Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 07-02-2010



Γκέκο Μηνά στο Γεώργιος Μόσχος παίζουμε ακόμη μια φορά...και Ξανά Ξανά θα γίνεις Βασίλισσα!

Ο Ήρωας των παιδικών μου χρόνων, τότε που για πρώτη φορά βρέθηκα για πρώτη φορά δίπλα στην Α.Ε.Κ και είδα την Βασίλισσα και τον Μηνά παρέα με τους υπόλοιπους Μοϊκανούς να αντιμετωπίζουν τα σκουλίκια και την παντοκρατορία του Νικ Γκάλης στο Αλεξάνδρειο.

Ο δύο μέτρα μαλλιάς όπως λέγαμε τότε χαριτολογόντας, ο Μηνάς Γκέκος είναι ξανά κοντά μας. Λυπάμαι όσους μπροστά στο κόμπλεξ τους να συνηγορίσουν υπέρ του βάτραχου τολμάνε να μιλάνε ακόμα για προδοσίες, έτσι για να την σπάσουν σε όλους εμάς που ποτέ δεν χωνέψαμε την προδοσία του 1996 του στοιχηματζή. Τέλος πάντων ας συνεχίσω...

Πορώθηκα βλέποντας τον Μηνά να “σκυλιάζει” ακόμα και όταν βιάζαμε παρά φύση τους γεννίτσαρους της προσφυγιάς, να σπρώχνει ακόμα παραπέρα την Βασίλισσα, δίνοντας και δείχνοντας ακόμα και στους παγκίτες την ευκαιρία που ακόμη θα περίμεναν με τον εξπέρ των προπονήσεων και τον παντελονάτο, που λόγου εγωισμού του Μπάμπη θέλησαν να φορτώσουν στην ομάδα οι διάφοροι μανατζαραίοι που σαν πεινασμένοι λυμαίνονται τον χώρο. Ευτυχώς στην ομάδα όμως υπάρχει το ειδικό βάρος που λέγεται Μάκης και έτσι η Ενωσίτικη χημεία επανήρθε στα λογικά της. Νάναι καλά και τα 10 χιλιάρικα που ήρθαν από τους αμέτοχους!

Τελικά δεν κατάλαβα. Τι σημαίνει το κόκκινο στην φανέλα του διακορευμένου γατούλη; Την αμαρτωλή ιστορία του ιστορικού αιώνιου θα μας την πει κανείς; Αλλά τι να περιμένεις από γεννίτσαρους που αναρτούν φωτογραφίες των κατατρεγμένων προσφύγων της Σμύρνης στην επίσημη ιστοσελίδα τους και τους παρομοιάζουν με ...συνωστισμένους ΑΕΚτζήδες;

Έτσι είναι κορίτσια της πλατείας. Ο καφές χτες ήταν πικρός και ελπίζω να πιείτε πολλούς ακόμη τέτοιους. Ενοχλήθηκε λέει και η Αστυνομία για το πανό, και έτσι λίγο μετά τον αγώνα αφού έκλεισαν και τα φώτα στο Ελληνικό κάλεσε τον Μπάμπη στο τμήμα για να του απαγγείλει ...κατηγορίες για το ΠΑΝΟ! Στην Νέα Σμύρνη προφανώς τα αστέρια του υπουργείου Προ.Πο μετρούσαν τα περιστέρια!

Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη από την χτεσινή μεγάλη εμφάνιση της Βασίλισσας, απλώς κάτι μου έκανε κλικ με αυτόν τον Παπαντωνίου, από εκείνα τα κλίκ που έχουν να μας δώσουν κάτι διαφορετικό. Ίδωμεν.

Ευτυχώς στο ΟΑΚΑ ο καιρός δεν αποτέλεσε η επόμενη δικαιολογία του “στοιχηματζή” προπονητή και έτσι η Α.Ε.Κ ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της ακριτικής ομάδας και έδωσε και την ευκαιρία στον σχετικά αφλόγιστο φέτος Μπλάνκο να μας θυμίσει ότι έχουμε Απόκριες.

Αλήθεια πόσο ακόμη στήριξη θέλει ο “στοιχηματζής” προπονητής για να μας πείσουν όλους τα παπαγαλάκια ότι για την φετινή αγωνιστική ανυπαρξία και το -19 φταίνε όλοι εκτός του “στοιχηματζή”; Μέχρι και τον Τονι έβαλαν να μας λέει για ήρεμο καράβι. Μήπως δηλαδή το σκάφος το ήθελε και δεμένο στο λιμάνι όταν ήρθε. Ένας και βάλε χρόνος, το απολύτως τίποτα.

Ας ενημερώσει κάποιον τον βάτραχο ότι το στοίχημα το έχασε το 1996 όταν ξεπουλήθηκε στον γαύρο, τότε που κοροίδευε γέρους και μικρά παιδιά έξω από την 19 ότι μετά τον τελικό θα έμενε και αυτός είχε συμφωνήσει με τον πράκτορα της Στάζι από τον Φεβρουάριο. Είναι τουλάχιστον αηδία να τον ακους να μιλάει για αγάπες. Το 1996 ας μας πει τι αγάπησε. Έτσι για να μην ξεχνιώμαστε.

Μέχρι και στεφάνι έστειλε χτες για την θύρα 7, να μην κλείσει η πόρτα και τον χάσουν από ...πελάτη! Αλλά βλέπετε η Αγγελικούλα είναι μανούλα στις δημόσιες σχέσεις του αγαπημένου της ...προϊστάμενου. Και μια που έπιασα τα στεφάνια για εκείνη την τραγωδία καλό θα είναι να μην ξεχνάμε κιόλας γιατί τους είχε πιάσει τόση βιασύνη τους γαύρους να βγούνε έξω από την 7, σίγουρα όχι μόνο για να πανηγυρίσουν το σκορ που ποτέ δεν ξεχνάνε να μας τονίζουν, περισσότερο και από τους νεκρούς τους.

Και από την αγαπημένη του, ας πιάσω και τον προστάτη του, τον Μπίλ, αυτόν που όταν έπαιζε στην ομάδα τον πετσόκοψε και τον έστειλε αδιάβαστο και τώρα βρέθηκε υπάλληλος στην ΠΑΕ ώστε δεξιά και αριστερά να διαλαλεί πόσο ανίκανη είναι η διοίκηση που του πρόσφερε δουλειά. Κάπου μερικά πράγματα, για να μην πω πολλά, δεν μου κολλάνε. Αλλά τι να κολλάει στα όσα διανύουμε σήμερα;

Να κολλάει άραγε για τις καταλήψεις υπέρ του Μπόμπ που τώρα σώζει την ...Βασίλισσα με τα λεφτά του Παππά; Να μου κολλάει για την ΓΣ της ΠΑΕ που ο μόνος πόνος ήταν να μην συνταξιοδοτηθεί ακόμα ο βάτραχος; Ακόμη και για την παρέμβαση διαμαρτυρία των...ρομαντικών Πειρατών που ένιωσαν τόσο ηθικά ενοχλημένοι από την παρουσία του Κανελλόπουλου που την ημέρα της κοπής της Πίττας της Μάνας Α.Ε.Κ. θέλησαν να κερδίσουν μερικά λεπτά δημοσιότητας. Αλήθεια η ηθική στην μήνυση του Ανατολιωτάκη κατά του Χ'χρήστου δεν υπάρχει ενόχληση στην ηθική, αλλά εκεί ξέχασα η ηθική πήγε περίπατο;

Να υποθέσω ότι εάν ποτέ αναλάμβανε το βόλεϊ ο Κανελλόπουλος θα κάνουμε και εκεί αποχή; Βρε τι μπλέξιμο έχει πέσει! Άμα μπορεί να το σώσει και να το κάνει λειτουργικό και με δικαίωμα σε κάτι παραπάνω ας το αναλάβει και ο Ντέμης και ας του έχω σούρει τόσα. Τζίζζζζζ...

Όσο πιο γρήγορα τελειώσουμε πάντως με τον βάτραχο και βγει στην σύνταξη τόσο πιο γρήγορα η Α.Ε.Κ. θα βρει τρόπο να συνέρθει και να βρει λύσεις για να σηκωθεί και πάλι όρθια και περήφανη. Το λεω και το πιστεύω, η επόμενη μέρα για την Α.Ε.Κ. ξεκινάει με την συνταξιοδότηση του βάτραχου. Γιατί πολύ απλά δεν θα υπάρχουν άλλες μάσκες!

Τώρα όσοι περιμένετε το Τίγρη και τα άσπρα άλογα, μπορείτε άνετα να συνεχίζετε να πιστεύετε ότι και με ένα φιλί ο βάτραχος του παραμυθιού θα γίνει και πάλι πρίγκηπας. Δικαίωμα σας. Και αν καποιούς τους ενοχλούν τα όποια χρήματα δίνει στην Μάνα Α.Ε.Κ. ο κάθε Κανελλόπουλος ή ο κάθε Παππάς ας πιάσουν τον Τίγρη να δώσει έστω και ένα ευρώ. Αλλά το θέμα από ότι έχω καταλάβει δεν είναι το ποιοι δίνουν τα λεφτά αλλά που έτσι “συντηρείται” η σημερινή διοίκηση στην θέση της. Η πόρτα λέμε είναι ανοιχτή και με αγωνία ...η σημερινή διοίκηση περιμένει την ώρα και την στιγμή να βρεθεί στην φυσιολογική της θέση, αυτήν της εξέδρας.

Τρελλαίνομαι να διαβάζω τον Ρομαντικό, κάπου έχασα τον Αντιχούλιγκαν τον τελευταίο καιρό αλλά τουλάχιστον ξέρω που να τον βρίσκω καθημερινά και πέρα από τις σελίδες. Η Α.Ε.Κ. στην ποδηλασία είναι μαγεία και ας είναι η μόνη μου επαφή με το άθλημα όταν βλέπω ποδηλάτες της Α.Ε.Κ. να κάνουν προπόνηση στους δρόμους και να φοράνε τα Κιτρινόμαυρα. Μακάρι ο σιωπηλός όμορφος και ανοδικός δρόμος που διάλεξε ο Νίκος και οι συνεργάτες του να ακολουθούσαν όλα τα τμήματα, ίσως με εξαίρεση αυτό των Γυναικών που σιωπηλά ανεβαίνει και αυτό την ανηφόρα.

Σε λίγες μέρες έρχεται λέει και ο Αδαμίδης να αναλάβει. Άντε να δούμε. Όπως λέει και ο Αρχηγός βλέπουμε και ελπίζουμε. Ο Παππάς μένει λέει μέχρι να φύγει το καλοκαίρι, μου χαλάει έτσι το όραμα, το τριπάκι εάν θέλετε που σας ταξιδεύω και εσάς για το Γήπεδο, εάν φυσικά φύγει. Μακάρι καποιος να μπορέσει να νιώσει την μαγεία της Νέας Φιλαδέλφεια και να κάνει το επόμενο βήμα, αυτό για το Σπίτι μας. Μην με παρεξηγείτε για το κόλλημα με τον Παππά για την Νέα Φιλαδέλφεια, μακάρι να είχα εγώ την δυνατότητα να αφήσω το όνομα μου στην ιστορία της Α.Ε.Κ. στο θέμα του γηπέδου αλλά δεν μπορώ, αυτός τουλάχιστον έχει λεφτά για να το κάνει. Και άλλοι φυσικά τα έχουν...

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Πιάσαμε τις 2.500 μέρες χωρίς Σπίτι, τα όνειρα συνεχίζουν να υπάρχουν και οι ελπίδες αμέτρητες όπως άλλωστε και τα ατελείωτα μπάζα που ραγίζουν την Καρδιά μας

paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: