Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 03-01-2011


· Φορτώσαμε ακόμα μια χρονιά στην πλάτη και προχωραμε ακάθεκτοι για όλα αυτά που μας περιμένουν, όλα αυτά που τόσο μας λείπουν, όλα αυτά που αγαπάμε και είμαστε έτοιμοι να τα ζήσουμε. Παίρνουμε τις αναμνήσεις μας από όσα ζήσαμε και όλους αυτούς του Αδελφούς που ανέβηκαν στο πάνω κλάμπ και συνεχίζουμε...

· Σε γενικές γραμμές και παρά την "τεχνητή" οικονομική κρίση που μας έχουν φορτώσει στις πλάτες οι μαριονέττες διαχειριστές της Δημοκρατίας της Μπανανίας που ζούμε, τα τελευταία χρόνια και αφού ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι "μαζί τα φάγαμε", η χρονιά που μπήκε ξεκινάει με περισσότερες ελπίδες από ότι η προηγούμενη που να πάει στο ανάθεμα.

· Μόνο για την Βασίλισσα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Εκεί η παγωνιά θερίζει και τα κρυοπαγήματα καιρό τώρα την τσακίζουν. Ζεστασιά μόνο από μια χούφτα ανθρώπους από την εξέδρα, αλλά ελάχιστοι στο να την κρατήσουν για πολύ καιρό ζωντανή, διοικητικά να την στηρίξουν δεν το συζητώ καμένο χαρτί η υπόθεση.

· Καιρό τώρα μιλάω για το μοιραίο που έρχεται, κάποιες ελπίδες ότι τουλάχιστον θα γλιτώναμε την φετινή χρονιά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εξανεμίστηκαν από ότι φαίνεται και αυτές και πλέον όλα φαίνονται να κρέμονται απο τον...έρημο και μόνο, δικές του επιλογές ήταν άλλωστε, Μπάμπη.

· Μεθαύριο που είναι των Θεοφανείων καλό θα ήταν να αναζητήσουμε το Φως που θα μας βγάλει από το αδιέξοδο, που θα μας δώσει το δικαίωμα στην ελπίδα ότι υπάρχει συνέχεια, υπάρχει αύριο, γιατί στην παρόυσσα στιγμή η ελπίδα είναι είδος προς εξαφάνιση για να μην πω ότι έχει ήδη εκλείψει.

· Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ή έστω ο γιος του πρέπει επιτέλους να πάρουν μια σοβαρή απόφαση τι στα τσακίδια θέλουν να κάνουν με αυτή τους την "ιδιοκτησία". Δεν γίνεται να συνεχίζεται αυτή η ψυχοφθόρα κατάσταση να ισσοπεδώνει και να τσακίζει στην κυριολεξία την πιο ιστορική και τιμημένη ομάδα της Α.Ε.Κ.

· Στην ΠΑΕ το νερό σαν να μπήκε στο αυλάκι. Βέβαια όλοι μας έχουμε απαιτήσεις για παραπάνω και σε αυτό ελπίζουμε.

· Εάν καταφέρουν και αυτοί που σήμερα φοράνε την φανέλα της Α.Ε.Κ. να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορείς να τρέχεις την μιά μέρα και την επόμενη να κάνεις αγγαρεία τότε έστω και με το υπάρχον υλικό εύχομαι να μην ξανζήσουμε ντροπιαστικές εμφανίσεις όπως αυτές σε Νέα Σμύρνη, Καβάλα και Καυτατζόγλειο. Εκτός εάν τους αρέσει να νιώθουν την αναπνοή του κόσμου πιο κοντά τους από ότι όταν αυτή προέρχεται από την εξέδρα!!!

· Η αγωνιστική χρονιά που διανύουμε είναι ουσιαστικά χαμένη, ήταν χαμένη πολύ πριν έρθει ο Ισπανός που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια. Εκείνο που μετράει είναι τι μέλλει γενέσθε στην χρονιά που έρχεται.

· Από το 2010 κρατάω το προπονητικό κέντρο, έστω και αν μας στοιχίζει μπόλικα. Ελπίζω μόνο κάποια στιγμή να μας εξηγήσουν πως αυτό θα περάσει ουσιαστικά και τυπικά στα χέρια της Α.Ε.Κ. κάποια μέρα και όχι να παραμείνουμε στην χρόνια κατάσταση της μίσθωσης. Τουλάχιστον από εδώ και πέρα μας τελείωσαν και οι δικαιολογίες για την κακή κατάσταση των Θρακομακεδόνων. Η Α.Ε.Κ. στην κυριολεξία γύρισε σελίδα εδώ!

· Απομένει λοιπόν να μπούμε στην τελική ευθεία για το ΣΠΙΤΙ μας! Εκεί είναι όλη η ουσία της Α.Ε.Κ. του αύριο και δεν μιλάω μόνο για την ποδοσφαιρική που μονοπωλεί το ενδιαφέρον το 90% και βάλε του λεγόμενου κόσμου της Α.Ε.Κ. Βρε αυτός ο κόσμος της Α.Ε.Κ. πρέπει να μας το αναλύσουν το φαινόμεο ειδικοί ψυχολόγοι!

· Όχι ότι δεν έχει περάσει πολλά, όχι ότι δεν έχει δίκιο σε πολλά αλλά τελικά η μεγάλη μάζα κατέληξε να είναι πάλι παρόν μόνο όταν ...υπάρχει πάρτι! Τα τελευταία χρόνια που πέρασαν, αναφέρομαι σε αυτά που μετά το 2004 κατάφεραν ναι μεν να μαζέψουν πολύ κόσμο, αλήθεια πότε θα ξαναδούμε 25.000 διαρκείας, αλλά τον μετέτρεψαν μόνο σε καταναλωτική μονάδα και όχι σε αληθινό και ζωνατνό κομμάτι της Α.Ε.Κ.

· Βασικά θεωρώ αδιανόητο να λες ότι είσαι Α.Ε.Κ. και να μην είσαι μέλος της. Δεν εννοοώ κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, όσο ακριβό και αν είναι αυτό. Βέβαια ακόμα πιο αδιανόητο και συνάμα τραγικό είναι να είσαι μέλος στην Α.Ε.Κ. και να μην φροντίζεις να τακτοποιείς την ετήσια συνδρομή σου που αγγίζει το ...ιλιγγιώδες ποσό των 35 ευρώ! Λέτε να το γυρίσουμε και εμείς στα SMS; Ντρέπομαι όταν μιλάω για αυτό το θέμα, όχι για μένα αλλά όλους αυτούς τους Αδελφούς ΑΕΚτζήδες που αδυνατούν να βρούν 35 ευρώ τον χρόνο!

· Θα ήθελα από εδώ να ευχαριστήσω όλα αυτά τα Αδέρφια που βρεθήκαμε αλλά και σε όλους αυτούς που λόγω απόστασης δεν βρέθηκανε κοντά, τις προάλλες στις Φιλαδέλφειας τα μέρη, εκεί στο "Λαδόχαρτο" για φαγητό, πολλές μπύρες και πρωινιάτικα κάλαντα! Τα 400 χιλιόμετρα για τον Στέφανο Σαλόνικα ήταν πολύ λίγα, δυνατό το κλιμάκιο από Λονδίνο και γκέστ στάρ ο Κυριάκος! Ναστε πάντα καλά.

· Ο Γενικός που απο καιρό έχει πάψει να ακούει σε ότι άλλο όνομα!!! έκανε τα κονέ και τις δημόσιες σχέσεις, έβγαλε και λόγο όπου τόνισε την σημασία των "21 Φίλων", πήγε να μας χρεώσει τον λογαριασμό, πάλι καλά που δεν γνώριζε ότι είχαμε και την ονομαστική μας γιορτή με το παλιό ημερολόγιο! Ενώ είχαμε και Προεδρική παρουσία παρέα με την ...κουστωδία του!!!

· Ελπίζω ο Άγιος Βασίλης να διάβασε τα News και έτσι να δωθεί μια ακόμη ευκαιρία στον Μιχάλη Παυλή να δείξει πόσο αγαπάει την Α.Ε.Κ. Είναι πράγματι κρίμα μόνο και μόνο επειδή δεν έχει ηχηρό επώνυμο να μην του δωθεί μια ευκαιρία ακόμη, πόσο μάλλον όταν αυτή την ευκαιρία δεν τον έχει δει για να του την δώσει ο Ισπανός.

· Γουστάρω Α.Ε.Κ. με παίκτες που αγαπάνε την φανέλα παθολογικά ακόμα και αν μετά από χρόνια φτάσουν στο σημείο να με πικράνουν, όπως έκανε ο Ντέμης που για μένα θα παραμένει πάντα το τρελαμένο παιδάκι που σκαρφάλωνε της Σκεπαστης τα Κάγκελα και όχι ότι γνωρίσαμε μετά το 2004 και σκορπίστηκαν όλες οι ελπίδες στον βρόντο.

· Ταξίδεψε με σε ένα ταξίδι χωρίς πυξίδα για οπουδήποτε, μαζί σου να εμε και δεν φοβάμαι λέω τίποτα, άλλοι κοιτούν Ουρανό και χάνονται…εγώ έχω εσένα στην Καρδιά και απογειώνομαι.

· Έχουμε την ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η Α.Ε.Κ. που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.

· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Καλή ΑΕΚ-ο-Χρονιά Αδέρφια και του Χρόνου Σπίτι μας. ΑΕΚάρα για πάντα.

Για την υπογραφή
Διονύσης ΜπRαχάμι
…έτσι για να θυμόμαστε τα παλιά και να ετοιμάζουμε τα επόμενα

1 σχόλιο:

topaz patra είπε...

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΑ ΛΕΣ ΓΑΜΑΤΑ !!
PATRA21