Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 22-03-2009


· Και άντε σήμερα το απόγευμα να θρηνήσουμε κάνα θύμα, να έχουμε κάνα νεκρό επειδή οι ανευθυνουπεύθυνοι φρόντισαν να φέρουν κοντά, πολύ κοντά λέμε και με μικρή διαφορά ώρας 15.000 βαζέλες για το φάιναλ φόρ του βόλεϊ και άλλους τόσους, στην καλύτερη, δικούς μας για την μπάλα;
· Βέβαια είναι και μια καλή ευκαιρία για την Αστυνομία εάν και εφόσον γίνουν τίποτα επεισόδια να δώσει ιδιαίτερη σημασία ποιοι φοράνε κουκούλα να βγάλει και ότι απωθημένα έχει τον τελευταίο καιρό μαζέψει ! Να ένα καλό κράς τέστ!
· Μου δημιουργήθηκαν και μερικές απορίες με αυτή την κουκουλονομοθεσία. Οι αστυνομικοί που δεν θα παρουσιάζουν καθαρά τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους θα τιμωρούνται; Η μουσουλμανική μαντήλα επιτρέπεται; Το ψεύτικο μούσι; Οι αποκριάτικες μάσκες; Όταν βρέχει, κουκούλα μπορούμε να βάλουμε; Όταν χιονίζει; Στην Αράχωβα κινδυνεύουν να συλληφθούν οι …κουκουλοφόροι;
· Ας πάμε λοιπόν και στην Βροχοπούλου που μας προέκυψε στον πάγκο. Άντε να πάρει σβάρνα και τα πρωινάδικα, να κάνει και μια κατάθεση ψυχής στην Τατιάνα. Τι θα γίνει με δαύτον; Με το ζόρι να μένει στην επικαιρότητα το ονοματάκι του θέλει; Κάθε τρεις και λίγο θα εφευρίσκει θέμα;
· Τώρα τον ενόχλησε ο Μπλάνκο που κλώτσησε ένα μπουκάλι και τον έβγαλε πρόγραμμα κατευθείαν αντί να το λύσει το θέμα στα αποδυτήρια όπως θα έπρεπε να κάνει ένας σοβαρός προπονητής που ελέγχει τα αποδυτήρια.
· Τι να ελέγξει είπαμε; Και το άλλο για μανάδες και πατεράδες τι το ήθελε; Φαντάζεστε να του απαντούσε αντίστοιχα και ο Μπλάνκο ότι δεν είναι παιδί του να τον μαλώνει; Αλλά το ρίξαμε στις συγνώμες …ε αφού πήραμε φόρα!
· Αλήθεια αυτός ο πόνος που υπάρχει για τον Εντίνιο μήπως φτάνει στα όρια του ρατσισμού, μια που ήταν και μέρα κατά του ρατσισμού χτες; Δεν πιστεύω να μας βγει και φυλετιστής το κελεπούρι που αρπάξαμε από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης!
· Και τώρα που είσαι εδώ με δυσκολία διακρίνω την αόρατη μορφή σου. Μια μορφή που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θαύμαζα πριν το 1996. Δεν υπάρχεις μετά λέμε. Μας πήρες τα όνειρα τότε και τα ξεπούλησες στον εχθρό λέμε.
· Τώρα το μόνο που αξίζεις είναι να σε βάλουμε σε ειδικό μουσείο εκθεμάτων ατόμων με αδυναμία στα ντόλαρς την προδοσία και προς αποφυγήν για τις μελλοντικές γεννιές.
· Ρε «γλυκό αγόρι» του πάγκου εάν έχεις κάτι να μας πεις, νίκησε τον γαύρο, τον πρώην εργοδότη σου ντε θυμάσαι πονηρούλη, πάρε το κύπελλο και λίγο βασικά με νοιάζει και αν μείνεις στην συνέχεια. Εδώ συμφωνώ απόλυτα με τον Κιντή που ακόμα περιμένω να διαβάσω και το κείμενο της παραίτησης του.
· Ρε τι πρωτοσέλιδο μαγεία έκανε πάλι ο ιστορικός «Δικέφαλος». Να τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας έλεγε, έλα μου ντε που δεν πρόσεξα καλά το εξώφυλλό και πόνεσαν τα δικά μου από την λάμψη αυτού του είδους ανθρώπου που το 1996 μας ξεπούλησε με τον χειρότερο τρόπο.
· Μου έλεγε ένας φίλος τις προάλλες να το ξεπέρασω και να ξεχάσω το παρελθόν. Τον έχω ξεπεράσει καιρό τώρα, απλά δεν λέω να ξεχάσω. Μα πώς να ξεχάσω που μας πούλησε και πήγε στο εχθρό μας και του έβαλε πλάτη ώστε μέχρι και σήμερα 14 χρόνια μετά να είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε τις συνέπειες της προδοσίας αυτής.
· Ούτε χωνεύω το παραμύθι ότι ήρθε για το καλό της Α.Ε.Κ. ΜΟΝΟ για το καλό το δικό του ήρθε, για την υστεροφημία του και να βγάλει και να βγάλει ότι μπορεί για την σύνταξη.
· Εκείνο που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι η κόντρα του Ντεμοτεχνείου με τον …μεγαλειότατο και την αυλή του. Αναμένω με ενδιαφέρον τα επόμενα επεισόδια αυτής της σαπουνόπερας.
· Μπορώ να πω ότι απολαμβάνω απόλυτα που η εξέδρα, για το πέταλο μιλάω, αφού οι άλλοι στις υπόλοιπες θύρες σε μεγάλο ποσοστό πάνε όπου φυσάει ο άνεμος, τον έχει προσπεράσει, όχι δεν τον έχουν ξεχάσει, άλλωστε ούτε τα καλά του ξεχνιούνται αυτά πριν το 1996 πόσο μάλλον τα εγκλήματα του μετά το 1996 και πως θα μας γαμ… στα Φιλαδέλφεια.
· Βρε τα Φιλαδέλφεια πάλι πρωτοσέλιδα κάνουν. Η ζωή συνεχίζει να υπάρχει λέμε και μέσα από τα μπάζα. Γεια σου ρε Ντέμη με την ΟΔΔΥ-σεια σου. Άραγε γιατί στο θάψανε τόσο γρήγορα το «πρότζεκτ» οι συμμέτοχοι κολλητοί σου; Θα μας δώσεις καμιά εξήγηση ή μήπως φταίνε οι πλανήτες που θα ευθυγραμμιστούν; Απόλυτη σιωπή…Ας φωνάξει κάποιος την Λίτσα Πατέρα!
· Καθημερινά βέβαια εκτός από την θετική αύρα της υπόθεσης για γήπεδο στα Ιερά χώματα πέφτουν στην αντίληψη μου και πολλά δηλητήρια. Και το κακό είναι ότι πολλά από αυτά έχουν …Κιτρινόμαυρες πηγές. Τις προάλλες λέει ο κουμπάρος του Τίγρη στον Φίλαθλο ανακάλυψε ότι παγώνει το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια λόγω δασικής έκτασης! Μήπως έτσι εκθέτει τον κουμπάρο του ή απλά περνάει γραμμή;
· Να υποθέσω ότι σύντομα κάποιοι μόλις αρχίσει να σοβαρεύει και το έργο, πέσουν και τίποτα τσιμέντα θα το ρίξουν ότι υπάρχουν ρεμούλες και μίζες, εδώ λέμε κάποιους τους πονάει που έβαλε το Δωματιάκι καπέλο στα εισιτήρια της Βασίλισσας αλλά που και χτες στην Λάρισα δεν τους είδαμε θα το αφήσουν αυτό;
· Βέβαια μέχρι να πέσουν τα τσιμέντα έχει ακόμα πολύ ψωμί το έργο. Το πιο βασικό όμως είναι να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την παραφιλολογία του κάθε άσχετου αλλά και ….ειδικευμένου και να αντλούμε την πραγματική πληροφόρηση από την σωστή πηγή που αυτή είναι μία.
· Ο Τάκης ήταν φιλαράκι από παλιά, η φωτογραφία είναι αρκετά χρόνια πριν στην Έδεσσα, μάλιστα η επιστροφή στην Αθήνα ήταν περιπετειώδης. Είχαμε ξεκόψει τα τελευταία χρόνια ούτε στην Α.Ε.Κ. δεν βρισκόμασταν, έμπλεξαν και οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της ζωής. Καιρό τώρα έδινε τον δικό του αγώνα να κρατηθεί κοντά στα παιδιά την γυναίκα του, κοντά στους φίλους του. Δυστυχώς όμως όταν έχεις να παλέψεις με τα στοιχεία τα κακά της φύσης δύσκολα νικάς. Ο Τάκης έχασε αυτόν τον αγώνα.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Καλό σου Ταξίδι Τάκη.
paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: