Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 01-03-2009

Όλα στην βιασύνη χτές, τόσο που και το ΟΑΚΑ προσπεράσαμε, και το Αιγάλεω και λίγο αργότερα και την Κυψέλη.
Κολλήσαμε στην 4η Στάση, όπως έγραφαν και τα νιούζ χτες. Και εκεί για την Α.Ε.Κ. είμαστε άσχετα εάν η Φρόσω και ο Κώστας είπαν να παίξουν μπάλλα λίγο πιο κει από τα Ιερά Χώματα και ακριβώς δίπλα στο κλειστό του Ιωνικού.
Ναι για την Α.Ε.Κ. ήμασταν και εκεί και ας μην μπορούν κάποιοι να καταλάβουν ότι όταν λέμε η Ζωή μας είναι όλη Α.Ε.Κ. το εννοούμε. Τέλοσπαντων και τις τυπομένες μου ευχές από εδώ.
Ανεβαίνοντας την Λεωφ. Βουλιαγμένης προς Αθήνα χτες προσπέρασα έναν ποδηλάτη. Το Κιτιρνόμαυρο της φανέλλας έκανε μπαμ από μακριά. Πλησιάζοντας αντικρύζω και τα τρία πιο μαγικά γράμματα του κόσμου, έστω και αν από κάτω είχε και το ξενικό σάικλινγκ τημ.
Ένιωσα ωραία, το ίδιο ωραία όπως και προχτές που από ένα ακόμη μετερίζι της Οικογένειας, αυτό του διαδικτύου, καταφέραμε να μαζέψουμε κάποια χρήματα και να τα κάνουμε δωρέα στο τμήμα της ποδηλασίας.
Αυτό είναι Α.Ε.Κ. Συνέχεια τον τελευταίο καιρό ο παλός κόσμος προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίξει τα τμήματα με τα λίγα χρήματα που διαθέτει. Δεν έχει σημασία το πόσα είναι αυτά αλλά η πράξη και από πράξεις από αυτών που έχουν δεν έχουμε δει και πολλά.
'Ισως να τους ενοχλεί που είμαστε μπροστά, ίσως ακόμα να μην μπορούν να καταλάβουν πόση βοήθεια χρειάζεται η Μάνα Α.Ε.Κ. Το κακό είναι ότι και πολλά παιδιά που ασχολούνται με την Οικογένεια δεν μπορούν ακόμα να καταλάβουν τι σημαίνει η ORIGINAL να έχει μπει μπροστά στην Μάνα.
Ο Μαχητής πάντως την έκανε την αίτηση του προχτές στο Δωματιάκι και σύντομα θα είναι μέλος. Τα 10.000 μέλη που ήταν και παραμένει στόχος είναι μακριά ακόμη. Η πίστη πάντως συνεχίζει να υπάρχει.
Τόσο μακριά όσο και το ΟΑΚΑ σε λίγο καιρό ακόμα και για τους πελάτες. Δεν υπάρχει μάγος λέμε. Ένα πάραγμα που κάηκε το 1996 και που με το ζόρι θέλει να σώσει την υστεροφημία του αλλά μέχρι να το καταλάβουν όλοι θα έχουμε χάσει και το επόμενο τρένο.
Το καλοκαίρι πάντως το τρένο του ...Μπλάνκο κάποιοι ήδη το έχουν δρομολογήσει. Όσο, όσο λέμε. Ο Αμερικάνος, για τον Νοτιά μιλάω και όχι για τον ήρωα του ΄68 σαν να μυρίζεται πόσο τον έουν δαγκώσει οι συνέταιροι και οι διαχειριστές που έχει αφήσει πίσω.
Με έχει φάει και ο Γιώργος από το Κουκάκι και έχει πολύ δίκιο. Ας μάθουν επιτέλους εκεί στην ΠΑΕ ότι τα χρώματα μας είναι τα Κιτιρνόμαυρα και ας μάθουν τι συμβολίζει ο Δικέφαλος Αετός.
Ψηλά ο Αετός λέμε, όσο πιο ψηλά γίνεται. Όχι ο χαρταετός που θα πετάμε όλοι αύριο λόγω της ημέρας.
Ο Θοδωρής είναι Λονδίνο, το ίδιο και ο ...μαύρος πίθηκος. Πολύ πέραση έχει τελευταία η Αγγλική πρωτέυουσσα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η βασίλισσα Ελισσάβετ ούτε τον έναν κάλεσε σε δειπνο ούτε τον άλλον. Είχε καημό η Ελισσάβετ να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ ο γιός του Κοκού και αντι αυτού μας κουβάλησαν ...άλλον πρίγκιπα και αυτόν μαϊμού!
Το καλυτερο σημείο για κούλουμα είναι ο Ιερός Χώρος λέμε Ραντεβού την Δευτέρα εκεί.
Είμαστε και στο Δερβένι. Ήμασταν και στο Αιγάλεω πήγαμε και Κυψέλη. Παντού είμαστε και παντού θα φτάσουμε για την Α.Ε.Κ.
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...Ψηλά τον Αετό λέμε τον Δικέφαλο ΑΕΤΟ!
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: