Αυστραλία ή μάλλον τι μας άρεσε και είδαμε ή είδαν κάποιοι. Το μέλλον της Α.Ε.Κ. δεν συμβαδίζει με αυτό του βατράχου, όσο πιο γρήγορα μας αποχαιρετήσει τόσο πιο καλά για όλους ακόμη και γιαυτόν, εκτός βέβαια από τον εγωισμό του!
Στην Βασίλισσα λίγο πριν την τραγωδία τα ανέκδοτα συνεχίζονται και η αγωνία μας για αυτήν φτάνει μέχρι και το Σίδνεϊ. Ένας πρέπει να πάρει θέση, πρέπει να τους την ζητήσουμε επιτακτικά και αυτός είναι ο Φιλίππου. Το τέλος δεν είναι μακριά λέμε...
Επειδή στα αυτιά μου φτάνουν ψίθυροι για “γλύκες” και “αγκαλιές” διάφορων μέχρι πρότινος υβριστών και εχθρών της Οικογένειας, τάχα για το καλό της Α.Ε.Κ. και της εξέδρας, που προσεγγίζουν άτομα και κλάμπ μας καλά θα είναι αυτοί που ξαφνικά τώρα μας “αγάπησαν” να ζητήσουν και καμιά συγνώμη για όλα όσα μας κατηγορούν δεξιά και αριστερά πολλά χρόνια τώρα, κάποιοι δε από αυτούς από την εποχή που έφτιαξαν κλάμπ στην Φιλαδέλφεια ώστε να γίνουν το οδόφραγμα τυχόν επιστροφής του βάτραχου και που σήμερα μετά τις θεαματικές τους κωλοτούμπες τους έγιναν ακόμη και ασπίδα του.
Δεν γίνεται να εμφανίζεσαι χωρίς να τρέχει τίποτα και με δύο “γλυκόλογα” να ξεχνάς τι έλεγες μόλις προχτές. Ξέρω ότι η αφέλεια η δικιά μας και η καλή πίστη ότι δεν είναι όλοι πονηροί αλλά μας δένει η Α.Ε.Κ.
Το είμαστε όλοι Α.Ε.Κ. δεν μπορεί να ισχύει όποτε τους βολεύει, ούτε ότι δεν έχουν πρόβλημα με την Οικογένεια, ίσως μόνο λίγο με τον ΧΧ και κάνα δύο ακόμα.
Στην 2 εκεί ψηλά θα χτυπάει η Καρδιά του Αετού, θα καίει το φιτίλι της Μπόμπας. Προσδεθείτε η πτήση ξεκινάει...
Στον Ωροπό ξεκίνησε μια προσπάθεια, χαμηλόφωνα αλλά με προσδοκία για κάτι καλό και σταθερό. Στο χέρι των παιδιών εκεί είναι μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Το μέλλον θα δείξει.
Στην Ορεστιάδα ο Χρήστος, ο Γιώργος και τα άλλα παιδιά ακόμη δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο άδεια παραμένει η πλατεία, πόσο ορφανή είναι η Α.Ε.Κ. εκεί ψηλά στην Ακριτική πόλη του Έβρου. Μια απόφαση είναι που πρέπει να την πάρετε... Εμπρός!
Οι αφίξεις στην μέση του Αιγαίου και το κέντρου του Κόσμου συνεχίζονται. Ο Ταρακάνοφ έστειλε αντιπροσωπεία αφού δεν μας καταδέχεται λόγω Μυκόνου. Ο Γκανάς χάθηκε την Κυριακή στο ραντεβού, η τραγουδίστρια μας προσπαθεί να αποφύγει το ...μοιραίο! Ο Θάνος μας έφερε λίγο Κόβεντρυ μαζί του, η Δώρα και η Σίλια μου θύμισαν με τον τρόπο τους πόσο όμορφο είναι να είσαι Α.Ε.Κ. ενώ δραπέτευσε από το Λονδίνο και ο Χρήστος και ήρθε για λίγες ανάσες και μπόλικα τζόνυ. Ο Αρχηγός μου είπε θα έρθει για καφέ και έχουμε ακόμη συνέχεια...και κάτι άσχετο ήρθε και η Τζούλια με το τρομπόνι!
O Δρόμος για την Νέα Φιλαδέλφεια είναι ακόμη μακρύς, το ενθαρρυντικό όμως είναι ότι βήματα γίνονται. Χάρηκα για τις δηλώσεις του Χάρη Τομπούλογλου, ενός εκ των υποψηφίων για την Δημαρχία. Δεν μπορώ να ξέρω πόσο ανταποκρίνονται στην αλήθεια αλλά σαν δηλώσεις είναι θετικές. Η Α.Ε.Κ. είναι το πιο ζωντανό κομμάτι της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά και η ιστορία της και χρέος έχουν όλοι να πορευτούν προς την ανέγερση και πάλι του Ναού μας.
Είμαστε έτοιμοι για Λευκορωσία...Στην Αλεξανδρούπολη όλα ήταν μαγικά και ORIGINAL!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook
Επίσης ρίξτε και μια ματιά εδώ...τα παιδιά από το Σκαλάκι Κλάμπ καταθέτουν τις απόψεις τους. http://dusanfygeapothnaek.blogspot.com/ ενδιαφέρον φαίνεται!
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Ο Αύγουστος σημαδιακός μήνας και γυρνώντας στην μηχανή του χρόνου αυτή μας βρίσκει στο 1985 όπου η Μαμά απέκτησε το πρώτο της παιδί. Μετά από πολλά χρόνια και με μια μικρή παύση η ταμπελίτσα στο Μπραχάμι θα πάρει και πάλι την θέση της εκεί που πρέπει. Μου χαμογέλασε και ο Κώστας ένα βράδυ στο όνειρο μου...
paRa-NOID