Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Βασίλισσα μας έκανες να δακρύσουμε...


Μια Βασίλισσα βγαλμένη από τα παλιά. Μια Βασίλισσα με δικαίωμα να ελπίζει για το μέλλον. Μια Βασίλισσα, η Βασίλισσα Μας!

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

"Σύντροφοι" της εξέδρας...



Γιατί τον ξεχάσατε τώρα τον Κουνταρδά; Τώρα δεν έχει λευτεριά για της Α.Ε.Κ. τα παιδιά;

Με Πάθος...



Έ, ρε και να είχατε τέτοιο πάθος με τους αντιπάλους. Αλλά τι να λέμε ρε μικρέ, το μυαλό σου αλλά και άλλων μόνο στην Α.Ε.Κ. δεν είναι.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Καλώς Ήλθες Μόικανέ...



Με το Μυαλό, την Καρδιά και την Ψυχή ...


να τσακίσουμε κάθε εχθρό!

Η επόμενη μέρα για την Βασίλισσα...



έχει από ότι φαίνεται άρωμα Πόλης, μακάρι. Ελπίζουμε ότι ο Θεός της Α.Ε.Κ. δεν μας έχει γυρίσει την πλάτη και με λίγα Πολίτικα μπαχαρικά να κάνουμε την υπέρβαση και να σώσουμε την Βασίλισσα.

Και τώρα τι κατάλαβες ρε Μπάμπη;


Φοβερός ο παντελονάτος και ο μάγκας που όχι μόνο θα έσωζε την Βασίλισσα αλλά θα την πήγαινε και καλύτερα από τον Φλεβαράκη! Με τον Μπάογκ που μπορεί να τον κερδίζαμε, λάκισε, με τον βαζέλα ήμασταν η χαρά του πάρτι και με τον Ηλυσσιακό η τραγωδία! Και εσύ κάθεσαι και στέλνεις απειλές και κατάρες. Και η Βασίλισσα να κατρακυλάει στην Α2. Κατέβα από το καλάμι και άσε τον νικολαϊδισμο που σε έχει κυριεύσει στην άκρη και αν δεν μπορείς σήκω φύγε πριν κάνεις κι άλλο κακό στην Βασίλισσα αλλά και στην οικογένεια σου.

Οι μαλακίες πληρώνονται..



Έτσι είναι Μπάμπη και μην ψάχνεις να τις φορτώσεις σε άλλους, μπήκες μπροστά και πολύ καλά έκανες αλλά τελικά έπεσες στο τριπάκι του Νικολαϊδισμού και τώρα την πληρώνει η Βασίλισσα  με τον παντελονάτο ειδικό κωλοδάχτυλα που μας έφερες για να μας δείξει τον δρόμο για το...Ρέθυμνο!
Όσο για τις απειλές περί "πολέμου" για μαζέψου λίγο γιατί δεν σε βλέπω καλά...αλλά ξέχασα θα σε σώσει ο Μπόμπ και ο νέος κολλητός σου ο Παπαδημητρίου!

Γιατί έτσι μας αρέσει...


και δεν μας αφήνει να ξεχνάμε την αναγκαιότητα να αποκτήσουμε ΔΙΚΟ ΜΑΣ Κιτρινόμαυρο Γήπεδο!
Και αν η διοίκηση του ΟΑΚΑ έχει πρόβλημα να βάλει τους χαραμοφάηδες υπαλλήλους του να τα καθαρίσουν!
Τα πάντα στην ΖΩΗ μας κυλάνε Κιτρινόμαυρα και με τον Δικέφαλο στην Καρδιά.

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 24-01-2010



Τι έγινε ρε παιδιά Ξεσηκωθήκαμε; Ρε τι έγινε πάλι την Δευτέρα. Αντί να δούμε πως να σώσουμε την Α.Ε.Κ. όλοι αυτοί που βγάζουν διάφορους πόνους, φτιάχνουν πανό και οργανώνουν καταλήψεις τουλάχιστον στον σωστό όρφο πια, τώρα τελευταία είχαν μάτια μόνο για τον Βάτραχο. Εντάξει παιδάκια ηρεμήσατε; Τον σώσατε;

Τι να σώσουν δηλαδή από τα καμένα; Άντε να δούμε και απόψε τι θα έχει το μενού και ποιός θα φταίει πάλι.

Δεν θα σταθώ στο τι έγινε στο ΔΣ της ΠΑΕ αφού πάνω κάτω το παιχνίδι ήταν ...στημένο και οι πάικτες α-μέτοχοι εξαφανισμένοι. Θα σταθώ όμως στους 50 που βρήκαν το κουράγιο που μαζεύτηκαν πρωί πρωί να σώσουν τον Βάτραχο, αυτούς ντε που πετάνε φέιγ βολάν, πάντα ανυπόγραφα, τόσο ανυπόγραφα όπως και τα δεκάδες καρτοτηλέφωνα άνα την επικράτεια.

Μάθετε λοιπόν όλοι εσείς που πιάνετε στο στόμα σας την ORIGINAL και τον ΧΧ να το πλένετε πρώτα και άμα τιμάτε τα παντελόνια που φοράτε όταν βρίζετε και κράζετε να το υπογράφετε και να μην φοβάστε να δείχνετε το προσωπάκι σας. Κάποιοι άλλοι απλά αναζητήστε την μαμάκα σας να σας δώσει το γαλατάκι σας. Το πολύ πολύ να το έχουν ποιοι τίποτα αλήτες της ...Οικογένειας!

Πάμε και στα πέρι τύπου. Τουλάχιστον άστοχο για να μην πω ύποπτο, έτσι είναι ή τουλάχιστον φαίνεται να ανακαλύπτονται γιουχαίσματα, όχι εναντίον των μετόχων που έτσι και αλλιώς δεν ήταν εκεί αλλά εναντίον του Δημήτρη, όπως και να προβάλλονται ανυπόγραφα φέιγ βολάν που ακόμη αναζητείται ο ...ιδιοκτήτης που μάλλον έκανε την όρνιθα και μάζευε τα πίτουρα εκεί στην Γράμμου!

Βέβαια εκεί που παίζεται ένα ύπουλο επικοινωνιάκο πρέσσινγκ κατά της Οικογένειας είναι σε έναν ακόμη καταχραστή του ονόματος Α.Ε.Κ. που χωρίς να πληρώνει ή τουλάχιστον να δίνει μια ασήμαντη χορηγία φροντίζει να δηλητηριάζει με ιντερνετικά κόλπα την ενημέρωση του κόσμου από το διαδίκτυο. Η πλάκα είναι ότι αυτό γίνεται από ...Αδερφό μας. Έχω πολλά να πω αλλά πρώτα από όλα ένα μεγάλο κρίμα.

Αλλά ας αφήσουμε αδέρφια, ξαδέλφια, ...αδελφές και όρνιθες στην ησυχία τους για τώρα. Άλλωστε όταν πορεύεσαι με το Φως της Αλήθειας δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και η Οικογένεια ποτέ δεν φοβήθηκε την Αλήθεια ακόμη και στα λάθη της.

Τα πράγματα δεν πάνε καλά στη Ιλίσια. Τόσο στο θέμα της εξέδρας που δίνουμε τροφή σε όσους θέλουν να μας εγκλωβίσουν και να μας πειρθωριοποιήσουν αλλά και αγωνιστικά όπου τα παντελόνια και η μαγκιά μάλλον κάπου χάθηκε στον δρόμο...

Την ίδια στιγμή η βιομηχανία παραγωγής φούσκων από την Αμερική συνεχίζεται αλλιώς αντί να λέμε λόγια θα βλέπαμε μερικά ψίχουλα στην Μάνα ή στην καλύτερη μια έμπρακτη οικονομική βοήθεια στην ΚΑΕ μια που το μπαλάκι παίζεται στα χωράφια του Μπάμπη, ενός Μπάμπη που δεν ξέρει από που να πιαστεί. Ίσως από τα παντελόνια του παντελονάτου...

Λοιπόν ας πάμε στο ζουμί κατ' εμέ. Το λέω και θα το ξαναλέω αυτό που είναι πρωτεύον στην σημερινή Α.Ε.Κ. είναι να φύγει χτες κιόλας ο βάτραχος. Κάηκε και με μαθηματική ακρίβεια καίει την Α.Ε.Κ. Δηλαδή τι περιμένουμε να του πάρει και τα σώβρακα ο Αναστόπουλος σήμερα για να συνειδητοποιήσουμε πόσο τραγικός είναι σημερινός και πάντα προδότης προπονητής της Α.Ε.Κ.

Αφού ξεπεράσουμε αυτό που λέγεται βατραχολογία και το πετάξουμε επιτέλους σε μια σκονισμένη γωνία του χρονοντούλαπου της Ιστορίας είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα βρούμε τον δρόμο μας. Βασικά δεν θα έχουμε αυτόν που θα μας διχάζει, αυτόν που θα κανει την βιτρίνα αποπροσανατολισμού του κόσμου.

Λοιπόν Αδμήδηδες, Παπαπάδες και Νοτιάδες δώστε τέλος ή στην καλύτερη δώστε...μια σύνταξη! Εδώ έχει την ομάδα στο -21 και έχω την εντύπωση ότι μάλλον το διασκεδάζει!

Την προηγούμενη εβδομάδα έσπειρα έναν ιό απο εδώ μέσα, δεν ξέρω κάτα πόσο θα καταφέρει έστω και λίγο να αγγίξει τον Παππά. Ελπίζω να τα βάλει κάτω και αυτός και οι υπόλοιποι εκεί μέσα ή τουλάχιστον όσοι έχουν μείνει και να συνειδητοποιήσουν ότι η επόμενη μέρα για την Α.Ε.Κ. δεν είναι ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες, ούτε καν το προπονητικό που πάλι έγινε μέρος της δημοσιότητας αλλά το γήπεδο και μιλάμε για Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί στα Ιερά και Αγιασμένα μας χώματα.

Ήδη πλησιάζουμε τις 2.500 μέρες χωρίς γήπεδο, 2.500 μέρες χωρίς πνευμόνια. Κρατάμε την αναπνοή μας αλλά για πόσο ακόμη; Κοιμάμαι και ξυπνάω με την αγωνία να γίνει το θαύμα και μια μέρα να ανοίξω τα μάτια και να το δω όρθιο και περήφανο το Σπίτι μας.

Όσο πιο γρήγορα καταφέρουμε να γυρίσουμε Σπίτι μας , τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχουμε να βρούμε το Φως που σιγά σιγά αλλά σταθερά εγκαταλείπει και την Α.Ε.Κ. και τους ΑΕΚτζήδες.

Η Βασίλισσα δεν τα κατάφερε και πλέον μπαίνει σε επικίνδυνο τούνελ που με παντελόνια ή χωρίς είναι πολύ πιθανόν να μας οδηγήσει στο απευχθές μοιραίο. Δυστυχώς την άλλη εβδομάδα θα είναι πάλι Μόνη της και μετά μας περιμένουν τα Τρίκαλα όπου εάν ο χτεσινός αγώνας ήταν τελικός εκείνος θα είναι ρώσσικη ρουλέτα και θάνατος!

Αλλά έτσι είναι όταν ο εγωισμός διώχνει τον Φλεβαράκη που ήθελε και πονούσε για να την σώσει και στην θέση του έρχεται ο παντελονάτος και ο μάγκας που θα μας δείξει τον δρόμο για το ...Ρέθυμνο!

Και επειδή πάλι τα παπαγαλάκια μιλάνε για τον Τίγρη, πιο πιθανό είναι να δούμε τον πρόεδρο της πχ. Ηλιούπολης να δείξει ενδιαφέρον για την Α.Ε.Κ. παρά ο περιμένουμε να βάλει πλάτη!

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...Να υγειαίνετε, να ευτυχείτε και να προσέχετε Αδέλφια μου Ενωσίτες. Ο Άρχοντας ήταν στην θέση του. Η Πέγκυ έρχεται κοντά μας..

                                                                                                                                 paRa-NOID

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Ο μεγάλος τους πόνος



Είναι για μια ακόμη φορά να σώσουν το αμφίβιο, να σπιλώσουν και να διασύρουν τον ΧΧ. Για αυτούς η Α.Ε.Κ. δεν υπάρχει παρά μόνο για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους και να κερδίσουν μερικά λεπτά δημοσιότητας. Τα υπολέιμματα της "τυρόπιτας" δεν έχουν τα κότσια ούτε να υπογράψουν τα φέιγ βολάν! Ερπετά και αμφίβια, γλοιώδη και φαρμακερά μια ζωή.

Ψηφίστε και εσείς για την παραμονή του Βάτραχου

Αφού το βάτραχος365.gr έβγαλε το δικό του δημοψήφισμα, Είπαμε να κάνουμε και εμείς ένα για να σώσουμε το σπάνιο είδος αμφιβίου από την εξαφάνιση και την γρήγορη συνταξιοδότηση!
Εδώ ρίχτε τον...


ΨΗΦΟ
σας.

Απολαύστε τον...



Είναι για λύπηση και για ...συνταξιοδότηση!

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 17-01-2010

Ξεσηκωθείτε Αδέρφια. Όλοι στα όπλα. Να ανέβουμε αν χρειαστεί και στο βουνό. Όλοι αύριο στην Γράμμου να σώσουμε , όχι την Α.Ε.Κ. αλλά τον βάτραχο. Άλλωστε το γόητρο του βάτραχου έχει μεγαλύτερη σημασία από την Α.Ε.Κ, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω τις τελευταίες μέρες από αγνώστου προέλευσης βατραχοπαδούς, βατραχολάγνους του κλασσικού τύπου αλλά και του ηλεκτρονικού.

Τα συγχαρητήρια μου για μια ακόμη φορά στην βατραχοενημέρωση365.gr εκεί όπου ...η διαβούλευση και το ανάθεμα στην Οικογένεια και στον ΧΧ πάει σύννεφο. Μπράβο “αδερφέ”!

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως για την αυριανή μέρα των Α-μετόχων. Εάν έχουν σκοπό να αρχίσουν το ξεκαθάρισμα του τοπίου στην ΠΑΕ αυτό ξεκινάει με το καλημέρα άδειασμα στον μοναδικό υπεύθυνο του -19. Ναι, λεω και το τονίζω του μοναδικού υπεύθυνου γιαυτό το αγωνιστικό χάλι που βλέπουμε.

Τελικά αποδείχτηκε έστω και μετά από 14 μήνες ότι ούτε μάγος είναι μα ούτε και ικανός να κουμαντάρει την Α.Ε.Κ. Βιτρίνα τον έβαλαν για να τους καλύψει και αυτός τα έχει κάνει μαντάρα. Και μιλάμε για μια Α.Ε.Κ. που σε άλλες εποχές θα την είχε σούζα στο ένα πόδι. Οι άλλες εποχές βέβαια είναι πριν το 1996, πριν την προδοσία για όσους τυχόν έχετε ξεχάσει ή δεν γνωρίζετε τι είχε γίνει τότε.

Όπως και να το πάρεις το πράγμα για το τρίτο και φαρμακερό πέρασμα του βάτραχου από τον πάγκο της ομάδας, που με περισση ευκολία και πολλά ντόλαρς πούλησε το 1996 δίνοντας έτσι το δικαίωμα στους σιχαμένους του Πειραιά να “νομιμοποιήσουν” τον βούρκο της παντοκρατορίας τους από τότε, ο βάτραχος δεν έδωσε και δεν μπορεί να δώσει τίποτα πια. Τ-ι-π-ο-τ-ά! Και ας χτυπιέται όσο θέλει ο Τριτοματάκιας στην ΕΡΑ, Χριστόφορε κέρασε τον κάνα λουκούμι!

Ας το πάρουν λοιπόν χαμπάρι οι Α-μέτοχοι ότι όλοι αυτοί που τις τελευταίες μέρες τους πυροβολάνε όχι για όσα τραγικά λάθη και εγκλήματα έχουν κάνει 5 χρόνια τώρα αλλά για να σώσουν το τομάρι του αμφίβιου θα το κάνουν έτσι και αλλιώς, είτε παραμείνει είτε όχι η ντροπή του 1996. Εδώ οι ίδιοι έγιναν ασπίδα της φούσκας από το Σικάγο μόλις τους υποσχέθηκαν χαρτζιλικια και καρέκλες, θα κολώσουν τώρα να συνεχίσουν να τα χώνουν που είναι να φύγει ο έρωτας τους;

Φυσικά και δεν περιμένω από την ντροπή του πάγκου να σηκωθεί και να φύγει από μόνος του, τουλάχιστον πριν ικανοποιηθεί οικονομικά. Βλέπετε ο χρηματόδουλος το πρώτο που μετράει είναι το οικονομικό. Άντε λοιπόν δώστε του την σύνταξη να ξεμπερδεύουμε.

Δυστυχώς σαν Α.Ε.Κ. έχουμε πέσει πολύ χαμηλά σε όλους τους τομείς. Όποιος θέλει βγαίνει και μας πετάει μια μπανανόφλουδα και την πατάμε. Τουλάχιστον ας σταματήσουμε την κατρακύλα του -19 γιατί έχει ακόμα βάθος . Άν χτες ο μαλλιάς της γριάς δεν τον έπιασε και αυτός κορόιδο προβλέπω την επόμενη αγωνιστική ο μουστάκιας των παγουράδων να του πάρει ταυτότητα και το σώβρακο μαζί. Εδώ τον έκανε γιο γιο το Γι-Δι, τι να λέμε τώρα; Αλλά ξέχασα πάντα οι άλλοι θα φταίνε! Άντε λοιπόν δρόμο λέμε...

Δεν θα μπω στο τριπάκι σήμερα να αναλύσω τα διοικητικά της ΠΑΕ. Λίγο πολύ όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ότι χάσαμε 5 και βάλε χρόνια πιστεύωντας τον... “μόνη ξανα δεν θα σε αφήσω” γνωστό και ως καπετάνιο που στην φουρτούνα εξαφανίστηκε. Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να περιμένουμε και την αυριανή μέρα αφού ότι και να γίνει η ΠΑΕ δεν θα αλλάξει ουσιαστικά χέρια παρά μόνο τι γραμμή θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα και με ποιόν μπροστινό.

Τα όσα βλέπουν πάλι το φως της δημοσιότητας για δραστηριοποίηση του Τίγρη μάλλον ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας που απευθύνεται σε ιθαγενείς κάποιας ξαχασμένης από τους χρόνους, φυλής της Αφρικής, τα εκλαμβάνω.

Δεν περιμένω να δώ τι θα γίνει αύριο αλλά το τι θα επακολουθήσει από την επόμενη μέρα και όσο δεν θα εμφανίζεται κάποιος να αναλάβει και να αγοράσει την ομάδα τότε με απλή λογική τα επόμενα μονοπάτια που έρχονται είναι σίγουρα δύσκολα, επικίνδυνα αλλά και συγκεκριμένα. Ας έχουν όμως υπόψιν τους οι Α-μέτοχοι ότι το πράμα έχει φτάσει στα άκρα ...του γκρεμού και ο κόσμος σε επικίνδυνα όρια, πολύ επικίνδυνα.

Τόσα χρόνια κάποιοι πονηροί κατηγορούσαν την ORIGINAL ότι πάντα χωνόταν και δημιουργούσε προβλήματα στην ΠΑΕ, κάπως όπως και στην ΚΑΕ τις προάλλες και τώρα οι ίδιοι πονηροί βγάζουν χολή γιατί δεν κάνει ...Ντού! Κρατήστε αυτά που σας γράφω παρακάτω. Εδώ είναι η ORIGINAL και όσο και αν ξενίζει κάποιους η “απουσία” της, τους ίδιους βέβαια που θα ξένιζε και η “παρουσία” της, η θέση ή καλύτερα η “μη θέση” που θέλουν κάποιοι να προυσιάσουν που έχει πάρει απλά ξεβρακώνει τους πάντες. 14 μήνες ανέχεται τον βάτραχο, 5 χρόνια άντεχε την σπίλωση από τον άνθρωπό της, πόσα χρόνια αντέχει τις πισώπλατες μαχαιριές από “φίλους” και εχθρούς, 2 χρόνια τωρα κουβαλάει στις πλάτες της όλη την Μάνα Α.Ε.Κ και αν θέλει και ο Θεός μέχρι και για την Νέα Φιλαδέλφεια θα έχουμε νέα.

Έπιασα Νέα Φιλαδέλφεια. Πάντα ευαίσθητο το θέμα αυτό. Τελικά η πίτα κόπηκε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα την προηγούμενη Κυριακή έστω και αν η νέα σημαία ακόμα δεν πήρε την θέση της. Και επειδή τον τελευταίο καιρό βλέπω πολύ τον Παππά να φιγουράρει επιτέλους δυναμικά στην ΠΑΕ, του πετάω την πάσα! Μακάρι να την πιάσει και να βάλει γκολ, βασικά προέχει να καταφέρει να καταλάβει τι σημαίνει για την Α.Ε.Κ. αλλά και τον κόσμο που την περιβάλλει, τι σημαίνει Γήπεδο της Α.Ε.Κ. στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Εάν ήμουν Παππάς και είχα το χρήμα να φυσάει δεν θα κοιτούσα πουθενά αλλού αλλά στο πως να βρω τρόπο να στήσω το Σπίτι της Α.Ε.Κ. στην φυσική του θέση. Ξέρω ότι μιλάμε για πολλά λεφτά αλλά είμαι σίγουρος ότι εφόσον ο Παππάς πονάει την Α.Ε.Κ. και δεν έμπλεξε μαζί της μόνο για το θεαθήναι θα μπορούσε να μπει μπροστά, να αγοράσει και τον χώρο δίπλα της Μπριττάνια, πριν το καρπωθεί ο δήμος(βρε τον δήμο!), ο ρόμπε ντι κάππας ή όποιος άλλος και το χάσουμε και είμαι σίγουρος ότι ούτε ο Παππάς θα έχανε αλλά ούτε και η Α.Ε.Κ.

Μακάρι να ήμουν ο Παππάς και να είχα το χρήμα και θα ήμουν σίγουρος ότι η ιστορία με ευκολία θα έσβηνε και τα όποια λάθη, τραγικά λάθη έγιναν και γίνονται από το 2004 και μετά. Μακάρι να ήμουν ο ιός της Νέας Φιλαδέλφειας και να τρύπωνα στο κεφάλι του Παππά. Θα του πρότεινα πριν την αυριανή ΓΣ στην Γράμμου να πήγαινε να περπατήσει τα Ιερά Χώματα...μπας και μολυνθεί από το ιό! Από τους υπαρκτούς ΑΕΚτζήδες του σήμερα που έχουν οικονομική επιφάνεια πιστεύω ότι είναι από τους λίγους που μπορούν να ξεκινήσουν μια ιστορία που 5 χρόνια τώρα μικραίνει και κρυώνει τον κόσμο.

Άλλωστε έτσι όπως πάει το καράβι και εάν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό διοικητικά και με το απόλυτο κενό στον πάγκο η Ριζούπολη που είναι 2 δρασκελιές δρόμο από τα μπάζα της Νέας Φιλαδέλφειας του χρόνου θα φαντάζει τεράστια!

Στην Βασίλισσα ο Μπάμπης έκανε και κάνει του κεφαλιού του και πολύ καλά κάνει αφού αυτός λέει ότι πληρώνει και κάνει κουμάντο. Ελπίζω μόνο κάποια στιγμή να μάθουμε όλοι τι πληρώνει και όχι να έρθει η μέρα που θα ξαναπαραιτηθεί , αληθινά αυτή την φορά, και να ψάχνουμε να βρούμε την ORIGINAL να σώσει τα συντρίμια!

Ούτε τα μπλόκα μας σταματάνε ούτε οι κατολισθήσεις. Η πίτα κόπηκε στο Ηράκλειο με κάθε μεγαλείο και κουζουλό κόσμο. Η Βασίλισσα δυστυχώς έχει μείνει πολύ μόνη της γ... το κεφάλι μας. Τα κορίτσια μας ετοιμάζουν για τα καλύτερα και ο Αετός βρήκε την φωλιά του κάπου εκεί στην Γλυφάδα στην αγκαλιά της Φώφης και του Γκα-Γκα-γιώργου!

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com όπου η επαφή προσπαθώ να είναι ημερήσια.

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... είναι τόσο απλά τα πράγματα, η επόμενη μέρα δεν πρέπει να έχει βάτραχο. Ελπίζω να μην προλάβει να γυρίσει ούτε από την Θεσσαλονίκη. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε μετά...

paRa-NOID

Πόση κατηφόρα μας έχει μείνει ακόμα;


Τι θα γίνει κύριοι ΑΜΕΤΟΧΟΙ, για πόσο ακόμα θα το κωλοβαράτε; Κάντε την πρώτη σωστή κίνηση και απολύστε τον αφού δεν παραιτείται. Εάν ψάχνετε και σας ενδιαφέρει ένα καλύτερο αύριο για την Α.Ε.Κ. αυτό ξεκινάει με το να γυρίσει σελίδα η Α.Ε.Κ. και στείλει στον αγύριστο τον βάτραχο!

Άντε κουνηθείτε γιατί έρχεται και ο μουστάκιας από τα Γιάννενα!

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Συνέντευξη Τύπου


με θέμα την αντοχή των αμφιβίων στις πολικές θερμοκρασίες, -19 και βαλε, θα δώσει το σπάνιο είδος που εκτρέφει εδώ και 14 μήνες η ΠΑΕ.

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΈΡΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΟΥ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ -19!

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ. ΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ.

Η Συνταγή έχει ως εξής

Πρώτα φεύγει ο ...

...και μετά έρχεται η



Οι υπόλοιποι κάντε δημοψηφίσματα και μαζευτείτε στην Γράμμου να κλάψετε όλοι μαζι!

Ξεκολλήσαμε λίγο...


Και αφού ξεμπερδέψαμε με γιορτές και πανηγύρια με ξενοδοχεία και "Φλεβαράκηδες", ξαναβρήκαμε τον δρόμο για να βάλουμε την μπρίζα στο λάπτοπ και να έρθουμε σε επαφή με τον μυσταγωγικό κόσμο του διαδικτύου.
Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλα τα Αδέρφια...

Έχει να γίνει του κώλου λέμε! Απολαύστε τις μέρες που έρχονται και στηρίξτε με όλες σας τις δυνάμεις κάθε είδους σφυγμομέτρησης που θέλει τον βάτραχο να παραμένει στον πάγκο. Άλλωστε ποιός άλλος θα μπορούσε να μας έχει -19 με ελπίδα αύριο η θερμοκρασία να πέσει και άλλο; Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι αρκεί το βατράχι να μην λερώσει την ...σερβιέτα του!

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 10-01-2010

Τι εβδομάδα και αυτή; Γεμάτη με πολλά και διάφορα μπαχαρικά από πέρα ως πέρα. Με τα καλά της, τα κακά της και τα αμέτρητα συναισθήματα πότε χαράς, πότε λύπης και πότε περισυλλογισμού και φυσικά στην αναμονή του...εκτός εάν, όπου παρέμεινε κολλημένος και ο Μάρκος και φυσικά και εμείς οι υπόλοιποι.
Ας πιάσουμε το πράγμα από το προηγούμενο Σάββατο όπου οι χιλιάδες εν αγωνία για το μέλλον της Α.Ε.Κ. της ΠΑΕ βασικά, ΑΕΚτζήδες των ραδιοφωνικών παρεμβάσεων, της διαδικτυακής αποχαύνωσης, της 365βατραχοενημέρωσης και των εφημεριδοανακοινώσεων δεν κατάφεραν, δεν καταφέραμε να γεμίσουμε το κλειστό του Ελληνικού.
Η Βασίλισσα το πάλεψε και για λίγο έλειψε μέχρι και ο Μπάμπης να βάλει στην άκρη τον αλόγιστο εγωισμό του και να πειστεί ότι ο Φλεβαράκης άξιζε την υποστήριξη του, κάτι που καιρό τώρα δεν υπήρχε, κάπου εκεί όπου τόσο τα παντελόνια όσο και η μαγκιά που τόση κουβέντα γίνεται τις τελευταίες μέρες είχαν πάει περίπατο. Ακόμα και ο Θεός μας έδινε την μπάλα για να “λουκουμαδιάσουμε” τους γαύρους και αντι αυτού τα λάθη των παικτών και οι υπόλοιπες δυνάμεις του σύμπαντος έκαναν ότι ήταν δυνατόν ώστε τελικά το “κακό” να επικρατήσει. Κρίμα.
Τα όσα διαδραματίστηκαν στο ημίχρονο τα θεωρώ από ανόητα εώς “γαύρικα” και κάποια στιγμή πρέπει να αναλογιστούμε για μερικά πράγματα που έχουν σχέση με την συμπεριφορά μας στην εξέδρα και κυρίως να βάζουμε το πάνω μας κεφάλι να δουλεύει και όχι αυτό λίγο πιο κάτω από τον αφαλό. Οι 2 αγωνιστικές και τα 20 χιλιάρικα αλήθεια πόσο μας τιμάνε και τελικά πόσο μας πονάνε που σηκωθήκαμε τόσοι να κοπανήσουμε έναν κωλόγαυρο;
Η παραίτηση του Φλεβαράκη μερικές μέρες μετά και σε μια ημέρα που το Καλό θα ξέσκιζε με υδραυλικό τρόπο το κακό φρόντισε απλά να μου υπενθυμίσει το πόσο κακός σύμβουλος είναι ο εγωισμός και πόσο επικίνδυνο το καλάμι. Τα συμπτώματα Ναπολεοντισμού, Νικολαϊδισμού εάν θέλετε τα είχα προσέξει καιρό τώρα και λυπάμαι πολύ Μπάμπη που δεν τα βλέπεις εσύ όταν αντικρύζεις καθρέπτη. Άκου εκεί να μας μιλας για “ηθικούς αυτουργούς”! Εσύ μπήκες μπροστά, εσύ κάνεις κουμάντο. Κάνε λοιπόν ότι νομίζεις να αποδείξεις και σε όλους ότι η ORIGINAL δεν κάνει κουμάντο. Καληνύχτα.
Ας το πάρετε χαμπάρι λοιπόν όλοι ότι ο μόνος “ηθικός αυτουργός” που υποκινεί αυτό που λέγεται Οικογένεια της ORIGINAL ήταν, είναι θα παραμένει πάντα μόνο η Καρδιά μας. Αυτή πάντα μας οδηγεί και αυτή έχουμε για συντροφιά όταν οι υπόλοιποι πάτε για ύπνο ή κρύβεστε όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.
Όσο για σένα Μπάμπη εύχομαι το γρηγορότερο να “απεγκλωβιστείς” το γρηγορότερο από την Βασίλισσα, να γυρίσεις πίσω στην οικογένεια και τα παιδιά σου, στα οποία δεν χρειάζεται να μου τα ορκίζεις για να σε πιστέψω.
Κώστα Φλεβαράκη λυπάμαι που τελείωσε έτσι άδοξα η παρουσία σου στην Βασίλισσα. Ενάμισυ χρόνο τώρα περάσαμε πολλά και δύσκολα μαζί. Τα όσα ειπώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην Γλυφάδα και έτυχε να είμαι και εγώ παρών θα τα κρατήσω μέσα μου και ας μην ντρέπονται κάποιοι να μας μιλάνε για “ηθικούς αυτουργούς”. Όσο για τον “παντελονάτο” και τον “μάγκα”, πρόσεξα πόσο παντελονάτος και μάγκας είναι και πόσο σέβεται την λαϊκή βούληση με το να μην αναλαμβάνει την ομάδα για την Θεσσαλονίκη, όπου τελικά χασαμε, και να μου χρίζεται κατόπιν προπονητής, μια συμφωνία άλλωστε που προϋπήρχε της παραίτησης Φλεβαράκης και ήταν σε στάση αναμονής μέχρι να ...παραιτηθεί ο κόουτς που αγαπήθηκε από τον κόσμο.
Μεταξύ άλλων η Βασίλισσα πέρα από τα ατελείωτα χρέη που την περιβάλλουν παραμένει αιχμάλωτη στις ορέξεις των μανατζαραίων που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της. Εδώ και αν έχουμε μάχες!
Βρε τι γίνεται με αυτή την ξινίλα στους πάγκους μια του ποδοσφαίρου και τώρα και της Βασίλισσας; Και αφού μας έσωσε ο βάτραχος τώρα ήρθε να μας σώσει ο “κωλοδάχτυλος”! Αμήν!
Ευτυχώς που την Τετάρτη βράδυ ήμουν στην Γλυφάδα και δεν βρέθηκα και πάλι όπως είχα κάνει την προηγούμενη βραδιά μαζί με καμιά ακόμα 300άρα “καμένους” στην Αττική Οδό να βλέπω και να ακούω τους διάφορους “άκαυτους” να συγχαίρουν τον πολυνίκη βάτραχο!
Ευτυχώς το προηγούμενο βράδυ γεμίσαμε την Καρδιά μας, άραγε ηθικούς αυτουργούς εδώ δεν είχαμε, και φτάσαμε έξω από το ξενοδοχείο και προσπαθήσαμε με τον δικό μας τρόπο να δώσουμε και λίγη από αυτή την Καρδιά και στους πάικτες της Α.Ε.Κ. Ο Αρχηγός σηκώθηκε ψηλά σε χρόνο dt και είπε αυτά που είχαμε να πούμε. Δεν ζητήσαμε νίκη, ζητήσαμε να ματώσουν και να σεβαστούν την φανέλα, να παίξουν και λίγο για αυτή. Έχω την εντύπωση ότι τα λόγια του Αρχηγού αφού μεταφραστήκαν με πολυπολιτισμικό τρόπο και στους υπόλοιπους παίκτες, έπιασαν τόπο.
Το τι εγινε το επόμενο βράδυ είναι πλέον γεγονός και το χαρήκαμε όλοι έστω και αν δεν υπήρχε παρούσια του κόσμου μας στο Καραϊσκάκη και έπρεπε να υπομείνουμε την χουντικής νοοτροπίας μετάδοση του αγώνα από τα τσιράκια του γαύρου που πληρώνουμε όλοι μας στην ΕΡΤ.
Η Α.Ε.Κ. λοιπόν με το δεξί, ο γαύρος με το αριστερό και ο Σκόκο με το μεσσαίο...του υδραυλικού το εργαλείο όπως με εύγλωτο τρόπο μας ζωγράφιζε ο Αρχηγός προχτές το βράδυ εκεί στο Δωματιάκι, εκεί όπου το ΦΩΣ ποτέ δεν θα πάψει να μας Φωτίζει τον δρόμο και την Καρδιά! Πολύχρονος Αρχηγέ...Θα ήθελα εδώ να να δώσω μια χρήσιμη διαφημιστική πληροφορία σε κάθε γαύρο. Στην Νέα Καρβάλη, λίγο έξω από την Καβάλα υπάρχει το καλύτερο κορνέ της Ελλάδας και επειδή τυχαίνει ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου να είναι θείος του Κωστένογλου θα φροντίσει να σας περιποιηθεί ιδιατέρως.
Μια ΝΙΚΗ όμως σαν αυτή της Τετάρτης δεν θα έχει κανένα μα κανένα αντίκρυσμα εάν σήμερα με τους Περιστεριώτες σκοντάψουμε και πλουτίσουμε τους στοιχηματζήδες και δώσουμε την ευκαιρία στον πολυνίκη βάτραχο να αρχίσει και πάλι να αναζητεί τους 5 του Θρασύβουλου που ποτέ δεν κατανόμασε και φυσικά δεν έδιωξε από την ομάδα.
Και για να μην ξεχνιώμαστε εάν κάποιοι περιμένουν κάτι να αλλάξει στην ποδοσφαιρική Α.Ε.Κ. αυτό ξεκινάει με την συνταξιοδότηση του βάτραχου και μετά σειρά θα πάρουν τα υπόλοιπα. Δεν είναι παράλογο αυτό που λέω εκτός εάν είσαστε από αυτούς που πιστεύετε έτσι εύκολα και στα παραμύθια της Κοζώνειας Πολιτείας οπότε είστε απόλυτα δικαιολογημένοι.
Η Α.Ε.Κ. στην σημερινή κατάσταση που βρίσκεται χρειάζεται ένα αναπαρθένεμα, μια αναγέννηση, χρειάζεται κάποιον να μπει μπροστά και να την πονάει ή τουλάχιστον να την καταλαβαίνει. Γωνιακό μαγαζί είναι δεν θα χάσει. Σε λίγες μέρες μπορεί να έχουμε πολλά ευχάριστα για πολλά πράγματα και για πολλά από τα θέματα που μας καίνε. Δεν ορκίζομαι σε αυτό αλλά θέλω να πιστεύω ότι κάτι καλό μπορεί να βγει. Μακάρι ο Βίκτωρας, ο παλιός μου δάσκαλος, να αστράψει το ντιρέκτ που περιμένουμε και με ένα επερχόμενο απτσάκι να δούμε όλοι μαζί ....Αστεράκια!
Βέβαια ακόμα και εδώ η Κοζώνεια Πολιτεία πριν μερικές εβδομάδες φρόντισε να βάλει το χεράκι της και να προσπαθήσει να τσαλακώσει μια προσπάθεια που γίνεται στην Μάνα Α.Ε.Κ. ξυπνώντας έτσι τους εβραίους της Θεσσαλονίκης που μυρίστηκαν ψητό και έχουν βάλει γιαχβέδες και αβραάμηδες να φτάσει το πακέτο στην γριά και όχι στην Α.Ε.Κ. Ίδωμεν.
Το να βγάζει κάποιος φαρμάκι κατά της Οικογένειας από τις σελίδες της Ψ-Ωρας και να μας μιλάει για τα παλιά μόνο ως ανέκδοτο το εκλαμβάνω. Λυπάμαι που οι “τυρόπιτες” με γέμιση αντιΧΧρηστιλίκι έχουν οδηγήσει κάποιους σε μονοπάτια μακριά από την Οικογένεια και το πνέυμα της , το παλιό, το τωρινό και το ερχόμενο.
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Ήρθανε τα Φώτα και ο Φωτισμός, να που ήρθε και ο υδραυλικός! Άντε να έρθει και η Νέα Φιλαδέλφεια, όχι μόνο σήμερα που κόβεται μια πίτα εκεί, ανεβαίνει και η σημαία.
paRa-NOID

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 03-01-2010

Ακόμα γυρίζει το μυαλό μου, σίγουρα όχι από τις Σέρβικες ρακές που σε αφθονία δοκίμασα, ίσως να φταίνε και τα πολλά χιλιόμετρα που έχω κάνει τις τελευταίες μέρες ή το ότι με όσους ΑΕΚτζήδες που μιλάω όλες αυτές τις γιορτινές, για άλλους όμως μέρες, από την μια άκρη της Ελλάδας ώς την άλλη και ακόμη παραπέρα η ανησυχία, ο προβληματισμός ακόμα και ο εκνευρισμός είναι πλέον καθημερινό μας βίωμα.
Γυρίζει και τριγυρίζει το μυαλό όλων μας και ψάχνει να βρει διέξοδο στο αδιέξοδο που μας τριγυρίζει, μας ραγίζει και όπως φαίνεται έτσι όπως πάει στο τέλος θα μας τσακίσει εκτός εάν... Όσες ευχές και αν έρχονται φαίνεται να μην μπορούν να πιάσουν τόπο. Η Φλόγα και το Φως της ελπίδας συνεχίζει να υπάρχει αλλά...
Καλή χρονιά να έχουμε Αδέλφια μου Ενωσίτες, Αδέλφια της Οικογένειας. Ξέρω ότι όλα γύρω μας μοιάζουν τόσο μαύρα, στενάχωρα και με έντονα σημάδια σήψης και παρακμής και για μια ακόμη φορά μένουμε μόνοι να μην αφήσουμε την απογοήτευση να μας νικήσει και στο τέλος να μας συντρίψει.
Ας πάμε και σε κάποια ευχάριστα. Ναι υπάρχουν και αυτά έστω και αν δεν ανήκουν στα στενά πλαίσια αυτού που λέγεται Α.Ε.Κ. αλλά που σίγουρα αποτελούν ένα ολοζώντανο κομμάτι της και για μένα προσωπικά ένα λαμπρό σημάδι ζωής, έστω αν προέρχεται χιλιάδες χιλιόματρα μακριά.
Για τρίτη φορά τα Αδέλφια της Μελβούρνης κατάφεραν να κατακτήσουν το Κύπελλο έναντι της ομαδας Clarendon Corner στο αγώνα που έγινε λίγες μέρες πρίν στην Μελβούρνη. Για τους πολλούς αυτό δεν λέει και πολλά όμως όποιος έχει γνωρίσει αυτά τα παιδιά από εκεί κάτω, το να φοράνε την φανέλα της Α.Ε.Κ. και να κερδίζουν αυτό το κύπελλο σημαίνει πολλά. Πιστεύω ότι η δική τους αγάπη για την Α.Ε.Κ. είναι ένας πολύ καλός οδηγός για όσους εδώ πέρα έχουν χάσει τον δρόμο της αγάπης τους προς την Α.Ε.Κ.
Σήμερα το καθήκον μας καλεί να βρισκόμαστε στο Ελληνικό, να καταφέρουμε να γεμίσουμε το γήπεδο και αν θέλει και ο Θεός, γιατί μόνοι μας για να λέμε την αλήθεια δύσκολα το βλέπω, να ρίξουμε στο καναβάτσο τον γαύρο και να του δώσουμε να φάει και λίγο από το γλυκό που σερβίραμε τα σκουλήκια πριν 15 μέρες. Επίσης να μην πέσουμε στην λούμπα να ασχοληθούμε με νυν ερυθρόλευκους πάικτες που κάποτε τους ταίζαμε.
Μου κάνει εντύπωση πάντως ο συνεχιζόμενος “πόλεμος” φθοράς στον Φλεβαράκη, λες και για την κατάντια της Βασίλισσας φταίει μόνο αυτός. Αντι να κοιτάμε να σώσουμε ότι έχουμε και να κρατήσουμε όπως και όσο μπορούμε όρθια την Βασίλισσα, μέχρι να βρούμε κάποιον να βγαλει από τον λάκκο με τα φίδια τον Μπάμπη και όσους είναι δίπλα του, αφήνουμε τον κάθε... κουνούπα να μας τσιμπάει για να βγάλει μεροκάματο!
Όσοι λέτε ότι πονάτε την Α.Ε.Κ. σε κάθε προέκταση της καλό θα ήταν σήμερα να δώσετε το παρόν με την αληθινή παρουσία σας και όχι αυτή που κατακλύζει ραδοφωνικές αρβύλες της κακιάς ώρας και ιντερνετικά ποσταρίσματα σε ιστοσελίδες που πουλάνε aekοσύνη, aekοενημέρωση, βατραχολαγνεία και ατελείωτη ευχαρίστηση να βρίζουν την ORIGINAL και τον ΧΧ.
Όσοι αγωνιάτε για το που οδεύει η ποδοσφαιρική Α.Ε.Κ. και όσοι καταφέρετε να βρεθείτε στο Ελληνικό σήμερα και κοιτάζοντας την Βασίλισσα δεν θα αργήσετε να καταλάβετε ποια είναι τα επόμενα βήματα και του ποδοσφαιρικού τμήματος, εκτός εάν σύντομα βρεθεί ο από μηχανής Θεός!
Όσοι επιμένετε να ελπίζετε ότι ο από μηχανής Θεός έχει σχέση με την Κοζώνεια Πολιτεία τότε λυπάμαι που σας στεναχωρώ αλλά σε κάθε νέο επεισόδιο αυτής της παράστασης το θέμα μάλλον θυμίζει κωμωδία βιντεοκασσέτας που μόνο ο Ταμτάκος λείπει για να δέσει η σκηνοθεσία.
Εάν ο Μπόμπ που μέχρι και την Μάνα Α.Ε.Κ. λέει πονάει είχε κάτι να δώσει πολύ απλά θα είχε στείλει έστω και ένα χιλιάρικο, από τα million dollars που έχει, να κόψουμε και φέτος την πίτα, όπως για πρώτη φορά κάναμε πέρυσι, να κόψουμε και ένα κομμάτι στο όνομα του, δεν λέω να αναλάμβανε τα έξοδα ενός τμήματος ή έστω την χορηγία της φανέλας, όπου εδώ μέχρι και ο Τίγρης δεν υπάρχει. Αλλά εδώ μιλάμε ότι ούτε φλουρί δεν έχουμε δει από το Αμέρικα θα δούμε και χίλια ευρώ; Το ανέκδοτο με τον τίγρη το αφήνω για άλλη φορά.
Από την άλλη στην ΠΑΕ έχουν χάσει τον μπούσουλα και πολύ φοβάμαι ότι ένα άσχημο αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη θα απελευθερώσει όλα τα κακά από το πυθάρι, και όχι κουτί, της Πανδώρας και με έναν βάτραχο στον πάγκο που θα θέλει να βγει από πάνω αλώβητός και χωρίς να τσαλακωθεί το τσουλούφι του για μια ακόμη φορά, άλλωστε πάντα οι άλλοι φταίνε!
Είμαι περίεργος με τι ψυχολογία θα πάει η ομάδα στον Πειραιά. Φαντάζομαι ο βάτραχος θα βγάλει έναν πύρινο λόγο σε μορφή στάχτης όμως και ο Θανόπουλος ως τέως Πρόεδρος που όμως ακόμα ασκεί εξουσία και δεν έχει φάει ακόμα ξύλο και ας διαβάζουμε στις εφημερίδες τις “απειλές” θα συνοδεύσει την ομάδα ....στο άγνωστο με βάρκα χωρίς σωσίβιο!
Ελπίζω πάντως οι επόμενες μέρες να είναι οι τελευταίες της τριλογίας του βατράχου και να μας αδειάσει μια και καλή την γωνιά. Δεν τον χρειάζεται άλλωστε η Α.Ε.Κ. για να παλεύει 17 βαθμούς πίσω από την κορυφή και την 7η,8η ή 10η θέση. Είναι κατάντια να παίζεις στην Τρίπολη και να σου κάνουν πλάκα για Β εθνική οι ντόπιοι.
Όσο πιο γρήγορα κλείσει αυτό το μαύρο κεφάλαιο του προδότη τόσο πιο εύκολα θα προχωρήσουμε και στο επόμενο που είναι η διοικητική ανυπαρξία της ΠΑΕ και το καλά παιγμένο κρυφτούλι τους. Τουλάχιστον έτσι τα πράγματα θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα και δεν θα σκοντάφτουν στα στημένα εμπόδια και το αλώβητο τσουλούφι του βατράχου.
Στο επόμενο εικοσαήμερο θεωρητικά πολλά περιμένουν την ΑΕ.Κ. για το αύριο που την περιμένει. Είτε από την Αμέρικα του Νοτιά που ούτε ΓΣ δεν μπορεί να κάνει, μέχρι τον Παππά που του πήρε 5 χρόνια να μπει μπροστά και μέχρι για θέματα που αγγίζουν την υπόθεση της Νέας Φιλαδέλφειας και ο μόνος που την έχει βγάλει καθαρή, κονομημένη και πλέον αδιαφορεί να είναι ο άνθρωπος που το 2004 πάτησε πάνω σε όλους μας τελικά για να φτάσει ο ίδιος λίγο πιο ψηλά.
Σχεδόν 2500 μέρες χωρίς Σπίτι στην Νέα Φιλαδέλφεια και είμαστε ακόμη ζωντανοί. Η Ελπίδα υπάρχει. Το Φως συνεχίζει να φωτίζει. Ο χώρος της Νέας Φιλαδέλφειας είναι η μόνη αληθινή περιουσία της Α.Ε.Κ. όλης της Α.Ε.Κ. που έχει αξία και που ακόμη και με την μορφή των μπάζων που σήμερα την κατακλύζουν αποτελεί ότι πιο σημαντικό έχουμε εμείς οι ΑΕΚτζήδες στα χέρια μας. Ελπίζω οτι το 2010 θα αποτελέσει μια αφετηρία για την λύση του Σπιτιού μας.
Νίκο μου δεν πειράζει όλοι κάνουμε λάθη και ένα ακόμη δεν είναι ικανό ούτε για να σε στιγματίσει μα ούτε και να σε βγάλει από την Οικογένεια. Ξέρω ότι η αγαθή σου πρόθεση εύκολα παρασύρεται από διάφορους πονηρούς που την δική σου παρουσία την χρησιμοποιούν όπως τους βολεύει.
Το 2010 ξαναστεγαζόμαστε στην Ορεστιάδα γιατί έτσι μας αρέσει η μαλαματίνα. Τάνκερ μεγάλη γλώσσα έβγαλες. Κλάμπ στο Σουφλί, μαγεία. Μπύρες στην Αλεξανδρούπολη. Πρωτοχρονιά στο Δωματιάκι. Τα σχόλια περιτεύουν... Ραντεβού δίπλα της.
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...Καλή Χρονιά και επιτέλους ελεύθερη ΑΕΚάρα μου και αν εγώ έφτασα μέχρι την Σερβία, βάτραχε εσύ γύρνα στην Βοσνία!
paRa-NOID

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 20-12-2009

Με τόσα που βλέπουν τα ματάκια μας και ακούνε τα αυτάκια μας σε καθημερινή, για να μην πω σε ωριαία βάση, όχι μια σελίδα γεμίζω αλλά γράφω και βιβλίο. Τώρα τραγωδία θα είναι, κωμωδία, επιστημονικής φαντασίας ειλικρινά δεν ξέρω.
Κάντε επιτέλους ένα ΝΤΟΥ. Να κάνουμε όλοι μαζί ένα ντού. Δεν αντέχετε αυτό που γίνετε με την πολύπαθη και πολυτυρρανισμένη μας Α.Ε.Κ. Νιώθω σαν να βρίσκομαι σε χειρουργικό τραπέζι, να μου έχουν ανοίξει τα σωθικά και όλα αυτά χωρίς αναισθητικό. Πόνος αβάσταχτος και το δάκρυ να έχει απο καιρό στερέψει.
Σήμερα έπρεπε να ήμασταν όλοι σε ένα πούλμαν και να ταξιδεύουμε για Τριπολη και όλοι να ήμασταν ξελαρυγγιασμένοι από την προηγούμενη μέρα στο Ελληνικό. Δυστυχώς η Α.Ε.Κ. και πάλι δεν θα έχει παρά ελάχιστους δίπλα της. Πάλι καλά που η ΠΑΕ δεν έστειλε ειδοποίηση στην ΓΑΔΑ για να αποκλείσει και πάλι την είσοδο στην Τρίπολη σε όσους Έλληνες πολίτες είναι Α.Ε.Κ. Δεν πιστεύω να τα ξεχάσατε και αυτά ορισμένοι;
Τι κρίμα να μην είναι ακόμη πρόεδρος εκείνος ο “άνθρωπος” μας που ήθελε να πλάσει τα πάντα στο ύψος του, για την ακρίβεια στο λίγο πιο κοντό και που τις προάλλες βγήκε στην τιβί και τον λυπόμουν για το πόσο χαμηλά έχει πέσει αφού εκείνο που τον ενδιέφερε ήταν να καθαρίσει το όνομα του και να παίξει το παιχνίδι της κόντρας με τους δημοσιογράφους. Αλήθεια αυτός ο “Σουτέρ”, που τον θυμήθηκα, ήταν προσκαλεσμένος ως συνήγορος; Εκείνο που μας έκαιγε ήταν λέει ο μισθός ...και τα 150 μύρια είχαν ήδη πάει περίπατο!
Αγωνιστικά τι και πως να την πιάσεις την ομάδα. Και μόνο που παραμένει ο ...πολυνίκης, εδώ γελάμε, στον πάγκο, φτάνει για να μας κάνουν πλάκα και εκεί στην Αρκαδία. Αυτός...ο Μπιλ και οι παίκτες μείνανε, ρε τον μπαγάσα πως τα λέει... και κόσμος ρε άχρηστε μικρομνήμονα που θα σου κουνάει μαντήλι σε λίγο καιρό. Οι μέρες του πλέον είναι μετρημένες, άντε να βγάλει και την υποχρέωση στο θείο και άλλοτε εργοδότη του στο Καραϊσκάκη και έτσι επιτέλους να αποφασίσει να συνταξιοδοτηθεί, εάν μέχρι τότε δεν τον έχουν προλάβει οι εναπομείναντες α-μέτοχοι. Εδώ να πούμε πρόλαβε και έφυγε μέχρι και ο Θανόπουλος αλλά μόνο σαν πρόεδρος αφού αποφάσισε να μείνει σαν διευθύνων σύμβουλος! Είναι πολλά τα λεφτά λέμε. Πήγε να πουλήσει και λίγο ιδεολογία στην παραίτηση. Σαν δεν ντρέπονται λέω εγώ.
Όσοι πιστέψατε στον Κοζώνη, δεν σας αδικώ αλλά καλά να πάθετε, τι κρίμα που κάποιοι άλλοι δεν θα πάρετε και την μίζα. Όσοι εύχεστε να φύγουν αυτοί που είναι τώρα και όποιος θέλει ας έρθει μάλλον να το ξανασκεφτείτε καλά, γιατί έτσι λέγαμε και με τον Τροχανά, έτσι λέγαμε και με την ΕΝΙΚ και να που μερικά μόλις χρόνια μετά είμαστε πάλι στην αρχή ή μήπως κοντά στο τέλος; Αυτό που προέχει είναι να είμαστε εμείς δίπλα στην ομάδα.
Μόνο στον Θεό της Α.Ε.Κ. έχω ελπίδα. Ξέρω ότι από εκεί πάνω που είναι στο κρίσιμο σημείο θα απλώσει και πάλι το χέρι του. Κάπως έτσι όπως το άπλωσε και το 2004. Βέβαια λίγο αργότερα μας άφησε στην τύχη μας.
Κάτι ο “άνθρωπος” μας που τόσο ήθελε να δείχνει πιο ψηλός από όλους, τόσο οι διάφοροι καλοθελητές που βρήκαν ευκαιρία να βάλουν “χέρι” στην Οικογένεια, τόσο το θέμα της κακοδιαχείρησης που μέχρι και τον Μάκαρο κόντυνε και τόσο κάποιοι από εμάς στην Οικογένεια που δεν μπορούσαν να κρατήσουν την ορμή τους, κάπως όπως έγινε και προχτές στην Κάντζα έστω και στο πολυ πιο ήπιο και όχι τόσο τραγικό, όπως από το ίδιο κιόλας βράδυ παρουσίασε η συμπαθής τάξη των προσκυνημένων δημοσιογράφων από άτομα της Οικογένειας και μη, το πράγμα ξέφυγε και ο Θεός μας άφησε στην τύχη μας δεμένους με αλυσίδες σε ένα βράχο και ένας αετός(τι ειρωνεία;) να τρώει το συκώτι μας κάθε μέρα.
Για μένα δεν υπάρχει πια Νικολαίδης. Τελείωσε με την παραίτηση του πριν ένα χρόνο και σφραγίστηκε με την ομολογία αποτυχίας και κακοδιαχέιρησης μερικά βράδια πριν που στήθηκα και εγώ μπρός στην τιβί με την ελπίδα να βγάλει το Ντέμη που είχε κάποτε μέσα του και που δυστυχώς για μια ακόμη φορά φρόντισε να μου δώσει να καταλάβω ότι αυτό το παιδί μάλλον ήταν πολύ λίγο για την Α.Ε.Κ.
Ένας Νικολαίδης που όσο και αν προσπάθησε να βάλει ...γκολ με το καλημέρα, να ηρωοποιήθει, να συγκινήσει και να ρίξει τις ευθύνες τις δικές του στους δημοσιογράφους δεν κατάφερε παρά να με απογοητεύσει για μια ακόμη φορά, μην μπορώντας καταρχήν να ζητήσει συγνώμη που το όραμα, όπως ο ίδιος το έλεγε, και χιλιάδες κόσμου τον πίστεψαν κατέληξε σε φούσκα που έσκασε στα χέρια του, έσκασε με τα δικά του χέρια.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σύντομα θα τον διαβάσουμε σε κάποιο λάιφ στάιλ περιοδικό να μας αραδιάζει και όσα δεν πρόλαβε να πει, όχι αυτά που τον ζημιώνουν και τον εκρίναν αποτυχημένο αλλά όλα εκείνα που σαν πολιτικάντης που έχει γίνει θα δώσει στον λαό να φάει, για την ακρίβεια να τσιμπολογήσει! Το δυστύχημα είναι ότι τελικά δεν ήταν ο Προμηθέας που όλοι περιμέναμε, ούτε φωτιά μας έδωσε να φωτιστούμε και να ζεσταθούμε μα ούτε τέχνη και επιστήμη για να βγούμε από τον λάκκο που ήμασταν και παραμένουμε χωμένοι από το 2004.
Αντιθέτως σαν νέος Επιμηθέας ενέδωσε στην προσφορά της Πανδώρας και δεν έδωσε προσοχή στο κουτί που κουβαλούσε! Το άνοιγμα του κουτιού λίγους μήνες μετά τον “γάμο” και τις χαρές, απλά ήταν η αρχή του επίλογου, του οποίου οι τίτλοι τέλους έπεσαν προχτές, για τον ίδιο αλλά όχι ακόμη για αυτά που υποφέρει η Α.Ε.Κ. από την ...κακοδιαχείρηση τις εβδομήντα τόσες μετεγραφές και τα πνευματικά δικαιώματα του Φοίβου και δεν εννοώ τον Φοίβο τον Θεό.
Καταλαβαίνω την οργή ακόμη και το μίσος, εάν θέλετε, αυτών που πήγαν να τον “υποδεχτούν” στην Κάτζα όμως για μια ακόμη φορά έπεσαν στην παγίδα και έτσι μια απλή παρέμβαση, χωρις καμία χειροδικία και χωρίς κανένα σπάσιμο κατέληξε σε φασίζουσα πρακτική που με τόση απλότητα μοίρασαν για λαϊκή κατανάλωση οι διάφοροι δημοσιογραφάρες. Μερικές μέρες πριν βέβαια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, η κατάληψη και το κοπάνημα του Πρύτανη πέρασε στο ντούκου. Το θέτω αυτό ώστε επιτέλους να βρούμε μια άκρη σε αυτή την χώρα τι είναι φασισμός και τι δεν είναι!
Η Βασίλισσα κατρακυλάει, δεν ξέρω τι έχει γίνει στο Ελληνικό χτές αλλά ελπίζω ότι όλοι αυτοί οι ΑΕΚάρες που τους ακούω στα ραδιόφωνα, τους διαβάζω στα διάφορα σάιτ, να πω και ένα μπράβο ρε “αδελφέ” μας Κώστα ωραία δουλεία κάνεις εκεί στο 365, το μυστρί και η λάσπη είναι στα φούλ τους, να βρήκανε τον τρόπο να φτάσουν μέχρι το Ελληνικό. Ναι! Πως το θέλω;
Δεν ξέρω που θα οδηγηθεί η Βασίλισσα και μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Πολύ φοβάμαι ότι το μοιραίο τελικά θα είναι αναπόφευκτο. Και το χειρότερο ότι πλέον η ΠΑΕ οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στον δρόμο που άνοιξε η ΚΑΕ.
Παρακαλούνται οι οπαδοί μας που ακολουθούν την ομάδα της Σάλας να μην μπλέκουν σε καραβίσιες ιστορίες, να μην παραγγέλνουν πίτσες εν ώρα αγώνα και κυρίως να ελλατώσσουν τις μπύρες και το αλκοόλ!
Την ώρα που θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές οι περισσότεροι, ήδη θα έχει τελειώσει ο αγώνας της OriginalMelbourne21 με την ClarendonCorner. Θέλω να πιστεύω ότι το πρώτο τρόπαιο για ομάδα της Α.Ε.Κ θα έρθει από εκεί κάτω παίρνοντας έτσι και μια γλυκιά εκδίκηση για την περσινή απώλεια και με βαρύ σκορ. Για όσους έχουν νιώσει λίγη από την μαγεία, την αλήθεια και την μαγκιά αυτών των παιδιών μπορούν άνετα να καταλάβουν τι σημαίνει να είσαι Α.Ε.Κ. τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα που ακόμη και η Σμύρνη ήταν μια δρασκελιά δρόμος. Άντε Αδέρφια σηκώστε το.
Η Σημαία στον Ιερό Χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας σύντομα θα αντικατασταθεί με μια καινούργια, ώστε να συνεχίζει να κυματίζει περήφανη εκεί που κάποιοι ασέλγησαν πάνω στην Α.Ε.Κ. με τον χειρότερο τρόπο αφήνωντας πίσω μόνο μπάζα και θλίψη και όσο θυμάμαι ότι οι μόνοι που τελικά κοπάνησαν τον εγκληματία ήταν γαύροι τρελλαίνομαι!
Τα νέα για το Γήπεδο λίγα, μια χαραμάδα ΦΩΣ υπάρχει και μας οδηγεί και την Ελπίδα έχουμε αγκαλιάσει όσο πιο σφιχτά μπορούμε. Κάποιοι ενοχλήθηκαν για ένα μνημόνιο και πήγαν να το τσακίσουν πριν καν υπάρξει προκείμενου να μπούνε τσάμπα στην ΠΑΕ. Δεν μπορώ να ξέρω τι ζημιά έγινε, αυτό που ξέρω είναι ότι κάποιοι εύχονται η Μάνα Α.Ε.Κ. και με την υπάρχουσα διοίκηση να μην προκόψει ποτέ ούτε ελπίδα να έχει για την ανέγερση του Νέου Γηπέδου. Η Ελπίδα όμως υπάρχει, όπως άλλωστε και το ΦΩΣ, απομένει μόνο το χρήμα, αυτό το καταραμένο.
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...4 χρόνια μας είχαν στην γωνία σαν μαύρα πρόβατα, αληταριό, πρεζάκηδες και χουλιγκάνια και τώρα μας ζητάνε να βγάλουμε τα κάστανα από την φωτιά...θαμαι καλο παιδί, άριστος οπαδός, αρκεί ο ΧΧ να είναι Αρχηγός. Άντε και καλά μας ΑΕΚούγεννα Αδέρφια
paRa-NOID