Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 27-06-2010



“Να είσαι μακριά από την ΑΕΚ και να νιώθεις πως είσαι δίπλα της...Να έχεις να μιλήσεις μήνες με ένα από τα αδέρφια σου και να αισθάνεσαι ότι ποτέ δεν έφυγε από κοντά σου...Το να είσαι ORIGINAL είναι αρετή όχι χάρισμα”. Λόγια απλά, λόγια όμορφα, λόγια γεμάτα Α.Ε.Κ. και μόνο Α.Ε.Κ. λόγια...ORIGINAL λόγια που μου ήρθαν μέσω του ...άψυχου αλλά τόσο ουσιαστικού πλέον ηλεκτρονικού μου ταχυδρομείου! Πόσο μου λείπουν όλα αυτά τα λόγια, πόσο λίγο μπορούμε να τα καταλάβουμε όλοι μας πλέον σήμερα.
Ώρες, ώρες έχω την εντύπωση ότι στο δύσβατο κακοτράχηλο και επικίνδυνο μονοπάτι που χρόνια τώρα ανεβαίνουμε κάπου έχουμε χαθεί στο δάσος ή ακόμη ότι βγήκαμε στην έρημο. Ευτυχώς ο καλός Θεός πάντα μας προφυλάσσει και έτσι βρίσκαμε την όαση για να ξεδιψάσουμε, να ξεκουραστούμε και να συνεχίσουμε και πάλι την μοναχική μας πορεία.
Τα τελευταία χρόνια κάτι το φαινόμενο του ...θερμοκηπίου, κάπου και η δική μας αλόγιστη λογική της σπατάλης, όχι οικονομικής για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας από διάφορους πονηρούς, αλλά ουσίας, δύναμης και αγάπης μαθηματικά μας οδηγεί στην απόλυτη ξηρασία, στην εξάντληση όλων εκείνων των στοιχείων που στα δύσκολα αλλά και στα εύκολα δείχναμε και αποδεικνύαμε τι σήμαινε Οικογένεια.
Μια Οικογένεια που σήμερα βαφτίζει και το πρώτο της παιδάκι, για την ακρίβεια το παιδάκι του Ήρωα αλλά και στην ουσία όλων εμάς που έχουμε μεγαλώσει μέσα της και μαζί της και πάντα είχαμε το Κώστα δίπλα μας ακόμα και σε εκείνα τα δύσκολα χρόνια που ο Κώστας ήταν στην ξενιτειά. Να σου ζήσει Αδερφέ μου...
Μια Οικογένεια που πάντα παλεύει να δώσει περισσότερα από όσα έχει ή μπορεί, μια Οικογένεια που την περιτριγυρίζουν χιλιάδες, που την αγκαλιάζουν εκατοντάδες, που την αγαπάνε δεκάδες και που την κρατάνε ζωντανή για να υπάρχει για όλους μια χούφτα άνθρωποι, όχι μόνο τώρα αλλά πάντα έτσι ήταν, απλά τώρα η έρημος μπροστά μας φαντάζει ακόμα μεγαλύτερη ακόμη πιο άνυδρη και ξερή, είναι και οι εποχές γύρω μας πιο δύσκολες και οι λίγοι, εκείνη η χούφτα δηλαδή ή φαίνεται πλέον να μην αρκεί ή να κουράστηκε αρκετά.
Η ελπίδα όμως ποτέ δεν χάθηκε, η δύναμη ποτέ δεν τελείωσε και να΄ναι καλά η μαγιά θα συνεχίσουμε να τα πολεμάμε τα θεριά. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει από την αρχή να τα βάλουμε κάτω, να καταλάβουμε τι θέλουμε, ποιοι είμαστε και πόσο αντέχουμε, να μάθουμε να λέμε όχι εκεί που πρέπει να γινόμαστε και λίγο “κακοί” εκεί και σε εκείνους που πρέπει.
Πρέπει να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από τον Αρχηγό και κυρίως πρέπει να αποφασίσουμε εάν είμαστε Δεσμός φίλων της Α.Ε.Κ. ή σύνδεσμος αλληλεγγύης προς σε κάθε τι άλλο εκτός της Α.Ε.Κ. για να ενισχύσουμε το ...συντροφικό μας ίματζ και την όποια πολιτική ταυτότητα θέλουμε να καρφώσουμε πάνω από την Μπόμπα της ORIGINAL!
Αρκετά πια με την κάθε είδους θολοκουλτούρα που μας περιτριγυρίζει εκτός βέβαια εάν λόγω της ...κουλτούρας και με τα όσα ναρκωτικά, που και αυτά μας περιτριγυρίζουν και δεν είδα ούτε αυτά ποτέ να έχουμε την ανάλογη κοινωνική συνείδηση και ευθιξία να τα καταδικάσουμε, έχουμε πλέον ταυτιστεί με την κάθε είδους θολομάρα. Έ, τότε λυπάμαι πολύ αλλά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Ο Αρχηγός την ίδια στιγμή μου προτείνει αυτοσυγκράτηση, το κλασσικό πλέον “μην ασχολείσαι αγόρι μου” και να μην τους...τσιγκλάω, φαίνεται ήδη σε κάποια αδέρφια δεν αρέσουν τα λόγια μου! Έχουν φαίνεται βολευτεί να ζούνε στην ανέχεια και όχι στην κριτική και αυτό ενοχλεί τώρα. Δηλαδή τόσα χρόνια που τσιγκλάνε ...αυτοί; Έτσι για να κάνω και εγώ τον διαχωρισμό αφού έτσι κάποιοι προτιμάνε την Οικογένεια. Η πλάκα πάντως είναι ότι κάποιους περισσότερο τους νοιάζει μην τυχόν και αδελφοποιηθούμε με τους ...Λατσιάλι παρά τα όποια προβλήματα της Α.Ε.Κ. και της Οικογένειας! Εβίβα ...Λιβόρνο! Ρε τι τραβάμε με τους αδελφούς μας ή ...συντρόφους;!
Έτσι είναι αυτά και την ίδια στιγμή αδυνατούμε να πάρουμε μια απλή θέση, μία τόσο δα ανακοινωσούλα για την τιμωρία στο Χάντμπολ. Καλά το να μαζέψουμε έστω και ένα συμβολικό ποσό για την τιμωρία μάλλον θυμηδία προκαλεί σε όλους αυτούς που τα έκαναν ...μαντάρα μέσα στο Χαλκιοπούλειο.
Άλλωστε το ξαναλέω η Α.Ε.Κ. για κάποιους έρχεται μετά το μπάχαλο, για να μην πω τρίτη ή τέταρτη στην σειρά και μετά μας χάλαγαν οι δηλώσεις του Ντέμη.
Πληροφορίες πάντως που μας θέλουν σαν ORIGINAL να έχουμε βγάλει και νέα ανακοίνωση συμπαράστασης και ικανοποίησης για την αθωωτική απόφαση υπέρ της κολόγριας και μάλιστα στην ...σλαβοβουλγρική διάλεκτο δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια!
Στην Βασίλισσα ο βυθός δεν έχει πάτο. Μετά την φούσκα Κοζώνη που σαν μπάλα της ρουλέττας που “εμείς” ποντάραμε στα μαύρα και αυτή αργά και βασανιστικά έκατσε στα κόκκινα, το μαρτύριο δεν έχει σταματημό, έτσι για να μπούμε σε ρυθμούς καζίνο. Ο Γεωργαντζόγλου λέει ότι κάνει πίσω γιατί δεν τον άφησαν, λες και άμα τον άφηναν. Ο Γαμπιεράκης πάει στον Ηλυσσιακό!!! Και από την Στοκχόλμη μας προέκυψαν και άλλοι που θέλουν να ...διαφημιστούν τσάμπα, θα δώσουν 150.000, τώρα φυστίκια είναι αυτά, γιούρος θα σας γελάσω!
Ο Μπάμπης βέβαια συνεχίζει το κρυφτούλι, συνεχίζει να μην δίνει λογαριασμό πουθενά και ούτε έλεγχο να δέχεται, αλήθεια γιατί διαχειριστικό έλεγχο θέλουν κάποιοι μόνο για την ΠΑΕ;. Το πράγμα μου θυμίζει πλέον συνοικιακό μπακάλικο. Μόνη λύση να ξεκαθαρίσει ο Φιλίππου τι είναι να γίνει ή να πάμε στα τσακίδια όλοι και η Βασίλισσα μαζί και να ζούμε με τις αναμνήσεις ή να επιμένουμε να ζούμε σε ρυθμούς μπακάλικου ή να μπει μπροστά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ. Κούκου!
Στηρίζω απόλυτα την κυρίως ηθική επιλογή των Πειρατών, όχι στο να πάρουν θέση για την μήνυση του Ανατολιωτάκη κατά του ΧΧ, αλλά του να πάρει το τιμόνι ο Τίγρης. Η Α.Ε.Κ. όμως θέλει καθαρές λύσεις στο τιμόνι της τώρα και όχι να περιμένουμε να σαπίσει και άλλο το φρούτο! Εσείς κύριε Ασλανίδη τι έχετε να δηλώσετε;
Κατά τα άλλα το σκοτάδι του βυθού που πλησιάζουμε δείχνει να τα σκεπάζει όλα. Γήπεδο, ΠΑΕ, ΚΑΕ, Χάντμπολ, βόλεϊ, πυγμαχία και πάει λέγοντας. Το τι έγινε και τι ειπώθηκε στην ΓΣ λίγο έχει σημασία αφού μέχρι και το μνημόνιο για το 10% της ΠΑΕ πάει λέει από Δευτέρα και βλέπουμε! Από περιέργεια με το 10% της ΚΑΕ τι γίνεται; Και αλήθεια πως γίνεται ο εκπρόσωπος της Μάνας στην ΚΑΕ να είναι ο ίδιος σημερινός καλαμοκαβαλητής πρόεδρος της;
Με 140 ταμειακά εντάξει μέλη στην ΓΣ δεν πας και μακριά και εκείνα τα 10.000 μέλη φαντάζει τόσο μακρινό, απλησίαστο. Ίσως μια καλή λύση είναι να γεμίσουμε κυψέλες το γήπεδο της Νέας Φιαλδέλφειας να πουλάμε τουλάχιστον το μέλι να βγάζουμε κάνα σπασμένο. Για σκέψου το από την ανάποδη βρε Νίκο το θέμα, απλά στην προκειμένη την νύφη θα την πληρώσει ο πονηρίδης μελισσοκόμος που θα χάσει τα μελίσσια του!
Αγαπητέ Κυριάκο ούτε το ήθος σου ήθελα να θίξω ούτε την καλή σου την καρδιά και προσπάθεια. Ένσταση μου ήταν που υποβίβασες τον Αρχηγό στο ύψος άλλων...οπαδών, το ότι με Γεωργαντζόγλου που στηρίζεις δεν πάμε ούτε για το Χάντμπολ πόσο μάλλον για την Βασίλισσα και εκείνο με το ταξικό διαχωρισμό απλά δεν μου έκατσε ...πολιτικά ορθό και αυτό ήθελα να περάσω και να πω. Σου απαντάω από εδώ λοιπόν αφού στα τηλέφωνα νιώθω... να απειλούμαι και σου εύχομαι κάθε δύναμη να αντέξεις αφού πλέον αυτοί που έχουν μείνει αληθινοί μαχητές είναι πολύ λίγοι!
Ρε σεις που χάθηκε η συνέντευξη του Άλβεζ; Κομπλεξικός και ψεύτης λέμε....άλλος ένας που θέλει το κακό του βατράχου!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και Facebook
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Τα τριαντάφυλλα μπροστά στα Κάγκελα της Σκεπαστής συνεχίζουν να ανθίζουν και η ευωδιά τους συνεχίζει να με παρασέρνει σε αυτή την άγρια και συνάμα όμορφη οδύσσεια που λέγεται ORIGINAL 21.
paRa-NOID

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Χαιρετίσματα στο νησί (είτε είσαι στο μικρό είτε στο μεγάλο), από την όμορφη Βουδαπέστη. Παρακολουθούμε, διαβάζουμε, σκεφτόμαστε, ελπίζουμε. Α.Ε.Κ.....