Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 24-01-2010



Τι έγινε ρε παιδιά Ξεσηκωθήκαμε; Ρε τι έγινε πάλι την Δευτέρα. Αντί να δούμε πως να σώσουμε την Α.Ε.Κ. όλοι αυτοί που βγάζουν διάφορους πόνους, φτιάχνουν πανό και οργανώνουν καταλήψεις τουλάχιστον στον σωστό όρφο πια, τώρα τελευταία είχαν μάτια μόνο για τον Βάτραχο. Εντάξει παιδάκια ηρεμήσατε; Τον σώσατε;

Τι να σώσουν δηλαδή από τα καμένα; Άντε να δούμε και απόψε τι θα έχει το μενού και ποιός θα φταίει πάλι.

Δεν θα σταθώ στο τι έγινε στο ΔΣ της ΠΑΕ αφού πάνω κάτω το παιχνίδι ήταν ...στημένο και οι πάικτες α-μέτοχοι εξαφανισμένοι. Θα σταθώ όμως στους 50 που βρήκαν το κουράγιο που μαζεύτηκαν πρωί πρωί να σώσουν τον Βάτραχο, αυτούς ντε που πετάνε φέιγ βολάν, πάντα ανυπόγραφα, τόσο ανυπόγραφα όπως και τα δεκάδες καρτοτηλέφωνα άνα την επικράτεια.

Μάθετε λοιπόν όλοι εσείς που πιάνετε στο στόμα σας την ORIGINAL και τον ΧΧ να το πλένετε πρώτα και άμα τιμάτε τα παντελόνια που φοράτε όταν βρίζετε και κράζετε να το υπογράφετε και να μην φοβάστε να δείχνετε το προσωπάκι σας. Κάποιοι άλλοι απλά αναζητήστε την μαμάκα σας να σας δώσει το γαλατάκι σας. Το πολύ πολύ να το έχουν ποιοι τίποτα αλήτες της ...Οικογένειας!

Πάμε και στα πέρι τύπου. Τουλάχιστον άστοχο για να μην πω ύποπτο, έτσι είναι ή τουλάχιστον φαίνεται να ανακαλύπτονται γιουχαίσματα, όχι εναντίον των μετόχων που έτσι και αλλιώς δεν ήταν εκεί αλλά εναντίον του Δημήτρη, όπως και να προβάλλονται ανυπόγραφα φέιγ βολάν που ακόμη αναζητείται ο ...ιδιοκτήτης που μάλλον έκανε την όρνιθα και μάζευε τα πίτουρα εκεί στην Γράμμου!

Βέβαια εκεί που παίζεται ένα ύπουλο επικοινωνιάκο πρέσσινγκ κατά της Οικογένειας είναι σε έναν ακόμη καταχραστή του ονόματος Α.Ε.Κ. που χωρίς να πληρώνει ή τουλάχιστον να δίνει μια ασήμαντη χορηγία φροντίζει να δηλητηριάζει με ιντερνετικά κόλπα την ενημέρωση του κόσμου από το διαδίκτυο. Η πλάκα είναι ότι αυτό γίνεται από ...Αδερφό μας. Έχω πολλά να πω αλλά πρώτα από όλα ένα μεγάλο κρίμα.

Αλλά ας αφήσουμε αδέρφια, ξαδέλφια, ...αδελφές και όρνιθες στην ησυχία τους για τώρα. Άλλωστε όταν πορεύεσαι με το Φως της Αλήθειας δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και η Οικογένεια ποτέ δεν φοβήθηκε την Αλήθεια ακόμη και στα λάθη της.

Τα πράγματα δεν πάνε καλά στη Ιλίσια. Τόσο στο θέμα της εξέδρας που δίνουμε τροφή σε όσους θέλουν να μας εγκλωβίσουν και να μας πειρθωριοποιήσουν αλλά και αγωνιστικά όπου τα παντελόνια και η μαγκιά μάλλον κάπου χάθηκε στον δρόμο...

Την ίδια στιγμή η βιομηχανία παραγωγής φούσκων από την Αμερική συνεχίζεται αλλιώς αντί να λέμε λόγια θα βλέπαμε μερικά ψίχουλα στην Μάνα ή στην καλύτερη μια έμπρακτη οικονομική βοήθεια στην ΚΑΕ μια που το μπαλάκι παίζεται στα χωράφια του Μπάμπη, ενός Μπάμπη που δεν ξέρει από που να πιαστεί. Ίσως από τα παντελόνια του παντελονάτου...

Λοιπόν ας πάμε στο ζουμί κατ' εμέ. Το λέω και θα το ξαναλέω αυτό που είναι πρωτεύον στην σημερινή Α.Ε.Κ. είναι να φύγει χτες κιόλας ο βάτραχος. Κάηκε και με μαθηματική ακρίβεια καίει την Α.Ε.Κ. Δηλαδή τι περιμένουμε να του πάρει και τα σώβρακα ο Αναστόπουλος σήμερα για να συνειδητοποιήσουμε πόσο τραγικός είναι σημερινός και πάντα προδότης προπονητής της Α.Ε.Κ.

Αφού ξεπεράσουμε αυτό που λέγεται βατραχολογία και το πετάξουμε επιτέλους σε μια σκονισμένη γωνία του χρονοντούλαπου της Ιστορίας είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα βρούμε τον δρόμο μας. Βασικά δεν θα έχουμε αυτόν που θα μας διχάζει, αυτόν που θα κανει την βιτρίνα αποπροσανατολισμού του κόσμου.

Λοιπόν Αδμήδηδες, Παπαπάδες και Νοτιάδες δώστε τέλος ή στην καλύτερη δώστε...μια σύνταξη! Εδώ έχει την ομάδα στο -21 και έχω την εντύπωση ότι μάλλον το διασκεδάζει!

Την προηγούμενη εβδομάδα έσπειρα έναν ιό απο εδώ μέσα, δεν ξέρω κάτα πόσο θα καταφέρει έστω και λίγο να αγγίξει τον Παππά. Ελπίζω να τα βάλει κάτω και αυτός και οι υπόλοιποι εκεί μέσα ή τουλάχιστον όσοι έχουν μείνει και να συνειδητοποιήσουν ότι η επόμενη μέρα για την Α.Ε.Κ. δεν είναι ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες, ούτε καν το προπονητικό που πάλι έγινε μέρος της δημοσιότητας αλλά το γήπεδο και μιλάμε για Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί στα Ιερά και Αγιασμένα μας χώματα.

Ήδη πλησιάζουμε τις 2.500 μέρες χωρίς γήπεδο, 2.500 μέρες χωρίς πνευμόνια. Κρατάμε την αναπνοή μας αλλά για πόσο ακόμη; Κοιμάμαι και ξυπνάω με την αγωνία να γίνει το θαύμα και μια μέρα να ανοίξω τα μάτια και να το δω όρθιο και περήφανο το Σπίτι μας.

Όσο πιο γρήγορα καταφέρουμε να γυρίσουμε Σπίτι μας , τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχουμε να βρούμε το Φως που σιγά σιγά αλλά σταθερά εγκαταλείπει και την Α.Ε.Κ. και τους ΑΕΚτζήδες.

Η Βασίλισσα δεν τα κατάφερε και πλέον μπαίνει σε επικίνδυνο τούνελ που με παντελόνια ή χωρίς είναι πολύ πιθανόν να μας οδηγήσει στο απευχθές μοιραίο. Δυστυχώς την άλλη εβδομάδα θα είναι πάλι Μόνη της και μετά μας περιμένουν τα Τρίκαλα όπου εάν ο χτεσινός αγώνας ήταν τελικός εκείνος θα είναι ρώσσικη ρουλέτα και θάνατος!

Αλλά έτσι είναι όταν ο εγωισμός διώχνει τον Φλεβαράκη που ήθελε και πονούσε για να την σώσει και στην θέση του έρχεται ο παντελονάτος και ο μάγκας που θα μας δείξει τον δρόμο για το ...Ρέθυμνο!

Και επειδή πάλι τα παπαγαλάκια μιλάνε για τον Τίγρη, πιο πιθανό είναι να δούμε τον πρόεδρο της πχ. Ηλιούπολης να δείξει ενδιαφέρον για την Α.Ε.Κ. παρά ο περιμένουμε να βάλει πλάτη!

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...Να υγειαίνετε, να ευτυχείτε και να προσέχετε Αδέλφια μου Ενωσίτες. Ο Άρχοντας ήταν στην θέση του. Η Πέγκυ έρχεται κοντά μας..

                                                                                                                                 paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: