Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα




Άντε να δούμε τι μας επιφυλάσσει και η σημερινή μέρα. Άραγε θα μείνουμε με το καλαμάκι αγκαλιά ή επιτέλους θα κάνουμε, όχι ντου, αλλά μια νίκη εκτός έδρας;
30 ευρώ για εισιτήριο σε ένα από τα πιο πρωτόγονα γήπεδα της Ευρώπης είναι τουλάχιστον τραγικό. Στην Λιβαδειά δεν υπάρχει παγκόσμια οικονομική κρίση! Η κοροϊδία με την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα μέσω της σούπερ λίγδας συνεχίζεται. Χάσαμε και τον Ντέμη που θα το έφτιαχνε και αυτό, όπως έφτιαξε την Α.Ε.Κ., όπως έφτιαξε και εμάς τους οπαδούς.
Έχει αρχίσει να μου λείπει ο Ντέμης. Όχι επειδή με το καληνύχτα του, άρχισαν τα κοράκια να τον κράζουν, ούτε γιατί με τόση ευκολία οι μάζες του κόσμου ήδη τον ξέχασαν και φυσικά ούτε επειδή οι πρώην κολλητοί του συ-μέτοχοι φρόντισαν και να τον αδειάζουν σε καθημερινή βάση αλλά και τον «αόρατο» να κουβαλήσουν σαν νέα βιτρίνα, έστω και χωρίς υπογραφή ακόμα.
Ναι θα μου λείψει ο Ντέμης γιατί όση …παπάρα και να είχε στο εγωιστικό του ξεροκέφαλο, είχε και θέληση και άποψη για πολλά πράγματα που δύσκολα θα τα ξανασυναντήσουμε σε κάποιον που θα βρεθεί στην θέση του προέδρου.
Βέβαια είχε και πολλά κουσούρια και ήταν και αυτή η εγωιστική ξεροκεφαλιά που με απλά λόγια του στέρησε να γραφτεί πραγματικά με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Α.Ε.Κ. Αλλά τι να λέω, εδώ τον ξέχασαν όλοι σε 10 μέρες, έμειναν μόνο τα κουτσομπολίστικα έντυπα να ασχολούνται μαζί του και κάποιοι λίγοι που το ευχαριστιούνται τώρα να τον χτυπάνε.
Ελπίζω στο μέλλον όταν μεγαλώσει λίγο ακόμη και τα δει τα πράγματα πιο ώριμα και όχι περιτριγυρισμένος από αυλές και γλύφτες να του δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσει το όνειρο του, το όνειρο μας. Φυσικά όχι αυτό που θα μας οδηγούσε στην ΟΔΔΥ-σεια, μα ούτε και εκείνο που τον έκανε θαμώνα στην ΓΑΔΑ!
Και μην ξινίζετε τα μούτρα μερικοί με την άποψη μου αυτή. Εδώ γύρισε ο «αόρατος» να φτιάξει την υστεροφημία του να τσεπώσει και μερικά μύρια για συνταξιοδοτικό, σιγά μην με πειράξει η όποια επιστροφή του δικού μας ανθρώπου. Μέχρι τότε όμως έχουν πολλά ακόμα να δούνε τα μάτια μας!
3 χρόνια συμβόλαιο λέει στον μέχρι προχτές υποψήφιο του Αστέρα Τρίπολης, που και εκεί τους έδινε τον λόγο του, αυτού που έφυγε σαν αποτυχημένος από τον Ερυθρό Αστέρα και φυσικά αυτού που την κοπάνησε από τα σκουλίκια! Καλά αυτά τα αστέρια στην ΠΑΕ το πάθημα τους με τον Φερρέρρρρρρρρρρ και τον δάγκα, και καλά τους κάνει, Δώνη, δεν το πήραν; Το χρόνου θα έχουμε 4 προπονητές, τους 3 σε διακοπές;
Αλήθεια μια που ανέφερα τον Φερρέρρρρρρρρρ, ακόμα δεν τον στείλανε τον εκφωνητή του ΟΑΚΑ σπίτι του; Δηλαδή θα ακούμε τώρα να μας ζαλίζει τα τύμπανα με το όνομα του «αόρατου»; Να μην ξεχάσει και σαν μουσική υπόκρουση όταν μπαίνει στο γήπεδο η νέα βιτρίνα της ΠΑΕ με αυτό το αγέρωχο ύφος του γεροξεκούτη να βάζει τη μουσική του Μάπετ Σόου!
Αδιαφορώ εάν οι πολλοί είτε ξεχνάνε, είτε με απλότητα καταπίνουν όσα τους σερβίρεί το επικοινωνιακό επιτελείο της ΠΑΕ. Η μνήμη δεν σβήνει και να δείτε που σε λίγο θα «ποινικοποιήσουν» και την όποια σιωπή μας, επειδή αντί να ασχολούνται όλοι με την εξέδρα θα καταλάβουν ότι ούτε μάγος είναι, ούτε την αίγλη του παρελθόντος έχει για να ανακάμψει και να βγει από την μούχλα αυτή η Α.Ε.Κ.
Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ έπαιζε με την Α.Ε.Κ. ή με τον «αόρατο»; Γιατί εάν συμπεράνω από το τι μας έδειχνε η κάμερα μάλλον με το ζόρι ήθελαν να μας μπουκώσουν με την «αρχοντιά» του, να τον χωνέψουμε κιόλας!
Όσο για την συγνώμη που είπε και πανηγύριζαν οι κλακαδόροι δημοσιογράφοι και συγγενείς, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω για πιο πράγμα την είπε; Μήπως για όλα μαζί; Μήπως για κάτι πιο συγκεκριμένο; Αν ήθελε ο «αόρατος» να μας δείξει ότι είναι Α.Ε.Κ. ότι έστω δεν είναι τυχοδιώκτης, θα μπορούσε έστω για δημοσιοσχετίστικους λόγους να προσφέρει ένα ποσό στην Μάνα, ένα μηνιάτικο ρε παιδί μου, να γίνει και μέλος, να πληρώνει και την συνδρομή του. Ρε μην γελάτε σοβαρά μιλάω! Βρε μπα σε καλό σας πρωινιάτικα.
Μάλλον θα περιμένει να κάνει κίνηση ο Τίγρης και να αναλάβει αποκλειστικά την χορηγία όλων των τμημάτων της Μάνας και μετά να κάνει το βήμα και ο «αόρατος»!
Όλο για Τίγρη ακούω και Τίγρη δεν βλέπω. Τέτοια τσάμπα διαφήμιση κανείς δεν έχει λέμε σε όλο τον κόσμο. Ο άνθρωπος λέμε ένα τηλέφωνο πήρε τον Ντέμη το καλοκαίρι, του μοστράρισε τα τηλεφωνικά 70 μύρια και από τότε έχουμε χορτάσει σελίδες και πρωτοσέλιδα ότι έρχεται! Ναι και εγώ έρχομαι, πάω στο κήπο να μαζέψω ραπανάκια!
Την ίδια ώρα οι πισινοί ακόμα ψάχνουν ποιο θύμα να βάλουν στην θέση του Ντέμη. Βλέπετε οι ίδιοι είτε γιατί απλά είναι λίγο φοβιτσιάρηδες, είτε γιατί είναι ανίκανοι είτε γιατί πολύ απλά το παίζουν πονηροί, εδώ μας παίζουν κρυφτούλι για το 10% στην Μάνα, ξέρουν ότι η προεδρική καρέκλα έχει πολλά ηλεκτροφόρα φορτία και σαν καλοταϊσμένοι που είναι, τέτοιες κακουχίες τους φαντάζουν τόσο απόμακρες. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Μανωλάς, χρόνια σου πολλά Στέλιο, που πλέον στέκει σαν η μόνη κολώνα μέσα στο οικοδόμημα.
Την ίδια στιγμή ξαναφύτρωσε η …ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ και ας προσπαθούν και πάλι διάφορα παπαγαλάκια, τάχα για να πουλήσουν «οικολογική συνείδηση»,για μια ακόμη φορά να μας πούνε ότι γήπεδο δεν γίνεται στην Νέα Φιλαδέλφεια.
Γελάω αφάνταστα με τους διάφορους κωλοτούμπες που τους έπιασε ο πόνος της ενότητας και του ήρεμου κλίματος. Μιλάμε μέχρι και την επιστροφή του «αόρατου» την χώνεψαν με τόση απλότητα! Άλλα έτσι είναι όταν το μόνο που σε νοιάζει είναι να κυνηγάς ή να θέλεις το κακό των Χ’χρήστων, τότε για όλα είσαι ικανός και η κωλοτούμπα φαντάζει παιδικό παιχνίδι.
Στην Θεσσαλονίκη δεν τα κατάφερε Βασίλισσα, δεν πειράζει δίνουμε ραντεβού το Σάββατο στο Σπόρτινγκ. Τα κορίτσια σίφουνας δεν σταματάνε πουθενά, ενώ οι άντρες και ο αρραβωνιαστικός μπροστά στο κόσμο μας, επιτέλους αυτή την φορά, μας χάρισαν ένα ακόμη ευχάριστο απόγευμα. Πάμε αύριο λέμε για το καλαμάκι!
Αύριο έχουμε μια ακόμη Α.Ε.Κ. που αγωνίζεται. Είναι νέα στην Οικογένεια μας, στην Οικογένεια της Α.Ε.Κ. Κάποιοι την έχουν αγκαλιάσει ήδη πολύ δυνατά. Ο Γιωργάκης, οι δύο Νίκοι και η Στέλλα το τρέχουν με ψυχή και καρδιά. Το όνειρο είναι η άνοδος, η άνοδος μια ομάδας γεμάτη Α.Ε.Κ. Αύριο το απόγευμα παίζουμε με τον Άρη Βύρωνα και πουλμανάκι φεύγει από το Δωματιάκι για τον Γέρακα στις 7.Προλαβαίνετε!
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Λευτεριά στον αδερφό Σάντος, ο οπαδός δεν είναι αδίκημα!
paRa-NOID

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Τελικά είναι Α.Ε.Κ ή απλά anti-ORIGINAL;


Για ποιό λόγο τον έφεραν; Τι θα καλύψει πάλι η παρουσία του;
Και αν κάποιοι του θίξουν τα ...οικογενειακά του πάλι θα σκοτώσει τον Αρχηγκό τους;
Δεν υπάρχει μέλλον σε αυτή την Α.Ε.Κ. και όποιος δεν θέλει να το δεί απλά εθελοτυφλεί!

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα



Τελικά δεν το γλιτώσαμε το παραμύθι και έτσι πάλι από την αρχή θα αρχίσουμε να μαζεύουμε τα κομμάτια μας, τα κομμάτια της Α.Ε.Κ. Μια εβδομάδα ολικής επαναφοράς σε ένα τσακισμένο παρελθόν γεμάτο πόνο και προδοσία.
Αδιαφορώ εάν οι πολλοί με χαρακτηρίσετε κομπλεξικό, αδιαφορώ εάν δεν συμβαδίζω με την τεράστια επικοινωνιακή καταιγίδα που ξέσπασε για να φέρουν οι υπεύθυνοι τεσσεράμιση χρόνων αποτυχίας, μια νέα βιτρίνα, τον μεγαλύτερο κομπλεξικό εγωιστή και προδότη που πέρασε ποτέ από την Α.Ε.Κ.
Δεν ξεχνάω τι να κάνουμε; Επειδή ζήτησε συγνώμη; Εδώ μέχρι προχτές …ήταν στον Αστέρα με ενάμιση πόδι! Αν αγαπούσε την Α.Ε.Κ. θα ερχόταν τσάμπα ή στην καλύτερη θα έπαιρνε λεφτά αφού παίρναμε κάνα τίτλο, κάνα κύπελλό έστω σαν εκείνο το 1996 που αν το παίρναμε θα έμενε!
Το «Αόρατος» που είπε ο Δημήτρης δεν με καλύπτει. Δεν νιώθω πλέον μίσος για το πρόσωπο του αφότου έφυγε εκεί στα Λιόσια έτσι ακριβώς όπως περίμενα από την πρώτη στιγμή που μας ήρθε σαν βιτρίνα του Μάκαρου, με σκυμμένο κεφάλι και ντροπιασμένος.
Αλλά για μένα δεν υπάρχει ούτε σαν αόρατος, είναι άυλος και άψυχος και μου το απέδειξε από την πρώτη μέρα του τότε στο Πεντελικόν όταν έβγαλε τον πραγματικό του εαυτό και όχι τον πακεταρισμένος σε συσκευασία δώρου που μας τον πάσαραν προχτές τα επικοινωνιακά επιτελεία της ΠΑΕ.
Σε αυτή την Α.Ε.Κ. την …this is a.e.k. εάν προτιμάτε , μόνο ένα πρόσωπο υπάρχει για να σωσει την κατάσταση και ελπίζω να μην ανέβει στο καλάμι με την ίδια ευκολία που το ανέβηκε και ο Ντέμης. Χαίρομαι που ο Στέλιος τόσες μέρες είναι πολύ μετρημένος στο τι λέει και τι κάνει. Η μόνη αχτίδα φωτός. Λυπάμαι για τον Λάκη Νικολάου, φαίνεται έχει επηρρεάστει πολύ από τις παρτίδες που έχει μα τον Πειραιά και μιλάει ανάλογα!
Όλα τα λεφτά το χειροκρότημα που έπεσε από τις αμερόληπτες δημοσιογραφάρες στην έστω και έτσι μετά από 12 ολόκληρα χρόνια συγνώμη! Και εγώ που νόμιζα ότι τόσα χρόνια με τόσα που μας έλεγαν οι δημοσιογραφάρες δεν είχε κάνει και τίποτα κακό για να ζητήσει συγνώμη.
Τελικά μήπως είχε δίκιο όλα αυτά τα χρόνια η ORIGINAL; Τελικά αυτό που καταλαβαίνω με όλους αυτούς που χτυπάνε βρίζουν, ειρωνεύονται την Οικογένεια δεν είναι η ασπίδα στον όποιο Νικολαίδη στον όποιο «αόρατο» ή στο όποιο θεσμικό πρόσωπο που υπάρχει στην Α.Ε.Κ. αλλά το μίσος τους προς την ORIGINAL.
Φταίει βλέπεται που η ORIGINAL ποτέ δεν κατέβηκε από το τραίνο, ποτέ δεν λάκισε, που ήταν ασυμβίβαστη με την υποκρισία, την ψευτιά και την προδοσία. Τι να κάνουμε δηλαδή, να γίνουμε και εμείς ένα κομμάτι κρέας στην μηχανή του κιμά που έχουν γίνει σήμερα τα πάντα. Συγνώμη αλλά τα αδερφίστικά μακριά από εμάς.
Αυτό πληρώνει η Οικογένεια σήμερα, που ήταν συνεπής στις αρχές της, στην αγάπη της για την Α.Ε.Κ. Όλα αυτά που δεν μπορούν να χωνέψουν όλοι αυτοί που ποτέ δεν την κατάλαβαν αλλά και όλοι αυτοί που πέρασαν από την Οικογένεια ένα φεγγάρι και έφυγαν απογοητευμένοι που δεν έγιναν αρχηγοί και σήμερα πάντα τους βρίσκεις απέναντι να σου σκάβουν το λάκκο.
Λυπάμαι κύριοι. Αρχηγός είναι ένας, τώρα είναι και Πρόεδρος, και αν η αγάπη σας για την Α.Ε.Κ. υπάρχει έτσι όπως λέτε όταν είναι για όποιον άλλον φοράει και εκπροσωπεί τα χρώματα της Α.Ε.Κ., τότε αν δεν μπορείτε να τον σέβεστε ως Αρχηγό σεβαστείτε τον σαν Πρόεδρο της Α.Ε.Κ. Ξέρω έχουν ενοχληθεί πολλοί που έγινε και Πρόεδρος αλλά όταν τους λέγαμε μπείτε μπροστά βοηθήστε σώστε…ξανά όλοι μόνη την άφησαν!
Αλήθεια ρε Γιωργάκη εκείνο το κλάμπ που είχε στηθεί 10 βήματα από το γήπεδο δεν έλεγαν κάποιοι ότι θα ήταν το τελευταίο χαράκωμα μην τυχόν και ξαναέρθει ο «αόρατος»; Τελικά καταντήσαμε να ψάχνουμε τους «Χατζηχρήστους» στο βουνό; Να θυμηθώ και τα φέιγ βολάν στο γκολφ; Τι να θυμάμαι; Πικραίνομαι και δεν αξίζει.
Τόσες δηλώσεις αγάπης, ενότητας, κλάματα συγκινήσεις χειροφιλήματα και ούτε έναν δεν άκουσα να συγκινείται και αν αναρωτιέται τι στα τσακίδια γίνεται με την Μάνα Α.Ε.Κ., μόνο να κράζουνε τον Πρόεδρο της ήταν ικανοί; Που κουβέντα για το 10%, που κουβέντα για τα 2 και βάλε εκατομμύρια που χρωστάει η ΠΑΕ και ας λέει ο Νοτιάς ότι βρήκε μόνο 4 χρωστούμενα και αυτά στην εφορία και στο ΙΚΑ!
Η Βασίλισσα δεν μασάει πουθενά. Ο κόσμος δείχνει τον δρόμο, μακάρι να τον έβλεπαν και οι φωστήρες στην ΠΑΕ αλλά που, το πολύ πολύ σε 2-3 χρόνια να παίζουμε στην Ριζούπολη και ακόμη άτιτλοι!
Τελικά Ντέμη μου 3 χρόνια μετά την κουβεντούλα μας, θα μου πεις πόσο γρήγορα σε ξέχασαν σε ξέγραψαν όλοι αυτοί που σε στήριζαν, σε έγλυφαν και σε περιτριγύριζαν τόσα χρόνια. Κρίμα και πάλι κρίμα μόνο αυτό έχω να σου πω, όταν σου έλεγα ότι σε ήθελα ψηλά το εννούσα, σε λίγα χρόνια δεν θα θυμούνται ούτε το όνομα σου!
Σήμερα αναρωτιέμαι από όλους αυτούς που ανέβηκαν στο βουνό για την Α.Ε.Κ. και για να …χειροφιλήσουν θα βρούνε το δρόμο να φτάσουν και δίπλα στα κορίτσια μας που πάνε φούλ για άνοδο;
Τα καλά τα νέα μου ήρθαν από δύο κομμάτια της ζωής μου που πάντα θα έχω στην Καρδιά μου. Από Μπραχάμι και στο Ηράκλειο. Καλή δύναμη Αδέρφια.
Άντε ρε Τίγρη όλοι για σένα δουλεύουν να την πάρεις τσάμπα!
Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια που δεν είναι κοντά μας. Πόσο άδειο και κρύο φαντάζει το 64 χωρίς την παρουσία του. Ευτυχώς όμως η μνήμη δεν σβήνει και φροντίζουμε να μην ξεχνάμε κα με την μνήμη να ζεσταίνουμε και την Καρδιά μας και το 64. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά.
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Γήπεδο στην ΟΔΔΥ-σεια!
paRa-NOID

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα




· Γράψαμε ιστορία πάλι χτες. Ο πρώτος βαθμός του Πανσερραϊκού στην έδρα μας. Τελικά δεν έχουν μόνο δικαίωμα όλοι να μας κερδίζουν, όπως έλεγε ο «συγχωρεμένος» πρόεδρος μας αλλά και να γράφουν ιστορία μαζί μας.
· Δεν μπορώ να καταλάβω τι επιδιώκουν προπονητής και παίκτες με αυτή την τεράστια, ναι τεράστια λέμε, αγωνιστική τους παρουσία. Μας κάνουν πλάκα, παίζουν με τα νεύρα μας, με την νοημοσύνη μας μήπως; Τα κονομάνε από το στοίχημα; Μήπως προσπαθούν να φέρουν με πλάγιο τρόπο πάλι τον Ντούσαν κοντά μας; Αυτό είναι, να αποκτήσει πάλι νόημα η ζωή μας! Έλεος! Τι άλλο μας περιμένει;
· Καλή η καραμέλα με το βάτραχο δεν λέω αλλά η κίνηση αυτή απλά αποπροσανατολισμό προσφέρει, άλλωστε την συνταγή την δοκίμασε αρκετά επιτυχημένα και ο Μάκαρος. Λέτε να πονήρεψαν και οι πισινοί τώρα, να φύγουν και μετά να ψάχνουμε για τους καφέδες;
· Βρε κάτι ήξερε ο άνθρωπος μας και την κοπάνησε για μια ακόμα φορά πριν το τέλος. Ο κύριος «μόνη ξανά δεν θα σε αφήσω»…φρού φρού και αρώματα! Και σου πετάει και το αμίμητο «πιστέψτε στους παίχτες»! Η απορία πέρα από την φυγή του καπετάνιου, είναι πόσο αυτοί πιστεύουν στον εαυτό τους.
· Να πάρω από το χλωμό βλέμμα του Καφέ ή την γυαλισμένη κεφαλή του Μπασινά; Βγήκε και ο Αλεξόπουλος να ζητήσει συγνώμη. Τι να την κάνουμε; Τι κρίμα να μην είμαστε Φιλαδέλφεια, να μην υπάρχει Καππαδοκίας και το πορτάκι της 19 να μου βγαίνετε ένας ένας έξω.
· Ακόμα θυμάμαι τον Δώνη και τον Ντάφυ να γλιτώνουν τις ψιλές ένα βράδυ, μετά από αποκλεισμό στο κύπελλο, εκεί έξω. Τι περιμένει ο Γου Δού δηλαδή ακόμη; Να ξεφτιλιστούμε και στην Κρήτη; Μεταγραφές να στρώσει η ομάδα, τον νέο Πρόεδρο να τον στηρίξει; Τα έχω πει από την πρώτη του εβδομάδα, 6 μήνες πριν. Ακούω και τις δηλώσεις του και έχω πέσει κάτω, ούτε να παραιτηθεί δεν είναι ικανός, αποτυχημένο λέει τον εαυτό του και αντί να τσακιστεί να φύγει περιμένει την αποζημίωση για να φύγει!! Σιγά μην χάσει και αυτός. Έτσι όπως το πάμε θα πληρώνουμε 3 προπονητές πλέον, έναν στο πάγκο και δύο για …διακοπές!
· Δεν αξίζει να ασχοληθώ άλλο μαζί του, ας ασχοληθούν αυτοί που τον πληρώνουν ή τουλάχιστον αυτοί που τα χρεώνουν στους επόμενους! Αλήθεια χτες τις γιούχες δεν θα τις καταδικάσει κανείς επίσημος, μπροστινός ή πισινός; Γεμίσαμε αποτυχημένους
· Τεράστια λάθος που πετάξαμε το καλοκαίρι στα άχρηστα τον Νίκο Κωστένογλου και του χρεώσαμε και τα πλέι όφς και φέραμε αυτόν που κατάφερε η Λάρισα να μην υποβιβαβστει! Τώρα μετά από πρόεδρο πρέπει να ψάχνουμε και για προπονητή, σύντομα και για νέους μετόχους! Και για Γήπεδο ψάχνουμε…τον χώρο τον έχουμε ήδη έτοιμο στην Νέα Φιλαδέλφεια για να μην ξεχνιόμαστε.
· Από λόγια έχουμε χορτάσει. Ζούμε την Α.Ε.Κ. του μπλα μπλα 14 χρόνια και πάμε αισίως για τα 15. Το 2004 πιστέψαμε στο όνειρο, πιστέψαμε και στα λόγια τα μεγάλα του μπροστινού που κάλυπτε μέχρι προχτές τους πισινούς. Τώρα θα περιμένουμε μισό μήνα ακόμη να μάθουμε ποιος θα μπει νέος μπροστινός. Άραγε τι έχει απομείνει να πιστέψουμε;
· Στελλάρα, Στελλάρα σκίστους τους…πισινούς! Να πω κάτι αιρετικό; Πολλοί θα βγάλουν και σπυριά, εμένα μου αρέσει έστω και σαν φαντασία. Πρόεδρος ο Χατζηχρήστος και προπονητής ο Στέλιος! Και οι δύο, το know how άλλωστε το έχουν Και τέζα όλοι! Καλπάζει η φαντασία μου δεν λέω!
· Ευτυχώς που υπάρχουν και τα διάφορα καλλιτεχνικά νούμερα της εποχής που δεν σταματάνε στα κόκκινα και μετά παίρνουν σβάρνα τα κανάλια, ευτυχώς που υπάρχουν και οι κουκουβάουνες του βατοπεδίου και έτσι με πολύ απλότητα μπορούμε να καταλάβουμε σε τι κράτος, σε τι κοινωνία ζούμε! Μόνο ο Βγόντζας και Ντέμης μας έλειπε από το σόου των ημερών! Τουλάχιστον είχαμε δηλώσεις του Ψαριανού της προόδου και των γκέυ συνιστωσών του, κάτι είναι και αυτό!
· Μια ολόκληρη χώρα στα πόδια του κάθε σελέμπριτι και του κάθε ενός που ανεβαίνει στο καλάμι και νομίζει ότι είναι θεός. Του καθενός που με απλότητα αλλάζει φορεσιά και συμφέροντα στην στιγμή. Την άκρη να έχεις στα ΜΜΕ και κάνεις ότι θέλεις…μέχρι και γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια χτίζεις! Στην ΟΔΔΥ-σεια πάντως και Θεός να είσαι δεν χτίζεις!
· Ειλικρινά δεν περίμενα τόσο γρήγορα να δω την ΠΑΕ να τα τσουγκρίζει με την «δικιά της», την κυβερνητική φυλλάδα, τόσο μα τόσο γρήγορα. Ειλικρινά ξαφνιάστηκα. Και τώρα τι θα κάνει ο άλλοτε «Σουτέρ» με τα πολλά υστερόγραφα που έμεινε από καύσιμα και σάλια;
· Τελικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι η κυβερνητική φυλλάδα ήταν τελικά μόνο πρωθυπουργική! Τώρα απομένει να μάθουμε ποιος έδωσε και το περίφημο πλέον email της παραίτησης, γιατί για να το χάκεψαν τα «αστέρια» του δημοσιογραφικού επιτελείου της συγκεκριμένης φυλλάδας μάλλον γελοίο μου φαίνεται,
· Πιο εύκολα θα το έδινε η Λίνα, η αποκλειστική του τέως, απευθείας στον Γιώργο της, τον ξανθό άγγελο, να το βγάλει σαν αποκλειστικό! Αυτά είναι με τις αυλές και τα βασίλεια. Βυζάντιο στις λαμπρές του μέρες έχουμε γίνει!
· Επειδή έχω βαρεθεί να ακούω για Μελισσανίδη συνέχεια και Μελισσανίδη να μην βλέπω, άμα νιώθει έστω και λίγο μάγκας και ΑΕΚτζης να μπει μπροστά στο χάντμπολ, τουλάχιστον εκεί ο τίτλος θέλει λίγο σπρώξιμο γιατί την κορυφή την πατήσαμε ήδη από χτες. Αλλά είπαμε ο Τίγρης έχει τσαντίλες από το 2005!
· Η Α.Ε.Κ. της Καρδιάς δεν σκόνταψε στις άδειες εξέδρες αυτή την φορά και στην Πάτρα οι γυναίκες πάνε για νέα νίκη σε ένα γήπεδο καμίνι από ΑΕΚτζήδες!
· Απομένει η Βασίλισσα να κάνει την υπέρβαση και σήμερα και ειδικά την Τετάρτη και να τους αφήσει όλους τάβλα. Ευτυχώς αποκαταστάθηκε και η αδικία με τον αιώνιο και έτσι ο Καλαμπόκης και τα πονεμένα γατιά της πλατείας μπορούν να χτυπιούνται μέχρι να γίνουν ποπ κόρν.
· Στην Μελβούρνη δεν τα καταφέραμε και έτσι τα τέσσερα σερί έμειναν στα λόγια θυμίζοντας μου εποχές για ανάλογα σερί που έμεναν σε πανό και συνθήματα και μπόλικο Χρήστο Κωστή. Δεν πειράζει, προχωράμε, σε λίγες μέρες θα είναι κοντά μας και ο Κον να του φορτίσουμε τις μπαταρίες για του χρόνου.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…και όποιος δεν μπορεί …ξέρει τι να πάει να κάνει!
paRa-NOID

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα


· Θα περιμένατε ορισμένοι να πανηγυρίζω τώρα που έφυγε ο Νικολαίδης, ο Ντέμης όπως τον ξέραμε χρόνια πριν, τότε που ο εγωισμός του δεν ξεπερνούσε τα όρια και κατάφερνε να δει και πιο πέρα, κατάφερνε να πιει καμιά μπύρα και να φάει και καμία πίτσα με τους τότε φίλους και αδερφούς του. Μετά φόρεσε την προβιά του Προέδρου και απλά χάθηκε στην λάμψη!
· Δυστυχώς για κάποιους, αυτό που νιώθω δεν είναι χαρά αλλά απογοήτευση, πίκρα για όλα αυτά που μπορούσαμε να κάνουμε και τελικά δεν κάναμε. Μου φαντάζει τόσο δύσκολο να βρεθεί ξανά άνθρωπος να μπει μπροστά και να έχουμε δικαίωμα όλοι στο όνειρο. Να μας δώσει δικαίωμα ακόμα και να διαφωνούμε σε κάτι γιατί μέχρι και αυτό …ποινικοποιήθηκε όπως λέει και Κίτρινος.
· Δυστυχώς καθώς μπήκε μπροστά η βιτρίνα και κάτω από την ομπρέλα των αφανών, φοβητσιάρηδων ή και απλά δειλών μετόχων, το όνειρο επαρκούσε μόνο για αυτόν και νομίζοντας ότι διακατέχει το αλάθητο του Πάπα και έχοντας την προνομιακή μεταχείριση των ΜΜΕ από δίπλα, θεοποίησε τον εαυτό του μπροστά στο καθρέπτη του.
· Θέλω να πιστεύω ότι εγώ είμαι ο «λάθος». Θέλω να πιστεύω ότι εγώ «υπερβάλλω». Θέλω να πιστεύω πολλά αλλά τελικά πάντα κάποιος θα βρίσκεται να μου τσακίζει όσα θέλω να πιστεύω και σε αυτή την περίπτωση ο εγωισμός και η αλαζονεία τα τσάκισαν όλα.
· Λυπάμαι που η λίμνη γέμισε μόνο στα διαρκείας. Διαρκείας που ούτε το 10% δεν δίνουν στη Μάνα Α.Ε.Κ. για να πω ότι έπιασαν τόπο έστω και κάπου γιατί στην ΠΑΕ όλα όσα έχουν μαζευτεί χάθηκαν στα φανερά και στα κρυφά δρομάκια που οδηγούν στην Empire S.A. ίσως να φτάνουν και μέχρι την Κάντζα, που ακόμη κρύβει τόσα μυστικά. Διαρκείας που επενδύθηκαν και σε δεκάδες ποδοσφαιριστές που ήρθαν μας είπαν γεια και μην τους ξανάδαμε μέχρι και στο Φερρέρρρρρρρρρρρ(μην το ξεχνάμε και αυτόν τον φουκαρά) θα τον πληρώνουνμε 2-3 χρόνια ακόμα.
· Τέλος πάντων η ιστορία από Κυριακή βράδυ άρχισε να ξαναγράφεται ή εάν θέλετε να ξαναδιαβάζεται. Μέχρι και λάθη ανακάλυψαν από το 2004! Στο τέλος ούτε προπονητήριο δεν θα δούμε, πόσο μάλλον το δημιούργημα επιστημονικής φαντασίας που θέλησαν με το ζόρι να μας βάλουν να έχουμε σαν …εφιάλτη! Ή μήπως αυτό επιδίωκαν;
· Με πληγώνει που ο Ντέμης έφυγε από την προεδρεία άτιτλος και πολύ φοβάμαι ότι όλοι αυτοί που σήμερα τον υμνούν σε 2-3 χρόνια δεν θα τον θυμούνται καν, εκτός βέβαια εάν ψηφίζουν συγκεκριμένο κόμμα! Οι δικές μου αναμνήσεις θα συνεχίζουν να με πονάνε.
· Με πληγώνει που το επαναλαμβάνω θα μπορούσαν να τους είχαμε τσακίσει όλους, αλλά τελικά αυτό που κατάλαβα από τις, για μια ακόμη φορά τραγικές δηλώσεις του, δεν είχε έρθει να σώσει την Α.Ε.Κ. αλλά τον κόσμο! Ένας Μπάτμαν, ένας Σούπερμαν ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων.
· Και μείναμε με τους μετόχους, τον Νίκο και τον Τάκη, όχι, όχι, τους γνωστούς μόδιστρους που ακόμη μου έρχεται στο μυαλό η φάρσα που τους είχε σκαρώσει ο Φερεντίνος στο «Μπαμ» και ακόμη πεθαίνω στα γέλια! Το είδα τις προάλλες στο γιούτιούμπ και λέω να το στείλω και στον Τάκη στο φέισμπούκ! Τελικά εδώ μήπως την φάρσα μας την κάνουν ο Νίκος και ο Τάκης; Το άλλο με τον Νοτιά το ξέρετε;
· Ακούστε εκεί, ο ένας έχει δουλειές, ο άλλος έχει οικογένεια, ο άλλος δεν θέλει να φαίνεται, α ναι έχουμε και έναν αλητάμπουρα! Σιγά μην έχετε και χούλιγκαν! Το άλλο που ψάχνουν για πρόεδρο να είναι αποδεκτός και από την κοινωνία! Δεν μας λυπάστε καθόλου;
· Πάρτε κάνα Παπά να μας ευλογήσει όλους μπας και μας στείλει λίγο φως ο Θεός γιατί και εσάς δεν σας βλέπω καλά, αν και προσωπικά αδιαφορώ, αύριο μεθαύριο θα ξαναμπείτε στο καβούκι σας μόλις τελειώσουν τα συμφέροντα σας, αλλά την Α.Ε.Κ. την βλέπω να γίνετε…ανέκδοτο!
· Πως το είπες Νίκο χτες για την Α.Ε.Κ. στα Πηγάδια; «Η ομάδα έδειξε πάθος κι έπαιξε όπως θέλουν όλοι οι μέτοχοι». Καλά Καληνύχτα! Πιάσε ένα γαλακτομπούρεκο!
· Η Βασίλισσα έκανε το απίθανο χαρίζοντας ουσιαστικά την νίκη στους κομπλεξικούς της Κυψέλης. Σκοπός είναι η παραμονή και όσο γίνεται το καλύτερο που μπορεί να γίνει και να έρθει. Η μοίρα των «φτωχών» δύσκολα θα είναι γίνει εύκολη και μέχρι τώρα κάθε αγώνας είναι ολόκληρη δοκιμασία. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Ενωμένοι προχωράμε.
· Για μια ακόμη φορά ο Κόσμος, με κεφαλαίο το «Κ» έδωσε συγκλονιστική παρουσία και μάλιστα με μόνο…παρατράγουδο ότι πέταγε χαρτάκια! Σε λίγο θα τους ενοχλούν και αυτά! Η Καρδιά της Α.Ε.Κ. χτυπάει πολύ δυνατά, χρέος μας να την κρατήσουμε έτσι, να μην απογοητευτούμε, να μην ξενερώσουμε. Ο δρόμος είναι μακρύς και πολύ δύσκολος, μα πάρα πολύ δύσκολος.
· Πέντε μέτωπα είχαμε χτες και ήμασταν παντού. Στη Αμαλιάδα περάσαμε έστω και δύσκολα, στο Νέο Ηράκλειο οι γυναίκες με άνεση ανέβηκαν ένα ακόμη σκαλί και στην Νέα Φιλαδέλφεια το χάντμπολ έκανε το χρέος του και τιμώρησε τους κεμαλικούς της γειτονιάς μας.
· Η Καρδιά και το μυαλό ταξιδεύει στην μακρινή αλλά συνάμα και τόσο κοντινή Μελβούρνη. Τα Αδέρφια εκεί κάτω για μια ακόμη φορά θέλουν να πάρουν το Lakeside Cup και να στείλουν αδιάβαστους για τέταρτη συνεχόμενη φορά τους υπερόπτες του Clarendon Corner.
· Θα απορείτε ορισμένοι με το τι σας λέω. Δεν σας αδικώ. Οι πολλοί σίγουρα ποτέ δεν θα φτάσετε στην Μελβούρνη για να μάθετε από πρώτο χέρι για τι μιλάω. Εδώ πολλές φορές ένα κλάμπ είναι δίπλα στο σπίτι μας και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό.Ευτυχώς όμως υπάρχει και το DVD που βγάζουν τα παιδιά εκεί κάτω και όποιος δεν το έχει δει απλά χάνει.
· Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ελπίζω σήμερα το Κύπελλο να ντυθεί στα Κιτρινόμαυρα και να είναι το πρώτο και φυσικά όχι το τελευταίο με αυτά τα χρώματα και τον Δικέφαλο Αετό!
· Πάμε ΑΕΚάρα μου, πάμε γιατί ο δρόμος μας περιμένει, πολλά φορτώσαμε στην καμπούρα μας αλλά αντέχουμε και τον ανεκδιήγητο Ανατολιωτάκη και τις εκχωρίσεις του και την ΠΑΕ που κάνει το παγώνι. Αντέχουμε ακόμα να βλέπουμε κάθε μέρα τα μπάζα αλλά τα δικά μας όνειρα δεν γκρεμίζονται και αφού δεν το κατάφερε αυτό ούτε ένας δικός μας άνθρωπος τότε δύσκολα θα το καταφέρει και κάποιος άλλος.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Εδώ η Κόλαση, εδώ και ο Παράδεισος…
paRa-NOID

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Ω! Τι κρίμα...μας τελείωσε!


Για τις δύσκολες μέρες...

Και όποιος πιστεψε το παραμύθι ότι φταίει ο κόσμος ας συνεχίζει να διαβάζει ...Ρομάντζο!
5 Χρόνια το απόλυτο ...ΤΙΠΟΤΑ!

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα


· Μύρισε ο Βασιλικός…θα μυρίσουν ξανά και οι Τριανταφυλλιές. Δεν μας οδηγεί η λογική, μόνο η Καρδιά. Η Σημαία η δικιά μας, αυτή με τον Δικέφαλο και τα τρία πιο μαγικά γράμματα του κόσμου πάντα θα είναι ψηλά.
· Τι ήταν αυτό χτες; Είχα πολλά χρόνια να καρφωθώ να βλέπω την Α.Ε.Κ. τηλεοπτικά. Ή ζωντανά ή καθόλου και μιλάμε για μια ακόμη φορά μέσα σε 6 μέρες καθηλώθηκα μπροστά στο χαζοκούτι. Στα Τρίκαλα στα δυο στενά η Α.Ε.Κ στάθηκε όρθια και προχωράει. Με την φτώχεια μας οδηγό λέμε…
· Όχι, όχι δεν ασχολήθηκα ούτε τηλεοπτικά με τα όσα θύμιζαν φαρσοκωμωδία στην Φυλή, λίγο πιο πέρα από εκεί που θέλουν με τον ζόρι να στείλουν την Α.Ε.Κ. για να κονομήσουν. Ούτε με τον Δώνη ασχολήθηκα, αφού αρχίσαμε να ανοίγουμε και κόντρες για τα μάτια ενός πρώην αποτυχημένου παίκτη που φόρεσε τα Κιτρινόμαυρα και τώρα τα ξαναφόρεσε και σαν προπονητής, με τους βλάχους του κάμπου, τι άλλο να πω;
· Ας τα πει ο Νικολαίδης που με περισσή ευκολία διώχνει μέχρι και 10 παίχτες για την χάρη του! Τόσο λάρτζ πρόεδρο έχουμε. Άλλωστε από πλυντήρια μια χαρά τα πάμε. Στα 4 χρόνια και κάτι χρόνια πιάσαμε τους 75 και βάλε παίκτες και έχουμε και χειμώνα μπροστά μας. Αλλά έχουμε και Μπασινά, έχουμε και Καφέ…η ζάχαρη μας λείπει!
· Ας τα πει ο Νικολαίδης που περιτριγυρίζεται από μπράβους και αστυνομικούς μην τυχόν και τον «απειλήσει» κάνας Μητσάκος πάλι και του χαλάσει την ησυχία του! Σε αυτή την Α.Ε.Κ. δεν είναι μόνο ο Νικολαίδης υπό παραίτηση αλλά όλη η Α.Ε.Κ., υπό διάλυση θα μπορούσα να πω, βάλτε και μια στραβοτιμονιά σήμερα και να τα…αστεράκια…από την Τρίπολη!
· Αλλά ας φύγω από την Τρίπολη και ας ξαναγυρίσω στα Τρίκαλα. Μαγεία και μαγκιά στο γήπεδο, μαγεία και μαγκιά και στην εξέδρα και ας κλείσω τα μάτια στο καπνογόνο που άναψε με την ευχή να είχαν κλείσει τα μάτια και οι παρατηρητές του αγώνα.
· Η μαγεία και μαγκιά όμως ήταν και έξω από το κλειστό των Τρικάλων. 250 άνθρωποι, μέχρι και ο Γενικός Αρχηγός, έμειναν καθηλωμένοι απέξω και περίμεναν υπομονετικά η Α.Ε.Κ. να φύγει νικήτρια και η Α.Ε.Κ. φρόντισε έστω με λίγο άγχος στο τέλος να σκορπίσει το χαμόγελο.
· Μοναδική απουσία ο Σάκης που έφυγε ανεπάντεχα μακριά μας μερικές μέρες πριν, αλλά ήταν και αυτός τελικά μαζί, ήταν αγκαλιά με όλα εκείνα τα παιδιά πίσω από την μπασκέτα, είμαι σίγουρος ότι χάρηκε όσο τίποτα άλλο. Ένα παιδί που το έβρισκες δίπλα μας χρόνια τώρα σε όλα τα γήπεδα. Καλό σου Ταξίδι Αδερφέ…
· Η ομάδα δείχνει να δυσκολεύεται αγωνιστικά, αλλά δεν με τρομάζει. Δεν έχω μάθει να βλέπω αγωνιστικά την Α.Ε.Κ. Η Α.Ε.Κ. ζει μέσα σε αυτή την ομάδα, το βλέπω στα μάτια του προπονητή, στα μάτια των παικτών, μέχρι και στα μάτια του Τζέκου, που σαν κολώνα κρατάει όλο τον πάγκο.
· Το είδα στα μάτια όλων αυτών που βρέθηκαν στοιβαγμένοι στο Σπόρτινγκ την προηγούμενη Κυριακή ακόμα και στα μάτια όσων δεν αντιστάθηκαν να κάνουν μάγκα τον «αραβόσιτο» παίκτη των αντιπάλων μας, το είδα ακόμα και στα μάτια του ηλίθιου που πέταξε το δυναμιτάκι. Τι να κάνουμε έχουμε και τέτοιους ανάμεσα μας.
· Αυτή η ομάδα σου μεταδίδει ένα συναίσθημα που το είχαμε χάσει τα τελευταία χρόνια, κάποιοι το ξέχασαν πολύ εύκολα, οι πολλοί το ξεπούλησαν για ένα αναψυκτικό και λίγο ποπ κόρν, και όποιος μου πει ότι δεν το διαισθάνεται λέει ψέματα.
· Αυτή η ομάδα, αυτή η ομάδα των φτωχών, τι κρίμα να μην υπάρχει ένας πλούσιος να κάνουμε την διαφορά, έχει από εκείνη την λάμψη που μας εξιτάρει, εκείνη την λάμψη που σε κάνει να πιστεύεις ότι μέχρι και στο φεγγάρι θα πάμε.
· Χαίρομαι που ο Χατζής είναι εδώ και το αποδεικνύει, τρελαίνομαι με τον Παπανικολάου που τους παίρνει από το χέρι στα δύσκολα, μέχρι και ο Άντερσεν κουρεύτηκε, καιρός να αρχίσει να τρομάζει κόσμο και πάλι, «κίλλερ» ο Νέμεθ. Αποκάλυψη ο Δορκοφίκης, θα στρώσει και ο Ντι Τζέι, περιμένω και τον Ταπούτο να φορτσάρει, χρωστάς Χρήστο.
· Από τώρα είναι το μυαλό μου στον αγώνα με την ομάδα του Κυριακού. 2000 μέσα και 3000 απέξω. Αυτό είναι το σωστό…εισιτήριο να βρίσκει κανείς με μέσο και στην μαύρη αγορά!
· Και λίγο πιο μετά μας περιμένει το χάντμπολ στην γειτονιά μας εδώ στα Φιλαδέλφεια με το τοπικό Ιωνικό. Μακάρι να αλλάξουν λίγο οι ώρες αλλά δύσκολο το βλέπω, σιγά μην μας κάνουν την χάρη οι παράγοντές του Ιωνικού ή ο Δήμαρχος. Όσο νοιάστηκε και ο Κεμάλ για τους Έλληνες που «συνωστίστηκαν» στην Σμύρνη άλλο τόσο νοιάζονται και αυτοί για την Α.Ε.Κ., έστω και αν η Νέα Φιλαδέλφεια και οι τοπικοί παράγοντες εμφανίστηκαν στην περιοχή δεκαετίες μετά την Α.Ε.Κ.
· Την Τρίτη όλα ήταν έτσι όπως επιτάσσει η Καρδιά μας. Λίγα λόγια, πολλή καρδιά. Μας ευλόγησε και ο Θεός. Η Σημαία ανέβηκε ψηλά και μέχρι και τα σίδερα λύγισαν. Τα καπνογόνα άναψαν. Πόσο καιρό είχε ο τόπος εκεί να μυρίσει αυτή την μυρωδιά, πόσο καιρό είχε ο τόπος εκεί να νιώσει ανθρώπους να τον πονάνε, να δακρύζουν, να νιώθουν.
· Ξύδι και πίσσα στα διάφορα παπαγαλάκια που πιστά στην κυβερνητική γραμμή βγάζουν ατελείωτη χολή για κάθε τι που κάνει η Οικογένεια. Την προηγούμενη εβδομάδα τους ενοχλούσε ο αδελφός οπαδός της Μαρσέιγ που συνελήφθη και φυλακίστηκε άδικα στην Ισπανία και που όλη η ομάδα από διοίκηση και παίχτες μέχρι τον τελευταίο οπαδό είναι δίπλα του. Έχουν βλέπετε σαν οδηγό τα «αφεντικά» τους, που στέλνουν εκείνοι τους οπαδούς της ομάδας στην φυλακή.
· Αυτή την εβδομάδα έβγαλαν χολή για την Σημαία και ότι πουλάμε το «συναίσθημα» για να ξεγελάσουμε τον κόσμο!!! Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι τον πουλάμε με …καπέλο! Μπράβο Βασίλη…μεγάλε «Ενωσίτη»!
· Φανταστείτε λοιπόν τι τρόμο έχουν μερικοί και με την Οικογένεια και με τον Ιερό Χώρο που τόσο τους πονάει μια εκδήλωση που ανακοινώθηκε μια μέρα πριν οπότε λίγοι ενημερώθηκαν για να έρθουν και διήρκησε μόλις 25 λεπτά!
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Το είπε και ο Παπάς…θέλω να ξαναέρθω σε αυτό το γήπεδο. Με το καλό να ξαναέρθεις Πάτερ μου!
paRa-NOID