Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 28-02-2010


Να χαρώ εγώ 4x4! Μιλάμε η ομάδα ούτε για Λάντα Νίβα δεν κάνει, ούτε καν για γιούγκο να το γυρίσουμε λίγο στα γιουγκοσλάβικα και στις εποχές Τίτο που τόσο λάτρης του είναι ο λιμοκοντόρος του πάγκου. Όταν όλοι καταλάβουν ότι με τον βάτραχο δεν έχουμε να πάμε πουθενά ίσως καταφέρουμε να κάνουμε όλοι μαζι ένα βήμα παραπέρα.

Πάλι καλά που ο κόσμος που βρέθηκε χτες στο ΟΑΚΑ δεν πανηγύρισε για το τρίποντο, κάτι που με ξάφνιασε με τον σκουλικάρη που στο τέλος πανηγυρίζαμε λες και πήραμε τίτλο, αντιθέτως μάλλον άρχισε να καταλαβαίνει ότι η φούσκα του βάτραχου δεν έχει μέλλον, γιατί όταν δεν μπορείς επι 80 σχεδόν λεπτά να σηκώσεις το κεφάλι να δεις μπάλα σίγουρα δεν φταίνε μόνο οι παίκτες και οι α-μέτοχοι γιαυτό το χάλι.

Και όποιος θέλει να βλέπει και να λέει ότι βλέπει μπάλα αυτό από την σημερινή Α.Ε.Κ. δεν το έχει δει σε όλο το πρωτάθλημα παρά μόνο ελάχιστα λεπτά. Τώρα εάν ο παθιασμένος έρωτας κάποιων με τον βάτραχο τους κλείνει τα μάτια, τους προτείνω να τον φορτώσουν στην πλάτη να πάνε να βρούνε και τον “βάλτε πλάτη” που όλο πλάτη βάζει και πουθενά δεν υπάρχει και να ασχοληθούν με καμιά ομάδα με το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του Πειραιά.

Ξέρω ότι ίσως είμαι η μοναδική φωνή που επιμένει να ασχολείται με τον αποτυχημένο προδότη που έχει ριζώσει σαν γαϊδουράγκαθο στον πάγκο της ομάδας, δεν πτοούμαι όμως και συνεχίζω σταθερά να πιστεύω ότι αύριο με αυτόν στον πάγκο δεν υπάρχει και ας φτιάξουμε όλες τις τρύπες στους Θρακομακεδόνες και ας λύσουμε όλα τα προβλήματα που παιδεύουν το τμήμα.

Θα το αντέξω να τον βλέπω στον πάγκο μέχρι το καλοκαίρι και ας με ταίζουν το παραμύθι ότι θα μας βγάλει και Τσάμπιονς Λίγκ, το βέβαιο είναι ότι δεν ξεχνώ ότι από Οκτώβριο μήνα ήμασταν έξω από όλους τους στόχους για κάτι καλό και τώρα το ρίξαμε στα ψίχουλα και στην ελπίδα να περάσουμε στο Τσου Λου και την ίδια στιγμή μέχρι και ο ...καρπουζάς του Εστορίλ να κάνει πάρτυ!

Μελαγχολικό Σαββατόβραδο το χτεσινό. Στο Ελληνικό πληρώσαμε με το παραπάνω τις άδειες εξέδρες και όση αξία είχε η αγχωτική νίκη στην Καβάλα μάλλον την πήρε ο άνεμος και την σκόρπισε. Βέβαια το πρόβλημα όπως τόνισε και ο Μηνάς ήταν και παραμένει το οικονομικό.

Αχ αυτό το οικονομικό! Βέβαια εκεί στην ΚΑΕ ακόμα περιμένουν την φούσκα του Σικάγου. Πιο πιθανό είναι βέβαια να σηκωθεί από τον τάφο η Βασιλειάδου και να μας έρθει από το Σικάγο να μας δώσει κάνα φράγκο παρά ο Μπόμπ και οι εδώ “φερέγγυοι” να μας δώσουν κάνα ντόλαρς! Και ο Μπάμπης να περιμένει, έτσι όπως περίμενε να μας σώσει και ο φευγάτος παντελονάτος.

Στην Σύρο οι άνδρες στο βόλεϊ δεν τα κατάφεραν και πλέον μάζι με τα όσα συνέβησαν μεσοβδόμαδα με τις καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον της Α.Ε.Κ. για χρέη προς πρώην αθλητές της, σαν να σκοτείνιασε απότομα. Φάνηκε από την αρχή ότι το πράγμα εδώ δεν είχε μέλλον, μάλλον πρόκειται για ένα τμήμα πολυτέλεια στην φτωχική μας Α.Ε.Κ. και όσο δεν μπορεί κάποιος να το αναλάβει η κατάσταση απλά θα χειροτερεύει.

Μια καλή ιδέα που κάπου έπαιζε για το τμήμα θα ήταν να το αναλάμβανε ο Κανελλόπουλος αλλά αυτό δεν θα άρεσε σε κάποιους, πρώτον για το “αμαρτωλό” του παρελθόν στην ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια, αλλά και ότι θα μπορούσε να το σώσει! Άλλα άντε να πείσεις τον Κανελλόπουλο και τον κάθε Κανελλόπουλο τώρανα ασχοληθεί μετά το ...φλουρί στην πίτα της Μάνας που με τόσο ζήλο κάποιοι έτρεξαν να του δώσουν!

Δεν μπαίνω στο τριπάκι να ασχοληθώ με το “αμαρτωλό” παρελθόν του Τάκη ας ασχοληθούν μερικοί άλλοι πρώτα με το “αναμάρτητο” παρελθόν του Τίγρη που τον έχουν κάνει εικόνισμα σαν αυτό της Αγίας Αθανασίας από το Αιγάλεω ή με αυτό του κυρ-Αντρέα που κάνει μηνύσεις και αγωγές κατά της Α.Ε.Κ. και που τόσο δεν μασάνε τα λόγια τους τόσο ώστε να κάνουν ακόμη και την ...πάπια για τον κυρ-Αντρέα!

Στο Χάντμπολ κάναμε δώρο την νίκη και πλέον αυτό που βλέπουμε μπροστά μας είναι το Φάιναλ φορ και την ελπίδα για την κατάκτηση και πάλι ένος τίτλου. Όαση στην ξεραίλα της ΑΕΚοχώρας μας. Ένα Φάιναλ Φορ που τελικά θα γίνει στην Λαμία και όχι στο κλειστό της Πυλαίας... όπως θα ήταν το σωστό να μην αδικούμε και το καταπονημένο από την αμαρτωλή Αθήνα ξάδελφο σωματείο της Θεσσαλονίκης! Ας είναι και έτσι πάλι η ρημάδα η Αθήνα θα φταίει ...

Τα ευχάριστα έρχονται από την ποδηλασία. Διάβαζα και τον Ρομέο χτες, έβλεπα και τις νέες εμφανίσεις και αγαλίαζε κάτι μέσα μου και ας είναι η μόνη μου επαφή με την ποδηλασία μόνο αυτή με το ποδήλατο της κόρης μου.

Έχουμε ανάγκη από τέτοιους ρομαντικούς, τους έχουμε χάσει τελευταία, χάσαμε και τον Αντιχούλιγκαν, εβδομάδες μπόλικες έχω να τον δω, με τόσα στο κεφάλι του, τόσες υποχρεώσεις και τόσα τρεξίματα τον δικαιολογώ απόλυτα και αφήνω στον πόνο τους όλους αυτούς που μόνο σκοπό ζωής έχουν πως να τον μειώσουν, πως να γράψουν σε κάνα τηλεφωνικό θάλαμο και πως να βγούνε σε κάνα ραδιόφωνο ή ιστοσελίδα και να σπείρουν χολή.

Μεγάλωσα σε μια εποχή που ο ρομαντισμός και η Αγάπη για την Α.Ε.Κ ήταν αυτό που κυριαρχούσε, ακόμα και σε πράξεις αγριότητας, σε ντου και πετροπόλεμους ,σε κ...γήπεδα και κ...συνοικίες. Τα τελευταία χρόνια, μάλλον πέρασαν αρκετά πια, ο ρομαντισμός και η Αγάπη φαίνεται να έχουν αντικατασταθεί με τον τσαμπουκά, τις πιο πολλές φορές ανούσιο εώς ηλίθιο και το απέραντο ΕΓΩ του καθενός. Βάλαμε και κουκούλες και αντικαταστήσαμε τον ρόλο μας σαν οπαδοί με αυτό του και καλά αντάρτη πόλεων, αντικαθιστούμε ακόμη και την Μπόμπα με ...κόκκινα αστέρια, είναι της μόδας, σε λίγο θα καταργήσουμε και τον “ιμπερεαλιστικό” Δικέφαλο και θα πορευόμαστε με πυξίδα το χάος σαν τα τζάνκια που ψάχνουν να γίνουν από την πλατεία Εξαρχείων μέχρι αυτή της Ομόνοιας!

Συγνώμη αλλά κάπου το έχουμε θολώσει το πράμα, φαίνεται μας έπιασαν τα ντουμάνια και δεν ξέρουμε που πάμε! Όχι τίποτα άλλο αλλά διάβαζα και στο αγαπημένο...ιντυμήντια τις προάλλες τα απέραντα συναισθήματα...αγάπης που εκτρέφουν οι “σύντροφοι” για τα Αδέλφια μας και κάπου μπερδεύτηκα για το πόσο βάζουμε πάνω από τα Αδέλφια μας τους “συντρόφους” ή πόσο οι “σύντροφοι” θέλουν να τσακίσουν τα Αδέλφια μας! Θολωμένα πράγματα λέμε, θολωμένη κουλτούρα θα έλεγα εγώ!

Ας πάμε προς Νέα Φιλαδέλφεια μεριά. Ούτε αυτή την εβδομάδα είχαμε κάνα νέο για το Γήπεδο. Μην στεναχωριέστε τα μπαζα παραμένουν σταθερά στην θέση τους, το ίδιο και η Σημαία που ταλαιπωρημένη και ξεθωριασμένη περιμένει την νέα να μπει στην θέση της. Καταραμένος να είσαι ρε Γρανίτσα, damn your eyes που θα έλεγε και ο Johhny Cash!

Βασικά δεν είχαμε νέο και για το προπονητικό που θα είναι ΣΑΝ να ανήκει στην Α.Ε.Κ, ας μην το ξεχνάμε αυτό το σαν. Το νταλαβέρι ΠΑΕ με Νοτιά συνεχίζεται και αυτό μόνο καλό είναι αφού το τίμημα έχει πέσει και πρέπει να πέσει και άλλο.

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Η βροχή συνεχίζει να πέφτει, τα όνειρα μας παραμένουν πίσω από τα μαυρισμένα σύννεφα, που θα πάει θα ξημερώσει ένας λαμπερός Ήλιος και για εμάς!

paRa-NOID

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 21-02-2010


Να μία ακόμη εβδομάδα με χαμηλωμένο το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για την Α.Ε.Κ. ελάχιστες ως μηδαμινές οι δημοσιογραφικές συγκινήσεις της εβδομάδς που μας πέρασε, είπαμε να ηρεμήσει και λίγο το ψυχολογικό μας που χρόνια τώρα μας τρώει τα σωθικά με αυτή την ομάδα σε όλες της τις προεκτάσεις.


Άλλωστε με τι να ασχοληθούν τα ΜΜΕ αφού στο ποδόσφαιρο τα έχουμε αφήσει όλα πίσω από τον Οκτώβριο, φτόνισε για αυτό και ο βάτραχος αλλά που φυσικά έφταιγαν όλοι οι άλλοι, και στην Βασίλισσα ακόμη και η τεράστιας σημασίας νίκης της ομάδας, έστω και αν ήταν για να σωθούμε, θάφτηκε ακόμη και από του ιμπρεσσάριους της ενωσίτικης καλοσφαιρικής παραπληροφόρησης.

Το ότι περάσαμε στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου στο Χάντμπολ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κιόλας, θα περάσει στα ακόμη πιο ψιλά, άλλωστε σε αυτό το άθλημα δεν υπάρχει το πρασινοκόκκινο κατεστημένο να έχει σπείρει και εδώ το σπόρο της λαίλαπας και πλέον μας απομένει να συναντήσουμε τα “ξαδέλφια” του βορρά που μας υποσχέθηκαν ...θύελλες και καταιγίδες μετά το κρύωμα που άρπαξαν στο Μενίδι!

Και αν έτσι όπως φαίνεται τα όσα ζήσαμε πέρυσι στις Σέρρες ήταν μαγικά τα όσα θα ζήσουμε στο φετινό Φάιναλ φορ όπου και αν γίνει αυτό, ας υποθέσουμε στο κλειστό της Πυλαίας θα έχει ιδιαίτερη συγκινισιακή φόρτιση! Σημασία έχει πάντως ότι για μια ακόμη φορά η Α.Ε.Κ. έχει αξιόλογες αξιώσεις να κατακτήσει και πάλι έναν τίτλο από την ομάδα του Χάντμπολ.

Ήσυχη γενικά η εβδομάδα είπαμε έστω και αν ο... αμερικάνικος Νοτιάς προσπαθεί με κάθε τρόπο να χρυσοπληρώσουμε το νέο προπονητικό για να βγάλει τα σπασμένα και τα έξοδα για τα παπαγαλάκια που τον άρμεγαν. Με λίγη ακόμη πίεση μπορεί το μίσθωμα να πέσει και άλλο. Πάντως είναι φοβερό να πληρώνουμε για γραφεία της ΠΑΕ σχεδόν 100 χιλιάρικα τον χρόνο. Γειά σου ρε Ντέμη με τα σαλόνια σου!

Για μια ακόμη εβδομάδα ο Παππάς περνάει απαρατήρητος και αυτό μπορώ να πω μου αρέσει. Από ότι μπορεί να καταλάβει το ταλαιπωρημένο μου ενωσίτικο μυαλό κάνει τα πιο συντονισμένα βήματα μέσα στην ΠΑΕ εδώ και πολύ καιρό, και αν δεν είχαμε κάτι προκάτ καταλήψεις και κάτι υπερασπιστές της πράσινης ανάπτυξης του πριγκηπάτου των βατράχων ίσως ήδη να ξέραμε που βαδίζουμε για τον επόμενο χρόνο και όχι έτσι όπως ήμαστε τώρα στα τυφλά. Καλλιό αργά παρά ποτέ...

Βέβαια την ίδια ώρα το παραμύθι με τον Τίγρη πουλάει φύλλα με το κιλό, εδώ πούλησε ο Μπόμπ φύλλα δεν θα πουλήσει ο Μελισσανίδης που τουλάχιστον έχει και διαρκείας, τον βλέπουμε και στο γήπεδο; Βέβαια και απο τους δύο η Α.Ε.Κ. δεν έχει δει δραχμή πέρα από το διαρκείας του ενός αλλά εκεί θα κολλήσουμε τώρα. Τι και αν η Α.Ε.Κ έχει τόσα τμήματα που δεν χρειάζονται και τόσο τρελά λεφτά για μια διαφήμιση-ζωής στην φανέλλα τους, σιγά μην τους πιάσει ο πόνος μπροστά στην τσάμπα διαφήμιση την προσωπική τους!

Μπήκαμε και στην Σαρακοστή. Ο Σίμος, ο Νίκος και οι υπόλοιποι του σχετικού εκκλησιαστικού κλάμπ ήδη το έριξαν στις νηστείες ...αλλά και στις μπύρες, απομένει λοιπόν και ο “Λαδόκολλας” να πάρει την συνταγή της ΚΑΕ και του Μπάμπη περί “Πρασσόρυζου” για να τους την σερβίρει σαν νηστίσιμο που είναι. Επίσης θα μπορούσε να μάθει και ο κάθε νέος εκπρόσωπος του Μπόμπ από τον “Λαδόκολλα” πως να γίνει έστω χορηγός σε κάποιο τμήμα της Α.Ε.Κ. έτσι για αρχή. Είπαμε νηστεία, όχι απεργία πείνας! Σαρακοστιανά τα παραπάνω...

Η Βασίλισσα ξεπέρασε και το εμπόδιο της Καβάλας και αν είχαμε λίγη αντοχή, οι παίκτες, και λίγο λιγότερη αφέλεια εμείς οι οπαδοί, στο Περιστέρι μέχρι και τετράδα θα χτυπάγαμε με τον Μηνά στον πάγκο. Τουλάχιστον ατυχείς οι παραληλισμοί του Μοϊκανού με τον βάτραχο που από μερικούς συνεχίζονται και η παρουσία τους στο στήριγμα της Α.Ε.Κ. Ο Μηνάς δεν πρόδωσε ποτε! Και για να μην έχουμε καλοκαιρινά μπερδέματα και ιπτάμενα καλάμια...κλείστε τον Μηνά και για του χρόνου από τώρα!

Βγαίνει και Εφημεριδάκι σήμερα, παίζουμε και με τα σκουλήκια. Πάντα κάτι με πιάνει όταν είναι να κυκλοφορήσει το άλλοτε μονόφυλλο και τώρα πλέον σταθερά 8 σέλιδο. Είναι η Καρδιά μου και χτυπάει... αν και διαβάζοντας το βρήκα πολύ οργή μέσα του, η Καρδιά δεν θέλει οργή για να χτυπάει, θέλει Αγάπη και αυτή φαίνεται με τα χρόνια γίνεται έρμαιο στις διαθέσεις μιας πάντα αποτυχημένης ψευδαισθησο-επανάστασης που τελικά στο τέλος πάντα θα εξυπηρετεί το κατεστημένο και όχι τον πρωταρχικό σκοπό που είναι η Καρδιά και η Αγάπη.

Διαβάζοντας το Εφημεριδάκι με πρωτοσέλιδο περί της απαγόρευσης της μετακίνησης των οπαδών και παίζοντας με τα σκουλήκια σήμερα το πρώτο που ήθρε στο μυαλό μου είναι αφού τόσο πολύ θέλουμε να την σπάσουμε στον νόμο και στο κατεστημένο αφού απειλούμε και το σύστημα να κατεβάσει τα ξερά του από τους οπαδούς γιατί δεν καλέσαμε ΕΜΕΙΣ τους Αρειανούς σήμερα στο ΟΑΚΑ και να φροντίζαμε να μην γινόταν το παραμικρό στο Γήπεδο;

Γιατί αντι να “κοπανήσουμε” ή να “τρέξουμε” τους Αρειανούς δεν τους φέραμε εμείς κοντά στην ομάδα τους και συγχρόνως να την σπάσουμε στο σύστημα και στην ρατσιστικής εμπνεύσεως οδηγία, γιατί ούτε νόμος δεν είναι, του Υπουργού Προ.Πο;

Βέβαια για τον υπουργό είναι πιο ανθρωπιστικό να δίνει άδεια σε κατάδικους να σκορπάνε τον τρόμο με χειρομβοβίδες και καλάσνικοφ σε γειτονιές παρά να επιτρέπεται η μετακίνηση των οπαδών.

Αλλά μάλλον η λογική του καλάσνικοφ είναι αποδεκτή στον κόσμο και δεν δίνει έτσι σημασία και ο υπουργός, άλλωστε και ένα πανί που κρεμιέται εκεί μπροστά στον Άγη αρκετά συχνά με καλάσνικοφ και κάτι με κατάρες στα αραβικά προς αλλόθρησκους( όχι μη ΑΕΚτζήδες, μην μπερδεύεστε) είναι στο πνεύμα της πολυτισμικότητας που μας πλασάρουν και όχι στο δικαίωμα περί ελεύθερης μετακίνησης Ελλήνων πολιτών, οπαδών στην προκειμένη περίπτωση, στην χώρα.

Εάν πραγματικά μας πονούσε το θέμα των οπαδών θα είχαμε φροντίσει σαν οπαδοί να δυναμώναμε τον συλλογικό φορέα των οπαδών που συστάθηκε πριν μερικά χρόνια, όχι ότι εμείς δεν προσπαθήσαμε, αφού τα γεγονότα με τους βαζελόγαυρους στην Παιανία ουσιαστικά ξεφτίλισαν για μια ακόμη φορά μια σοβαρή συλλογική πράξη οπαδών.

Όμως οι Αρειανοί ήταν από αυτούς που με νύχια και με δόντια προσπαθούσαν να τον κρατήσουν ζωντανό αυτό τον φορέα και είμαι σίγουρος ότι σίγουρα θα δεχόντουσαν να κατέβουν σήμερα στο ΟΑΚΑ. Βέβαια το πρόβλημα θα ήταν αν θα δεχόντουσαν οι ...δικοί μας! Αλλά έτσι πολύ απλά μπορείτε να καταλάβετε ότι το σύστημα ούτε νικιέται ούτε ξεφτυλίζεται.

Το να λέμε ότι είμαστε ο Ανθός του Ελληνικού Αθλητισμού τόσα χρόνια τώρα, παραφράζοντας το γνωστό “πλατειακό” πανό, τότε που ο όρος “Ελληνικό” δεν απαγορευόταν ακόμα, πρέπει να καταλάβουμε ότι παραμένοντας Ανθός έχω την εντύπωση πως είμαστε κάνας πλαστικός ανθός made in china που αδυνατεί να καρποφορήσει αφού αυτός είναι ο κύριος σκοπός του εκτός εάν μας αρέσουν τα διακοσμητικά άνθη, την ίδια στιγμή που και εξεδριακά και οπαδικά κάπου έχουμε, αν όχι δεν έχουμε χάσει τον δρόμο, αλλά έχουμε μείνει πίσω.

Τελικά δεν το κέρδισα το Τζόκερ και το τζακποτ και το “Μπριττάνια” ακόμη πωλείται, ίσως όχι για πολύ ακόμα αφού ο Δήμος φαίνεται αποφασισμένος να το...κατασχέσει. Προσωπικά επιμένω να πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος χώρος θα δώσει φτερά σε αυτό που λέμε και θέλουμε και είναι Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια. Από ότι έμαθα το Τζόκερ δεν το κέρδισε ούτε και ο Παππάς αλλά σίγουρα οι τραπεζικές μας καταθέσεις διαφέρουν με κάμποσα εκατομμύρια διαφορά. Βασικά είναι θέμα να το δεις και σαν επένδυση και στην γη κανείς δεν έχασε, εκτός ίσως από τον Νοτιά και όσες μεταξωτές κορδέλες του πούλησαν για τα Σπάτα!

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com , ευχαριστώ και τον γνωστό Κυριακό από τον Κορυδαλλό για τα ...πνευματικά δικαιώματα και για την πηγή των φωτογραφιών!

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Που θα πάει θα τον βρούμε τον δρόμο μας, αυτόν που από το παρκάκι και την γεφυρίτσα του Περισσού μας έβγαζε απέναντι από την Σκεπαστή, λίγο πριν μπούμε μέσα στην αγκαλιά της και πιαστούμε από τα Κάγκελα της, και λίγο πριν κλείσουμε την στήλη μάθαμε ότι ήταν πάντα ΑΕΚτζής...μόνο που ξέχασε να μας πει για πόσα και πως πουλήθηκε το 1996! Άει Σιχτίρ!

paRa-NOID

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 14-02-2010


Ίσως η πιο ήσυχη από πλευράς ειδήσεων, καλών ή κακών δεν έχει και τόση σημασία, Α.Ε.Κ εβδομάδα που έχουμε περάσει καιρό τώρα. Ίσως να φταίει λίγο το καρναβαλικό των ημερών, ίσως να φταίει και ο ξενόφερτος άγιος της αγάπης που μας έχει πλασάρει το σύστημα της κατανάλωσης. Τουλάχιστον ηρέμησε λίγο το ψυχολογικό όλων μας κάπως.

Σοκολατάκια σε σχήμα Δικεφάλου δεν έχει βγάλει η Empire; Ή θα μπαίναμε και από αυτά μέσα;

Μόνη παραφωνία της εβδομάδας μπορώ να πω ήταν η επανεμφάνιση του Εδουάρδου στα κοινά της Βασίλισσας αυτή την φορά. Αφού έσωσε πριν μερικά χρόνια το βόλεϊ γυναικών διαλύωντας το και στέλνοντας κάμποσες δικές μας στα χέρια του γαύρου είπε να έρθει να σώσει και την Βασίλισσα. Έτσι Μπάμπη μου ανέβασε και άλλους στο καλάμι.

Μας έπιασαν λέει και στα ...πράσσα και η θεία από το Σικάγο, που ακόμη δεν έχουμε δεί ούτε δεκάρα τσακιστή έστω και για παστέλι δώρο σε κάποιο τμήμα, λέει το ρεπορτάζ κάνει το μεγάλο μπάσιμο στην ΚΑΕ! Έχω αδυναμία στο πρασσόρυζο, μπαίνουμε και σε περίοδο νηστείας, χρήσιμος θα μας φανεί!

Κατά τα άλλα είχαμε μια ακόμη μεγαλειώδη συνέντευξη του βάτραχου που αφού όλη την εβδομάδα έβαλε τα παπαγαλάκια του να ανοίγουν τις πόρτες για την Εθνική είπε να μας ανοιξει τα μάτια για το πόσο φταίνε ΟΛΟΙ οι άλλοι για το φετινό αγωνιστικό κατάντημα της Ένωνσης. Ρε ακόμη δεν έφυγε ο Ότο ρε παρτάλια!

Όσο θυμάμαι και εκείνη την συνέντευξη που είχε δώσει στον Λάλα και έλεγε το πόσο ωραία μας είχε πουλήσει από Φεβρουάριο μήνα για τα μάτια του πράκτορα της Στάζι, φαντάζομαι ότι αυτός ο μήνας του κάνει κλικ. Ελπίζω μόνο σήμερα να θυμηθεί να στείλει και τίποτα λουλούδια στο Κατερινιό, μέρα που είναι ή μήπως δεν τον αφήνει η Αγγελικούλα; Ντροπή μου μέρα που είναι, γιορτάζουν και οι ερωτευμένοι!

Φυσικά σήμερα είναι και η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, καίμε τον Βασιλιά Καρνάβαλο, τον πρίγκηπα καρνάβαλο τον έχουμε κάψει στις καρδιές και στο μυαλό μας από το 1996!

Ας πάμε και λίγο στα χτεσινά εκεί η Α.Ε.Κ. αγωνιζόταν βάσει των σχεδίων του μέγιστου αρχιερέα της προπονητικής να κρατήσει το 2-1 στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα που είναι τελευταία στην βαθμολογία. Ένα δεύτερο ημίχρονο όπου η κερκίδα μας, ναι υπήρχε και τέτοια παρά τις ρατσιστικής εμπνεύσεως απαγορεύσεις μετακίνησης οπαδών, έμεινε ...σιωπηλή!

Κάποιοι πρέπει να επανεκτιμήσουν τον ρόλο τους ως οπαδοί της Α.Ε.Κ. και όχι να ψάχνουν αφορμές για να μανουριάσουν με ανθρώπους που έχουν την δική τους ιστορία στα οπαδικά. Το έργο το είδαμε και στην Ξάνθη μερικούς μήνες πριν, το ξαναείδαμε δυστυχώς και χτες στην Κομοτηνή. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για Οικογένεια και Αδέρφια όταν κάνουμε το κάθε τι δυνατόν για να αποδείξουμε ...την μαγκιά μας για το αντίθετο.

Στο μυαλό μου έρχονται όλες εκείνες οι μαγικές εικόνες για την Οικογένεια και τα Αδέρφια από τα χρόνια του 80 και του 90. Αυτά είναι ο οδηγός μας, όχι η μαγκιά να υπερισχύσει το εγώ του καθενός μας.

Εκεί είναι αφιερωμένες και οι σημερινές φωτογραφίες εκείνης της πραγματικά όμορφης και ρομαντικής εποχής.

Σήμερα ο δρόμος μας βγάζει στο Περιστέρι. Η Βασίλισσα δίνει έναν ακόμη δύσκολο αγώνα για να αποφύγει τις περιπέτειες. Χρέος μας να σταθούμε δίπλα στην Βασίλισσα και δίπλα στον Μηνά Γκέκο που μπήκε μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια από την στιγμη΄που “κάψαμε” τον Φλεβαράκη και που με... Ιλίσσιο τρόπο χάθηκε ο παντελονάτος και η μαγκιά!

Χαίρομαι που ο Παππάς δεν έχει παραδώσει τα όπλα ακόμη και ας φαγώθηκαν κάποιοι να τον ξαποστείλουν ώστε να έχουν να μας πουλάνε το παραμύθι της επιστροφής του Τίγρη. Οι δηλώσεις του περσινού Μαίου ας μην τις προσπερνάμε έτσι εύκολα και ας μην πουλάνε όσα φύλλα θέλουμε μερικοί μερικοί. Εάν έχει κάτι να μας πει ο Τίγρης τον θεωρώ αρκετά παντελονάτο να το πει ευθέως και όχι να ανέχεται τον κάθε δημοσιογραφο και την διάθεση του να πουλήσει φύλλα και μεταξωτές κορδέλες... για το γαϊτανάκι!

Ο Παππάς μένει λοιπόν και πλέον το τοπίο όλο και πιο πολύ ξεκαθαρίζει. Οι διάφοροι καπετάνιοι και μέτοχοι ή α-μέτοχοι σιγά σιγά την κάνουν, η πλάκα είναι κάποιοι το έριξαν και στις ατελείωτες ευχαριστίες αυτή την εβδομάδα αφού πρώτα τους είχαν σούρει τα ατελείωτα περί... αμετοχολογίας και διάφορων άλλων καιρικών φαινομένων. Χάσαμε και τον Ντέμη, μήπως τον βρήκε κανείς;

Ο Παππάς λοιπόν παραμένει, έστω και αν μπροστά εμφανίζεται ο εκ Λονδίνου Αδαμίδης. Συνεχίζεται έτσι και το τριπάκι μου να ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα καταλάβει και ο Παππάς ότι η επόμενη του κίνηση, δεν είναι να φύγει ο βάτραχος που έτσι και αλλιώς θα μας τελειώσει, τώρα τι να μας τελειώσει ο τελειωμένος αυτό είναι άλλη υπόθεση, αλλά να μπει μπροστά και για Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκεί είναι η Ιστορία και μας περιμένει, εκεί πρέπει να είναι ο στόχος μας. Όσο πιο γρήγορα φτάσουμε στο Σπίτι μας τόσο πιο πολλά μπορούμε να σώσουμε από τον κατακλυσμό και τις φουρτούνες των τελευταίων 5 και βάλε χρόνων. Αναρωτιέμαι επίσης όλοι αυτοί που τόσο πόνο έχουν για την Νέα Φιαλδέλφεια γιατί δεν πιέζουν προς τα εκεί τα πράγματα και ας μην είναι ο Παππάς αυτός που θα μείνει στην ιστορία;

Αύριο Δευτέρα πόσοι άραγε θα βρούνε τον δρόμο να πετάξουν τον αετό τους ψηλά στα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας; Εκεί πρέπει να βρούμε και εμείς τον τρόπο να πετάξουμε τον Δικέφαλο Αετό της Α.Ε.Κ όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com , ευχαριστώ και τον...άγνωστο φίλο για τα σχόλια με κουκούλα που έκανε. Δεν πειράζει κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι η Α.Ε.Κ. δεν είναι μονόπλευρος εκφραστής ορισμένων πολιτικών πεποιθήσεων, βασικά δεν είναι εκφραστής πολιτικών πεποιθήσεων, αλλά μας αγκαλιάζει, Ενώνει, εάν προτιμάτε όλους. Εφόσον φυσικά μιλάμε για την ... Α.Ε.Κ.

Όσο για τον Νίκο ελπίζω κάποια στιγμή να ξεμπερδέψει με τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν και μέχρι τότε να μην τον έχουν ξεχάσει αυτοί που τον θυμόντουσαν μόνο όσο έκφραζε τις δικές τους επιδιώξεις και να ξαναγυρίσει στην θέση του στην εξέδρα όπως τότε που την βρήκε, και αυτή τον αγκάλιασε, πίσω στις αρχές του 90.

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Συνεχίζουμε Αθεράπευτα Ερωτευμένοι με την Μαγεία της, για πάντα!

paRa-NOID

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Δακρύζω και ονειρεύομαι...

Ο Εδουάρδος είναι και πάλι κοντά μας

Δεν άντεξε ο ...αδερφός Μπάμπης και είπε να κάνει μια ακόμη μετεγραφή! Διοκητική αυτή την φορά και μας κουβάλησε το Εδουάρδο! Φαίνεται το καλάμι είναι μεγάλο και τον εμποδίζει να βλέπει πέρα από την μύτη του τον Πρόεδρο.
Για όσους θυμούνται, γιατί πολύ απλά οι πολλοί ξεχνούν πολύ εύκολα, πριν μερικά χρόνια το Γυναικείο τμήμα διαλύθηκε και ξεπουλήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και αντι να φτιάξει η Α.Ε.Κ. ομάδα έφτιαξαν οι ...γαύροι!
Να τον χαίρεσαι ρε Μπάμπη τον Εδουάρδο και να προσέχεις μην σε πουλήσει και αυτός, άλλωστε έχει ειδικότητα! Επόμενη στάση να πάρεις και τον Ανατολιωτάκη στο καλάμι!

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Το γλύψιμο πάει σύννεφο...

Ας ενημερώσει κάποιος τους μπασκετομπλογκίστες του ομόνυμου ιστολογίου να σταματήσουν να μας ζαλίζουν με το γλύψιμο που κάνουν συστηματικά στον ...Μπάμπη! Το έχει που το έχει καβαλημένο το καλάμι ο πρόεδρος δεν είναι ανάγκη να τον φτάνουν στα όρια του.
Πληροφοριακά ο "Οριτζιναλογενής" πρώην διοικητικός της ΚΑΕ! δεν είχε απλά συμμετοχή αλλά αυτός κουβάλησε τον Μηνά, γιατί εάν περιμέναμε από τον Μπάπμη τώρα θα παίζαμε "ξύλο και πόλεμο" για τα μάτια του παντελονάτου-φευγάτου!
Εξαντλήθηκε λέει και η "πηγή" και η υπομονή του Μαρίνου! Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι! Και για ρεζουμέ οι τύποι ανάκλυψαν και την Αμερική, βασικά ανακάλυψαν ότι δεν υπάρχει ...θείος από το Σικάγο!
Φαίνεται κάποιοι δεν άκουσαν τα λόγια του Μηνά χτες στο Ελληνικό και φροντίζουν να μας ζαλίζουν τα ...φρύδια με ανόητες, γεμάτες σάλιο αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 07-02-2010



Γκέκο Μηνά στο Γεώργιος Μόσχος παίζουμε ακόμη μια φορά...και Ξανά Ξανά θα γίνεις Βασίλισσα!

Ο Ήρωας των παιδικών μου χρόνων, τότε που για πρώτη φορά βρέθηκα για πρώτη φορά δίπλα στην Α.Ε.Κ και είδα την Βασίλισσα και τον Μηνά παρέα με τους υπόλοιπους Μοϊκανούς να αντιμετωπίζουν τα σκουλίκια και την παντοκρατορία του Νικ Γκάλης στο Αλεξάνδρειο.

Ο δύο μέτρα μαλλιάς όπως λέγαμε τότε χαριτολογόντας, ο Μηνάς Γκέκος είναι ξανά κοντά μας. Λυπάμαι όσους μπροστά στο κόμπλεξ τους να συνηγορίσουν υπέρ του βάτραχου τολμάνε να μιλάνε ακόμα για προδοσίες, έτσι για να την σπάσουν σε όλους εμάς που ποτέ δεν χωνέψαμε την προδοσία του 1996 του στοιχηματζή. Τέλος πάντων ας συνεχίσω...

Πορώθηκα βλέποντας τον Μηνά να “σκυλιάζει” ακόμα και όταν βιάζαμε παρά φύση τους γεννίτσαρους της προσφυγιάς, να σπρώχνει ακόμα παραπέρα την Βασίλισσα, δίνοντας και δείχνοντας ακόμα και στους παγκίτες την ευκαιρία που ακόμη θα περίμεναν με τον εξπέρ των προπονήσεων και τον παντελονάτο, που λόγου εγωισμού του Μπάμπη θέλησαν να φορτώσουν στην ομάδα οι διάφοροι μανατζαραίοι που σαν πεινασμένοι λυμαίνονται τον χώρο. Ευτυχώς στην ομάδα όμως υπάρχει το ειδικό βάρος που λέγεται Μάκης και έτσι η Ενωσίτικη χημεία επανήρθε στα λογικά της. Νάναι καλά και τα 10 χιλιάρικα που ήρθαν από τους αμέτοχους!

Τελικά δεν κατάλαβα. Τι σημαίνει το κόκκινο στην φανέλα του διακορευμένου γατούλη; Την αμαρτωλή ιστορία του ιστορικού αιώνιου θα μας την πει κανείς; Αλλά τι να περιμένεις από γεννίτσαρους που αναρτούν φωτογραφίες των κατατρεγμένων προσφύγων της Σμύρνης στην επίσημη ιστοσελίδα τους και τους παρομοιάζουν με ...συνωστισμένους ΑΕΚτζήδες;

Έτσι είναι κορίτσια της πλατείας. Ο καφές χτες ήταν πικρός και ελπίζω να πιείτε πολλούς ακόμη τέτοιους. Ενοχλήθηκε λέει και η Αστυνομία για το πανό, και έτσι λίγο μετά τον αγώνα αφού έκλεισαν και τα φώτα στο Ελληνικό κάλεσε τον Μπάμπη στο τμήμα για να του απαγγείλει ...κατηγορίες για το ΠΑΝΟ! Στην Νέα Σμύρνη προφανώς τα αστέρια του υπουργείου Προ.Πο μετρούσαν τα περιστέρια!

Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη από την χτεσινή μεγάλη εμφάνιση της Βασίλισσας, απλώς κάτι μου έκανε κλικ με αυτόν τον Παπαντωνίου, από εκείνα τα κλίκ που έχουν να μας δώσουν κάτι διαφορετικό. Ίδωμεν.

Ευτυχώς στο ΟΑΚΑ ο καιρός δεν αποτέλεσε η επόμενη δικαιολογία του “στοιχηματζή” προπονητή και έτσι η Α.Ε.Κ ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της ακριτικής ομάδας και έδωσε και την ευκαιρία στον σχετικά αφλόγιστο φέτος Μπλάνκο να μας θυμίσει ότι έχουμε Απόκριες.

Αλήθεια πόσο ακόμη στήριξη θέλει ο “στοιχηματζής” προπονητής για να μας πείσουν όλους τα παπαγαλάκια ότι για την φετινή αγωνιστική ανυπαρξία και το -19 φταίνε όλοι εκτός του “στοιχηματζή”; Μέχρι και τον Τονι έβαλαν να μας λέει για ήρεμο καράβι. Μήπως δηλαδή το σκάφος το ήθελε και δεμένο στο λιμάνι όταν ήρθε. Ένας και βάλε χρόνος, το απολύτως τίποτα.

Ας ενημερώσει κάποιον τον βάτραχο ότι το στοίχημα το έχασε το 1996 όταν ξεπουλήθηκε στον γαύρο, τότε που κοροίδευε γέρους και μικρά παιδιά έξω από την 19 ότι μετά τον τελικό θα έμενε και αυτός είχε συμφωνήσει με τον πράκτορα της Στάζι από τον Φεβρουάριο. Είναι τουλάχιστον αηδία να τον ακους να μιλάει για αγάπες. Το 1996 ας μας πει τι αγάπησε. Έτσι για να μην ξεχνιώμαστε.

Μέχρι και στεφάνι έστειλε χτες για την θύρα 7, να μην κλείσει η πόρτα και τον χάσουν από ...πελάτη! Αλλά βλέπετε η Αγγελικούλα είναι μανούλα στις δημόσιες σχέσεις του αγαπημένου της ...προϊστάμενου. Και μια που έπιασα τα στεφάνια για εκείνη την τραγωδία καλό θα είναι να μην ξεχνάμε κιόλας γιατί τους είχε πιάσει τόση βιασύνη τους γαύρους να βγούνε έξω από την 7, σίγουρα όχι μόνο για να πανηγυρίσουν το σκορ που ποτέ δεν ξεχνάνε να μας τονίζουν, περισσότερο και από τους νεκρούς τους.

Και από την αγαπημένη του, ας πιάσω και τον προστάτη του, τον Μπίλ, αυτόν που όταν έπαιζε στην ομάδα τον πετσόκοψε και τον έστειλε αδιάβαστο και τώρα βρέθηκε υπάλληλος στην ΠΑΕ ώστε δεξιά και αριστερά να διαλαλεί πόσο ανίκανη είναι η διοίκηση που του πρόσφερε δουλειά. Κάπου μερικά πράγματα, για να μην πω πολλά, δεν μου κολλάνε. Αλλά τι να κολλάει στα όσα διανύουμε σήμερα;

Να κολλάει άραγε για τις καταλήψεις υπέρ του Μπόμπ που τώρα σώζει την ...Βασίλισσα με τα λεφτά του Παππά; Να μου κολλάει για την ΓΣ της ΠΑΕ που ο μόνος πόνος ήταν να μην συνταξιοδοτηθεί ακόμα ο βάτραχος; Ακόμη και για την παρέμβαση διαμαρτυρία των...ρομαντικών Πειρατών που ένιωσαν τόσο ηθικά ενοχλημένοι από την παρουσία του Κανελλόπουλου που την ημέρα της κοπής της Πίττας της Μάνας Α.Ε.Κ. θέλησαν να κερδίσουν μερικά λεπτά δημοσιότητας. Αλήθεια η ηθική στην μήνυση του Ανατολιωτάκη κατά του Χ'χρήστου δεν υπάρχει ενόχληση στην ηθική, αλλά εκεί ξέχασα η ηθική πήγε περίπατο;

Να υποθέσω ότι εάν ποτέ αναλάμβανε το βόλεϊ ο Κανελλόπουλος θα κάνουμε και εκεί αποχή; Βρε τι μπλέξιμο έχει πέσει! Άμα μπορεί να το σώσει και να το κάνει λειτουργικό και με δικαίωμα σε κάτι παραπάνω ας το αναλάβει και ο Ντέμης και ας του έχω σούρει τόσα. Τζίζζζζζ...

Όσο πιο γρήγορα τελειώσουμε πάντως με τον βάτραχο και βγει στην σύνταξη τόσο πιο γρήγορα η Α.Ε.Κ. θα βρει τρόπο να συνέρθει και να βρει λύσεις για να σηκωθεί και πάλι όρθια και περήφανη. Το λεω και το πιστεύω, η επόμενη μέρα για την Α.Ε.Κ. ξεκινάει με την συνταξιοδότηση του βάτραχου. Γιατί πολύ απλά δεν θα υπάρχουν άλλες μάσκες!

Τώρα όσοι περιμένετε το Τίγρη και τα άσπρα άλογα, μπορείτε άνετα να συνεχίζετε να πιστεύετε ότι και με ένα φιλί ο βάτραχος του παραμυθιού θα γίνει και πάλι πρίγκηπας. Δικαίωμα σας. Και αν καποιούς τους ενοχλούν τα όποια χρήματα δίνει στην Μάνα Α.Ε.Κ. ο κάθε Κανελλόπουλος ή ο κάθε Παππάς ας πιάσουν τον Τίγρη να δώσει έστω και ένα ευρώ. Αλλά το θέμα από ότι έχω καταλάβει δεν είναι το ποιοι δίνουν τα λεφτά αλλά που έτσι “συντηρείται” η σημερινή διοίκηση στην θέση της. Η πόρτα λέμε είναι ανοιχτή και με αγωνία ...η σημερινή διοίκηση περιμένει την ώρα και την στιγμή να βρεθεί στην φυσιολογική της θέση, αυτήν της εξέδρας.

Τρελλαίνομαι να διαβάζω τον Ρομαντικό, κάπου έχασα τον Αντιχούλιγκαν τον τελευταίο καιρό αλλά τουλάχιστον ξέρω που να τον βρίσκω καθημερινά και πέρα από τις σελίδες. Η Α.Ε.Κ. στην ποδηλασία είναι μαγεία και ας είναι η μόνη μου επαφή με το άθλημα όταν βλέπω ποδηλάτες της Α.Ε.Κ. να κάνουν προπόνηση στους δρόμους και να φοράνε τα Κιτρινόμαυρα. Μακάρι ο σιωπηλός όμορφος και ανοδικός δρόμος που διάλεξε ο Νίκος και οι συνεργάτες του να ακολουθούσαν όλα τα τμήματα, ίσως με εξαίρεση αυτό των Γυναικών που σιωπηλά ανεβαίνει και αυτό την ανηφόρα.

Σε λίγες μέρες έρχεται λέει και ο Αδαμίδης να αναλάβει. Άντε να δούμε. Όπως λέει και ο Αρχηγός βλέπουμε και ελπίζουμε. Ο Παππάς μένει λέει μέχρι να φύγει το καλοκαίρι, μου χαλάει έτσι το όραμα, το τριπάκι εάν θέλετε που σας ταξιδεύω και εσάς για το Γήπεδο, εάν φυσικά φύγει. Μακάρι καποιος να μπορέσει να νιώσει την μαγεία της Νέας Φιλαδέλφεια και να κάνει το επόμενο βήμα, αυτό για το Σπίτι μας. Μην με παρεξηγείτε για το κόλλημα με τον Παππά για την Νέα Φιλαδέλφεια, μακάρι να είχα εγώ την δυνατότητα να αφήσω το όνομα μου στην ιστορία της Α.Ε.Κ. στο θέμα του γηπέδου αλλά δεν μπορώ, αυτός τουλάχιστον έχει λεφτά για να το κάνει. Και άλλοι φυσικά τα έχουν...

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Πιάσαμε τις 2.500 μέρες χωρίς Σπίτι, τα όνειρα συνεχίζουν να υπάρχουν και οι ελπίδες αμέτρητες όπως άλλωστε και τα ατελείωτα μπάζα που ραγίζουν την Καρδιά μας

paRa-NOID

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Θίχτηκε η Κυανέρυθρη ...Αστυνομία!

Έτσι είναι δεν τους άρεσε το Ιμάμ Μπαϊλντι, το εκμέκ τους έκατσε στο λαιμό και είπαν να μας στείλουν τον μπαμπούλα να καθαρίσει την ξεφτίλα τους.
Αμέσως μετά τον αγώνα στο Ελληνικό η Ελληνική Αστυνομία μετά από ατελείωτες ενοχλήσεις των ...κυανέρυθρων παραγόντων κάλεσε τον πρόεδρο της ΚΑΕ στο τμήμα για το παραιτέρω με αφορμή το πανό!
Αυτά είναι τα μεγαλεία του υπουργείου Προ.Πο! Στην Νέα Σμύρνη έκαναν το παγώνι και έπαιξαν το παιχνιδάκι του Τσακίρη και των γεννίτσαρων του και σήμερα ενοχλήθηκαν λέει για το πανό! Ας μας πει ένας εξυπνίδης λοιπόν ποιόν ύβριζε το πανό και ποιά λέξη ήταν υβριστική! Και όποιος νιώθει ότι ονοματίζεται και υβρίζεται από το πανό να μας κάνει μήνυση!
Έτσι στρώσατε, να δούμε πως θα κοιμηθείτε από εδώ και πέρα...

Και έχει και εκμέκ!


Και ας μην νομίζουν ότι θα τους ξέχάσουμε έτσι απλά!

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Μα μιλάμε για τόσο τεράστια...

Η ΑΕΚάρα του βάτραχου ...τεράστια!
Εκεί φτάσαμε να λέμε ότι μια ισοπαλία απέναντι σε μια ομάδα καφενείου όπως ήταν αυτή του βάζελου να λογίζεται τεράστια επιτυχία.
Τόσο πολύ έχουμε μικρύνει.
Ρε στειλτε τον στο διάολο να ξεβρωμίσει η ομάδα λέμε...

Και κάτι από τα ...ξαδέρφια!

Διαβάστε μια άποψη... που ίσως να μας ενδιαφέρει.
Πάλι καλά που δεν έβγαλαν και το Κ από το όνομα τους!

http://taxalia.blogspot.com/2010/02/blog-post_9281.html

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 31-01-2010


Στα Τρίκαλα στα δυό στενά. Όχι δεν μας έκλεισαν, δεν φυλάκισαν τις ελπίδες μας, δεν μας έκοψαν τα φτερά και υπό την Μαεστρία ενός ανθρώπου μας από τα παλιά, ενός Μοϊκανού, η Βασίλισσα στάθηκε όρθια για να κάνει το επόμενο της βήμα.

Βήμα, βήμα θα το πάμε το πράμα από εδώ και πέρα, δεν υπάρχει αλλιώς, εάν φυσικά μας ενδιαφέρει να σωσούμε την Βασίλισσα και όχι να ζήσουμε μαύρες σελίδες της ιστορίας της, ήδη ζούμε δύσκολες μέρες, ας μην τις χειροτερέψουμε.

Βέβαια αυτό εξαρτάται και τις τάσεις εγωισμού του Μπάμπη, που τόσο μας “μάγεψε” με τον παντελονάτο-φευγάτο αλλά και εκείνο το χέρι που με ευκολία μπορεί να πετάξει το επόμενο κουτάκι μπύρα ή πλαστικό με παγάκια, ακόμη και η ηλίθια συνήθεια να ανάβουμε καπνογόνο σε κλειστό, λες και έχουμε περίσσευμα τα λεφτά να πληρώνουμε ανόητα πρόστιμα.

Βασικά χτες δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε, άλλωστε μετά το ντου του Αλέκου στο ημίχρονο στα αποδυτήρια και το γρήγορο σεμινάριο για το τι σημαίνει, Α.Ε.Κ. Βασίλισσα, Γκέκος και Μοϊκανοί οι παίκτες πήραν το μήνυμα και το -5 έγινε τελικά +6 και δεν πειράζει που δεν καλύψαμε την διαφορά, εάν δεν σπαστεί και πάλι η χημεία, όπως έγινε μερικές εβδομάδες πριν για να ξεφορτωθούν τον Φλεβαράκη, είμαι σίγουρος ότι στο τέλος δεν θα μας νοιάζει καμία διαφορά.

Με χίλια δυό μπλόκα, από αγρότες και περιπολικά, με τα προτόγονα μέτρα αντιμετώπισης της βίας, γειά σου κύριε Υπουργέ Προ.Πο, με την απαγόρευση ελεύθερης μετακίνισης Ελλήνων πολιτών ανά την χώρα, φαίνεται δικαίωμα ελεύθερης μετακίνησης για αυτή την χώρα έχουν μόνο οι λαθρομετανάστες, έτσι και αλλιώς όμως το ποτάμι αυτό έφτασε στον προορισμό του και το πάρτάκι άρχισε πίσω από την μπασκέτα!

Παρά λοιπόν τα προβλήματα και τα μπλόκα το λεωφορειάκι που ξεκίνησε από την Λεωφόρο Αλέξανδρας αλλά και αρκετά ΙΧ βρήκαν τον τρόπο να τρυπώσουν και στην πόλη των Τρικάλων αλλά και στο γήπεδο. Ένα τεράστιο Μπράβο στα Αδέρφια των Τρικάλων και της Καρδίτσας. Ζήσαμε μαγικές βραδιές Ηρώων σαν και αυτές της Πάτρας εκείνα τα χρόνια τα παλιά όπως θα έλεγε και ο Φώτης.

Σειρά τώρα έχουν οι Γεννίτσαροι της προσφυγιάς. Πόσο τυχερά είναι τα χνουδωτά που θα παίζουν σε άδειο κλειστό. Γλυκό στο πιάτο τους είναι η τιμωρία του Ελληνικού για τα ανόητα επεισόδια με τον γαύρο. Ας φροντίσουμε τουλάχιστον το γλυκό αυτό να τους το σερβίρουμε με μπόλικη δόση κυανίου και να τους στείλουμε για φύτεμα στην πλατεία τους. Το πολύ πολύ να ξανακάνει πάλι ντου στα αποδυτήρια μας ο Αλέκος και να ποτίσει τους δικούς μας ...κηροζίνη!

Γκέκο Μηνά στο Γεώργιος Μόσχος παίζουμε μια ακόμη φορά...πόσο όμορφα ακούγεται στα αυτιά του κάθε Ενωσίτη. Η χθεσινή βραδιά νομίζω είναι αφιερωμένη σε όλα εκείνα τα απογεύματα που ζούσαμε στο κλειστό του Ιωνικού και αργότερα στο Γ. Μόσχος!

Με έπιασαν οι αναμνήσεις του τότε, Γ. Μόσχος, Ν. Γκούμας, καφεδάκι στην Βυζαντινή, ουζάκι και μεζέ απέναντι από τον παλιό Σίμο, γύρο στο γυράδικο, η μυρωδιά του βρώμικου, οι δεκάδες μικροέμποροι με τα κασκώλ και τις φωτογραφίες, τα παιδάκια με τα Εφημεριδάκια, το στριμωξίδι να μπούμε στην Σκεπαστή μας. Στην Σκεπαστή μας...Στην Σκεπαστή μας...

Διαβάζοντας χτες τον Νίκο εδώ στην εφημερίδα και αυτά που έγραφε για το “Μπριττάνια” και την Νέα Φιλαδέλφεια με έπιασε ένα ρίγος. Σίγουρα μοιραζόμαστε το ίδιο όνειρο και το πιο όμορφο από όλα είναι ότι δεν είμαστε μόνο εμείς οι δύο με αυτό το όνειρο. Μακάρι το όνειρο να μπορούσε να το καταλάβει και ο Παππάς, να το νιώσει και ο Αδαμίδης που ξαναγύρισε στο Λονδίνο.

Το πρώτο πράμα για την Α.Ε.Κ. είναι το Σπίτι της, από εκεί ξεκινάνε ΟΛΑ. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, κάθε μέρα που περνάει είναι πολύτιμη και έχουν ήδη περάσει 2.500 μέρες. Το “Μπριττάνια” είναι η Χρυσή ευκαιρία για την Α.Ε.Κ λέμε και έτσι λύνεται και το ...εμπορικό του θέματος που τόσο μας έχει ταλαιπωρήσει. Μια περιοχή όμως που μπορεί να ανήκει στην Πειραιώς όπου κάνει κουμάντο ο Σάλας αλλά που διάφοροι ιδιώτες και κυρίως ο Δήμος( ο δικός μας ντε αυτός της Νέας Φιλαδέλφειας!) έχουν ορέξεις.

Εάν ήμουν Παππάς θα το είχα ήδη αγοράσει, αν ήμουν Παππάς και είχα όρεξη να συνεχίζω να στηρίζω την Α.Ε.Κ. και όχι μόνο την ποδοσφαιρική όπως έμπρακτα μας δείχνει, γιατί εντάξει μπορεί να τους έχουμε σούρει τα αμέτρητα αλλά ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι Α-μέτοχοι που φαίνεται ότι το πονάνε το θέμα και επαναλαμβάνω όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, θα έκανα και την επόμενη κίνηση.

Άλλωστε και επιχειρηματικά να το δεις το θέμα, γη είναι δεν θα χάσει την αξία της και την καπαρώνεις και για την Α.Ε.Κ. και δίνεις το δικαίωμα έτσι να ελπίζουμε όλοι ότι μπορούμε να βρούμε το Σπίτι μας.

Δυστυχώς όμως δεν είμαι Παππάς, ούτε τα λεφτά του έχω, ούτε τις επιχειρήσεις του. Μόνο όνειρα έχω και μαλιστα πολλά. Και υπομονή έχω αλλά ειλικρινά δεν ξέρω για πόσο ακόμη. Επίσης έχω και αναμνήσεις για όλα αυτά που έχω ζήσει και είμαι σίγουρος ότι θα έχει ζήσει και ο Παππάς, που δεν ανακάλυψε την Α.Ε.Κ. μετά το 2004 και μετά το φιάσκο Νικολαίδη όπως τελικά εξελίχθηκε.

Κάτι τέτοια γράφω και τρελλαίνεται και ο Μάρκος και αύριο αντί να πουλάει κάνα ψάρι εκεί στο Μπραχάμι πάλι θα αναρωτιέται που είναι ο Μελισσανίδης και γιατί δεν εμφανίζεται. Μάρκο μου ο Τίγρης υπάρχει μόνο για να βάζει πλάτη να καπνίζει το πούρο του στα επίσημα λέμε και όχι τίποτα άλλο αλλά μας τέλειωσαν και οι φούσκες από το αμέρικα αλλά τι να λέμε αυτό ακόμη δεν μπορεί να το δει ο Μπάμπης εκεί στο Ελληνικό, εύκολο είναι να το δούνε όλοι;

Για τα σημερινά δεν έχω πολλά να πω, μακάρι όπως ταπεινώσαμε τον γαύρο να κάνουμε και τις βαζέλες, άλλωστε το ίδιο σιχαμένοι είναι, η πληγή της αθλητικής και όχι μόνο κοινωνίας, και μπορώ να πω ότι οι σημερινοί είναι και πιο γλοιώδης. Και μακάρι όπως έγραφε και η ιστοσελίδα της Μαμάς οι παίκτες μας να μην παίξουν για τα 150.000 αλλά για το ΕΝΑ ευρώ, να τους ξεφτιλίσουν και να τους χαρίσουν και το ευρώ!

Την βατραχολογία θα την αφήσω για την επόμενη εβδομάδα, έτσι και αλλιώς από ότι έμαθα θα έχει πλήρης ρεπορτάζ για τα συνταξιοδοτικά ο Αυτιάς.

Με το μυαλό στην Βασίλισσα που γνώρισα μια βραδιά πίσω στο 1981 σε ένα Αλεξάνδρειο κατάμεστο με σκουλίκια και από τότε ερωτεύτηκα. Με το μυαλό στην Ορεστιάδα όπου το μπαλκόνι στον δεύτερο όροφο στην πλατεία είναι ακόμη ορφανό. Που θα πάει θα το καταλάβεις “Καράφλα” γιατί πρεπεί να υπάρχει σημαία με τον Δικέφαλο και την Μπόμπα στο μπαλκόνι.

Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com

Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Η Μάνα Α.Ε.Κ κόβει την Πίτα της μεθαύριο. Πως περιμένω να ακούσω ότι προχωράμε και πιο πέρα. Ο Αετός πρέπει να ανοίξει τα φτερά του...Η Νέα Φιλαδέλφεια μας περιμένει. Καλημέρα ΑΕΚάρα μου...Ξεσκίστε τις βαζέλες!

paRa-NOID