Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 17-01-2010

Ξεσηκωθείτε Αδέρφια. Όλοι στα όπλα. Να ανέβουμε αν χρειαστεί και στο βουνό. Όλοι αύριο στην Γράμμου να σώσουμε , όχι την Α.Ε.Κ. αλλά τον βάτραχο. Άλλωστε το γόητρο του βάτραχου έχει μεγαλύτερη σημασία από την Α.Ε.Κ, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω τις τελευταίες μέρες από αγνώστου προέλευσης βατραχοπαδούς, βατραχολάγνους του κλασσικού τύπου αλλά και του ηλεκτρονικού.

Τα συγχαρητήρια μου για μια ακόμη φορά στην βατραχοενημέρωση365.gr εκεί όπου ...η διαβούλευση και το ανάθεμα στην Οικογένεια και στον ΧΧ πάει σύννεφο. Μπράβο “αδερφέ”!

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως για την αυριανή μέρα των Α-μετόχων. Εάν έχουν σκοπό να αρχίσουν το ξεκαθάρισμα του τοπίου στην ΠΑΕ αυτό ξεκινάει με το καλημέρα άδειασμα στον μοναδικό υπεύθυνο του -19. Ναι, λεω και το τονίζω του μοναδικού υπεύθυνου γιαυτό το αγωνιστικό χάλι που βλέπουμε.

Τελικά αποδείχτηκε έστω και μετά από 14 μήνες ότι ούτε μάγος είναι μα ούτε και ικανός να κουμαντάρει την Α.Ε.Κ. Βιτρίνα τον έβαλαν για να τους καλύψει και αυτός τα έχει κάνει μαντάρα. Και μιλάμε για μια Α.Ε.Κ. που σε άλλες εποχές θα την είχε σούζα στο ένα πόδι. Οι άλλες εποχές βέβαια είναι πριν το 1996, πριν την προδοσία για όσους τυχόν έχετε ξεχάσει ή δεν γνωρίζετε τι είχε γίνει τότε.

Όπως και να το πάρεις το πράγμα για το τρίτο και φαρμακερό πέρασμα του βάτραχου από τον πάγκο της ομάδας, που με περισση ευκολία και πολλά ντόλαρς πούλησε το 1996 δίνοντας έτσι το δικαίωμα στους σιχαμένους του Πειραιά να “νομιμοποιήσουν” τον βούρκο της παντοκρατορίας τους από τότε, ο βάτραχος δεν έδωσε και δεν μπορεί να δώσει τίποτα πια. Τ-ι-π-ο-τ-ά! Και ας χτυπιέται όσο θέλει ο Τριτοματάκιας στην ΕΡΑ, Χριστόφορε κέρασε τον κάνα λουκούμι!

Ας το πάρουν λοιπόν χαμπάρι οι Α-μέτοχοι ότι όλοι αυτοί που τις τελευταίες μέρες τους πυροβολάνε όχι για όσα τραγικά λάθη και εγκλήματα έχουν κάνει 5 χρόνια τώρα αλλά για να σώσουν το τομάρι του αμφίβιου θα το κάνουν έτσι και αλλιώς, είτε παραμείνει είτε όχι η ντροπή του 1996. Εδώ οι ίδιοι έγιναν ασπίδα της φούσκας από το Σικάγο μόλις τους υποσχέθηκαν χαρτζιλικια και καρέκλες, θα κολώσουν τώρα να συνεχίσουν να τα χώνουν που είναι να φύγει ο έρωτας τους;

Φυσικά και δεν περιμένω από την ντροπή του πάγκου να σηκωθεί και να φύγει από μόνος του, τουλάχιστον πριν ικανοποιηθεί οικονομικά. Βλέπετε ο χρηματόδουλος το πρώτο που μετράει είναι το οικονομικό. Άντε λοιπόν δώστε του την σύνταξη να ξεμπερδεύουμε.

Δυστυχώς σαν Α.Ε.Κ. έχουμε πέσει πολύ χαμηλά σε όλους τους τομείς. Όποιος θέλει βγαίνει και μας πετάει μια μπανανόφλουδα και την πατάμε. Τουλάχιστον ας σταματήσουμε την κατρακύλα του -19 γιατί έχει ακόμα βάθος . Άν χτες ο μαλλιάς της γριάς δεν τον έπιασε και αυτός κορόιδο προβλέπω την επόμενη αγωνιστική ο μουστάκιας των παγουράδων να του πάρει ταυτότητα και το σώβρακο μαζί. Εδώ τον έκανε γιο γιο το Γι-Δι, τι να λέμε τώρα; Αλλά ξέχασα πάντα οι άλλοι θα φταίνε! Άντε λοιπόν δρόμο λέμε...

Δεν θα μπω στο τριπάκι σήμερα να αναλύσω τα διοικητικά της ΠΑΕ. Λίγο πολύ όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ότι χάσαμε 5 και βάλε χρόνια πιστεύωντας τον... “μόνη ξανα δεν θα σε αφήσω” γνωστό και ως καπετάνιο που στην φουρτούνα εξαφανίστηκε. Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να περιμένουμε και την αυριανή μέρα αφού ότι και να γίνει η ΠΑΕ δεν θα αλλάξει ουσιαστικά χέρια παρά μόνο τι γραμμή θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα και με ποιόν μπροστινό.

Τα όσα βλέπουν πάλι το φως της δημοσιότητας για δραστηριοποίηση του Τίγρη μάλλον ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας που απευθύνεται σε ιθαγενείς κάποιας ξαχασμένης από τους χρόνους, φυλής της Αφρικής, τα εκλαμβάνω.

Δεν περιμένω να δώ τι θα γίνει αύριο αλλά το τι θα επακολουθήσει από την επόμενη μέρα και όσο δεν θα εμφανίζεται κάποιος να αναλάβει και να αγοράσει την ομάδα τότε με απλή λογική τα επόμενα μονοπάτια που έρχονται είναι σίγουρα δύσκολα, επικίνδυνα αλλά και συγκεκριμένα. Ας έχουν όμως υπόψιν τους οι Α-μέτοχοι ότι το πράμα έχει φτάσει στα άκρα ...του γκρεμού και ο κόσμος σε επικίνδυνα όρια, πολύ επικίνδυνα.

Τόσα χρόνια κάποιοι πονηροί κατηγορούσαν την ORIGINAL ότι πάντα χωνόταν και δημιουργούσε προβλήματα στην ΠΑΕ, κάπως όπως και στην ΚΑΕ τις προάλλες και τώρα οι ίδιοι πονηροί βγάζουν χολή γιατί δεν κάνει ...Ντού! Κρατήστε αυτά που σας γράφω παρακάτω. Εδώ είναι η ORIGINAL και όσο και αν ξενίζει κάποιους η “απουσία” της, τους ίδιους βέβαια που θα ξένιζε και η “παρουσία” της, η θέση ή καλύτερα η “μη θέση” που θέλουν κάποιοι να προυσιάσουν που έχει πάρει απλά ξεβρακώνει τους πάντες. 14 μήνες ανέχεται τον βάτραχο, 5 χρόνια άντεχε την σπίλωση από τον άνθρωπό της, πόσα χρόνια αντέχει τις πισώπλατες μαχαιριές από “φίλους” και εχθρούς, 2 χρόνια τωρα κουβαλάει στις πλάτες της όλη την Μάνα Α.Ε.Κ και αν θέλει και ο Θεός μέχρι και για την Νέα Φιλαδέλφεια θα έχουμε νέα.

Έπιασα Νέα Φιλαδέλφεια. Πάντα ευαίσθητο το θέμα αυτό. Τελικά η πίτα κόπηκε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα την προηγούμενη Κυριακή έστω και αν η νέα σημαία ακόμα δεν πήρε την θέση της. Και επειδή τον τελευταίο καιρό βλέπω πολύ τον Παππά να φιγουράρει επιτέλους δυναμικά στην ΠΑΕ, του πετάω την πάσα! Μακάρι να την πιάσει και να βάλει γκολ, βασικά προέχει να καταφέρει να καταλάβει τι σημαίνει για την Α.Ε.Κ. αλλά και τον κόσμο που την περιβάλλει, τι σημαίνει Γήπεδο της Α.Ε.Κ. στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Εάν ήμουν Παππάς και είχα το χρήμα να φυσάει δεν θα κοιτούσα πουθενά αλλού αλλά στο πως να βρω τρόπο να στήσω το Σπίτι της Α.Ε.Κ. στην φυσική του θέση. Ξέρω ότι μιλάμε για πολλά λεφτά αλλά είμαι σίγουρος ότι εφόσον ο Παππάς πονάει την Α.Ε.Κ. και δεν έμπλεξε μαζί της μόνο για το θεαθήναι θα μπορούσε να μπει μπροστά, να αγοράσει και τον χώρο δίπλα της Μπριττάνια, πριν το καρπωθεί ο δήμος(βρε τον δήμο!), ο ρόμπε ντι κάππας ή όποιος άλλος και το χάσουμε και είμαι σίγουρος ότι ούτε ο Παππάς θα έχανε αλλά ούτε και η Α.Ε.Κ.

Μακάρι να ήμουν ο Παππάς και να είχα το χρήμα και θα ήμουν σίγουρος ότι η ιστορία με ευκολία θα έσβηνε και τα όποια λάθη, τραγικά λάθη έγιναν και γίνονται από το 2004 και μετά. Μακάρι να ήμουν ο ιός της Νέας Φιλαδέλφειας και να τρύπωνα στο κεφάλι του Παππά. Θα του πρότεινα πριν την αυριανή ΓΣ στην Γράμμου να πήγαινε να περπατήσει τα Ιερά Χώματα...μπας και μολυνθεί από το ιό! Από τους υπαρκτούς ΑΕΚτζήδες του σήμερα που έχουν οικονομική επιφάνεια πιστεύω ότι είναι από τους λίγους που μπορούν να ξεκινήσουν μια ιστορία που 5 χρόνια τώρα μικραίνει και κρυώνει τον κόσμο.

Άλλωστε έτσι όπως πάει το καράβι και εάν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό διοικητικά και με το απόλυτο κενό στον πάγκο η Ριζούπολη που είναι 2 δρασκελιές δρόμο από τα μπάζα της Νέας Φιλαδέλφειας του χρόνου θα φαντάζει τεράστια!

Στην Βασίλισσα ο Μπάμπης έκανε και κάνει του κεφαλιού του και πολύ καλά κάνει αφού αυτός λέει ότι πληρώνει και κάνει κουμάντο. Ελπίζω μόνο κάποια στιγμή να μάθουμε όλοι τι πληρώνει και όχι να έρθει η μέρα που θα ξαναπαραιτηθεί , αληθινά αυτή την φορά, και να ψάχνουμε να βρούμε την ORIGINAL να σώσει τα συντρίμια!

Ούτε τα μπλόκα μας σταματάνε ούτε οι κατολισθήσεις. Η πίτα κόπηκε στο Ηράκλειο με κάθε μεγαλείο και κουζουλό κόσμο. Η Βασίλισσα δυστυχώς έχει μείνει πολύ μόνη της γ... το κεφάλι μας. Τα κορίτσια μας ετοιμάζουν για τα καλύτερα και ο Αετός βρήκε την φωλιά του κάπου εκεί στην Γλυφάδα στην αγκαλιά της Φώφης και του Γκα-Γκα-γιώργου!

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com όπου η επαφή προσπαθώ να είναι ημερήσια.

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... είναι τόσο απλά τα πράγματα, η επόμενη μέρα δεν πρέπει να έχει βάτραχο. Ελπίζω να μην προλάβει να γυρίσει ούτε από την Θεσσαλονίκη. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε μετά...

paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: