Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 15-03-09


· Τελικά αυτό που είδαμε χτες, για να ακριβολογώ όσων τα μάτια κατάφεραν να το δουν ήταν έργο…Δώνη! Που να αγγίξει αυτό το …συνοθύλλεμα που έκοβε βόλτες στο ΟΑΚΑ χτες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, τον πρίγκιπα με το ανοιχτό το χέρι και τις μεγάλες τσέπες.
· Αφήστε που αν θα πάρουμε το κύπελλο θα συνεχίσει στην ομάδα και δεν θα ενδώσει σε κανενός είδους πίεσεις από …κοκκαλιάρηδες μεγαλομετόχους άλλων ΠΑΕ! Επιτέλους ένας άνθρωπος με αξιοπρέπεια! Ρε μάζεψε το χέρι λέμε…έχουμε οικονομική κρίση, δεν μοιράζουμε λεφτά λέμε! Ρε κάτι μανίες αυτός ο άνθρωπος! Γεια σου συνεταιράκι του Τζόρτζεβιτς! Την Αγγελική πότε θα μας την φέρεις;
· Αλλά έλεος πια με την τόση αβάντα σε αυτόν που υποχρέωσε την Α.Ε.Κ. με την προδοσία του 1996, στην κυριολεξία την υποχρέωσε να σκύψει το κεφάλι στην ερυθρόλευκη λαίλαπα που μέχρι και σήμερα 13 χρόνια μετά έχει ισοπεδώσει κάθε έννοια δικαίου και αθλητικής άμιλλας.
· Όχι φίλε μου δεν ξεχνώ και δεν μπορώ να συγχωρέσω κάποιον μας πούλησε τότε για τα λεφτά και τώρα που ξαναγύρισε επειδή μας έκανε λέει έκπτωση σε αυτά που θα πάρει να ξεχάσω και όσο βλέπω κάποιοι να προσπαθούν με το ζόρι να μας τον παρουσιάσουν σαν σωτήρα και μέγα μάγιστρο τόσο είμαι πιο σίγουρος ότι η αποκαθήλωση του για μια ακόμη μια αφορά θα είναι τέλειο …επιδόρπιο.
· Τελικά ο εκνευρισμένος μάγιστρος …χτες που αρέσκεται τελευταία να αφήνει συνεχώς υπονοούμενα για άλλους θα μας πει επιτέλους ποιοι κλαίνε και ποιοι γελάνε ή θα το αφήσει και αυτό για την Νικολούλη όπως άφησε και τότε τις σφαίρες;
· Απολαυστικός και ο διαδικτυακός διάλογος του Ξενάκη με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ. Τον πρώην λέω όχι τον πρώην, πρώην που χάσαμε τα ίχνη του μεταξύ συναυλιών και κλάμπς! Και τώρα που ξεκίνησε και η Νέα Φιλαδέλφεια να …μιλιέται μάλλον θα χαθεί για κάμποσο καιρό ακόμη.
· Καλά τα λες Ρε Κιντή αλλά να έμενες και να τα έλεγες και όχι τώρα που απλά είσαι βούτηρο στο ψωμί του κάθε Ξενάκη. Να φρόντιζες και πριν έρθεις να μην άφηνες να έρθει αυτή η βδέλλα στην Α.Ε.Κ. Να φρόντιζες να έδινες την συνέντευξη τύπου που σε φίμωσαν, να μην θυμηθώ την επιστολή παραίτησης. Τώρα απλά είμαστε αναγκασμένοι να τον υποστούμε μέχρι να κάνει η ιστορία τον κύκλο της και χάσουμε και πάλι τα ίχνη του στα επόμενα ευρώ που θα του προσφέρουν.
· Αλλά ας πάω στον πρώην, πρώην. Στον πάντα αδελφό μου Ντέμη και ας μην θέλει να το πιστέψει και ας του σέρνω τόσα και τόσα. Σίγουρα όχι άδικα αλλά ας αφήσουμε τα χρόνια να περάσουν ώστε να φύγει ο εγωισμός του που ακόμη σκεπάζει τα μάτια και το μυαλό του και να κρίνει ο ίδιος τα λάθη που έκανε.
· Και τελικά χάσαμε 5 ολόκληρα χρόνια και τι κατάλαβες Ντέμη μου; Γιατί δεν βγαίνεις τώρα να μας πεις για την ορθότητα του ΟΔΔΥ που με συνοπτικές διαδικασίες εξαφανίστηκε ακόμη και από το λεξιλόγιο του Βγόντζα;
· Δεν πανηγυρίζω για Νέα Φιλαδέλφεια ακόμη. Η προχτεσινή συνάντηση στην Γράμμου ήταν μια πολύ καλή αρχή, επικοινωνιακή αρχή θα έλεγα αφού όσοι συμμετείχαν στην συνάντηση αυτή αποκόμισαν όλοι θετικούς επικοινωνιακούς πόντους.
· Ακόμη και ο Βγόντζας κερδισμένος βγήκε! Εκλογές έρχονται, έχουμε και κλάμπ στο Ηράκλειο λέμε. Ακόμη και ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας και εδώ εκλογές έχουμε και εδώ πρέπει να δώσουμε λίγο παραπάνω σημασία από ότι στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Μέχρι και ο κυρ-Γιάννης ο Γκρεμιστής είχε λόγο να είναι χαρούμενος μετά από πολύ καιρό.
· Θα πανηγυρίσω για Νέα Φιλαδέλφεια μόνο μόλις πέσουν τα τσιμέντα, μόλις κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι, μόλις πιάσω μια θέση στην Σκεπαστή του αύριο. Μόλις αντικρίσω τα κεράκια να τα ανάβει ο κύριος Γενικός να μου φωτίζουν «ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ Α.Ε.Κ.».
· Το κυριότερο όμως εμπόδιο πάντα παραμένει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας που μας το παίζει πολύ …φιλικός αλλά και φλού! Είπαμε το φάρμακο γι αυτούς εδώ είναι οι εκλογές. Εκεί πονάνε, εκεί πρέπει να τους χτυπάμε.
· Διάβασα και χτες έναν απίθανο ονόματι Τάσος Στράτος, δεν εξηγείται αλλιώς μάλλον το έχεί το επώνυμο, από τις εποχές Ανατολιωτάκη, αυτού ντε που με το ζόρι θέλει να πνίξει την Α.Ε.Κ. για να ξανανέβει στον θρόνο.
· Ο απίθανος αυτός τύπος ανακάλυψε μέχρι και την Πειραιώς που έχει λέει το εργοστάσιο παραδίπλα! Δεν πιστεύω να με διαβάζει; Μάλιστα ανακάλυψε ότι γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια στήριζαν μόνο οι Πειρατές και οι Ντιφέντερς…της Α.Ε.Κ. και του βάτραχου!
· Έχω την εντύπωση πως από εδώ και πέρα πλάγια, μετωπικά και κυρίως πισώπλατα χτυπήματα θα δεχτεί μπόλικα και η Μάνα αλλά και η Οικογένεια. Από την μία κάποιοι με την ιδέα ότι ο Χ΄Χρήστος θα κόψει κορδέλα έχουν υψηλό πυρετό ήδη και από την άλλη τα λεφτά και η κονόμα …του γηπέδου πάντα θα συγκινούν διάφορους, από αυτούς όλους που τώρα τους παρακαλάς να βοηθήσουν και δεν υπάρχουν Π-Ο-Υ-Θ-Ε-Ν-Α!
· Ο δρόμος είναι ακόμη μεγάλος και μακρύς. Άλλωστε τώρα μόλις φτάσαμε και πάλι Νέα Φιλαδέλφεια από την χωματερή της ΟΔΔΥ-σεις, την εβδομάδα που μας έρχεται θα είμαστε με τον Ιωαννίδης, σειρά θα πάρει και ο Σουφλιάς αλλά το κυριότερο είναι να βρεθούν τα λεφτά.
· Τα κορίτσια δεν τα κατάφεραν χτες στο Κερατσίνι και έτσι είναι ίσως το μοναδικό τμήμα της Μάνας που δεν θα μας κάνει να χαμογελάσουμε φέτος. Κρίμα, ξεκινάμε από τώρα για του χρόνου, διορθώνουμε τα λάθη, κλείνουμε τις πληγές, σκουπίζουμε τα δάκρυα αλλά πάνω από όλα κρατάμε το κεφάλι ψηλά.
· Σήμερα η Κιτρινόμαυρη μαγεία βρίσκεται από το πρωί στους δρόμους της Νέα Φιλαδέλφειας. Σχεδόν 200 ποδηλάτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Τμήματος Ποδηλασίας της Α.Ε.Κ και δίνουν το παρόν στον σημερινό αγώνα. Όποιος μπορεί έστω και λίγο να καταλάβει τι σημαίνει αυτό απλά μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει η Α.Ε.Κ.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...Η Σημαία που κυματίζει περήφανη περιμένει τα κεράκια. Καλημέρα Αντιχούλιγκαν. Καλημέρα ΑΕΚάρα…

paRa-NOID

Δεν υπάρχουν σχόλια: