Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Το γλύψιμο πάει σύννεφο...

Ας ενημερώσει κάποιος τους μπασκετομπλογκίστες του ομόνυμου ιστολογίου να σταματήσουν να μας ζαλίζουν με το γλύψιμο που κάνουν συστηματικά στον ...Μπάμπη! Το έχει που το έχει καβαλημένο το καλάμι ο πρόεδρος δεν είναι ανάγκη να τον φτάνουν στα όρια του.
Πληροφοριακά ο "Οριτζιναλογενής" πρώην διοικητικός της ΚΑΕ! δεν είχε απλά συμμετοχή αλλά αυτός κουβάλησε τον Μηνά, γιατί εάν περιμέναμε από τον Μπάπμη τώρα θα παίζαμε "ξύλο και πόλεμο" για τα μάτια του παντελονάτου-φευγάτου!
Εξαντλήθηκε λέει και η "πηγή" και η υπομονή του Μαρίνου! Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι! Και για ρεζουμέ οι τύποι ανάκλυψαν και την Αμερική, βασικά ανακάλυψαν ότι δεν υπάρχει ...θείος από το Σικάγο!
Φαίνεται κάποιοι δεν άκουσαν τα λόγια του Μηνά χτες στο Ελληνικό και φροντίζουν να μας ζαλίζουν τα ...φρύδια με ανόητες, γεμάτες σάλιο αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

2 σχόλια:

Aεκ είπε...

(Οσο αφορα ενα πιο παλιο αρθρο σου για τους ‘’συντροφους’’ στη κερκιδα της ΑΕΚ, αλλά κ διαφορα άλλα εμετικα)


Δε με απασχολει που προσπαθεις ειτε απο δω ειτε απο τη score να περασεις εθνικοφρονα μηνυματα. Το καταλαβαμε οτι εισαι ρατσιστης κ φασιστας αλλά μάλλον απο αυτους που γκρινιαζουν οταν τους λενε ρατσιστες κ φασιστες.(πιθανολογώ)
Ουτε με πειραζει οτι ανακατευεσαι στη σχεση του παιδιου με τους αεκτζηδες υποστηριχτες/συντροφους του χωρις να ξερεις τι σου γινεται. Ο σκοπος σου,κανει μπαμ, εξαλλου.
Αλλά η διαφωνια μου εγγυται στο οτι ειναι πολυ αδερφιστικο κ αντι-αεκτζιδικο να αναφερεσαι στο συγκεκριμενο ατομο κ στα τωρινα λεγομενα του, χωρις να γνωριζεις (ή μηπως γνωριζεις) το ΤΙ εχει τραβηξει κ ΤΙ εχει υποστει ωστε να λεει ολα αυτα, σε αντιθεση με αυτα που ελεγε/εκανε παντα.
Εκει ειναι το ρουφιανικο απο μερους σου κ η χολη που βγαζεις περιμενοντας στη γωνια καθε 3 κ λιγο.
Θα μας πεις εσυ πότε κ τι θα φωναξουμε;;
Θα σ δωσουμε αναφορα μηπως; Για αυτο ρωτας για το συγκεκριμενο ατομο, με υφακι;
Μα καλα ρε para-noid,δεν εχεις καταλαβει τοσα χρονια αεκτζης, οτι αυτη την ομαδα καποιοι την προστατευαν,την προστατευουν κ θα την προστατευουν απο ρατσισμους κ εθνικισμους;;
Για κατι τετοιους λογους γιναμε ΑΕΚ κ οχι εθνικοφρονες βαζέλες.
Κρίμα (τι να κανουμε...)

Ενας απο τους συντρόφους της εξεδρας...


Υγ. : Αεκ-Λιβορνο-Μαρσειγ....
Υγ.2: Οπως ελεγε κ το πανο των παιδιων στα Τρικαλα: fight all forms of rascism...

ORIGINAL ANTI-NAZI.-

paRa-NOID είπε...

Το τι ξέρω και πόσο καλά ξέρω πράγματα ασε εμένα να το κρίνω και όχι εσύ κρυμμένος πίσω από ένα νικ για να κάνεις ποστ θολοπροπαγάνδας.
Το αδερφίστικο μάλλον είναι από μέρους σου που ενώ ξέρεις ποιος είμαι ή πολύ εύκολα μπορείς να μάθεις μου ανοίγεις κουβέντα από εδώ, φαίνεται το απο κοντά δεν σου κάνει.
Μικρέ περι-πλανημένε ότι θέλω θα πιστεύω θα γράφω και θα λέω, άλλωστε τόσα χρόνια στην Οικογένεια αυτό έμαθα να κάνω και όχι να κρύβομαι.
Για το συγκεκριμένο άτομο αφού τόσο πόνο έχεις εγώ απλά έθεσα κάποια ερωτήματα και σκέψεις...για τους συντροφους της εξέδρας, άλλωστε από τότε που τον ξέρω εγώ εσύ μάλλον ήσουν αγέννητος!
Φυσικά το πρόβλημα σου είναι οι εθνικιστές βαζέλες γιατί με τους αντι βαζέλες τα πας μια χαρα!

ΑΕΚ και μόνο ΑΕΚ και το τι έγραφε το πανο στα Τρίκαλα ποσώς με ενδιαφέρει, τόσα και τόσα πανο έχουν μπει και προσπαθούν μια ζωή να καπελώσουν την εξέδρα. Περαστικά σου περι-πλανημένε!