Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 30-03-2009


· Η πιο οικολογική ομάδα του κόσμου είμαστε λέμε. Ο κόσμος όλος λέει έκλεισε τα φώτα για μία ώρα χτες για να …σώσουν την γη. Εμείς, η Α.Ε.Κ, δηλαδή τα έχουμε κλειστά 15 χρόνια τώρα!
· Και μας ήρθε και το 1996 όπου ο τότε τεράστιος αυτός προπονητής που ξανα-ξανα-κουβαλήσαμε στην ομάδα αποφάσισε να βγάλει και τις ασφάλειες από τον πίνακα και έναντι τριάκοντα αργυρίων να τα παραδώσει στον Σωκράτη!
· Μια που είπα για τον Σωκράτη, γι’ αυτόν το άξιο πρώην στέλεχος της ΣΤΑΖΙ, κάπου διάβασα ότι τόσο ο Ντέμης όσο και ο Άκης στα πλαίσια των επιχειρηματικών τους οριζόντων σχεδιάζουν μέχρι και συνεργάτες να γίνουν με τον…Ρόκο! Αυτά είναι! Είδες τι σου κάνει να πίνεις καφέ με κούπα του γαύρου στα χέρια;
· Για τα λεφτά τα κάνεις όλα για τα λεφτά δεν με αγαπάς…μην με παρεξηγείτε με έπιασε μια εύθυμη διάθεση. Τι να κάνω; Να κλάψω που μας έπιασε κορόιδο ο πιο δικός μας άνθρωπος;
· Ακόμα περιμένω μια σαφή απάντηση, μια αιτιολόγηση, έστω και σε ένα λαίφ στάιλ περιοδικό γιατί θάφτηκαν τα όνειρα της πλουτοονειροκρατίας τόσο εύκολα στην ΟΔΔΥ-σεια. 5 χρόνια παραμύθι τρώγαμε και μείναμε χωρίς χάπυ έντ!
· Αλλά έτσι είναι, όταν οδηγός είναι ο εγωισμός και το συμφέρον το προσωπικό, που να μπορέσεις να σκύψεις να δεις την αλήθεια και την πραγματικότητα που παράτησες αφότου ανέβηκες στην σκάλα.
· Αλλά αρκετά ασχολήθηκα και πάλι, τι να κάνω με πονάει το θέμα, τον ήθελα να έφευγε και να τον θυμόνταν όλοι για καλά και τους τίτλους. Τελικά σε 5-6 μήνες ακόμη μόνο όσοι θα ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά θα τον ξέρουν. Αλλά ας πιάσω το σημερινό μενού.
· Όνειρο μου θα ήταν να ήμασταν σε κάνα κλειστό του ΟΑΚΑ, βασικά θα γούσταρα στο δικό αμς κλειστό στην Νέα Φιλαδέλφεια, 10.000 και βάλε κόσμος. Σίγουρα θα είμαστε στην Μιχαλοκοπούλου στο Κράουν Πλάζα, όπως σίγουρα θα είμαστε πάρα πολύ λιγότεροι. Επίσης σίγουρο είναι ότι εδώ και κάμποσους μήνες αυτό που λέγεται ΜΑΝΑ Α.Ε.Κ. και η είναι η Αρχή της Α.Ε.Κ. στο σύμπαν όλο, άλλαξε σελίδα και από εκεί που συρόταν σαν κουρέλι και γινόταν έρμαιο στις διαθέσεις του καθενός που περισσότερο τον ενδιέφερε η καρέκλα παρά αυτό για το οποίο βρέθηκε σε αυτή για να υπηρετήσει.
· Από τις 10 Ιουλίου και μετά μπορεί τα κουρέλια να μην έγιναν μετάξια αλλά σίγουρα έπαψε να σέρνεται από τις διαθέσεις του οποιουδήποτε μεγαλομανή και ανεκδιήγητου αναλάμβανε τις τύχες της τα τελευταία χρόνια. Από τις 10 Ιουλίου και μετά έχουμε δικαίωμα να ελπίζουμε αλλά και να αγωνιζόμαστε, καθαρά και ξάστερα και όχι πίσω από συνωμοσίες και μιζέρια.
· Φανταστείτε να είχαμε και λεφτά, να ξέραμε και σε τι μονοπάτια θα βαδίζαμε όλους αυτούς τους μήνες. Φανταστείτε ο κόσμος της Α.Ε.Κ. όλοι αυτοί οι ΑΕΚτζήδες των χιλιάδων διαρκείας να μπορούσαν να καταλάβουν ποια είναι η πραγματική δύναμη της Α.Ε.Κ. να μπορούσαν να απλώσουν και το δικό τους χέρι, όχι για να σώσουν τον Χατζηχρήστο αλλά την Α.Ε.Κ.. Λυπάμαι όσους βλέπουν το πρόσωπο και χάνουν το…δάσος.
· Μακάρι να ερχόταν ένας σωτήρας να έμπαινε μπροστά και να εγγυούνταν ότι η Α.Ε.Κ. δεν θα γινόταν κουρέλι, δεν θα σερνόταν ξανά. Ακόμα τον περιμένουμε. Υπάρχει άραγε ή μήπως ήταν κάποιο παραμύθι ελπίδας σαν και αυτά που μας έλεγε η γιαγιά μας ότι η Παναγιά θα μας δώσει την Πόλη;
· Εάν κάποιοι νομίζουν ότι τον είχαμε αυτόν τον «σωτήρα» και τον αδειάσαμε και τώρα αυτός για τον εγωισμό του παραμένει άφαντος…ούτε ένα τηλεφώνημα ρε παιδί μου, αυτό είναι μια κουβέντα για πολύ συζήτηση. Προσωπικά εάν είχα τα εκατομμύρια του «σωτήρα» δεν θα άφηνα τον εγωισμό μου να τσακίζει την Α.Ε.Κ.
· Όσοι έχετε μείνει κοντά σε όλη αυτή την προσπάθεια κοντά 10 μήνες τώρα, εύκολα θα έχετε νιώσει τον αέρα της αλλαγής, όχι κάποιού τύπου αλλαγής σαν αυτή την πρόσφατη με τον Ομπάμα, ούτε καν με αυτή του Αντρέα το 81.
· Μια αλλαγή που γυρίζει και ψάχνει τις ρίζες της, μια αλλαγή που θα παίρνει δύναμη από την ιστορία της, μια αλλαγή που θέλει να δώσει στο αύριο που έρχεται την δύναμη για να αντεπεξέλθουμε σε όλες τις δυσκολίες που μας περιμένουν. Μια αλλαγή που μας βρίσκει απόγευμα Κυριακής καθισμένους στα σκαλιά της Σκεπαστής να περιμένουμε τον…λαό να φύγει ώστε να ξεκινήσουν τα όνειρα μας για το αύριο αγκαλιά με την ησυχία που πλέον επικρατεί και την μυρωδιά του χορταριού.
· Είναι γελασμένος όποιος νομίζει ότι αφού τα έχουμε πάει καλά μέχρι τώρα είμαστε εντάξει. Κάναμε το καθήκον μας. Κάθε μέρα μας εμφανίζετε και εξώδικο δώρο από προηγούμενες χρήσεις. Κάθε μέρα και ένα νέο εμπόδιο, μια νέα τρικλοποδιά, μια ακόμη απαίτηση, ένας ακόμη Ανατολιωτάκης που με νύχια και με δόντια προσπαθεί να ευνουχίσει την Α.Ε.Κ. με κάθε τρόπο για να ξανακάτσει στον θρόνο από τον οποίο τον εκθρονίσαμε όπως ο ίδιος λέει.
· Την ίδια στιγμή παραμένουμε ΑΣΤΕΓΟΙ, σε όλα τα τμήματα και όσο σκέφτομαι ότι μέχρι μερικά χρόνια πριν ήμασταν υπερήφανοι για τα γήπεδα μας τόσο πιο πολύ …αρρωσταίνω. Μας τα τσάκισες όλα ρε Γρανίτσα.
· Έστω όμως και μετά από 5 χρόνια κάτι έχει αρχίσει να κινείται στο θέμα του Γηπέδου. Το που θα μας βγάλει μόνο οι Θεοί ξέρουν. Η ουσία είναι ότι κουνηθήκαμε στο βάλτο που ήμασταν χωμένοι, αναπνέουμε και ελπίζουμε.
· Το κακό της υπόθεσης είναι σε κάποιους αυτό δεν αρέσει, όχι από αυτούς που τόσα χρόνια ήταν αδιάφοροι για το που θα γίνει το γήπεδο αλλά από μερικούς που έχουν κάνει το γήπεδο σημαία καιρό τώρα για να αρέσουν. Πονηροί καιροί, κακοί άνθρωποι.
· Ανώνυμες επιστολές αγανακτισμένων πολιτών αγγίζουν τα όρια του παραλογισμού της κουκούλας. Τουλάχιστον για γέλια αλλά που εάν το σκαλίσετε λίγο παραπάνω εύκολα θα καταλάβετε ότι περισσότερο κακό προκαλούν.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...Κοντέ μας, Οδηγέ μας, Γενικέ Αρχηγέ μας…
paRa-NOID

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 22-03-2009


· Και άντε σήμερα το απόγευμα να θρηνήσουμε κάνα θύμα, να έχουμε κάνα νεκρό επειδή οι ανευθυνουπεύθυνοι φρόντισαν να φέρουν κοντά, πολύ κοντά λέμε και με μικρή διαφορά ώρας 15.000 βαζέλες για το φάιναλ φόρ του βόλεϊ και άλλους τόσους, στην καλύτερη, δικούς μας για την μπάλα;
· Βέβαια είναι και μια καλή ευκαιρία για την Αστυνομία εάν και εφόσον γίνουν τίποτα επεισόδια να δώσει ιδιαίτερη σημασία ποιοι φοράνε κουκούλα να βγάλει και ότι απωθημένα έχει τον τελευταίο καιρό μαζέψει ! Να ένα καλό κράς τέστ!
· Μου δημιουργήθηκαν και μερικές απορίες με αυτή την κουκουλονομοθεσία. Οι αστυνομικοί που δεν θα παρουσιάζουν καθαρά τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους θα τιμωρούνται; Η μουσουλμανική μαντήλα επιτρέπεται; Το ψεύτικο μούσι; Οι αποκριάτικες μάσκες; Όταν βρέχει, κουκούλα μπορούμε να βάλουμε; Όταν χιονίζει; Στην Αράχωβα κινδυνεύουν να συλληφθούν οι …κουκουλοφόροι;
· Ας πάμε λοιπόν και στην Βροχοπούλου που μας προέκυψε στον πάγκο. Άντε να πάρει σβάρνα και τα πρωινάδικα, να κάνει και μια κατάθεση ψυχής στην Τατιάνα. Τι θα γίνει με δαύτον; Με το ζόρι να μένει στην επικαιρότητα το ονοματάκι του θέλει; Κάθε τρεις και λίγο θα εφευρίσκει θέμα;
· Τώρα τον ενόχλησε ο Μπλάνκο που κλώτσησε ένα μπουκάλι και τον έβγαλε πρόγραμμα κατευθείαν αντί να το λύσει το θέμα στα αποδυτήρια όπως θα έπρεπε να κάνει ένας σοβαρός προπονητής που ελέγχει τα αποδυτήρια.
· Τι να ελέγξει είπαμε; Και το άλλο για μανάδες και πατεράδες τι το ήθελε; Φαντάζεστε να του απαντούσε αντίστοιχα και ο Μπλάνκο ότι δεν είναι παιδί του να τον μαλώνει; Αλλά το ρίξαμε στις συγνώμες …ε αφού πήραμε φόρα!
· Αλήθεια αυτός ο πόνος που υπάρχει για τον Εντίνιο μήπως φτάνει στα όρια του ρατσισμού, μια που ήταν και μέρα κατά του ρατσισμού χτες; Δεν πιστεύω να μας βγει και φυλετιστής το κελεπούρι που αρπάξαμε από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης!
· Και τώρα που είσαι εδώ με δυσκολία διακρίνω την αόρατη μορφή σου. Μια μορφή που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θαύμαζα πριν το 1996. Δεν υπάρχεις μετά λέμε. Μας πήρες τα όνειρα τότε και τα ξεπούλησες στον εχθρό λέμε.
· Τώρα το μόνο που αξίζεις είναι να σε βάλουμε σε ειδικό μουσείο εκθεμάτων ατόμων με αδυναμία στα ντόλαρς την προδοσία και προς αποφυγήν για τις μελλοντικές γεννιές.
· Ρε «γλυκό αγόρι» του πάγκου εάν έχεις κάτι να μας πεις, νίκησε τον γαύρο, τον πρώην εργοδότη σου ντε θυμάσαι πονηρούλη, πάρε το κύπελλο και λίγο βασικά με νοιάζει και αν μείνεις στην συνέχεια. Εδώ συμφωνώ απόλυτα με τον Κιντή που ακόμα περιμένω να διαβάσω και το κείμενο της παραίτησης του.
· Ρε τι πρωτοσέλιδο μαγεία έκανε πάλι ο ιστορικός «Δικέφαλος». Να τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας έλεγε, έλα μου ντε που δεν πρόσεξα καλά το εξώφυλλό και πόνεσαν τα δικά μου από την λάμψη αυτού του είδους ανθρώπου που το 1996 μας ξεπούλησε με τον χειρότερο τρόπο.
· Μου έλεγε ένας φίλος τις προάλλες να το ξεπέρασω και να ξεχάσω το παρελθόν. Τον έχω ξεπεράσει καιρό τώρα, απλά δεν λέω να ξεχάσω. Μα πώς να ξεχάσω που μας πούλησε και πήγε στο εχθρό μας και του έβαλε πλάτη ώστε μέχρι και σήμερα 14 χρόνια μετά να είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε τις συνέπειες της προδοσίας αυτής.
· Ούτε χωνεύω το παραμύθι ότι ήρθε για το καλό της Α.Ε.Κ. ΜΟΝΟ για το καλό το δικό του ήρθε, για την υστεροφημία του και να βγάλει και να βγάλει ότι μπορεί για την σύνταξη.
· Εκείνο που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι η κόντρα του Ντεμοτεχνείου με τον …μεγαλειότατο και την αυλή του. Αναμένω με ενδιαφέρον τα επόμενα επεισόδια αυτής της σαπουνόπερας.
· Μπορώ να πω ότι απολαμβάνω απόλυτα που η εξέδρα, για το πέταλο μιλάω, αφού οι άλλοι στις υπόλοιπες θύρες σε μεγάλο ποσοστό πάνε όπου φυσάει ο άνεμος, τον έχει προσπεράσει, όχι δεν τον έχουν ξεχάσει, άλλωστε ούτε τα καλά του ξεχνιούνται αυτά πριν το 1996 πόσο μάλλον τα εγκλήματα του μετά το 1996 και πως θα μας γαμ… στα Φιλαδέλφεια.
· Βρε τα Φιλαδέλφεια πάλι πρωτοσέλιδα κάνουν. Η ζωή συνεχίζει να υπάρχει λέμε και μέσα από τα μπάζα. Γεια σου ρε Ντέμη με την ΟΔΔΥ-σεια σου. Άραγε γιατί στο θάψανε τόσο γρήγορα το «πρότζεκτ» οι συμμέτοχοι κολλητοί σου; Θα μας δώσεις καμιά εξήγηση ή μήπως φταίνε οι πλανήτες που θα ευθυγραμμιστούν; Απόλυτη σιωπή…Ας φωνάξει κάποιος την Λίτσα Πατέρα!
· Καθημερινά βέβαια εκτός από την θετική αύρα της υπόθεσης για γήπεδο στα Ιερά χώματα πέφτουν στην αντίληψη μου και πολλά δηλητήρια. Και το κακό είναι ότι πολλά από αυτά έχουν …Κιτρινόμαυρες πηγές. Τις προάλλες λέει ο κουμπάρος του Τίγρη στον Φίλαθλο ανακάλυψε ότι παγώνει το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια λόγω δασικής έκτασης! Μήπως έτσι εκθέτει τον κουμπάρο του ή απλά περνάει γραμμή;
· Να υποθέσω ότι σύντομα κάποιοι μόλις αρχίσει να σοβαρεύει και το έργο, πέσουν και τίποτα τσιμέντα θα το ρίξουν ότι υπάρχουν ρεμούλες και μίζες, εδώ λέμε κάποιους τους πονάει που έβαλε το Δωματιάκι καπέλο στα εισιτήρια της Βασίλισσας αλλά που και χτες στην Λάρισα δεν τους είδαμε θα το αφήσουν αυτό;
· Βέβαια μέχρι να πέσουν τα τσιμέντα έχει ακόμα πολύ ψωμί το έργο. Το πιο βασικό όμως είναι να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την παραφιλολογία του κάθε άσχετου αλλά και ….ειδικευμένου και να αντλούμε την πραγματική πληροφόρηση από την σωστή πηγή που αυτή είναι μία.
· Ο Τάκης ήταν φιλαράκι από παλιά, η φωτογραφία είναι αρκετά χρόνια πριν στην Έδεσσα, μάλιστα η επιστροφή στην Αθήνα ήταν περιπετειώδης. Είχαμε ξεκόψει τα τελευταία χρόνια ούτε στην Α.Ε.Κ. δεν βρισκόμασταν, έμπλεξαν και οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της ζωής. Καιρό τώρα έδινε τον δικό του αγώνα να κρατηθεί κοντά στα παιδιά την γυναίκα του, κοντά στους φίλους του. Δυστυχώς όμως όταν έχεις να παλέψεις με τα στοιχεία τα κακά της φύσης δύσκολα νικάς. Ο Τάκης έχασε αυτόν τον αγώνα.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας... Καλό σου Ταξίδι Τάκη.
paRa-NOID

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 15-03-09


· Τελικά αυτό που είδαμε χτες, για να ακριβολογώ όσων τα μάτια κατάφεραν να το δουν ήταν έργο…Δώνη! Που να αγγίξει αυτό το …συνοθύλλεμα που έκοβε βόλτες στο ΟΑΚΑ χτες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, τον πρίγκιπα με το ανοιχτό το χέρι και τις μεγάλες τσέπες.
· Αφήστε που αν θα πάρουμε το κύπελλο θα συνεχίσει στην ομάδα και δεν θα ενδώσει σε κανενός είδους πίεσεις από …κοκκαλιάρηδες μεγαλομετόχους άλλων ΠΑΕ! Επιτέλους ένας άνθρωπος με αξιοπρέπεια! Ρε μάζεψε το χέρι λέμε…έχουμε οικονομική κρίση, δεν μοιράζουμε λεφτά λέμε! Ρε κάτι μανίες αυτός ο άνθρωπος! Γεια σου συνεταιράκι του Τζόρτζεβιτς! Την Αγγελική πότε θα μας την φέρεις;
· Αλλά έλεος πια με την τόση αβάντα σε αυτόν που υποχρέωσε την Α.Ε.Κ. με την προδοσία του 1996, στην κυριολεξία την υποχρέωσε να σκύψει το κεφάλι στην ερυθρόλευκη λαίλαπα που μέχρι και σήμερα 13 χρόνια μετά έχει ισοπεδώσει κάθε έννοια δικαίου και αθλητικής άμιλλας.
· Όχι φίλε μου δεν ξεχνώ και δεν μπορώ να συγχωρέσω κάποιον μας πούλησε τότε για τα λεφτά και τώρα που ξαναγύρισε επειδή μας έκανε λέει έκπτωση σε αυτά που θα πάρει να ξεχάσω και όσο βλέπω κάποιοι να προσπαθούν με το ζόρι να μας τον παρουσιάσουν σαν σωτήρα και μέγα μάγιστρο τόσο είμαι πιο σίγουρος ότι η αποκαθήλωση του για μια ακόμη μια αφορά θα είναι τέλειο …επιδόρπιο.
· Τελικά ο εκνευρισμένος μάγιστρος …χτες που αρέσκεται τελευταία να αφήνει συνεχώς υπονοούμενα για άλλους θα μας πει επιτέλους ποιοι κλαίνε και ποιοι γελάνε ή θα το αφήσει και αυτό για την Νικολούλη όπως άφησε και τότε τις σφαίρες;
· Απολαυστικός και ο διαδικτυακός διάλογος του Ξενάκη με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ. Τον πρώην λέω όχι τον πρώην, πρώην που χάσαμε τα ίχνη του μεταξύ συναυλιών και κλάμπς! Και τώρα που ξεκίνησε και η Νέα Φιλαδέλφεια να …μιλιέται μάλλον θα χαθεί για κάμποσο καιρό ακόμη.
· Καλά τα λες Ρε Κιντή αλλά να έμενες και να τα έλεγες και όχι τώρα που απλά είσαι βούτηρο στο ψωμί του κάθε Ξενάκη. Να φρόντιζες και πριν έρθεις να μην άφηνες να έρθει αυτή η βδέλλα στην Α.Ε.Κ. Να φρόντιζες να έδινες την συνέντευξη τύπου που σε φίμωσαν, να μην θυμηθώ την επιστολή παραίτησης. Τώρα απλά είμαστε αναγκασμένοι να τον υποστούμε μέχρι να κάνει η ιστορία τον κύκλο της και χάσουμε και πάλι τα ίχνη του στα επόμενα ευρώ που θα του προσφέρουν.
· Αλλά ας πάω στον πρώην, πρώην. Στον πάντα αδελφό μου Ντέμη και ας μην θέλει να το πιστέψει και ας του σέρνω τόσα και τόσα. Σίγουρα όχι άδικα αλλά ας αφήσουμε τα χρόνια να περάσουν ώστε να φύγει ο εγωισμός του που ακόμη σκεπάζει τα μάτια και το μυαλό του και να κρίνει ο ίδιος τα λάθη που έκανε.
· Και τελικά χάσαμε 5 ολόκληρα χρόνια και τι κατάλαβες Ντέμη μου; Γιατί δεν βγαίνεις τώρα να μας πεις για την ορθότητα του ΟΔΔΥ που με συνοπτικές διαδικασίες εξαφανίστηκε ακόμη και από το λεξιλόγιο του Βγόντζα;
· Δεν πανηγυρίζω για Νέα Φιλαδέλφεια ακόμη. Η προχτεσινή συνάντηση στην Γράμμου ήταν μια πολύ καλή αρχή, επικοινωνιακή αρχή θα έλεγα αφού όσοι συμμετείχαν στην συνάντηση αυτή αποκόμισαν όλοι θετικούς επικοινωνιακούς πόντους.
· Ακόμη και ο Βγόντζας κερδισμένος βγήκε! Εκλογές έρχονται, έχουμε και κλάμπ στο Ηράκλειο λέμε. Ακόμη και ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας και εδώ εκλογές έχουμε και εδώ πρέπει να δώσουμε λίγο παραπάνω σημασία από ότι στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Μέχρι και ο κυρ-Γιάννης ο Γκρεμιστής είχε λόγο να είναι χαρούμενος μετά από πολύ καιρό.
· Θα πανηγυρίσω για Νέα Φιλαδέλφεια μόνο μόλις πέσουν τα τσιμέντα, μόλις κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι, μόλις πιάσω μια θέση στην Σκεπαστή του αύριο. Μόλις αντικρίσω τα κεράκια να τα ανάβει ο κύριος Γενικός να μου φωτίζουν «ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ Α.Ε.Κ.».
· Το κυριότερο όμως εμπόδιο πάντα παραμένει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας που μας το παίζει πολύ …φιλικός αλλά και φλού! Είπαμε το φάρμακο γι αυτούς εδώ είναι οι εκλογές. Εκεί πονάνε, εκεί πρέπει να τους χτυπάμε.
· Διάβασα και χτες έναν απίθανο ονόματι Τάσος Στράτος, δεν εξηγείται αλλιώς μάλλον το έχεί το επώνυμο, από τις εποχές Ανατολιωτάκη, αυτού ντε που με το ζόρι θέλει να πνίξει την Α.Ε.Κ. για να ξανανέβει στον θρόνο.
· Ο απίθανος αυτός τύπος ανακάλυψε μέχρι και την Πειραιώς που έχει λέει το εργοστάσιο παραδίπλα! Δεν πιστεύω να με διαβάζει; Μάλιστα ανακάλυψε ότι γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια στήριζαν μόνο οι Πειρατές και οι Ντιφέντερς…της Α.Ε.Κ. και του βάτραχου!
· Έχω την εντύπωση πως από εδώ και πέρα πλάγια, μετωπικά και κυρίως πισώπλατα χτυπήματα θα δεχτεί μπόλικα και η Μάνα αλλά και η Οικογένεια. Από την μία κάποιοι με την ιδέα ότι ο Χ΄Χρήστος θα κόψει κορδέλα έχουν υψηλό πυρετό ήδη και από την άλλη τα λεφτά και η κονόμα …του γηπέδου πάντα θα συγκινούν διάφορους, από αυτούς όλους που τώρα τους παρακαλάς να βοηθήσουν και δεν υπάρχουν Π-Ο-Υ-Θ-Ε-Ν-Α!
· Ο δρόμος είναι ακόμη μεγάλος και μακρύς. Άλλωστε τώρα μόλις φτάσαμε και πάλι Νέα Φιλαδέλφεια από την χωματερή της ΟΔΔΥ-σεις, την εβδομάδα που μας έρχεται θα είμαστε με τον Ιωαννίδης, σειρά θα πάρει και ο Σουφλιάς αλλά το κυριότερο είναι να βρεθούν τα λεφτά.
· Τα κορίτσια δεν τα κατάφεραν χτες στο Κερατσίνι και έτσι είναι ίσως το μοναδικό τμήμα της Μάνας που δεν θα μας κάνει να χαμογελάσουμε φέτος. Κρίμα, ξεκινάμε από τώρα για του χρόνου, διορθώνουμε τα λάθη, κλείνουμε τις πληγές, σκουπίζουμε τα δάκρυα αλλά πάνω από όλα κρατάμε το κεφάλι ψηλά.
· Σήμερα η Κιτρινόμαυρη μαγεία βρίσκεται από το πρωί στους δρόμους της Νέα Φιλαδέλφειας. Σχεδόν 200 ποδηλάτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Τμήματος Ποδηλασίας της Α.Ε.Κ και δίνουν το παρόν στον σημερινό αγώνα. Όποιος μπορεί έστω και λίγο να καταλάβει τι σημαίνει αυτό απλά μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει η Α.Ε.Κ.
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...Η Σημαία που κυματίζει περήφανη περιμένει τα κεράκια. Καλημέρα Αντιχούλιγκαν. Καλημέρα ΑΕΚάρα…

paRa-NOID

Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 08-03-2009


· «Ναϊλί εμάς και βάι εμάς, η Ρωμανία πάρθεν!
Επέραν το βασιλοσκάμν’, ελλάεν η αφεντία!»
Μοιρολογούν τα εκκλησιάς, κλαίγνε τα μοναστήρε,
κι ο Γιάννες ο Χρυσόστομον κλαίει, δερνοκοπισκάται.
-- Μη κλαις, μη κλαις, Αϊ-Γιάννε μου, μη δερνοκοπισκάσαι.
-- Η Ρωμανία πέρασεν, η Ρωμανία πάρθεν.
-- Η Ρωμανία κι αν πέρασεν, ανθεί και φέρει κι άλλο.
· Για να μην σας μπερδεύω ούτε σήμερα έχει τίποτα να κάνει με την Άλωση, ούτε καν με τη απίθανη μαυρούλα την Μακντάγκλα ή κάπως έτσι, που μας ήρθε πριν μήνες από την μη ρατσιστική Αμέρικα για να μας πει με λίγα λόγια ότι είμαστε ρατσιστές εναντίων των «μακεδόνων», των τούρκων, των ρόμα και των εβραίων.
· Πάλι καλά που γλίτωσαν οι Πόντιοι με τόσα ανέκδοτα που τους έχουμε φορτώσει. Άραγε η κυρία Μακντάγκλα για την γενοκτονία των Ποντίων τι γνώμη έχει;
· Τελοσπάντων την προηγούμενη εβδομάδα την βγάλαμε σε γάμο με πολλά καρύδια και ρύζι σήμερα θα την βγάλουμε στους Πόντιους με μπόλικα νηστίσιμα. Τουλάχιστον ο οίνος να κυλάει και η χαρά να υπάρχει.
· Έπιασα στο στόμα μου τους Πόντιους και θυμήθηκα τον δικό μας τον Πόντιο. Αυτόν ντε που θα έρθει να βάλει πλάτη, αυτόν που με τα 70 τηλεφωνικά μύρια έκανε ρόμπα τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ και τους πισινούς του. Προς το παρόν ούτε φωνή ούτε ακρόαση, αφήστε που πιστεύω ότι περισσότερες πιθανότητες έχει να μας πάρει ο Βγενόπουλος πάρα ο …βάλε πλάτη!
· Ευτυχώς τουλάχιστον διοικητικά στην ΠΑΕ σταθεροποιηθήκαμε, τρόπος του λέγειν, τον τελευταίο καιρό. Με κούρασε κάπως το σκηνικό του κάθε μέρα και άλλος πρόεδρος, κάθε μέρα άλλα να λέει ο πρόεδρος και άλλα ο κάθε αντιπρόεδρος. Στο μόνο που δεν έχουμε ακριβώς σταθεροποιηθεί και καταλήξει όμως είναι σε εκείνο το ρημάδι το 10% που πρέπει να αποδίδει στην Μάνα Α.Ε.Κ. η ποδοσφαιρική εταιρεία.
· Ένα μικρό πρόβλημα επίσης αντιμετωπίζουμε και με τα εισιτήρια αφού τα κόλπα του πρώην προέδρου προς την Οικογένεια δεν φαίνεται να τα έχει αποβάλλει ακόμα το τμήμα διαχείρισης των εισιτηρίων. Το πρόβλημα όμως εδώ εύκολα διορθώνεται είτε με το καλό και το όμορφο είτε με την άλλη μέθοδο!
· Πάντως μου έχουν λείψει πολύ οι δηλώσεις Κούλη και Κανελλόπουλου. Τι να μας πούνε κιόλας από τα τόσα πιασάρικα μας έλεγαν τόσα χρόνια; Εδώ την βρήκαν λέει την Α.Ε.Κ. φιατάκι και την έκαναν μερσεντές…και εγώ που νόμιζα ότι αυτό που βλέπουμε τώρα είναι …Ζάσταβα!
· Ο μάγος στον πάγκο τι έπαθε προχτές; Μέλισσα τον τσίμπησε ή επειδή δεν ασχολείται κανείς μαζί του είπε να το πιέσει λίγο το πράμα να ασχοληθούν με το ζόρι μαζί του; Τελικά μας αποκάλυψε ποιοι…θέλουν το κακό του ή μείναμε πάλι στην αναζήτηση και την απορία όπως τότε με τις σφαίρες που του έστειλαν…συστημένες;
· Πόσο πιο μικρός είναι τελικά από το 1988 όταν μαζί ξεκινήσαμε να γράφουμε ιστορία, πόσο ακόμη πιο μικρός και όταν έφυγε το 1996 που μας είχε πουλήσει από τον Φεβρουάριο και τάιζε παραμύθια μέχρι και γέροντες έξω από την 19 ότι εάν παίρναμε το κύπελλο, που τελικά πήραμε, θα έμενε. Αμ, πως το θέλετε; Τι αρχοντιά ήταν ο μπ… με την κόκκινη φόρμα!
· Βρε το πορτάκι της 19, τι αναμνήσεις μου ξυπνάει. Πόσα ονόματα που έγραψαν ιστορία δεν την πέρασαν για να βγουν και να πατήσουν το χορτάρι. Θυμάμαι και κάτι βράδια που μαζί με Ηρκαλιεώτες και Ανακασιώτες, 40 και βάλε άτομα κρατούσαμε τα «σκουλίκια» αγκαλιά και μας χάζευαν οι παίκτες. Τώρα χαζεύουμε εμείς αυτούς με τα όσα …μαγικά κάνουν στο χορτάρι!
· Είπαμε μας έφεραν τον μάγο για τα μαγικά και αυτά βλέπουμε. Τι βλέπουμε ακριβώς; Ε, μαγικά είναι αυτά πώς να τα πιάσουμε εμείς οι απλοί θνητοί, γι’ αυτό και όσα δεν βλέπουμε ή δεν βλέπουμε αναλόγως πως το πάρεις το θέμα τα χρεώνουμε στον προηγούμενο!
· Σήμερα έχουμε Σέρρες. Ήμασταν και την Τετάρτη εκεί αλλά αλήθεια πόσοι από όλους τους ΑΕΚτζήδες και ειδικά εκείνους που παρότι δεν έρχονται στο Δωματιάκι για να πάρουν εισιτήριο με «καπέλο» έχουν πόνο με το «καπέλο», το πήραν χαμπάρι;
· Πληροφοριακά στο Χάντμπολ περάσαμε στους 4 του κυπέλλου και τον Μάιο θα ξαναβρεθούμε στις Σέρρες, ίσως μέχρι τότε να συγκινηθούν και οι υπόλοιποι ΑΕΚτζήδες να ανέβουν, γιατί όχι και αυτοί που έχουν πόνο με το «καπέλο»!
· Την τελευταία φορά που είχα ανέβει Σέρρες ήταν πολλά πολλά χρόνια πίσω. Από τα χαράματα είχαμε στρατοπεδεύσει στο κέντρο της πόλης. Μέχρι και έπαρση της σημαίας κάναμε με το Τσινίτα και τον Σωτηράκη από την Καλλιθέα μπροστάρηδες και το άγημα του τοπικού στρατοπέδου από πίσω. Λίγο μετά αδειάσαμε τα τοπικά μπουγατσάδικα και μετά για μπιλιάρδο και σωφεράκια όπου ακόμα θυμάμαι την καψαλισμένη από τα χρόνια αφίσα μιας Α.Ε.Κ. ακόμη πιο πολλών χρόνων πίσω.
· Τη ομάδα των Σερρών θα την βρούμε και στο κύπελλο μπροστά μας αφού ο βαζέλας είχε μείνει στα duty free! Αναρωτιέμαι εάν και στο κύπελλο θα έχει 30 ευρώ το εισιτήριο. Άραγε την οικοκονομική κρίση θα την πληρώσουμε πάλι εμείς; Ή μήπως το στάδιο των Σερρών είναι από τα κορυφαία της Ευρώπης με ανέσεις και χλιδές που επιβάλουν τέτοιο ποσό για ένα εισιτήριο;
· Ζούμε στην χώρα του παράλογου και του οξύμωρου, στην χώρα που ο καθένας κάνει ότι θέλει χωρίς να λογαριάζει τον άλλον δίπλα του. Μου αρέσει που μονίμως ψάχνουμε για εχθρούς εκτός των τειχών αλλά μάλλον πρέπει να τους αναζητούμε δίπλα μας.
· Η Βασίλισσα πάλι μόνη της σήμερα. Πληρώνουμε την ηλιθιότητα, πληρώνουμε που ουσιαστικά είμαστε αδύναμοι σε πολλούς τομείς. Τι κρίμα να μην υπάρχει ένας λεφτάς να την σηκώσει την Α.Ε.Κ. ψηλά, θα έλεγα λεφτάς ΑΕΚτζής αλλά η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι μη ΑΕΚτζήδες βοηθάνε πιο πολύ!
· Εδώ ο Μπλάνκο, εκεί ο Μπλάνκο…που πάει ο Μπλάνκο; Εδώ η καλή κονόμα!
· Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
· Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...Κρατάμε γερά, μας τα γκρέμισαν και θα τα ξαναχτίσουμε…βαστάμε, αντέχουμε συνεχίζουμε.
paRa-NOID

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 01-03-2009

Όλα στην βιασύνη χτές, τόσο που και το ΟΑΚΑ προσπεράσαμε, και το Αιγάλεω και λίγο αργότερα και την Κυψέλη.
Κολλήσαμε στην 4η Στάση, όπως έγραφαν και τα νιούζ χτες. Και εκεί για την Α.Ε.Κ. είμαστε άσχετα εάν η Φρόσω και ο Κώστας είπαν να παίξουν μπάλλα λίγο πιο κει από τα Ιερά Χώματα και ακριβώς δίπλα στο κλειστό του Ιωνικού.
Ναι για την Α.Ε.Κ. ήμασταν και εκεί και ας μην μπορούν κάποιοι να καταλάβουν ότι όταν λέμε η Ζωή μας είναι όλη Α.Ε.Κ. το εννοούμε. Τέλοσπαντων και τις τυπομένες μου ευχές από εδώ.
Ανεβαίνοντας την Λεωφ. Βουλιαγμένης προς Αθήνα χτες προσπέρασα έναν ποδηλάτη. Το Κιτιρνόμαυρο της φανέλλας έκανε μπαμ από μακριά. Πλησιάζοντας αντικρύζω και τα τρία πιο μαγικά γράμματα του κόσμου, έστω και αν από κάτω είχε και το ξενικό σάικλινγκ τημ.
Ένιωσα ωραία, το ίδιο ωραία όπως και προχτές που από ένα ακόμη μετερίζι της Οικογένειας, αυτό του διαδικτύου, καταφέραμε να μαζέψουμε κάποια χρήματα και να τα κάνουμε δωρέα στο τμήμα της ποδηλασίας.
Αυτό είναι Α.Ε.Κ. Συνέχεια τον τελευταίο καιρό ο παλός κόσμος προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίξει τα τμήματα με τα λίγα χρήματα που διαθέτει. Δεν έχει σημασία το πόσα είναι αυτά αλλά η πράξη και από πράξεις από αυτών που έχουν δεν έχουμε δει και πολλά.
'Ισως να τους ενοχλεί που είμαστε μπροστά, ίσως ακόμα να μην μπορούν να καταλάβουν πόση βοήθεια χρειάζεται η Μάνα Α.Ε.Κ. Το κακό είναι ότι και πολλά παιδιά που ασχολούνται με την Οικογένεια δεν μπορούν ακόμα να καταλάβουν τι σημαίνει η ORIGINAL να έχει μπει μπροστά στην Μάνα.
Ο Μαχητής πάντως την έκανε την αίτηση του προχτές στο Δωματιάκι και σύντομα θα είναι μέλος. Τα 10.000 μέλη που ήταν και παραμένει στόχος είναι μακριά ακόμη. Η πίστη πάντως συνεχίζει να υπάρχει.
Τόσο μακριά όσο και το ΟΑΚΑ σε λίγο καιρό ακόμα και για τους πελάτες. Δεν υπάρχει μάγος λέμε. Ένα πάραγμα που κάηκε το 1996 και που με το ζόρι θέλει να σώσει την υστεροφημία του αλλά μέχρι να το καταλάβουν όλοι θα έχουμε χάσει και το επόμενο τρένο.
Το καλοκαίρι πάντως το τρένο του ...Μπλάνκο κάποιοι ήδη το έχουν δρομολογήσει. Όσο, όσο λέμε. Ο Αμερικάνος, για τον Νοτιά μιλάω και όχι για τον ήρωα του ΄68 σαν να μυρίζεται πόσο τον έουν δαγκώσει οι συνέταιροι και οι διαχειριστές που έχει αφήσει πίσω.
Με έχει φάει και ο Γιώργος από το Κουκάκι και έχει πολύ δίκιο. Ας μάθουν επιτέλους εκεί στην ΠΑΕ ότι τα χρώματα μας είναι τα Κιτιρνόμαυρα και ας μάθουν τι συμβολίζει ο Δικέφαλος Αετός.
Ψηλά ο Αετός λέμε, όσο πιο ψηλά γίνεται. Όχι ο χαρταετός που θα πετάμε όλοι αύριο λόγω της ημέρας.
Ο Θοδωρής είναι Λονδίνο, το ίδιο και ο ...μαύρος πίθηκος. Πολύ πέραση έχει τελευταία η Αγγλική πρωτέυουσσα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η βασίλισσα Ελισσάβετ ούτε τον έναν κάλεσε σε δειπνο ούτε τον άλλον. Είχε καημό η Ελισσάβετ να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ ο γιός του Κοκού και αντι αυτού μας κουβάλησαν ...άλλον πρίγκιπα και αυτόν μαϊμού!
Το καλυτερο σημείο για κούλουμα είναι ο Ιερός Χώρος λέμε Ραντεβού την Δευτέρα εκεί.
Είμαστε και στο Δερβένι. Ήμασταν και στο Αιγάλεω πήγαμε και Κυψέλη. Παντού είμαστε και παντού θα φτάσουμε για την Α.Ε.Κ.
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας...Ψηλά τον Αετό λέμε τον Δικέφαλο ΑΕΤΟ!
paRa-NOID

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 22-02-2009

Ντρέπομαι για όσα έγιναν την Τετάρτη. Ντρέπομαι για την κατάντια μας σαν κόσμος. Είχα την ελπίδα ότι μπορούσαμε να σταθούμε ασπίδα στην Βασίλισσα και να την έχουμε δίπλα μας και όχι απόμακρα και ψυχρά όπως σε Γαλάτσι και ΟΑΚΑ. Δυστυχώς οι ηλίθιοι, για να μην τους χαρακτηρίσω τίποτα άλλο πιο βαρύ, φάνηκαν πιο συνεπής στην ηλιθιότητα τους, παρά οι υπόλοιποι που είτε χαζογελούσαμε είτε προτιμήσαμε την απάθεια σαν να βλέπουμε τα επεισόδια του Δεκεμβρίου από το χαζοκούτι.
Όποιος σταθεί στο τι έγινε «ποσοτικά» με τα μπουκάλια σε σύγκριση με το τι γίνεται σε άλλα γήπεδα και άλλες ομάδες απλά ψάχνει για δικαιολογίες και από αυτές έχουμε χορτάσει για να μην πω έχουμε μπουχτίσει.
Ήλπιζα ότι με οδηγό το 2004 στο ΟΑΚΑ θα επαναλαμβάναμε κάτι αντίστοιχο και τώρα ώστε και εξεδριακά να έχουμε θέμα αλλά και σαν συμπεριφορά να μην φτάνουμε στην γελοιότητα όπως προχτές όπου χωρίς καν αντίπαλο στην εξέδρα σκοτώνουμε την Βασίλισσα μόνοι μας.
Δυστυχώς όμως η ηλιθιότητα νίκησε κατά κράτος με αποκορύφωμα τον …αυτοκράτορα που έκατσε στον θρόνο της μπάσκέτας κάνοντας το δικό του κομμάτι του εγωισμού και της ηλιθιότητας και κάποιου ακόμα που νόμισε ότι ο φωτισμός ήταν ελλιπής και άναψε το καπνογόνο!
Αλλά έτσι είναι, στην μανία να συνουσιάσουμε τους γαύρους και τους …οικοδόμους της 7 που όμως βρισκόταν χιλιόμετρα μακριά από το Σπόρτινγκ τσιμπήσαμε το τυράκι που δεν μας πέταξε αυτή την φορά ο Καλαμπόκης, αλλά ένας άλλος που είχε φάει ψωμί από εμάς, ο Μπουρούσης, λίγο ακόμα μας πέταξε και ο Παπαλουκάς και πάει λέγοντας.
Τελικά αυτό ήταν η μαγκιά! Να καταφέρουμε ότι παρακαλούσαν να πάθουμε γαύροι, σκουλίκια, μπαογκτζήδες και βαζέλες. Μιλάμε για τέτοια προσφορά ούτε ο Κωτσόβολος δεν κάνει! Ναι αλλά βγάλαμε τα απωθημένα μας, δείξαμε και την μαγκιά μας αφήνοντας την Βασίλισσα μόνη και έρημη μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Ειλικρινά ντρέπομαι που έγινα ένα γρανάζι πίεσης προς τον Μπάμπη τον Καραμανλή και τους υπόλοιπους που μπήκαν πιο μπροστά από όλους τους υπόλοιπους στο θέμα της σωτηρίας της Βασίλισσας ώστε να βρεθούμε στο Σπόρτινγκ. Τους ζητάω και μια μεγάλη συγνώμη, όσο αυτή μπορεί να έχει κάποια σημασία πλέον, γιατί ξέρω την αγωνία τους και τι έχουν χάσει οικονομικά αλλά και ψυχικά όλους αυτούς τους μήνες. Βλέπετε όταν βλέπεις κάτι ρομαντικά ξεχνάς να υπολογίσεις τους ηλίθιους και την πατάς.
Το ξαναλέω δεν με ενδιαφέρει πόσα πετάξαμε και τι πετάνε οι άλλοι, δεν είναι εκεί το θέμα. Όλοι μας ξέραμε ότι μας περιμένουν, όχι με το δάχτυλο στην σκανδάλη αλλά με την σφαίρα ήδη να στριφογυρίζει στην κάνη. Και καταφέραμε να αυτοκτονήσουμε ή καλύτερα να δολοφονήσουμε την Βασίλισσα.
Get Up. Stand Up…and Die! Να το επόμενο πανό! Του χρόνου στο Ελληνικό και μούγκα όλοι! Με την ίδια μούγκα που δεν πήγαμε Λάρισα επειδή κάποιοι αυτοικανοποιήθηκαν στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι με το γαύρο. Τελικά ο εχθρός είναι ο γαύρος ή ο κακός εαυτός κάποιων που αγαπάνε τον εαυτούλη τους περισσότερο από την Α.Ε.Κ; Αλλά τι να περιμένεις από το κόσμο όταν σε ένα γήπεδο σαν το Σπόρτινγκ δεν είμαστε ικανοί να διαθέσουμε πάνω από 800 διαρκείας την στιγμή που η Βασίλισσα δεν είχε στον ήλιο μοίρα.
Όποιος ψάχνει για λύσεις αυτές δεν υπάρχουν ούτε στο θα καταλάβουν τα παιδιά άμα τους εξηγήσουμε, ούτε όμως και στην ρουφιανολύση που επέλεξε ο Νικολαίδης και που τελικά φρόντισε αντί να εξαφανίσει τον κάθε μπαχαλάκια να του δώσει τροφή να συντηρείται.
Η Μόνη λύση ακούει στο όνομα του Σεβασμού και όταν αυτός δεν έρχεται με τον λόγο έρχεται με τον άλλο τρόπο, πιο δραστικό και …Οικογενειακό! Όποιος δεν σέβεται ας φοβάται. Παλιά έτσι τελειώναμε το θέμα και είμαι φαν των παραδόσεων. Ας φροντίσει λοιπόν η νέα φουρνιά, αν και δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή την φράση, της Οικογένειας να διαλέξει τι επιζητεί και αλίμονο εάν περιμένουμε από τον Αρχηγό και τον όποιο μεγαλύτερο να έρθει να γίνει ο «κακός» της υπόθεσης.
Αδιαφορώ εάν κάποιοι την δούνε στραβά με τις απόψεις μου, δεν γράφω για να τους ευχαριστήσω αλλά γράφω γιατί βλέπω την Α.Ε.Κ. να πληγώνεται συστηματικά, όχι μόνο από τους κάθε λογής χαρτογιακάδες που γίνονται πρόεδροι, ενίοτε και πρώην ποδοσφαιριστές, όχι μόνο από τον βάτραχο που έχει στον πάγκο αλλά και από την αδιαφορία των πολλών να αφήνει σε κάποιους λίγους την εντύπωση ότι η Α.Ε.Κ. προσφέρεται σαν τοπίο εκτόνωσης της μαλάκυνσης που επικρατεί σε κάποιο σημείο του κεφαλιού τους.
Με τι Καρδιά αλήθεια να αγωνιστείς και για Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια εάν δεν μπορείς να σεβαστείς και να προστατέψεις την Α.Ε.Κ., όχι στο ποδόσφαιρο που και καλά ανήκει σε μια εταιρεία σε ένα μέτοχο, αλλά στο Μπάσκετ που μπήκες μπροστά και στα Τμήματα της Μάνας που το τράβηξες ακόμα παραπέρα το θέμα.
Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι που φωνάζουν για Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια το κάνουν ή το έκαναν μόνο ως αντίδραση στον Νικολαίδη, κάτι άλλωστε που μου το είχε πει και ο ίδιος σε μια συνάντηση μας κάποτε και του έδωσα το δίκιο του.
Άλλωστε και παλιότερα στο πάλαι ποτέ «Νίκος Γκούμας», Στάδιο Α.Ε.Κ το ορθό, και ας ήταν η προσφορά του Γκούμα τεράστια, πόσες φορές κάποιοι δεν προκαλούσαν φθορές στο ίδιο μας το Σπίτι;
Τελοσπάντων έχουμε χρέος να κρατήσουμε το θέμα του Ιερού Χώρου αλλά και του Γηπέδου, Γηπέδων όσο γίνεται πιο ψηλά. Να βάλουμε για τα καλά στο παιχνίδι την ΠΑΕ, να βάλουμε και τα τον Σουφλιά και τον Ιωαννίδη, να βάλουμε και τον Δήμο. Εδώ μέχρι και ο Βγόντζας μύρισε ….ψωμί και άνοιξε την πόρτα!
Το εργοστάσιο της «Μπριττάνια» και όχι μπριτάνικα όπως είχα γράψει την προηγούμενη Κυριακή είναι εκεί και μας περιμένει και αυτό. Η τράπεζα Πειραιώς θα ήθελε ένα σπρώξιμο να ξυπνήσει μπας και μυρίσει το ψητό.
Βέβαια υπάρχουν και κάποιες ακόμα ιδιοκτησίες που είτε ανήκουν στον Δήμο!!! είτε σε κάτι θρησκόληπτους! Αλλά που δεν νομίζω ότι εάν τα βάλουμε όλα κάτω με άνεση διπλασιάζουμε τα 26 στρέμματα του Ιερού Χώρου.
Είναι ειρωνεία κάποιοι να μαζεύουν 21, 21 ευρώ για να βοηθούν οικονομικά τα διάφορα τμήματα της Α.Ε.Κ. και την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι να φροντίζουν να τρώμε πρόστιμα με το τσουβάλι!
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Ευχαριστώ τον Κώστα τον Χάρο, χρόνια πολλά πριν, πάλι σε ένα παιχνίδι με τον γαύρο αλλά στο Μόσχος, που μου έδειξε με τον τρόπο του να αγαπάω την Α.Ε.Κ. περισσότερο από αυτό που κρατούσα στο χέρι και τελικά δεν έφυγε ποτέ μέσα!
paRa-NOID

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 15-02-2009

Να ασχοληθώ από τώρα με το τους –19 και βάλε μέχρι το τέλος; Σίγουρα ο Δώνης ήταν μια τεράστια απογοήτευση, όχι τόσο για μένα αλλά για τον πολύ κόσμο που πίστεψε σε αυτόν, αλλά και αυτό που βλέπουμε τώρα με τον γαλλοκινέζο μάγο από το Μόσταρ πρόκειται για… υπερπαραγωγή!
Αλλά είπαμε παρέλαβε καμένη γη ο καημένος. Ευτυχώς που στο 90 φεύγα ο Ταχτσίδης( Χρόνια Πολλά και καλά… και στην Α.Ε.Κ. μικρέ) φρόντισε να ρίξει το απαιτούμενο νερό και έτσι δεν καήκαμε γενικότερα. Να μην ψηθεί και το κουστούμι του βάτραχου. Για πιο λόγο είπαμε μας τον κουβάλησαν τον βάτραχο; Αλλά τι μίζερος που είμαι, την χρυσή αλλαγή έκανε λέμε. Την κότα με τα χρυσά αυγά την ξέρετε;
Ας πάω όμως σε θέματα που καίνε και έχουν μεγαλύτερη σημασία από το κουστούμι του βάτραχου και ας μην παραμείνω στο έτσι και αλλιώς παγωμένο από πολλές απόψεις ΟΑΚΑ. Φοβερός και ο κόσμος …δίπλα στον Χατζηγιάννη!
Και τώρα που οι λέξεις «Νέα Φιλαδέλφεια» έπαψαν να είναι λέξεις ταμπού τι γίνεται; Που πάμε; Μετρήσαμε απλά 5 χρόνια παράλογου εγωισμού; Μήπως θα περιμένουμε και άλλα τόσα; Ξαφνικά θυμήθηκαν και την Ριζούπολη γιατί άραγε;
Όποιος πρόσεξε τα λόγια του Ιωαννίδη προχτές στην βουλή εύκολα θα κατάλαβε τι χρειάζεται η Α.Ε.Κ. για να φτιάξει γήπεδο, όχι μόνο στην Νέα Φιλαδέλφεια αλλά οπουδήποτε.
Βέβαια τα ίδια μας τα έλεγε και ο Σουφλιάς μερικά χρόνια πριν αλλά που να ακούσει ο άλλος πίσω από την πανοπλία του άκρατου του εγωισμού. Όσο θα παραμένουμε από εδώ και πέρα στο ΟΑΚΑ δύσκολα θα δούμε κάτι καλύτερο. Γι’ αυτό ίσως και η Ριζούπολη ήδη φαντάζει ιδεατή λύση!
Πολλοί αναρωτιούνται πως μπορεί να γίνει το νέο γήπεδο, λείπουν και οι εμπορικοί χώροι λείπει και το πάρκινγκ! Α, ρε γέλια. Τέλος πάντων και για αυτά έχουμε λύση! Όταν υπάρχει θέληση όχι γήπεδο χτίζουμε εκεί αλλά μέχρι και προπονητικό! Το κύριο ζήτημα πάντα είναι τα λεφτά.
Σας παραθέτω μια πρόταση που σιγοψιθυρίζεται. Λοιπόν δίπλα από το γήπεδο προς την μεριά του Ποδονίφτη υπάρχει μια έκταση παραμελημένη και αχρησιμοποιήτη, του εργοστασίου της «Μπριττάνικα»που βάσει των πληροφοριών που έχω ανήκει στην τράπεζα Πειραιώς. Πάρτε και ένα όνομα, Σάλας, εάν σας λένε κάτι τα ονόματα. Τους βάζουμε λοιπόν το «μικρόβιο» των εμπορικών χώρων, ώστε το θέμα λεφτά να μην είναι πλέον το πρόβλημα μας. Κινητήριος μοχλός πάντα το χρήμα και το κέρδος.
Υπογειοποιούμε λοιπόν την Πατριάρχου Κωνσταντίνου πίσω από την 3 μιλάμε , εδώ μπαίνει και το κράτος βοηθός που έλεγε και ο Ιωαννίδης και έτσι ενώνουμε τον χώρο του Γηπέδου με αυτό του χώρου της «Μπριττάνικα». Πλέον τα 26 και κάτι στρέμματα του Ιερού Χώρου άμεσα πολλαπλασιάζονται και έτσι έχουμε άμεσα δικαίωμα και εμείς στο όνειρο και οι άλλοι στο …κέρδος. Είδατε τι παθαίνει κάποιος όταν σερφάρει στους χάρτες της Windows;
Σίγουρα αυτό το πλάνο θέλει πολύ εργασία και θέληση από διάφορες πλευρές όμως είμαι σίγουρος πως όταν κάτσεις σε ένα τραπέζι τις λύσεις μπορείς να τις βρεις και να τις αξιοποιήσεις κατά το καλύτερο δυνατόν και μιλάμε για έναν χώρο που δεν εντάσσεται στα στενά χωροταξικά πλαίσια του παραδοσιακού οικισμού της Νέας Φιλαδέλφειας αφού ακριβώς δίπλα στον χώρο της «Μπριττάνικα» έχουν ξεφυτρώσει αρκετές 7-όροφες πολυκατοικίες.
Η Μάνα Α.Ε.Κ. έχει τα φόντα και την διάθεση να κάνει κάθε τι δυνατόν και ήδη η ΠΑΕ που μέχρι προχτές είχε απορρίψει με συνοπτικές διαδικασίες τον χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας δείχνει πλέον πρόθυμη να την ψάξει την λύση και συγχρόνως το όποιο Γήπεδο δημιουργηθεί δεν θα ενοχλεί τόσο τις όποιες οικολογικές ανησυχίες είχε ο Δήμος και οι 131 που έκαναν προσφυγή στο ΣτΕ. Το θέμα πάντως έχει πολύ ψωμί αλλά πλέον έχουμε μπει σε νέα βάση , ανοιχτή και για προτάσεις και για λύσεις. Ίδωμεν.
Κατά τα άλλα η Μάνα Α.Ε.Κ. συνεχίζει να παλεύει με ένα σωρό άλλα προβλήματα με χρέη , εξώδικα και …εκχωρίσεις του ανεκδιήγητου πρώην πρόεδρου της , του Ανατολιωτάκη. Επιτέλους όμως μετά από πολύμηνες άκαρπες προσπάθειες συμβιβασμού οι εκχωρίσεις παύουν να ισχύουν, όσο και αν αναθεματίζει και εξοργίζεται ο παππούς που…εκθρονίστηκε!
Ναι, ναι έτσι δήλωσε, ότι η ORIGINAL τον εκθρόνισε. Φαίνεται ο ίδιος ξέχασε ότι αυτός ήταν που προκήρυξε εκλογές μέσα σε 10 μέρες στην μέση του καλοκαιριού με την ελπίδα ότι θα παραμείνει στον …θρόνο του! Αδιαφορώ για τον πόνο του παππού, εκείνο που με ενόχλησε και στεναχώρησε ήταν η στάση του Θανάση του Μόργκαν που δεν εγκαταλείπει το πλευρό του γραφικού μέχρι τα όρια της γελοιότητας πρώην προέδρου. Μέσα μου γεννάται εύλογα λοιπόν το ερώτημα ότι μπροστά στο καλό της Α.Ε.Κ. που τόσο πολύ τον ενδιαφέρει προτιμάει να κάνει πλάτες στον παππού.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την στάση του. Ήλπιζα ότι το συμφέρον της Α.Ε.Κ. ξεπερνάει το συμφέρον κάθε άλλου αλλά που στην ουσία αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση αυτή και που με μεγάλη λύπη διαπιστώνω.
Ας είναι και έτσι, θα τον βρούμε τον δρόμο στην Μάνα και θα φροντίσουμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που 8 μήνες τώρα είχε αποκλείσει κάθε έσοδο προς την Μάνα.
Η Βασίλισσα με περίσσιο τσαμπουκά πέρασε μάλλον άνετα από την Κυψέλη «καταπατώντας στην κυριολεξία την ομάδα του καταδικασμένου δις για καταπάτηση καναλάρχη. Πλέον το μυαλό περνάει άμεσα στην Τετάρτη το μεσημέρι όπου η αποστολή δυσκολεύει ακόμη πιο πολύ και για την Βασίλισσα αλλά και για τον κόσμο που οφείλει να προστατέψει και την Βασίλισσα και το Γήπεδο του Σπόρτινγκ.
Το χάντμπολ έλυσε τουλάχιστον το πρόβλημα των αγώνων εντός έδρας αφού θα αγωνιζόμαστε στο κλειστό του Ιωνικού στην Νέα Φιαλδέλφεια και ψάχνεται λύση για την προπόνηση της ομάδας. Παραλίγο να κάνουμε και το όβερ και να πάρουμε και την νίκη όμως και η ισοπαλία έτσι όπως ήρθε ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμη ειδικά για την ψυχολογία της ομάδας που ανέβασε στροφές αφού εμφανίστηκαν οι …Κυψελιώτες!
Στην Πάτρα όλα πήγαν μια χαρά και έτσι ο Αρραβωνιαστικός έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, ενώ στο Νέο Ηράκλειο τα κορίτσια μας συνέχισαν σαν …σίφουνας!
Κλείνοντας έτσι το Σαββατόβραδο είχαμε 4,5 στα 5. Ένας απολογισμός πολύ καλός για όλη την Α.Ε.Κ. κάθε είδους …μπάλας. Απομένει αύριο το Σκάκι να κλείσει ευχάριστα το Σαββατοκύριακο.
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…και με οδηγό τα όνειρα μας παίρνουμε το φτυαράκι και την τσουγκράνα μας και βουρ για Νέα Φιλαδέλφεια. ΑΕΚάρα για πάντα!
paRa-NOID

Της Σκεπαστής τα Κάγκελα 08-02-2009

Τι ωραίο υπέροχο Σαββατόβραδο. Πολύ το χάρηκα. Κάτι η Βασίλισσα, κάτι η ομάδα της Καρδιά μας, κάτι ο κόσμος που βρέθηκε εκεί και δεν είχε καμιά σχέση με το κόσμο του ΟΑΚΑ μια εβδομάδα πριν, μου έδωσε τουλάχιστον λόγους να ελπίζω ότι ...δεν είμαστε όλοι πελατάκια δεν είμαστε όλοι καμμένοι, δεν υπάρχει μόνο το μπάχαλο στο μυαλό ούτε το ποπ κόρν, αλλά η Α.Ε.Κ.
Δεν υπάρχει μόνο η μανούρα και το ξυλίκι. Αυτά καλά είναι να υπάρχουν όταν χρειάζονται αλλά πάντα πρέπει να υπάρχει η Α.Ε.Κ. μπροστά μας και όχι να την αφήνουμε πίσω επειδή έτσι προστάζει ο εγωισμός μας. Έτσι την πάτησε και ο Ντέμης έβαλε και αυτός τον εγωισμό του μπροστά και έχασε την... Α.Ε.Κ.
Μια μικρή παραφωνία μόνο από μερικούς στο Σπότρινγκ που έχουν την εντύπωση ότι το τσάμπα κάνει καλό στην Βασίλισσα! Είναι πολύ κρίμα που δεν μπορούν να καταλάβουν τι τεράστια προσπάθεια γίνεται και πόσο αυτή πονάει πολύ οικονομικά. Όποιος αγαπάει την Α.Ε.Κ. φροντίζει να μην την χαντακώνει αλλά να την βοηθάει με κάθε τρόπο.
Ας πάω όμως μια εβδομάδα πριν, εκεί δεν είχαμε τα περσινά πανηγύρια και την επομένη του αγώνα τα μικρά παιδάκια, που σε πείσμα των καιρών συνεχίζουν να λένε ότι είναι Α.Ε.Κ., βρέθηκαν σε μια ακόμη δύσκολη μέρα στην σύντομη μέχρι τώρα ζωή τους.
Άιντε χειροκροτάτε ακόμα; Κλάπ, κλάπ! Όχι φίλοι μου δεν το δέχομαι αυτό. Δεν είναι δυνατόν να χάνουμε από το γαύρο και να χειροκροτάμε. Εάν κάποιος αξίζει ένα χειρικρότημα είναι ο όλος αυτό ο κόσμος που αντέχει ακόμα. Έστω και αυτός ο ...ευνουχισμένος κόσμος που αρκείται στο να χαρίσει το χειροκρότημα του σε μια ήττα.
Άλλες εποχές ίσως να μην με ενοχλούσε ειδικά εάν έβλεπα και το ανάλογο πάθος εκ μέρους των παικτών. Τώρα όμως με ενοχλεί γιατί ξέρω ότι το χειροκρότημα δεν ήταν τόσο προς τους παίκτες αλλά στο ότι μέχρι εδώ μπορούσαμε και μέχρι εδώ κάναμε. Μικραίνουμε!
Η πελατειακή πολιτική των προηγούμενων χρόνων από την πλευρά της ΠΑΕ έχει για τα καλά βάλει τον σπόρο της μέσα στον κόσμο της Α.Ε.Κ. Και το συναίσθημα πήγε περίπατο, πουλήθηκε μαζί με τα ποπ κόρν και τα αναψυκτικά.
Καί όμως την Κυριακή έγινε ένα βήμα. δεν ξέρω πόσοι το παρατηρήσατε. Δεν ξέρω πόσων οι καρδιές ένιωσαν ένα ρίγος στο άκουσμα του μπουζουκιού όταν έμπαινε η Α.Ε.Κ. στο γήπεδο. Μικρό βήμα αλλά τεράστιας σημασίας.
Μπορεί όμως η ΠΑΕ να έκανε ένα βήμα για να βρεί τον χαμένο δρόμο όμως εμείς από την πλευρά μας μάλλον κάναμε 2 πίσω. Κάποια στιγμή πρέπει να βλέπουμε και τα δικά μας στραβά, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε πως μπορούμε να διορθώσουμε καταστάσεις και όχι να τις...ξεχειλώνουμε.
Καλά μιλάμε την προηγούμενη Κυριακή μια από τις χειρότερες εξέδρες σε παλμό που έχω δει και αν δεν υπήρχαν και τα καπνογόνα στην αρχή, που τελικά και αυτά τα πληρώσαμε με το παραπάνω, θα μιλάγαμε για δράμα της εξέδρας.
Θα πρέπει όσοι ενδιαφέρονται και πονάνε το θέμα αντί να σπαταλάνε ενέργεια το πως να γίνει μανούρα ή πως θα χωρίσουμε τα... κοκκόρια που έστησαν παράσταση, να βρούμε τον τρόπο ώστε η εξέδρα μας να πάρει και πάλι ουσία και παλμό.
Με έχει κουράσει και αυτή η λεγόμενη "αποχή" μερικών για τον έναν λόγο χτες, για τον άλλο λόγο σήμερα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αύριο ίσως να μας χαλάει κάτι άλλο. Τι θα γίνει θα ριμάξουμε στην "αποχή";
Δεν μπορούμε από την μία να λέμε ότι η προσωπολατρεία κάνει κακό και την ίδια στιγμή ασχολούμαστε με ένα πρόσωπο έστω και αρνητικά. Δεν τρώω το τριπάκι ότι ο βάτραχος έχει αλλάξει, δεν χώνεψα και την μουντή του συγνώμη αλλά δεν θα μου κόψει αυτός την Α.Ε.Κ. όπως δεν μου την έκοψε ούτε την προηγούμενη φορά που ήρθε ...καβαλημένος, δεν μου την έκοψε κι ο Ντέμης όσο και αν προσπάθησε.
Κάπου έχουμε χάσει τον δρόμο στο θέμα της εξέδρας. Καταλαβαίνω και την αγωνία και για τον Πάνο αλλά όταν αποδυναμώνεις την εξέδρα στα κύρια χαρακτηριστικά της τα οποία είναι η υποστήριξη της Α.Ε.Κ. τότε αυτόματα όταν θέλεις να περάσεις ένα μήνυμα συμπαράστασης προς έναν αδερφό δεν περνάει τόσο δυνατό, πόσο μάλλον όταν για το ίδιο θέμα βγαίνουν αλλά 3-4 πανό και κάνα 2 ακόμα με άλλο μήνυμα.
Εύχομαι πάντως η περιπέτεια του ...Λιονταριού να τελειώσει σύντομα. Η "οικοδομική" ρουφιανιά για μια ακόμη φορά μας δείχνει ...το παραμύθι της οπαδικής κουλτούρας στην Ελλάδα. Όσο θυμάμαι μερικά χρόνια πρίν που μας την έπεσαν στο Δωματιάκι και έβγαλαν όλη την μαγκιά τους στον Τάνκερ χαίρομαι που αποδείξαμε την μαγκιά μας χωρίς να λύσουμε το θέμα με την ρουφιανιά.
Δεν θεωρώ το ΟΑΚΑ έδρα μα ούτε και το πέταλο ...Σκεπαστή. Δυστυχώς η Σκεπαστή και τα Κάγκελα της μας λείπουν πολύ. Και όσο περνάνε τα χρόνια και παραμένουμε στο ΟΑΚΑ μακριά από ένα δικό μας Σπίτι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της εξέδρας πολύ φοβάμαι ότι θα χάνονται με το πέρασμα του χρόνου.
Μεγάλη υπόθεση ο χρόνος. Αυτός μας κρίνει όλους. Στο τέλος πάντα κάνουμε ταμείο. Έτσι και με τον Ντέμη, 4,5 χρόνια θεό τον είχαμε κάνει, ευτυχώς κάποιοι λίγοι το είδαμε το έργο νωρίς και το χτυπήσαμε το καμπανάκι και για τον ίδιο και για να καταλάβει ο κόσμος αλλά τότε γίναμε πάλι οι αλήτες. 4,5 χρόνια λοιπόν μέτα για κάντε τώρα το ταμείο του Ντέμη. Θλίψη, για όλα αυτά που μπορούσαμε να κάνουμε και ο εγωισμός του μικρού από ότι φάνηκε στο τέλος φίλου μας τα σμπαράλιασε όλα.
Καλά τα παντελόνια και οι ...παντελονάτοι αλλά αφού θέλουν να το παίξουν μάγκες κάποιοι ας δώσουν πίσω τα 3.000 ευρουλάκια που με άνεση πήραν από τα χέρια του Αρχηγού, γιατί από ποίηματα ανακοινώσεις και λόγια φούσκες έχουμε χορτάσει αλλά 3.000 ευρουλάκια δεν βλέπουμε. Αλλά ξέχασα αυτά τα μάζεψαν άτομα της ORIGINAL και όχι η ίδια η Μαμά!
Έτσι είναι αφού δεν μπορούμε να κάνουμε καλά όλο το "κοπάδι" το κομματιάζουμε όπως μας βολεύει και μετά αν και αυτοί δεν πάνε με τα νερά τους αρχίζουν τις απειλές και τα τσάμπα νταηλίκια ...μπάς και περάσει το δικό τους. Έτσι τους είπαν!
Έχουμε ηθική υποχρέωση την μαγεία και την μαγιά της Σκεπαστής να την δίνουμε σε όλους αυτούς που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ. Το επιβάλλει η ΑΕΚ που μεγάλωσε και χτυπάει πάντα ORIGINAL στην Καρδιά μας.
Καλημέρα Αδέρφια. Της Σκεπαστής τα Κάγκελα είναι οδηγός μας…Μόνο Ενωμένοι και γύρω από την Οικογένεια θα βρούμε τον δρόμο μας, όσοι τουλάχιστον τον έχουν χάσει και θέλουν να το βρούν.
paRa-NOID