Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 29-08-2010

Πάμε Πάτρα..να παίξουμε με την Κέρκυρα! Άντε λοιπόν πάμε Πάτρα; Άντε ξεκινάει και φέτος το πρωτάθλημα. Το πιο σοβαρό αφρικάνικο πρωτάθλημα λευκών λέμε!
Όλοι μέσα στα πούλμαν, να κιτρινίσει η εθνική. Εμείς είμαστε πάντως όλοι έτοιμοι και η κουστωδία και η ακολουθία της και ξεκινάμε από το Δωματιάκι όπως χρόνια τώρα κάτι που ποτέ δεν σταματήσαμε να κάνουμε. Ακόμα και κόντρα σε απαγορεύσεις νόμους και ...διαταγές!
Ένα πρωτάθλημα με πολλές ελπίδες για όλους αυτούς που έχουν φάει για τα καλά τα εξώφυλλα των καλοκαιρινών εφημερίδων, ένα πρωτάθλημα που βάσει των βατραχολάγνων δημοσιογράφων θυμίζει παλιά και μυρίζει τίτλο. Πτωμαίνη και προδοσία μυρίζει αλλά ας το παραβλέψουμε αυτά μέρα που είναι.
Ας μην γίνομαι μίζερος, άλλωστε δεν είμαι εγώ αυτός που καθορίζω καμία τύχη καμίας ομάδας, και οι όποιες απόψεις και σκέψεις καταθέτω ανήκουν στην δική μου κοσμοθεωρία, σε άλλους αρέσουν, σε άλλους όχι αλλά είναι δικές μου...ORIGINAL! Αυτοί λοιπόν που κρατάνε τις τύχες της Α.Ε.Κ. στα χέρια τους αλλά και όλοι αυτοί που νομίζουν ότι τις κρατάνε ή θέλουν να τις κρατήσουν θα πρέπει κάποια στιγμή να δώσουν σε όλους μας να καταλάβουμε που πάει ...το τρένο!
Στο τηλέφωνο ο Μάρκος, να μου δώσει λίγο από την ανησυχία του, να με αγχώσει για το μέλλον που έρχεται. Είχαμε καιρό να μιλήσουμε, χάρηκα που τον ξανάκουσα, με είχε ζαλίσει κιόλας να συνεχίσω την στήλη όταν πέρυσι είπα να την σταματήσω , τελικά συνεχίζω, έστω από εδώ μακριά και απομακρυσμένα που είμαι, να δίνω και χαρά στον ...ιδρυτικό κειμενογράφο που δεν θα γίνει ποτέ αρχηγός!
Ξεκινάει μια νέα χρονιά και ειλικρινά εκεί που νιώθω κάπως ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι είναι στο ποδόσφαιρο Σάλας και στο βόλεϊ γυναικών, για να μην κρατήσω και εδώ μια πισινή αφού τα πράγματα κυρίως οικονομικά στο Αθλητικό Σωματείο, την Μάνα ντε, Α.Ε.Κ. μόνο ρόδινα δεν φαντάζουν, και τα λεφτά από την ΠΑΕ αργούν να έρθουν. Καμιά ανακοίνωση δεν είδα να βγάζει κανείς γιαυτό;
Τελικά και αυτή την εβδομάδα το Δωματιάκι δεν έχει κλείσει ακόμη. Αργούν και τα ασφαλιστικά μέτρα. Μάλλον ο δικηγόρος είναι αργός. Δεν εξηγείται αλλιώς τόση καθυστέρηση. Περιμένω λοιπόν να δω και εξώφυλλο...Δεν έκλεισε το Δωματιάκι! Ή αυτό δεν είναι είδηση κυρ- Σταύρο; Είσαι τελικά μεγάλη απογοήτευση αλλά η πιο μεγάλη είναι... ο Μπόμπερ! Μέχρι τα όρια της γραφικότητας λέμε!
Μήπως αλήθεια θυμάται κανείς όλο αυτό το “πανηγυράκι” εναντίον του βατράχου και οι “θρυλική” αποχή που ουσιαστικά μας στιγμάτισε ψυχικά αλλά μας έβγαλε και έξω από την εξέδρα, ποιανού πόνημα ήταν;
Άντε και τον ...φάγατε το ΧΧ και τι έγινε; Απλό το ερώτημα. Τι σας ενδιαφέρει πιο πολύ, το μίσος σας γι' αυτόν που σας είχε μέσα στο σπίτι του ή στην ουσία να μικρύνεται στο ύψος σας την ORIGINAL αφού τόσα χρόνια χαθήκατε και δεν καταφέρατε τίποτα στον οργανωμένο οπαδικό χώρο; Δεν χαίρομαι για αυτά που λέω. Ειδικά με κάποιους λυπάμαι πάρα πολύ αλλά τελικά καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα, να ξεκαθαρίσει ο καθένας τι τελικά θέλει.
Τέλος πάντων ας προχωρήσουμε μπροστά, πάντα έτσι κάναμε, αλίμονο εάν πέφταμε και μέναμε κάτω σε κάθε φυσικό ή εσκεμμένο εμπόδιο που βρισκόταν μπροστά μας.
Τελικά οι υπεύθυνοι των όσων έγιναν στην Καλλιθέα θα βρεθούν; Μήπως πρέπει οι 13, 14, 15, 16... και πάει λέγοντας διοργανωτές χοροεσπερίδων και λαχειοφόρων αγορών να πάρουν θέση; Έχω και το ΑΦΜ του ΧΧ εάν τους χρειάζεται!
Βρε πόσο γελοία είναι τα τριχωτά της πλατείας. Μα για τόσο κόμπλεξ λέμε; Είναι δυνατόν να καταστρέφεις το σπίτι σου για να μην παίξει η Α.Ε.Κ; Φαντάζομαι το ΄22 θα έκαιγαν και τα σπίτια της Σμύρνης για να φύγουν πιο γρήγορα οι Έλληνες από την πόλη!
Δικαιολογούν απόλυτα το κόκκινο στην φανέλα τους. Έτσι τουλάχιστον τους έμαθε για μια ακόμη φορά η Ευρώπη μετά τα στημένα ματς με τους Γεωργιανούς! Ας φροντίσει λοιπόν και η δικιά μας ΠΑΕ να θυμίζει πάντα το ΝΕΟΣ στην Σούπερ Λίγκα.
Αλλά τι λέω...εδώ μας άφησαν λέει για “εθνικό συμφέρον” να παίξουμε στο ΚΡΑΤΙΚΟ γήπεδο Γ. Καραισκάκης αλλά χωρίς κόσμο δικό μας. Παγκόσμια πατέντα ήταν αυτό. Ζούμε στην απόλυτη μπανανία όπου κάποιοι έχουν το θράσος να μιλάνε και για εθνικό συμφέρον! Και μου έχεις και την ΠΑΕ να ευχαριστεί την γαυροπαε που η Α.Ε.Κ. έμεινε μόνη χωρίς οπαδούς!
Όλα όσα έγιναν με θέμα σε πιο γήπεδο θα παίξει η Α.Ε.Κ. τελικά μας καταδεικνύουν πόσο ανάγκη έχει η Α.Ε.Κ. να αποκτήσει το Σπίτι της αύριο κιόλας! Το καλοκαίρι τελειώνει και πρέπει να αρχίσουμε να το τρέχουμε το θέμα ακόμα πιο δυνατά. Πολύ θα γούσταρα ο ...Παπάς και τα μάτια μας να έκανε το μεγάλο μπαμ, βασικά δεν θα με ενοχλούσε να το έκανε και ο Θείος από το Σικάγο, βρε που τον θυμήθηκα πάλι, αλλά να γίνει. Είμαστε όμως ακόμη πολύ πίσω...
Χωρίς Σπίτι είμαστε καταδικασμένοι, δεν πα' να φέρουν και τον Κόπερφηλντ να κάνει μαγικά, δεν έχουμε μέλλον, το παιχνιδάκι όλων θα είμαστε και των διοικούντων και μετόχων και αμέτοχων αλλά και του κάθε συνεταίρου στην Σούπερ Λίγδα που στήθηκε.
Αφού το γήπεδο εκτός από σεβασμό προκαλεί και φόβο, γιατί τα τελευταία χρόνια έχω μια εντύπωση ότι πιο πολύ γελάνε μαζί μας. Μήπως είναι ιδέα μου;
Στην Βασίλισσα μπορεί τα πράγματα να έχουν μπει σε έναν ρυθμό αλλά όλα κρέμονται σε μια κλωστή. Τουλάχιστον χαίρομαι που δεν διαβάζω βαρύγδουπες δηλώσεις του Μπάμπη, και να φανταστεί κανείς πως όταν μπήκε μπροστά σε αυτή την φουρτούνα 2 χρόνια πριν τον ήθελα να μιλάει και να δώσει σε όλο τον κόσμο να καταλάβει πόσο χαντακωμένη είναι αλλά και που παραμένει έτσι η Βασίλισσα. Ο Φιλίππου πρέπει να βγει μπροστά.
Ο Γκανάς και η κυρία Γκανά την έκαναν αφού βέβαια προλάβαμε να κάνουμε κάτι ζημιές! Και μέσα στην αναμπουμπούλα, να σου και ο Ντόκος. Πάλι καλά που σε είδα ρε μπαγάσα. Μέχρι και ο Τάκης από τον Κολονό εμφανίστηκε και ακόμη έχουμε δρόμο...Να είστε καλά όλοι σας.
Η επόμενη μέρα μας βρίσκει να βλέπουμε τα 3 Ε μπροστά μας , Εξέδρα, Εκδρομές και Ενότητα...όλα τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους. Ένα βήμα έγινε, έρχονται και τα υπόλοιπα...μείνετε συντονισμένοι και να μάθετε να ακούτε ...σίγουρα όχι το εγώ σας!
Κυκλοφορούμε και στο διαδίκτυο στο http://skepastiskagkela.blogspot.com τώρα και στο Facebook .
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Να πηδήξω μέχρι τον ουρανό και να τον ακουμπήσω!
Για την Υπογραφή
Διονύσης ΜπRαχάμι...έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

www.psycho-aek.blogspot.com ΝΕΟ BLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ